Dragon Age II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja, elég röhejes, hogy kb. a játékban szereplõ cuccok fele DLCként lesz elérhetõ innen-onnan. A Bio-éknak kicsit elszáltt az agya ebben a tektintetben, ME 3ban majd a Normandy-t is DLCként kell letölteni.

Why so serious?

Prince23
Na most az is jön le neked hogy szarozom, meg adhatok rá 0 pontot is. istenem :S Ne forgass Andree... ott a keringõ

jelenleg 6.5-7.5 között áll nálam a játék. és akkor szarrá döngölöm, porig alázom a játékot. ezek miatt nem lesz nálam egy játék 9.5 pontos.

Oh, hidd el, másba is belekötök aki tényként hangoztatja a saját véleményét. És bele is fogok.

Why so serious?

Prince23
Írd már be pls a fórom alá a tény szócskát Tanárúr kérem 😄

ne mondd már meg hogy hogy írjak, ha egyszer így tudom nyomatékosítani a mondatot....

más is használja. és abba is bele lehetne kötni, mert személyi véleményként is mondják a tényt.

Gubberx
lol hogy még meg sem vettem a játékot de már 6 dlc van a profilomon da 2-höz 😄

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Megkövetlek, tényleg "csak" ennyit írtál. A többiben viszont igazam van, ne használd azt a véleményedre, hogy tény (még akkor se ha ezrek értenek vele egyet) és felõlem a földig gyalázhatod a DA 2t és adhatsz rá 0 pontot.

Why so serious?

Prince23
Máskülönben Andree ne forgasd ki a szavamat, mert én ilyenre nem emlékszem, hogy azt mondtam volna, hogy tény, hogy SZAR a játék. tény hogy rosszabb a DAO-hoz képest max ilyet mondhattam

Prince23(Logan) írta ezt. Te meg a pártját fogod. Mellesleg nem mernék rá megesküdni, hogy Te nem írtál hasonlót. Nincs kedvem visszakeresni.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Senki se próbált téged sehova besorolni. Nem voltak konkrét nevek említve, még csak utalás se volt. Csak annyi, hogy egyesek. Az, hogy Te magadra vetted ezt az inget, a Te bajod.
Mellesleg még mindig nem értem, hogy ezzel hogyan áll ellentétben az, hogy nekem pár dolog megvalósítása nem tetszett a DA😮-ban.

"kozben ez rohadtul nem igyvan, hanem a sanyi akkro rinyal ha az rpg akciosabba valik, a bela meg akkor rinyal, ha az rpg meg komplikaltabba valik."

És te itt véletlenül nem fix rétegekrõl beszélsz? Dehogy se nem.

Különbem meg ne játszd az álszentet, sértõdöttet, kirekesztettet.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Nem is rólad beszélünk, logan írta, hogy tény, hogy a játék szar. A Te véleményeddel semmi gond nincs, csupán nem értek vele egyet.

Why so serious?

szerintem azzal van baj, hogy TI kezelitek tenynek, a mi velemenyunket. en sehol se irtam hogy teny hogy szar a jatek. ilyet nem is lehetne, hisz a teny az egy kozosseg altal elfogadott, bebizonyitott adat, es az nyilvanvalo hogy egy szorakoztatasra szant produktum az rohadtul szubjektiv dolog. az meg hogy egy adott ember esetleg kijelenti hogy TENY hogy szar a jatek, amiatt nem kene a tobbi nem tetszeset kifejto emberre is rahuzni ezt a dolgot es akkro meg te mondod hogy nem altalanositasz.pff

Jaj, lebuktunk, most mi lesz... <#vigyor5>

ezt irtad:
"Fején találtad a szöget (már én is írtam korábban). Egyeseknek semmi se jó, és ezen a fórumon ez tökéletesen látszik."

robotnyik eme hozzaszolasara helyeselve:

"egyébként mennyire jellemzõ az a hisztis picsa mentalitás a gamer közösségre, hogy ha valami változik, akkor az a baj, ha valami nem változik, akkor meg az a baj."

ez alapjan te/ti azt mondjatok hogy van a gamer kozossegben egy fix reteg, akik midnig rinyalnak akarmi tortenik, tehat hogy midnig a sanyi meg a bela rinyal, ha tel van, ha nyar van. kozben ez rohadtul nem igyvan, hanem a sanyi akkro rinyal ha az rpg akciosabba valik, a bela meg akkor rinyal, ha az rpg meg komplikaltabba valik.

tehat amit kikerek magamnak az, az hogy probaltok minket (akik nem orulnek a da2 iranyaval) egy orokosen rinyalo retegnek beallitani, ami szanalmas probalkozas, foleg azutan hogy utana te irod le, hogy neked nem tetszett volna ha valtozatlanul hagynak par dolgot a dao-bol.

Prince23
Na Paresz állj le egy kicsit. ne általánosítsunk, én írtam hogy tény, mivel nekem ez szavam járása. ha látom hogy a játékosok zöme ezen van, akkor nekem az már tény 😊
az meg tény, hogy drasztikusan változott a játékmenet a sztori is! ezt bátran kijelentem.

Prince23
Biztos ea-belsõsök. más nem lehet 😄

Hát még mindig nem bírod felfogni? Ez nem igaz... TÉNY, hogy változott a játék, és senki az ég világon nem vitatta. Azzal sincs gond, hogy egyesek szerint nem jó irányba. Azzal van a gond, hogy Ti TÉNYKÉNT kezeltétek, hogy nem jó irányba változott.

Mit vélemény. Nehogy lesüllyedj a mi szintünkre. Te csak maradj meg a tényeidnél!

az teny, hogy valtozott a jatek(ezzel talan meg ti sem hugyoztok szembe) az irany van akinek tetszik van akinek nem. miert nem lehet elfogadni azok velemenyet akik nem orulnek a valtozas iranyanak? miert hiszitek azt hogy nektek kotelessegetek vedelmezni a jatekot? ha megnezed a vita nem azon megy, hogy minket zavar, hogy nektek tetszik a jatek, hanem azon hogy titeket az zavar, hogy nekunk nem.

Prince23
Az originshez képest rosszabb. de tényleg hagyjuk. de nem szar játék, lehet írtam ilyet, mert nem bírtátok már felfogni, hogy miket írok😄

Az ég világon semmit sem cáfoltam meg vele. Igen, voltak dolgok, amik nekem nem annyira tetszettek a DA😮-ban. Ez most meglepõ? Vagy tilos? Légyszíves írd már le, mit cáfoltam most meg, mert nem értem. Igazán kíváncsi vagyok, hogy mire gondolsz!

Prince23
Sztem hagyjuk ezt, ezekkel csak vitatkozni lehet. véleményeket formálni pedig nem.
biztos félnek, hogy igazunk lesz XD

Nem a véleményeddel volt a baj (vagyis hogy nem tetszik), hanem azzal, hogy tényként állítottad be azt, hogy a játék szar.

hat en rohadtul nem altalanositok (see enis tudok ilyet).

"Az a különbség köztem és egyesek közt, hogy mivel változtattak, én most nem problémázok, hanem izgatottan várom."

ezzel meg pont azt tamasztod ala amit en is irtam es a sajat korabbi hozzaszolasodat cafoltad meg vele, miszerint egyeseknek semmi se jo. ha nyitott szemmel nezned a dolgokat, latnad hogy attol fuggoen milyen iranyba valtozik illetve nem valtozik valami, midnig mas az aki hangoztatja a nem tetszeset.

És tényleg nem.

Why so serious?

Prince23
Én leírtam a véleményemet (másoknak is hasonló volt) és páran nekünk ugrottatok. Ezt is megérthetnéd. Ragaszkodtál ahhoz, mi meg ahhoz amit már megtapasztaltunk. akkor hol van az igazság? de mindegy ne válaszolj ha lehet, mert nincs túl sok kedvem írogatni és értelme sincs, mivel azt se tudod hogy milyen a játék! Paressel együtt. a ténykedés meg a szavam járása, ha tecik tecik, ha nem nem.

Ne is reménykedj benne...

Nem érted. Nem általánosítottam. Azt írtam, hogy "egyesek". Ellenben veled, aki jó pár hozzászólásban általánosítottál mindent, amit csak lehetett.

Mellesleg nekem biztosan lenne vele bajom, ha egy az egyben ugyan azt kaptam volna, mint ami a DA😮-ban volt, mivel volt benne jó pár dolog, ami nem tetszett.
És eleve nem szeretem, ha egy új részben ugyan azt a játékot kapom. Ha ez megtörtént volna, akkor a DA2 maximum a DA😮 egy újabb DLC-jének mehetne el.
Az a különbség köztem és egyesek közt, hogy mivel változtattak, én most nem problémázok, hanem izgatottan várom. De hagyjuk... ha tudnád, hogy szerintem te hány überbullshit hozzászólást írtál (vagy inkább hányat nem).

Barátom, én ezzel tisztában vagyok, de egy pillanatig se állítom, hogy azért mert sokaknak tetszik a DA 2 akkor tény, hogy jó játék. Nekem tetszik, sokaknak tetszik, neked nem, sokaknak nem. Nincs nagy egyetemes igazság, csak vélemények. Ezt megérthetnéd.

Why so serious?

Prince23
Jaj még is vannak, akik szerint a DA 2 nem hozza a DAO színvonalat. Ezen gondolkozz el inkább, nem azon, hogy pocskondirozd be a nevemet, megint😊 trollkodó

Ne foglalkozz szegénnyel, azóta fogalomzavarban szenved sok mindennel kapcsolatban amióta ismerem. De legalább vicces olvasni amiket ír.

Why so serious?

nem igaz, ez az uber altalanositas, hogy szerinted/szerintetek az aki problemazik most amiatt hogy ebbe az iranyba valtozott a dragon age, ugyanaz problemazna akkor is ha maradt volna a dao nyomdokain. ez egy ubernagy bullshit. lehet pont TE probelmaznal, hogy miert nem valtozott.

Prince23
Menj játszani inkább

Te nagyon súlyos, szinte beteges fogalomzavarban szenvedsz, kedves vitatársam. Ezt most nem bántásból mondom. De ha ezt a tényes dolgot komolyan gondolod, hát...

Abba meg inkább ne mennyünk bele, hogy kinek mit jelent az RPG...

Tehát ha én kijelentem, hogy te hülye vagy, és az emberek 50 százaléka egyetért velem akkor tény lesz? Oké...

Why so serious?

Igen, ez mondjuk az én hibám is, hogy egyáltalán reagáltam az olyan hozzászólásokra, amik azt meg se érdemelték volna. De írtatok itt akkora marhaságokat is (szerintem természetesen), amit egyszerûen nem tudtam szó nélkül hagyni, bocs.

<#eljen><#eljen><#eljen>

Calver
nem tudom mennyire figyeled a neveket, h kivel vitatkozol, de én nem voltam köztük. miért lennék? megvan a véleményed, legyen nyugodtan, engem aztán nem zavar, eszem ágában sincs meggyõzni bármirõl is. ami zavar, az az, hogy körülbelül eddig 500-szor írtad/írták le ugyanazt a sírást - ami ha kedves akarnék lenni szimplán azt írnám, hogy unalmas, de valójában sokkal inkább másra emlékeztet - valamire, amit szép magyarul hisztinek nevezünk. elérni pedig semmit nem érsz el vele, úgyis átpörgeti a kétlábú a hozzászólást, csak közben sikeresen generálsz/generáltok egy rakás felesleges zajt.

"The trees move. Do you not see it?"

Tinman
Félreértés ne essék!

Ezek kifejezetten JÓ és SZÍNVONALAS játékok, csak helyén kell kezelni õket. Át kell szellemülnöm nekem is, hogy most egy akció-RPG játékot veszek és úgy nem lesz gond. A DLC hányadék véleményt, term. fenntartom.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Prince23
Csak tudod, ha sokan egyet értenek velem, látom a fórumokat, akkor miért ne lenne tény? 😊 most nem 50% van azon az állásponton. de majd a PC-s verzió odaver ugye? 😊

És milyen platformon?

Fején találtad a szöget (már én is írtam korábban). Egyeseknek semmi se jó, és ezen a fórumon ez tökéletesen látszik.

Ez megint csak egyéni vélemény. Amennyi információm nekem eddig van a DA2-rõl, az alapján szerintem simán hozza, sõt túlszárnyalja az elsõ hangulatát. Tanuld már meg ne tényként beállítani a véleményed.

Prince23
csa félig kb. elsõ 12-14 óra játékidõ

Neked az a bajod, hogy nem egy Origins 2.0-át kaptál. Csak akkor örülnél, ha egy az egyben ugyan azt kapnád. Vagy nem, bocs, tévedek. Akkor meg az lenne a baj, hogy a csomó kellemetlen/nem olyan élvezetes dolgot nem cseréltek le benne.

De most komolyan, te már kijátszottad? Mert amilyen hozzászólásokat írsz... hát nem semmi, fõleg ha csak azzal a demóval játszottál, amivel én...

Á, szóval te már ki is játszottad a játékot. Értelek. <#whatever>

"Erre van igény, ez diktálja az irányt és ezért sem RPG a Mass Effect és ezért sem RPG a Dragon Age II."

Ezt a mondatot már rendesen hiányoltam. <#taps>

Neee, ez már fáááj... Légyszíves.

Calver
Drakensang az inkább taktikai móka btw, választási lehetõség kb annyi van benne, mint... öööö... semmi jó hasonlat nem jut eszembe, de mindenesetre nagyon kevés. na meg német RPG a lelkem, ennek hála nem olyan "darkgrittymature" mint Dragon Age, hanem csöppet... nos, bugyuta és messze túl idealista történettel rendelkezik. viszont mindezek ellenére hazudnék ha azt mondanám h nem kattantam rá úgy, h 3 nap alatt végigzúztam <#idiota>

"The trees move. Do you not see it?"

ha szarnatok ra, akkor mar reg elcsitult volna a topic illetve a vita.