Dragon Age II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TBTPumpa
Van benne valami plusz a Játékzenék, plusz karakter és néhány küldetés letöltésén kívül?

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

És levelet, vagy valamit kaptatok, hogy megjött? Én nem? Illetve még múlt héten, hogy majd szerdától kapható... Valami rendelési azonosító is volt benne.

nekem is onnan van es kaptam hozza ajandekba bioware pontokat, ami dlchez jol fog jonni

anti hero

az ezust sarkany (nem tevesztendo ossze a tuzesz szarkannyal) dombornyomasos! enyhen

anti hero

SötétBarom
Nem az a lényeg. Hanem az, hogy mire képes a tech. Elég összehasonlítani egy crysis2-vel, vagy egy deadspace-el.. Dx9ben fut mind2, és fényéveket vernek látványban erre.

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

TVelvet
Ez egy renderelt videó volt, és quad sli 580 se vinné el dx9-be, mert annyira optimizálatlan.
Akkor, hogy értékelnétek eddig? Jó lett vagy rossz? Rosszabb mint a DA😮?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

TBTPumpa
Innét letöltöd az US exe fájlt:
http://www.megaupload.com/?d=6H9DZ243

Bemásolod a játék bin_ship mappájába, de a régi EXE fájlt ne írasd felül, mert péntektõl már azzal is játszhatsz!
Majd regisztrálod a játékot a kapott kóddal és játszhatsz!
(Ha az eredeti Európai EXE fájllal akarod indítani a játékot, akkor majd le kell törölnöd a játékot és újra fel kell telepítened, esetleg újra is kell majd regisztrálnod!)

TBTPumpa
Aki már SE változattal rendelkezik:
A doboz dombormintás vagy csak a borító ilyen furcsa?

TBTPumpa
Signature Edition már kapható a CD Galaxisnál!
http://cdgalaxis.hu/PC/18617/dragon-age-2-bioware-signature-edition.html

DONGUBA
Hali valaki tudja hoyg tudok gamepaddal jatszani???Vagy ne akarjak mert hulye kerdes?😄

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Valaki segítsen legyen szíves, nem találom ezt a us exe-s megoldást. :-\
SötétBarom
Ez DX9 szerintük??? EZ?! Elmennek a jó édes (...)

A DX9 konkrétan erre képes:

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Prince23
De azért a lopakodó Rogue is odabasz rendesen. Eltûnik, s egyszer csak hátba döf kritikus sebzéssel + találattal. és meghalsz :S

ja cska marc 11én indul ???

haha mar azt hittem mindenki jatszik vele 😄

anti hero

Najó hát én nemtudtam 😄
én csak megvettem, mert az elsõ is tetszett, nagyjából semmit sem tudok errõl most.

viszont ez az exes megoldás nem vágja haza nemtom a játékot? pl letilt az egész, kibannol, ehetem újra 😄
Sir Quno Jedi
EZt eddig is tudtuk ugye elõre. De megy más exe-vél, alantabb írták.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Kép
ez fogad 😞
Én pl elõrendeltem, ma hívtak hogy mehetek, átvettem, felpakoltam és indítom.. erre a nem indul, mert még nincs márc 11.....
Gubberx
nem csak holnaptól kapható?

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

No a helyzet, hogy nekem itt figyel a játék, viszont nem tudok játszani vele, mert valami data mittoménmi a baja... :-\
Rage47
wrz topik van?
enlightened
Nem tom én szeretem ha sokat kell taktikázni nem csak néha. Nightmaren kell, fõleg hogy a Friendly fire is csak nightmare kapcsol be, párszor meg is szivtam amikor berugtam a bénito uveget az ellen kozé ahol a társak is harcoltak:S Szóval célozni is jol kell, meg hát 10 szer nagyobbat sebeznek mint normalon, és a glance blow és 1/10 csak :S Nightmaret csak annak ajánlom aki a 10 perces részeket 40 perc alatt szeretné megcsinálni😛. Tegnap óta nyomom és most jutottam ki a demo részbõl:S 3 - 4 óra volt :S

<- boldog signature edition tulaj

juhú

anti hero

TVelvet
Atihoz is kidobhatnának valamit a pöcsfejek ... :S
TDC Geronimo
Na fasza. 10en jön csak meg enyém, majd us exevel kiprobalom.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Gubberx
Na már csak egyet kell aludni a signature edition-ig<#idiota>

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Prince23
Normálon én is szenvedek valamikor. fõleg a kunárinál :S ott nagyon kellett a Pause, vagyis az összes karekterek használata😊 . régi dao feeling visszakacsintott.

enlightened
Na nem bírom ha kifog rajtam a játék úgyhogy visszaraktam nightmarere végulis 30adik nekifutásra és rohadt sok pause és taktikázással levertem a nagy szörnyet a demo rész végén😄 Remélem bírni fogom továbbra is, mert ennél gondolom csak durvább lesz, de nem vagyok képes normalon tolni semmit, a hard meg nem jöhet szóba.

Calver
btw, kérdezek már egyet: gondolom neked megvan a The Black Emporium DLC, amiben azt írták itt-ott h lehet respecelni... na, ha próbáltad már esetleg: eltünteti az alapból elsõ szinten kiosztott egy pontot is? mert baromira nincs szükségem Mind Blast-ra kismágusommal, viszont remekül el tudnám költeni másra azt a pontot <#nevetes1>

"The trees move. Do you not see it?"

Calver
hardon kezdtem, aztán egy idõ után a kialvatlanság komoly mértékben úrrá lett rajtam és átraktam normal-ra <#hawaii>

Azért azt ugye vágod, hogy épp a konzolcentrikusság miatt van így?
Azt hittem rosszabb lesz a DA2,de nem olyan vészes.....Sõõttt egyenlõre még tetszik. 😊 Kíváncsi vagyok mi lesz késõbb. Valami ötlet a pénz csinálásra ingame,mert én még nem jöttem rá mibõl is lehetne.

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

enlightened
Azért érdekes, tényleg sokan sírtak, hogy könnyû, aztán pont az ellenkezõje😄 Calver te hardon tolod? Azon érdemes? Vagy álljak normalra? Mert nem akarom megint megszívni.

Calver
nem te vagy a béna - tényleg nehéz. én is így kezdtem mivel Origins-t is így toltam végig, aztán sokadik fájdalmas élmény után meggondoltam magam. <#rolleyes>

Calver
röviden és tömören: jó. és üdítõen nehéz, még normál nehézségi szinten is - egyesek sírtak itt-ott h konzolon egy gombot nyomogat, hát ez esetben van egy olyan gyanúm, hogy közelsem ugyanaz a nehézség PC-n - kismágussal bénázól és röhögve lekaszálnak.
kicsit nyögvenyelõs pozicionálás taktikai nézet hiányában, de épp megoldható. képességek meg nem enyhén változtak...
- el sem hiszem h ezt írom, de az íjászat táp. Varric egy kész halálosztó, és hozzá még nagy arc is.
- a tûzgolyó, az elsõ rész szõnyegbombázója (három egyszerre és nem sokan maradtak állva) itt... nos... gyenge. késõbb kicsit jobb lesz, de nem világmegváltó. viszont az utána jövõ tüzeskedés, whohoho...
- a Cone of Cold meg gusztustalanul erõs lett <#hehe>

nekem eddig bejön... de igazából BioWare csinálta, és akárki akármit mond - tõlük én még rossz játékot nem láttam. egyet sem. soha.

enlightened
Aki, nightmaren tuljutott az elsõ pályán, az légyszi szóljon, mert egyszerûen nem értem, hogy én vagyok ennyire béna, vagy tényleg nem lehet megcsinálni? Az originst nightmaren toltam végig, de itt 10 hurlock ugrik rám és nem lehet kikerulni meg taktikázni. Egyszeruen nem értem ezt hogy lehetne megcsinálni már 20 szor nekifutottam. Mindenki normalon tolja?

nem azert sirtunk/tam mert szar lesz, hanem mert tul drasztikus valtozasok vannak benne a dao hoz kepest, ettol meg lehet jo.

Terminátor14
Én már elég sokat játszottam vele.

Egyáltalán nem tragédia, de tényleg más a történetvezetés is, a szitu is, meg úgy minden.
Nem ezt vártam, így számomra eddig kicsit csalódás. Hiányoznak a nagy bejárható terek, a több különbözõ falu/város hangulata. Nagyon zsúfolt szerintem a város, és már kb most unom helyszíneket. Bár ez még változhat persze 😊

Amivel viszont semmi baj nincs, az a harcrendszer 😄
Ugyanaz, mint eddig, csak beleraktak ezer hülye animációt, meg felpörgették négyszeres sebességre, hogy ne aludjunk be amíg a karakterünk egyet suhint a kétkezes karddal.
Az inventory tetszik, végülis a fõkarit lehet ugyanúgy öltöztetni, meg a többieket is részben, sok felesleges cucc ki lett véve.

Ahogy valaki már írta itt, ha nem Dragon Age folytatásként jön a játék, akkor (mivel nem az Origins folytatásaként várja az ember) én egy nagyon kellemes játéknak nevezném.
Persze nem kell azért megíjedni, nem rossz ez, csak más 😊 Talán túlzottan elragadott az Origins és annyira azt vártam vissza, hogy most kicsit nehezen veszem tudomásul, hogy mégsem azt kaptam...

Megjegyzem, hogy nekem az ME1 után a 2-ben lévõ változtatások sem jöttek be nagyrészt.

CSAK a Fradi

MerlinW
Ezek szerint nem olyan rossz, mert WoW egy rakás *** 😊

[merlinw.org]

lolSL
hát nem egy wow

Prince23
PC vagy konzol?

TDC Geronimo
Na akik tolják azoktól kérdem hogy milyen eddig? Megérte sírni 2 hetet hogy szar lesz? :d

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TVelvet
Pénz, és ezen nem fogsz tudni változtatni. Mindent meglehet csinálni dx9-ben is, legfeljebb jóval lassabb lesz.
Seth
Ez a Merrill mekkora naív kislány, szakadok a megjegyzésein és az Isabellás párbeszédein

PSN ID.: Beegabor

BoneDragon
Ja, csak elég nevetséges, hogy dx11 nélkül rondább mint az elsõ rész... Nesze nektek dx11 és szebb játékok. Esküszöm én is konzol párti leszek. Ami pc körül forog, az egy vicc.

Prince23
fail. nincs értelme felrakni dx9-10-re 😞

Prince23
Megnézzük majd. Amúgy ez jó directx 10 tudású VGA-ra? vagy ez only dx 11?

wedge31
Erre a Rage lesz a legjobb példa ami OpenGL alapú lesz.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.