6609
Dragon Age II
-
#3968 Gothic 1-2, Morrowind, Oblivion?
Skyrim-re leszek még kíváncsi. -
#3967 én oyaln rpg-t akarok ami szabadságot nyújt de változatos is kár h ilyen lehet sose nem lessz. -
#3966 persze nekem is a kevéske eredeti gémemből a többség ea.....
meg nem mondom h én régebben nem szerettem fifázni vagy nfs-ezni.
pl a battleforgot mai napig szeretem meg költöttem bele +30k-t.
sőt dao se anyira rossz, de a politikájuk, az a rohadék lehúzásaik és nemtörődömük,szarnak a játékosokra ugyan midn1 milyen egy játék minőségileg úgyis megveszik pár millióan mert tele van hypolva meg ugye nagy múltra tekint vissza(nfs,fifa...akkor ME meg da is..stb)
lehet azt mondani h persze mert úgyse veszem meg a többséget akkor minek róvom ezt fel, de ennek vajmi kevés köze van ehhez.
mert ha már tudok venni játékot akkor inkább megveszek egy cm játékot vagy bethesda vagy capcom ha tetszik, mert ők legalább nem olyan szintű genyaságot művelnek mint az ea.
-
#3965 jókat röhögtem én is rakta, bár szvsz kicsit túlnyújtották a poént -
#3964 Derp Roads azért vált monotonná, mert 3 órán keresztül ugyanazon a dögunalmas helyszínen rohangáltál... itt is vannak hasonlóak, de fél óránál többet egyiken sem töltesz... szerencsére. -
#3963 Gothic/Oblivion féle szabadságot akarunk:) Vagy NWN féle változatosságot:) -
#3962 Jaa.. de ez nem az EA műve, hanem a világpiacé:) Így megy ez a zene és filmiparban is. -
MrAndree #3961 lehet szidni az EA-t de azért az utóbbi években jópár remek játékot adtak ki... -
#3960 legjobb az lenne ha maradna ilyen de megkapná az első rész féle részletességet.
mást nem is érdeme várni ebbe a sorozatba mert nem nagyon lesz. -
#3959 Aveline szerelmi vergődése milyen kemény volt már?:) Hawke reakcióiról a posztoknál nem is beszélve:) -
#3958 nem pont neked csak a hsz-ed témájára írtam h egyesek meglepődnek ezen...
mert évek óta ezt műveli az EA
-
MrAndree #3957 Bukni nem fog ez se, inkább az fog eldőlni, hogy az első vagy a második rész stílusára vevők-e többen. Aztán majd a 3. rész közelebb lesz ahhoz. Vagy valahol a kettő között. Csak vissza ne hozzák a néma főhőst mert akkor agyvérzést kapok. Hwake már most ezerszer szimpatikusabb mint a néma warden volt az elsőben. :) -
#3956 engem se a harcrendszere zavart....
hanem h léptem nyomon harc volt és semmi mást nem lehetett benne csinálni, még felfedezni se ami ugye egy nagyon hatásos fegyver a monotonitás megtörésére...
a helyszínnel kapcsolatba meg ha itt feltűnik ott nem akkor meg jól meg lettetek tévesztve, mert ugyan ilyen felépítései voltak, de ha nem hisztek nekem nézzétek meg editorba.
az h itt egy vársora korlátozódik hát istenem ott meg nem volt 1 normáris város max denerim...de ez megint nem változtat semmin.
pff az kár mert akkor nincs több, azt hittem van több is reménykedtem mert én is mikor láttam őket kicsit szomorú lettem h mindeggyik elég ratyi.
-
#3955 Akkor hardon játszom újar legközelebb. -
#3954 Kapsz mindig 1-2 plusz támadási hullámot + 5x-ös sebzést az arcodba:)
A hard jó, a nightmare már inkább "védjük a healer-t" játék:) -
#3953 Jó, hát na, érted hogy értettem:) -
#3952 "Az eladások megmondják, hogy valami érdemel-e folytatást vagy sem."
Pontosan. A bevétel fedezi a folytatás kiadását, max azt kevesebben veszik meg, és utána nem lesz folytatás. Veszteséges projekt úgysem nagyon lehet egy 3. rész, ha a második is nyereséges volt. Viszont a számok megmutatják merre tovább. -
#3951 Nem várok semmit.. nem is értem mire reagáltál gyönyörű vérben forgó nyugodt hangnemeddel... -
#3950 és már én is unalmasozok, grrr... nem unalmasak mágus specek - érdektelenek. nem adnak szinte semmi olyat, amit a kaszt nem tud magától, és általában jobban...
ki a fene akarna vérmáguskodni, ha mana egy kis ügyességgel gyakorlatilag végtelen?
ki akarna Fist of the Maker-t, amikor Elemental ágat úgyis ki kell fejlesztenie, és úgy a tűzgolyó már nagyobbat csíp? Chain Lightning-ról nem is beszélve.
Spirit Healer nem rossz, de többé-kevésbe felesleges.
Anders specializációját, na azt elfogadnám -
MrAndree #3949 Mivel lehetetlen megszámolni hány embernek tetszett. Hogyan is lehetne? Mert egy fórumon sír 50 ember? Az interneten meg sír 5000? Az X millió vevőből? Lehet akkor annak az X milliónak bejön. Vagy birkák akik minden szart megvesznek. Vagy megveszi 5 millió, 1 milliónak tetszik, 4 meg leszarja, csak megvette mert van pénze. Az eladások megmondják, hogy valami érdemel-e folytatást vagy sem. -
#3948 Amúgy normal elég könnyű volt. Ha most belekezdek nightmare-be szívatós lenne a játékmenet nagyon? -
#3947 az "állandó unalmas harc" terén a felhasználóban van a hiba, pár nagyon... khmm... egyszerű kétlábút kivéve DAO harcrendszere senkit sem zavart - és emlékeim szerint téged "kedvesen megkértünk" annak idején arra h hanyagold DAO topicot folyamatos sírás okán.
unalmas helyszín pedig egy volt, Derp Roads, bár az csúcsra vitte, olyan volt a játék azon része, mintha körömreszelővel esne neki az ember a saját golyóinak. (ne gondolkodjon senki túl sokat ezen a hasonlaton, én sem tettem.)
mágus specből 3 van, és bár a force mage-ben van valamennyi ígéretesség, kb ugyanolyan unalmasak, mint első részben - de cserébe bármiféle specializáció nélkül grillezik kismágusok embereket, szóval én nem panaszkodom -
MrAndree #3946 Nem az a körökre osztott, hogy egyet lépsz te, egyet ő, és amíg te lépsz ő nem? :) -
#3945 de pont az ea-tól várod ezt?
ez kicsit szánalmas már bocsi, hisz évek óta ezt csinálják számtalan példa is van rá.... -
#3944 Hááát.. KOTOR-ban pedig teljesen körökre osztott harc volt, mint az NWN-ben. -
#3943 -
#3942 engem h őszinte legyek a jelenlegi harcrendszer a Knights of the Old Republic-ra emlékeztet, csak fantasy settingben -
#3941 Tény, viszont a játékosok le vannak sz**va. Magas bevétel + jó "szakmai" kritika = folytatás. Senkit sem érdekel, hogy hány embernek tetszett. Addig folytatják amíg veszik. Lásd Tomb Raider-ek, COD-ok, BF-ek, WoW kiegészítők, Sims-ek, stb. -
#3940 azé mert vmi 10 éve műkdöött az adott szintekhez mérve attól még nem kell mindnet azokhoz mérni.
klasszikus rpg-k a tech szinthez mérten alakultak ki mert akkor még nem lehetett nagyon mást meg a asztali rpg-ket koppintották, az h változtatnak az idők során és fejlődik a stílus átalakul alfaja jön létre nem tudom azért mért kell állandóan hőbörögni, igen tudom h minden rpg fan egy rozoga nyomorék harcrendszert akar nulla reaál ténxyezővel és h körökre osztva csapdoshassa egymást.
nyílván ha vmi nem ilyen már az nem lehet rpg mert megtöri a szabályt.....
más:
Azt nem értem h a fikázók/sírok többsége mért olyan dolgokat ró fel ami kb már a dao-ba is ugyan az volt...
unalmas állandó harc(na ezen pl javították h legalább legyen látványos és élvezetes)
unalams helyszínek(ne mondjátok már a dao-ba mi is volt csőpályák,minden pálya egy dungeon volt,nulla szabadságal)
máskülönben a daoba se volt craft vagy bármi max olvashattál azt kész.
Egyébként egyetértek nagyon leegyszerűsítették ami igen fájdalmas és igen ebbe igazat adok h ez a legnagyobb kritikája, de valahogy mindenki belemagyaráz ez mellé egy csomó olyan dolgot ami már az előzőbe is ott volt.
Aki meg okos az meg ne vegye meg mert úgy lefogják az egészet dlc-kel húzni h beleőrül.vagy hát vegye ha telik rá, de ez még dlc orientáltabb lesz mint az előző része.EA meg rá is fog erre ülni de nagyon...
tényleg unalmas már ezt olvasni:
beszéljünk inkább a mágusok specializációról, mennyi van? -
morzsi555 #3939 -
#3938 Nem 2700hanem 1700:) Bár ahogy raktam abilitykre szerintem 2700is simán elérhető ha jól jön össze :D -
#3937 Ne akarj, mert csak csalódnál. -
farferi #3936 Baldurs Gate III-at akarok. -
#3935 75% ban hallgatom:D Ha késő van és melléküldizek volt rá példa hogy átnyomtam mert egyszerűen nem tudtam, figyelni. Jobb esetben ilyenkor teszem el másnapra a játékot, de ez a szar nagyon durván leköt és nem tudok elszakadni :D
Mondjuk én nem 17es hanem 14es vagyok szóval jóval több questet csináltál :)
Amugy látott már valaki 2700as krittet? Csak mert warrimmal olyat ütött hogy leesett az állam :D -
#3934 DAO az egyetlen használható RPG az NWN sorozat óta, így akár koronázhatjuk is:) DA2 inkább amolyan Witcher féle hibrid móka. Csak sokkal lineárisabb, egyhangúbb. Mármint a játékmenet. A körítéssel semmi gond. -
ratgab #3933 Aki meg normálisan témába vágóan szól hozzá a dolgokhoz, annak meg minden tiszteletem és rájuk ez nem vonatkozik.
De nem vagyok moderátor... mostmár befogom. Csak kikívánkozott már. -
#3932 Gondolom nem hallgatod végig a párbeszédeket:) -
ratgab #3931 Vicc, amit itt összesírnak az emberek... Tisztára olyanok egyesek, mint a fürdős k...va. Nem kell rinyálni, nem kell vele játszani és kész...
El lettünk már így a nagy játékipari dömpingbe kényeztetve, aztán már szarul esik, ha valami nem úgy van, ahogy mi akarjuk?
Szokjatok hozzá, vagy keressetek más hobbit, mert az idő nem halad visszafelé... Ami a múltban működött az nem jön vissza többé, vagy haladunk a korral vagy sem, ezen kár síránkozni. Megszoksz vagy megszöksz.
Értem én, hogy csalódtatok, de ez már túlzás. Mindenki csak sír! Azt nem hiszem el, hogy nem találtok a játékban semmi szórakoztatót... A DA:O se volt tökéletes, de éppen, hogy császárrá nem koronázzátok már. Egyébként meg teóriám szerint a hőbörgők 90 %-a nem vette meg a játékot, akkor meg méltatlanul szidja (persze tisztelet a kivételnek).
Továbbá nagy ívbe les...arom, hogy ki milyen szólásszabadságot emleget... ez a topik átment a trendszidók (mielőtt büszkék lennétek magatokra csak elárulom, hogy a trend szidása is trend... isten hozott a sorban testvérek, amiből minden áron ki szándékoztok állni !) és a pisis síránkozók topikjává!
Kész röhej az egész. Miért nem lehet normális játék fórum topikot üzemeltetni kérdésekkel/válaszokkal eszmecserékkel és hagyni már az "Én is csalódtam" dumát, mert már szerintem mindenkinek tele van vele a puttonya. Unalmas már, de nagyon! -
#3930 Ugyan ott tartok ahol te, hard-és normal között váltogatom a nehézségi szintet, 83mellékküldetés(mondjuk beleszámoltam main plotot is :D ) van kész és nekem csak 17 óra ;) -