6609
Dragon Age II
-
#3928 Aki rövidnek tartja a játékot - az egyhangúsága mellett is:) - azoknak üzenem, hogy nézzenek körül legközelebb:)
Száraz adatok:
- E pillanatban a Demand of Qun küldetés az aktuális (Merrillel és a tükrével tököltem legutóbb)
- lvl 17 vagyok
- 28 óra játékidőt számol (Normal-on játszom, igyekszem minél hamarabb túlesni az idióta harcjeleneteken)
- 89 mellékküldetéssel (side, comp, rumor) végeztem
Ezt azoknak írom, akik 20-25 óra alatt végigjátszották és azt mondták alig vannak mellékküldetések:) Hard/Nighmare-en simán 100 felett van ez is.
-
mzprox #3927 A dlc-s ládában van egy greater tome of mortal vessel nevű tárgy (+2 attributum pontot ad) csak nem találom, hogy ez melyik dlc-ből jön.. vagy egyáltalán dlc tárgy-e, bár gondolom, ha ott van a többi cucc között. -
#3926 Ja majd azokban a DLCkben mehetsz le a 100* bejárt barlangokba megint -
unusual #3925 Nem muszáj vele játszani! Amúgy meg szerintem ha kiadnak 1-2 nagyobb DLC-t hozzá simán elvagyok vele. Most is,de remélem jön 1-2 új dolog még. ;) Nekem tetszik ez a rész is,és remélem lesz 3.ik is. Not war,make love. ;-) -
#3924 90%ban igen, a másik 10ben meg ugyanabban a barlangban/házban, mivel összes ugyan úgy néz ki :/ -
#3923 Ez a játék komolyan csak ebben a dögunalmas, szar kirkwallban és környékén játszódik? Ha igen, akkor úgy letörlöm a picsába. Ennél unalmasabb várost is rég láttam már egy játékban. -
mzprox #3922 Feltettem a dlc-ket, de dilemmában vagyok.. valahol csalásnak érzem használni őket :(
Biowarenek tényleg lement az esze.. ég és föld úgy játszani hogy telinyomnak fasza tárgyakkal, + pénz,+ extra xp, + extra attributum,+ kuty segítőtárs stb..
Nem mondom, nightmare-en játszom és ténylreg jól jönne egy kis help, de "csalni" meg nem akarok..
Azt hiszem a kutyát meg az extra küldetéseket használni fogom, de a ládához nem nyúlok. -
Although #3921 Sajnos úgy néz ki a felnövő nemzedékek egyre "egyszerűbbek" lesznek és ha kettőnél több gombot kell nyomni az már bonyolult. Ezen nem lehet csodálkozni a való világ és gyözike világában, ez biztosítja a folytonosságot. És úgy néz ki külföldön is ez a trend így most már aki egy kicsit is összetettebb játékkal szeret játszani az jobb ha új elfoglaltságot keres. Detto az MMO-nál is Age of conan-al játszok és nem egyszer láttok arcokat akik kérdezik ha van egy fatalitym hogy csináltam
elképesztően sok ember számára bonyolult úgy tűnik, így persze nem meglepő ha a WOW a király, ahonnan ordítva menekül normális ember 2 perc után. Hát ez van :) -
hapi #3920 Próbáltam szeretni ezt a játékot de 2 napja már be sem töltöttem. Meguntam hogy 5 méter széles folyosón mehetek előre ahol van 2 elágazás de az zsákutca, szal csak 1 felé mehetek végig. Az ellenfelek csak jönnek számolatlanul több hullámban általában a semmiből csak úgy megjelennek, semmi különbség köztük csak piros körök, én meg csak vég nélkül irtom őket. A DA:O-t többször is végig játszottam, ezt egyszer sem fogom, sajnálom hogy ez lett a trend, de engem ez már nem köt le bye mindenkinek. -
Although #3919 Úgy néz ki a Bethesda marad egyedül és most már csak az Elder Scroll új részében bízhatunk. Pedig pár éve nagyon lehúzták a Bioware rajongók talán nem ok nélkül de úgy néz ki fordul a kocka. Épp most jutott eszembe egy másik topikba egy murder3 hoz hasonló tag erősen kifogásolta hogy nem találja el karaktere az ellenfelet akárhogy igyekszik :)Gondolom nem sejtette hogy azért még egy Fallout 3 sem a Cal of duty :) -
Although #3918 Gyanítom ez igaz a DA2 is :( -
Although #3917 Ezt azért kérdezem mert egy másik fórumon láttam pár arcot korábban akik azt hiték a Call of duty egyik formája, sajnos úgy néz ki lassan a Bioware is így gondolja..Ettől függetlenül ME2 nem rossz. De szánalmasan kevéssé befolyásolják válaszaid vagy tetteid a történet alakulását. Persze meglepne ha te ezt észrevennéd. Mondom úgy hogy messze nem vagyok egy magas szintű rp player. -
Although #3916 Murder3 minden bántás nélkül tudod mi egy rpg game lényege? -
#3915 ezt akartam irni:D -
#3914 érdekes nálam az elejétől kezdve folyamatos persze az elején még nem unod. -
Celern #3913 A DA:O-ba főleg a vége felé vált folyamatossá a harc. De az biztos hogy itt élvezetesebb. -
#3912 sztem meg pont h ebbe élvezetesebb a folyamatos harc, hisz a dao-ba is ez volt és az ott lévő rendszer kétszer ennyire meguntatja a játékot.
-
#3911 hype alapján ne tevézd össze. -
#3910 Föleg a DA:O után ami a Bioware legsikeresebb játéka a fenállásuk óta.
-
ratgab #3909 DA 2 nem fog olyan jól fogyni szerintem sem, legalábbis az ME2-höz és a DA:o-hoz viszonyítva.
Éppen ezért én is besegítek egy Signature editionnel (holnap már a kezemben is lesz).
3. rész? Reméljük lesz. -
#3908 Én is szeretnék 3. részt. De ha nem fogja hozni az elvárt eladási számokat, akkor bármi megtörténhet. Sajnos nagyon el tudom képzelni, hogy a DA2 nem fog olyan jól kelni, mint a DAO vagy pláne a ME2.
Mindegy, ne legyen igazam. -
ratgab #3907 A kritikusoknak lehet, hogy tetszett, de ha jól emlékszem az a játék is megosztotta a játékos közösséget! Most ugyanaz vagy nagyon hasonló a helyzet: Kritikusok 80-90-es értékeléseket adnak, a játékosok egyik része utálja, a másik fele imádja...
Nem akarok vitázni én csak azt mondom kevés az esély rá, hogy ne legyen 3. része... szerintem! -
#3906 Gametrailersen GOTY 2010. Gamespoton RPG of the year 2010. De sorolhatnám reggelig. 90% alatti értékelést nem nagyon kapott és ez akkor is igaz, ha nekem annyira nem jött be az ME2. -
#3905 ME2 év játéka volt tavaly több vezető nemzetközi játékportálon. Év RPG-je pedig kb mindenhol. -
bendáj17 #3904 köszi a választ még nem mélyedtem bele azért nem tudtam, most nem is játszok vele egy jó darabig. -
#3903 én ezért nem is írom le a véleményem most, hogy játszok vele...nem szeretnék álmatlan éjszakákat okozni olyanoknak, akiknek ha negatív kritikát írsz, nem bírja el szegény, érzékeny vakbuzgó fanatikus lelkületük...pláne mert még egy semleges, pozitív és negatív dolgokat tartalmazó írásra is habzó szájú nagyokossá vállnak... -
ratgab #3902 ME 2 se aratott osztatlan sikert annak idején és mégis jön a 3. rész... -
#3901 100%, hogy lesz 3. rész, aki másképp gondolja, az eléggé el van tévedve :) -
#3900 A kettő dolog egymástól nem független. Sokan a kritikák alapján vásárolnak. -
MrAndree #3899 Ez eladások számítanak, nem a kritikák. -
#3898 HA egyáltalán lesz következő rész. Az eddigi 80% körüli kritikákból a DA2 bizony bukásnak tűnik. És igen, 80%-os átlag egy AAA játéknál rossz eredmény. Pláne az ME1 - ME2 sikersztori után. -
MrAndree #3897 Vannak küldetések amiket csak éjszaka lehet megcsinálni. -
bendáj17 #3896 mikor érdemes éjszaka menni a városban vagy tök mindegy? -
Celern #3895 Óóó látom a viták a megjelenés után is ugyanott tartanak, mint azelőtt :)
Na sebaj.
Végigjátszottam és nagyon tetszett, noha nem hibátlan alkotás. A legnagyobb próblémám nekem is a repetitív helyszínekkel volt és most elsősorban a dungeonökre gondolok, nem pedig arra, hogy végig egy városban játszódik.
A történetmesélés parádés, a karakterek érdekesek, a párbeszédek kiválóak. Nekem személy szerint tetszik az új harc, crafting rendszer, inventory, stb. is. Egyedül azt tudom felróni ezen a téren, hogy néha már kicsit untam a harcokat. Letámadnak az utcán majd vég nélkül jönnek és ez egy idő után már fárasztó: amikor az ember azt hinné, végre vége és mehet tovább, még előkerülnek tízen a latrok.
A DA 2 szerintem nem lett rosszabb játék, mint az elődje, de úgy érzem érdemben fejlődni nem tudott. Nem annyit, hogy az összkép olyan legyen, amellyel nagyobbat durranthat megjelenésével mint az elődje.
Kíváncsi leszek innen milyen irányba halad majd a következő rész... -
TDantes #3894 Te mindent üdvözlendőnek tartasz. Ha a Bioware megetetne veled egy marék szart, te arra is azt mondanád hogy finom francia krémes. -
Pares #3893 Szép önarckép. -
#3892 van két fajta bánya, van két fajta deep roads, meg 1 felszini terület és annak néha levágott részei.Ezeken kivül ne számits semmi egetrengetöre a városon kivül. -
#3891 -
Hans von Luck #3890 Hú, ezer hála...én meg már azt hittem hogy lőttek a cuccoknak...
-
Pares #3889 Egy biztos: az összes klassznak most sokkal egyedibb érzése van.