Dragon Age II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
anti hero
anti hero
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
http://www.megaupload.com/?d=6H9DZ243
Bemásolod a játék bin_ship mappájába, de a régi EXE fájlt ne írasd felül, mert péntektõl már azzal is játszhatsz!
Majd regisztrálod a játékot a kapott kóddal és játszhatsz!
(Ha az eredeti Európai EXE fájllal akarod indítani a játékot, akkor majd le kell törölnöd a játékot és újra fel kell telepítened, esetleg újra is kell majd regisztrálnod!)
A doboz dombormintás vagy csak a borító ilyen furcsa?
http://cdgalaxis.hu/PC/18617/dragon-age-2-bioware-signature-edition.html
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
A DX9 konkrétan erre képes:
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
haha mar azt hittem mindenki jatszik vele 😄
anti hero
én csak megvettem, mert az elsõ is tetszett, nagyjából semmit sem tudok errõl most.
viszont ez az exes megoldás nem vágja haza nemtom a játékot? pl letilt az egész, kibannol, ehetem újra 😄
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
juhú
anti hero
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
"The trees move. Do you not see it?"
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

kicsit nyögvenyelõs pozicionálás taktikai nézet hiányában, de épp megoldható. képességek meg nem enyhén változtak...
- el sem hiszem h ezt írom, de az íjászat táp. Varric egy kész halálosztó, és hozzá még nagy arc is.
- a tûzgolyó, az elsõ rész szõnyegbombázója (három egyszerre és nem sokan maradtak állva) itt... nos... gyenge. késõbb kicsit jobb lesz, de nem világmegváltó. viszont az utána jövõ tüzeskedés, whohoho...
- a Cone of Cold meg gusztustalanul erõs lett <#hehe>#hehe>
nekem eddig bejön... de igazából BioWare csinálta, és akárki akármit mond - tõlük én még rossz játékot nem láttam. egyet sem. soha.
Egyáltalán nem tragédia, de tényleg más a történetvezetés is, a szitu is, meg úgy minden.
Nem ezt vártam, így számomra eddig kicsit csalódás. Hiányoznak a nagy bejárható terek, a több különbözõ falu/város hangulata. Nagyon zsúfolt szerintem a város, és már kb most unom helyszíneket. Bár ez még változhat persze 😊
Amivel viszont semmi baj nincs, az a harcrendszer 😄
Ugyanaz, mint eddig, csak beleraktak ezer hülye animációt, meg felpörgették négyszeres sebességre, hogy ne aludjunk be amíg a karakterünk egyet suhint a kétkezes karddal.
Az inventory tetszik, végülis a fõkarit lehet ugyanúgy öltöztetni, meg a többieket is részben, sok felesleges cucc ki lett véve.
Ahogy valaki már írta itt, ha nem Dragon Age folytatásként jön a játék, akkor (mivel nem az Origins folytatásaként várja az ember) én egy nagyon kellemes játéknak nevezném.
Persze nem kell azért megíjedni, nem rossz ez, csak más 😊 Talán túlzottan elragadott az Origins és annyira azt vártam vissza, hogy most kicsit nehezen veszem tudomásul, hogy mégsem azt kaptam...
Megjegyzem, hogy nekem az ME1 után a 2-ben lévõ változtatások sem jöttek be nagyrészt.
CSAK a Fradi
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
PSN ID.: Beegabor