6609
Dragon Age II
  • Seth
    AC2 is nagyon rövid ha csak a fő sztorit csinálod, Brotherhood meg mégrövidebb
  • enlightened
    Gólem az dísz, de csomó cuccot találsz ott amiket máshol csak questeken ritka alkalmakkor érdemes mindig visszajárni.
  • balee4
    A The Balck Emporium-nak mi értelme van? A gólemmel lehet valamit kezdeni?
  • enlightened
    Na én most tényleg leteszem a gamet, mert péntek előtt vége lenne, és az mégis milyen, hogy a rendes release előtt vége van? Kicsit szomorű vagyok, ennél hosszabbra számítottam. Nem azért de ennél még az assassin creed 2 is hosszabb pedig az sandbox és tök más. Nem baj jövő héten jön az AC: brotherhood és majd feledteti a dragon age 2 rövidségét.
  • Seth
    Csinálgasd a mellékeket és majd kapsz egy levelet( a házban,ahol anyád is van,balra az asztalon), ahol "megoldják" a pénzügyi gondjaidat. Pontosan nem tudom mikor kapod meg,melyik quest aktiválja
  • watto
    Hali.

Olvasom hogy nagyon rővid a fő szál. Ebben a részben nincso lyan hogy mutatja a játék hány%át teljesítettem?:D Minnél jobban el akarom húzni.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Egyenlőre Varic Deeprode expedition a főszálon questem, graywarden térkép kell ugye meg pénz azt hiszem , de már 34quest kész. Nem merem a story questet tolni :D
  • Kongy
    Egy kérdésem lenne, ami ezzel a képpel kapcsolatos:

A képen látható fő kvesztet h kellene pontosan megcsinálni? Most csinálgatok mellékküldetéseket, Isabela Martin nevű haverjának, nem tom ezzel érek-e valamit. Nem akarok feleslegesen vesződni, szóval pls vki aki itt tart az mondja már el h melyik kveszteket érdemes megcsinálni. Az utcsó kveszt amit megcsináltam (már ami a fő küldit illeti) az az mikor a vérmágusok szentélyéből kiszabadítottam 1 templomost. Köszi a válaszokat.
  • Rage47
    igénytelen, ahol a kasztokat kell választani az elején, semmi dizájn.
  • Calver
    az, kevés. fejlesztve valamivel jobb, főleg mert nagy területre hat és CC is egyben, de alapból... fos. legjobb az elején Cone of Cold, instant, és NAGYOT csíp.

btw megtaláltam a második rész "lesser lyrium potionját" - Rally képzettség, harcosnál, fejlesztve. végtelenített mana fuckyeah.
  • wedge31
    A villám legalább olyan jó mint a tűz én felváltva használtam öket.
  • Prince23
    Húha, hát fejleszteni kell, Bettany-val szó szerint tarolgatok Normalon a Warriorommal. be kell nyomkodni a tűzlabdák, jégcsápok stb továbbfejlesztett változatait.

• keysersoze
    Csak olyan karcsúnak tűnik a Fireball sebzése, a CL 2x annyit tud. Vagy van vmi trükkösmátyás benne?
  • Murder3
    tényleg nincs hozzá olyan mod h életbe marad a nővérem ha mágus vagyok?
  • Prince23
    Egyértelműen elemental jobb támadóban.
  • keysersoze
    Mágusnak Elemental (Fireball, Cone) vagy Primal (Chain Light) ág jobb támadónak?
  • JethroHUN
    Ahhoz szinte kőbaltával kellene játszanunk :D
  • Murder3
    nem hanem azok akik elpusztították a mennyet,(nem tudom a nevüket azé szerencsétlenkedek ilyen mondatokat ki magamból:D)

konkrétan azt a fajdöntő eseményt is a múltba vagy egy a dao után játszódó eseményt ami abba a birodalomba játszódik.
    ...bár a leginkább zavaró h ezt a részét csak legendaként nézi a játék ami sztem elég komolyan megöli a kezdő fantasy hangualtot, pl engem elég komyoaln visszavetett a játék ostagar után teljesen ellaposodott főelg a kezdő bejátszáshoz/felvezetéshez képest.

• JethroHUN
    Még az origins előttről vagy hogy érted ezt: "hát az lett, én inkább az éjfattyú őrület elindítóira lettem volan kívácnsi."
  • Murder3
    de nem szokása ez manapság a fejlesztőkknek h szép hosszú összetett kjáték storyt csinálnak,
    de elég kiábrándító, de modnták h nagyon fontos lesz Kirkwall, hát az lett, én inkább az éjfattyú őrület elindítóira lettem volan kívácnsi.
  • Calver
    tab
  • JethroHUN
    Ha már 21tól felfelé kerekítesz

@Murder3 pl az az 1 év ugrás a játékban... oda nagyon sok minden belefért volna. Mi az mit vártatok? pont ehhez a sztorihoz fért volna bele egy rakás mellék küldetés, HA nem csak 1 város lenne a terület, mert pl a Chatntryhoz már 3x kellett vissza mennem. pedig csak 1 napja játszok.
    Pont arról szól a történet h Hawk h lesz Champion, azt az 1 évet, elintézték pár sorral, hogyan szerzett nevet magának zsoldosként/csempészként.
  • Murder3
    nem azért, de ha kötött szotiri,karakter akkor mit vártatok?
    hogy majd 200 óra story játékidő lesz?

nem szokás az originsnek se hosszú a story vonala
  • ZZ88
    Magyar nyelvű verzió tényleg nem lesz?

Ha ez igaz akkor várok pár hónapot, mert a full storyt meg akarom érteni.
  • Prince23
    A 30 órát is csak jószívűen felkerekítve :S
  • JethroHUN
    Akad pár, pl találkozol Lord Harrowmontal ha Bhelemet raktad trónra, de tökre máshogy néz ki. Igazából eddig én csak ezt vettem észre, Anders is utalt "rám" De sztem nagyjából csak szövegben lehet észre venni.

@Hegege, igazából semmi szerintem, egyszer volt olyan h eltudtam kerülni a harcot. de ugyan az vagy + vagy - a csapattársaknál.
  • szmöre
    Azt hogyan mikor meg unlockolva sincs itthon?Amugy meg forumokon olvastam a problemarol hogy emberek nem tudnak bejelentkezni.Nekem a demoval volt hasonlo problemam.
  • enlightened
    30 óra, kevés fősztori :(
  • enlightened
    Miről beszélsz én win7 x64 alatt tolom, és mindkét DLC aktiválva van és tolom hétfő óta a dobozos eredeti legális gamet. Nem tudom honnan szeded ezt a hírt.
  • Prince23
    Na kinek, hogy tetszik a DA 2? Látom sokan tolják már.
    Én azon vagyok, hogy önálló címként megállja a helyét, de hogy van Origins, úgy már nem! Majdnem a Videogamer értékelésével értek egyet csak szórjátok meg félponttal még azt:D Az IGN ítéletével meg nem értek egyet, sok az a 8.5 pont ennek a gémnek :D

Kereken 30 órába telt a játékidőm, mindent megcsináltam. Ítéletem meg 7-5-7.8 körül mozog. Szigorúan figyelembe véve az originst és a rövid játékidőt valamint az igen csak röhejesen kevés fősztori vonalat (szomorű) is.

• szmöre
    Eddig tobbnyire csak utalások, 1-2 mellékszereplö az originsbol meg hasonlok.Most olvasgatom hogy win7 x64 alatt nem lehet belejelntkezni es aktivalni a jatekot, dlc-ket, tok jo :-(
  • hegege
    Hm igaz az elején van de lesz "értelme" a beszélgetéseknek?Eddig tök mind1 mit válaszolok csak haladok a storival semmi "beleszólásom" nincs igy is ugy is az van amit "megálmodtak"...
  • Hoz_Hun
    Azt mondja meg nekem valaki, hogy a Save importnak van e valami jelentősége a játékban?
  • Jocisan
    Dragon Age II Értékelések!

Elkezdődött a nagyobb portálokon a Dragon Age 2 kivesézése, és szállingóznak az értékelések a várva várt RPG-ről. Elég vegyes a fogadtatás…

Itt olvashatsz!
  • Seth
    Upgradeket lehet csak.
  • balee4
    Lehet venni nekik, ha jól láttam ruhát is árusoknál. Majd mindjárt megnézem, milyen néven fut.
  • wedge31
    Nem lehet, csak gyűrűt, amulettet meg övet.
  • TDantes
    Íme, a játék célcsoportja!
  • zmx
    sziasztok nagyon jó gama!!! az lenne a kérdésem hogy ebben nem lehet a társaimnak bármien ruhát rájuk adni??? mint a DA 1 ben?? azaz hogy külön chest külön sisak, meg ilyenek?? fejest egyáltalán nem is lehet rájuk rakni?? és hol lehet rájuk való rucit találni/venni??
  • Seth
    Én az összes elérhetőt megcsináltam,de olvastam,hogy eltűnnek a köv fejezetre és az újak vannak helyettük
  • Calver
    btw, ha valamelyik mellékküldetést nem fejezed be ott, későbbi fejezetben újra előkerül?