Dragon Age II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
Bármit meg lehet oldani DX9-el, sõt DX nélkül is, viszont nem mindegy mennyi munka és teljesítmény árán.

[merlinw.org]

BoneDragon
Mekkora parasztvakítás ez a dx11!! Ezt sima dx9-el is meg lehetne oldani, de valahogy el kell adni... Szánalmasak ezek az új "dx11" játékok!

Azért szeretnék minimum 60 környékét. Vajon Gtx560Ti elég lesz? Ha valakinek van, s megnézn hogy megy, azt megköszönném. Bár lehet nálad 4 maggal több lenne, anno DAO-nál nagyon sokat számított a 2 vs. 4 mag.

grebber
Most 1680*1050 very high (textúrák külön felrakva) DX11 2x AA így most 30-40 fps környékén megy ami simán jó. Béta driver sokat dobott rajta.

Next PC upgrade: 2022

FPS mennyi? Szeretném, ha maxon menne DX11-ben nálam, kiváncsi vagyok ezzel elég-e egy GTX560. A demo szaggatott, mint állat. De azóta visszavittem, mert hibás volt a kari, s gondolkodok a gtx560/hd6950 között.

balee4
Na megjött a Signature Edition (konzolos verzió), és van benen egy érdekesség, egy reklám a közelgõ Mass Effect 2 DLC-rõl, tényleg igazak a pletykák, Arrival lesz a címe. Amúgy egy kód van, tárgyakhoz, Exiled Prince DLC-hez, Dead Space 2 Isaack páncéljához meg csak annyi, hogy be kell mindkét játékba ugyanazzal az accal jelentkezni.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

grebber

grebber
Kipróbáltam ezzel a béta driverrel.Már jó!

Nézd meg mire válaszoltam...

wedge31
Radeonhoz ?

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

#3266-ot próbáltad?

Terminátor14
Egyik beállítás sem próbálgatás kérdése, nekem szükségem van vsync-re, különben szétesik a kép...

Nem lesz ezzel baj, 1 hét és tuti kijön egy optimizált driver. 😊

CSAK a Fradi

wedge31
Thx, mégse lesz ezzel a graffal semmi gond.

grebber
Na kipróbáltam és hát DX11-be vagy az én VGA-m haldoklik vagy nagyon kevés a GTX 460 hozzá ,akad mint a bûn.
DX9be meg suhan 1xx fps-el.

JethroHUN
Asszem lesznek vele bajok XD keresd a hibát

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

JethroHUN
Kezd el próbálgatni a vsync és a catalist AL ki-be kapcsolását, utóbbit lehet normal vagy spec re is állítani, néha tényleg sokat tud számítani egy pipa.

Lacoka12
melyik a jobb választás?

* Processzor: Intel Core 2 Quad Q8400 (4M Cache, 2.66 GHz, 1333 MHz FS😎,
* Memória: 4 GB,
* Merevlemez: 750 GB,
* Videókártya: NVIDIA GeForce GT230 (1,5 G😎,
* SATA SuperMulti LightScribe DVD-író meghajtó

Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni

Lacoka12
Intel Core i3 3GHz, 4GB DDR 3 RAM, 1000GB HDD, DVD író, VGA Gigabyte N240 1GB DDR3 - HDMI, Audio 5.1, Gigabit LAN, Gigabyte Ház + Hipro 430w táp, Logitech billentyû + A4-Tech Gamer egér

ez jó gép mert ilyet készülök venni?

Wanted
Köszönöm mester!

I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |

Wanted

I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |

Terminátor14
Nincs mit!
HQ textúrák.

CSAK a Fradi

Terminátor14
5870-em van, picit beszaggat néha, de annyira nem vészes. Valszeg egy optimizált driver megoldja, ha nem, akkor húzok egy kicsit a kártyán.

CSAK a Fradi

TDC Geronimo
Hogy fut dx11be meg milyen kártyád van?

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

St0RmTr00pEr
Dragon.Age.2.v1.00.crack-THETA

...és mielött mielött megkérdezitek: Müxik! 😊

http://st0rmy.blog.hu

Wanted
A hq textúrákat honnan szedted le?

Lacoka12
jó képek köszi

Terminátor14

CSAK a Fradi

Lacoka12
egész jó de Dx 9 se rossz,amúgy tudsz még képeket mutatni?

Terminátor14
Very High, Dx11, 4aa, plussz a letöltött highres textúrák persze.

CSAK a Fradi

Lacoka12
ezek médium vagy high beállítás?

Calver
hellóbelló
az elõnyei annak, ha az ember már a demóban "kiismeri" a karaktergenerálót <#hawaai>

"The trees move. Do you not see it?"

Terminátor14
Szuper, nem fogadta el az 1 karakteres nevet....
Elsõ
Második
Harmadik

CSAK a Fradi

Terminátor14
Belsõ helyszínen vagyok, sok minden azért nem látszik.

Csak linkelem õket, mert elég méretesek, nem akartam jpg-ben:

CSAK a Fradi

wedge31
Ha lehet tedd fel a high resolution patchet és ugy löjjél pár képet kiváncsi vagyok milyen lesz ugy a graf.

Terminátor14
Asszem ide elõször írok, szóval üdv mindenkinek!

Nos, megvan a celofán is a virágbolti verzióhoz, játszottam is egy 10 percet 😊

Ami elsõre feltûnõ: a grafika tényleg szebb lett, valahogy "simább" látványt nyújt az egész, nem olyan közelrõl ronda, recés, elnagyolt, mint az Origins volt.

A harc nekem tetszik, bár még csak a demóból ismert részeknél járok.
Szerintem nem változott olyan túl sokat (mármint maga a rendszer), persze sokkal pörgõsebb, de ez miért lenne baj?

No megyek is vissza játszani picit.
Mi lesz itt "holnap" 😄

CSAK a Fradi

Bobby bácsi Activision, Biowareék EA. Szal ez a kép nem a legtökéletesebb ide, de megragadtad a dolog lényegét. <#hehe>

Fõleg Radeonhoz. ^^
SZEG007
Azért vicces most megszámoltam és 18 DLC tárgyat fogok kapni megjelenéskor😛

enlightened
Aki azt mondja, hogy könnyû a játék, nagyon meg fogja szívni. Én az 1-et nightmaren toltam végig, és meg se kottyant (tényleg egyébként nagyon könnyû volt a nightmare) itt is mondom elkezdem nightmaren, hát lekaszálnak az 1. pálya végén:S, vagy 100 an jönnek és 3 ütés vagyok nekik, ja a másik meg hogy akik nem normalon tolják érezni fogják az 1-nek a hangulatát, lehetetlen úgy tolni, hogy ne pausold le másodpercenként. Szóval állítsátok mindenképp normálról át, de nightmaret nem ajánlom, mert háromszor brutálabb mint az 1 -ben volt. 1.résznem nem jutok tovább:S

Még szép... <#hehe>

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Lacoka12
Ati videokátyának nem hiszem

Ez még jól jöhet.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

wedge31
Szerdától tudjuk csak átvenni az SE-t addig senki se tudja milyen lesz csak annyit tudni róla ami infó fenn van a neten.

oksi, holnap megpróbálom, köszi!

Hossza milyen? Vajon a Signature Editionhoz is magyart adnak? Egyáltalán a pár letölthetõ cuccon felül van valami jó a SE-ben? Azt veszem, de fogalmam nincs már miért.

Calver
PowerStrip leszed és ott felhúzni a gammát esetleg.

"The trees move. Do you not see it?"

Hello!
Leszedtem a demot, de nagyon sötét. Tudom h a monitorommal van a baj, de a DAO-t fel tudtam húzni annyira, h lehessen vele játszani, de ezt nem. Valami tipp? Ndivia vagy mi a rák fenn van és maxon. Köszi

JethroHUN
A V-syncet nem érdemes ám állandóan bekapcsolni, minden játéknál. Kikapcsolva fpst lehet nyerni, csak akkor használjátok ha az fps értéked és a képfrissítési frekvencia nagyon távol van.

JethroHUN
Menjél aludni inkább<#ejnye1> <#vigyor2>