6609
Dragon Age II
  • Prince23
    Hard-on mit ajánlotok? Csatamágus (vagy inkább védekezeő jellegű) legyek, vagy Rogue Íjász?
  • Calver
    az Unshakeble-el én is szemeztem, majd lehet tolok egy respec-et, lekapom azt az egy pontot SH spec-ről (25 mana hiánya nem fog megölni) és kigyúrom, mert vicces képességnek néz ki...
  • Calver
    Rally képesség + fejlesztése tanknál (protip: Bolster és Second Wind nem árt mellé) és beraksz egy ally: mana < 50% taktikát - innentől kezdve figyelned sem kell rá... gyakorlatilag főkarakteremen kívül senkinél nincs willpoweren egy pont sem (neki is csak páncél miatt) és soha nem fogyok ki manából.
  • wedge31
    Ez is igaz de a másik a legrosszabb az ha bemegyek egy barlangba már előre tudom melyik sarokba van scriptelve az ellenfél és hol lesz a quest boss ez a két elem szokatlanul igénytelen a biowarétól
  • Rage47
    végülis ez igaz
  • Pares
    Egyszóval ez sajnos olyan Bioware szokás, vagy olyan gyakorlat, amit jó ideje minden játékukban végrehajtottak, mivel valószínűleg rengeteg pénzt és időt megspórolnak rajta. Ez van, ezzel együtt kell élni. Vagy megszoksz, vagy megszöksz.
  • Pares
    Nem rosszból, de ismétlődő, copy-past helyszínek ugyan ilyen "felháborító" mennyiségben jelen voltak a DA:O-ban is. Hogy a Mass Effect 1-et meg se említsem...
  • Rage47
    ez adja az mmo érzést
    felkészít a bioware star warsos mmo-jára:D
  • Pares
    Jó, és most ezt miért nekem válaszoltad? Ez nem rinya, hanem vélemény. De amint visszaolvastam, voltak itt olyan hozzászólók, akik már felháborítóan, röhejesen nagy marhaságokat írtak.

Ui.: Azért legyünk igazságosak: Nem egy darab helyszín van csak. És véleményem szerint szebbek a helyszínek is, még ha copy-pastosak is. Egyébként nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de nekem úgy tűnik, hogy a teljes bejárható terület az nem lett sokkal kisebb. Mármint Kirkwallban elég nagy területeket be lehet járni, és a városon kívül is vannak nagy területek. Az más dolog, hogy egy városban természetesen nem lehet akkora a kinézeti változatosság, mint egy egész országban.
  • Prince23
    A folyamatosan ismétlődő helyszín engem is felháborított.
  • SötétBarom
    Ezúton is köszönjük meg az EA-nak, hogy schnellbe kellett nekik a folytatás.

Pfejj.
  • SötétBarom
    Rövid review:

+harc jobb mint az elsőben (látványosabb, pörgősebb)
    +vannak jó karakterek (Varric, Fenris különösen jól sikerült szerintem)
    +szinkron hozza az első rész színvonalát
    +kicsit szebb mint az egy

-csak kicsit szebb, mint az egy
    -dx11 parasztvakítás
    -megjelenéskor már DLC hegyek (száni)
    -nincs camp
    -egy helyszín (ami ráadásul szar, és uncsi)
    -copy-paste barlang/hideout (FELHÁBORÍTÓAN copypaste)
    -karakterek közti kapcsolatfejlődést hülyén oldották meg
  • hro
    Hogyan tudom feloldani a BLOOD DRAGON ARMOR-t?(Xbox360)
  • unusual
    LOL!!!!! Azt,hogy? :)
  • unusual
    Skyrim-re én is nagyon kíváncsi vagyok!!!!!
  • unusual
  • ratgab
    Én nem a hype miatt veszem , hanem mert tetszik... ilyen állat is van, mint én!
  • Rage47
    csak ők kevesebbet írnak:)
  • Pares
    Ennyi rinyát... Gusztustalan.

Hál' Istennek vannak itt normális fórumozók is.
  • watto
    Nem tudom kinek mekkora volt legnagyobb sebzése, de ez most ütött :DD
  • Seth
    A Hanged Man-ben az első fejezetben
  • Lokids
    Isabellát hol kellett volna összeszednem? Már a játék végéhez értem, de nem találkoztam vele.
  • TDC Geronimo
    több van, mint gondolnád ;o
  • ratgab
    Örülök, hogy segíthettem. Egyébként ma délben én is készhez kapom a Sing. Edition példányomata végre.
  • enlightened
    Mindig ezt mondjátok mindenre, hogy majd ez meg az alázni fog. Én is imádom a witcher 1-et szerintem a legjobb, de ettől függetlenül el lehet szúrni annak is a folytatását, amíg nem jött ki előre ne mondjátok meg, hogy mi lesz a jó.
  • keysersoze
    Titancalc 4 DA2:

Dragon Age 2 Talent Builder
  • dardevil
    Ha újra kezdem a játékot az elért szintem, a megszerzett tárgyaim, fegyvereim megmaradnak v. teljesen nulláról indul újra a játék?
  • lwb
    Ha olyan lesz, mint a Morrowind, akkor azért esélyes. Ennek ellenére az én tippem is a TW2-n van. Meg a Risen 2-n.
  • lwb
    Force Mage-ből az Unshakeable must have. Csak emiatt érdemes abba specializálódni. A spirit healer és a blood mage tényleg elég unalmasak. Normálon nem kell az extra mana, amit a BM ad, Sh pedig csak support mágusnak jó, ha valaki varázslóval játszik, akkor a területsebző varázslatokat részesíti előnyben, ebben pedig a force mage gyenge.
  • Murder3
    Nekem egy dolog miatt nem tetstzik h mindenképp ilyen kardforgatós cucc szal nincs benne mage az első része is ezért nem foglalkoztatott.
  • keysersoze
    "mana egy kis ügyességgel gyakorlatilag végtelen"

Ezt hogy?
  • obe
    köszi, tényleg az avg volt a ludas, de le is kellett szednem, mert a kikapcsolás nem segített, pedig úgy is újra raktam...most avast fut, ezvan
  • MerlinW
    Ohh szakember, taníts!:) Ajánlom, hogy az ilyen kommentek előtt olvass utána amiről beszélsz, mert most is csak az derül ki, hogy halovány fogalmad sincs mi az a DirectX.
  • TDC Geronimo
    kamu dx11 marketingfogás miatt. Kb szántak rá 2 hetet hogy belerakják, olyan is... :D
  • Bhalage
    hat baszdmeg nem tudom ez a dx11 mit csinal de esku hogy dx9ben fogom vegigtolni teljesen gyonyoru es fut mint az allat, dx11ben röcög?!?! hat basszak mar meg az anyjukat ez meg mi?!
    sigh- na amugy egyelore nekem tetszik a hent
  • wedge31
    Ha olyan lesz mint az oblivion nálam semmiképp, ha olyan mint a nehrim akkor necces de azt nem a bethesda készitette.
  • TDC Geronimo
    Skyrm
  • wedge31
    Majd a Witcher 2 mindent alázni fog idén, mondjuk ezt sajnos nem lesz nehéz.

• Murder3
    Én is de sztem az se fogja ilyen téren megváltani a világot.
  • SZEG007
    Amugy észrevettétek, hogy az EA játékok hogy sporolnak animáciok terén?
    például itt dragon age-ben a csontik tök ugyanugy mozognak, mint az alap necromorph Dead Space-ben, vagy legutobb probáltam Crysis2 demot ott meg a különböz kapaszkodás, becsuszás animáciokat vették át a Mirrors Edge-böl:)