6609
Dragon Age II
  • SötétBarom
    LoL? :D
  • ewuk
    csináltam egy csomó mellék küldetést. de nem az összeset ez igaz. és nem 5 óra alatt játszottam ki. több volt, de ettől függetlenül rövidebb lett, mint az elődje, sokkal ezt be kell látnotok. az ismétlődő helyiségek meg egyenesen elszomorítottak.
  • MerlinW
    Még csak a Deep roads utáni mellékküldetéseket csinálom, és 21 óránál járok (lvl 15)

Kalóz csak a hanged man kocsmában van már az első fejezetben..
  • watto
    Gondolom 1 mellékküldit se csináltál :D
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Amúgy HangedMan kocsmában van a pult előtt.
  • keysersoze
    Mágussal elején mire érdemes gyúrni hogy ne üssenek le? Legelején jön egy köcsög ogre + 2-3 keményebb paraszt + sok kisparaszt. A fireball meg se látszik rajtuk, a winters graps úgyszintén, a cast delayt meg nemtom megvárni meg leütnek közben. A bot sebzése is elég lófasz, meg 10-15 támadót nincs idő egyesével pötyögtetni. A 2 társamat hamar leütik, a mágus meg amellett hogy nagyon nincs is mivel lőnie, kap 1 pofont és csak brékel, se elfutni, se harcolni nem tud. Főleg hogy nem csak 1 ellenfél üti. Közepes fokozaton játszok, a DAO-t többször végigvittem, ott is nehéz volt az 1. ogre, de legalább volt esélyem. Itt mit kéne csinálni?
  • Rage47
    gondolom olyan mint a ME2, ott is valaki végigjátszotta 10 óra alatt, mert pl. csak 5 társat gyűjtött össze.. :D
  • ewuk
    hát vége lett. sajnos szerintem sokkal rövidebb mint az 1. és ami még furcsább, én nem is találkoztam ezzel a kalóz csajjal :D hol lehetett volna találkozni vele?
  • keysersoze
    NOD32-vel minden rendben.
  • watto
    Melyik volt az a rész ahol alzthitted vége lesz?:D
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Én most másztam ki a mély utakból,és nem tudom mennyire eshetek neki/mennyi van a végéig :D
  • Calver
    feltűnt btw másnak is h Anders... nos, legyünk konkrétak: táposabb mint bármelyik másik mágus, és akár a mágus főkarakternél is?
    - ha haverod, kap +10% sebzést
    - van egy kifejleszthető cucca, ami először +10% sebzést ad, fejlesztve még 10%-ot, és még egy fejlesztéssel felgyorsítja a képességek cooldown-ját. nagyon. jó, hozzá sebezhetőbb lesz és nem lehet majd gyógyítani, de hát...
    - nem kell neki - főkarakterrel ellentétben - egy pontot sem Willpower-re kiszórnia csak azért h "páncélt" viselhessen, aminek hála ha nem "ügyeskedsz", magasabb lesz a Magic értéke is mint Hawke-nak...

lassan kisebbségi komplexusa lesz szegény mágusomnak, annyira pofátlanul túltápolták kicsi Anders-t
  • SaGa Jr
    Ne aggódj majd megnyílik az út oda is, csak ehhez majd az kell, hogy az elf kiscsaj megmutassa előbb a tükrét (elvitted már neki az el árustól aki a hegyvidéken van a neki való ajándékot és utána beszélgettél vele a sjaát otthonában?). Aztán majd még meglátogatod azt felkerül a feladataid közé hogy beszélj majd vele újra és mikor el akar menni az elfekhez na akkor lesz megnyitva a barlang (amúgy lent van nem kell felmenni) ahol a dög is lesz amit kinyírva megszerzed a hiányzó darabot.
  • ratgab
    Itt van szó róla angolul

A lényeg, hogy kapcsold ki a vírusirtót, majd próbáld úgy elindítani a játékot, ha nem megy installáld újra lekapcsolt vírusirtóval. A DRM-ben az autentikálás műveletét egyes vírusírtók ártó programnak értékelik.

Jelezd vissza, hogy segített-e!
  • ratgab
    Win 7 X64-el szokott lenni probléma a játéknál, lehet az a bajod!
  • ratgab
    Telepíteni engedte? Ha igen próbálj rádobni egy cracket... hátha azzal elindul!

Lehet, hogy a géped nem bírja!
  • Bhalage
    Enchantment! Enchantment!
    úúú
    de fav akkor is Caspenar marad!
  • Seth
    Szandálnál :D Enchantment.....uguu
  • Seth
    Aha megvan,köszi. +hp és +1 attack
  • bendáj17
    nem annál törpnél kell aki az 1-ben volt? Aki mindig csak annyit mondott hogy bübájosság vagy mi a fene.
  • Fenrir
    Egy hülye kérdés, de a rúnákat hogyan lehet betenni a tárgyakba? Mert a kereskedőnél csak összerakni lehet őket és nem találtam olyan embert mint a DA:O-ban, hogy beletegye.
  • AtiRadish
    Abilitesnel ott lesz a kis ikon ha meg van mind a 4 dbod. Magenel nekem +3 magicet adott.
  • mzprox
    He he.. megfordult a fejemben, hogy ez történik, de gondoltam ennyire köcsögök nem lehetnek :P
  • JethroHUN
    jah persze, az kell még több havidíjas szemét...

Más, Warmonger skilleket lehet használni pajzs+kard és 2kezes karddal is?
  • SirAlo
    Ezt a jatekot siman ki lehetne adni MMORPG-kent is , nehany atalakitassal , es jo is lenne szerintem:D
  • Seth
    Annak megtalálta már vki minden darabját? Milyen bónuszt ad, mert én nem látom hogy írnák vhol, pedig megvan már mindene
  • Akra
    Champions elvileg
  • MerlinW
    Az nem a Fallen szett?
  • Akra
    Jó megvan :)
  • obe
    sräcok valaki esteleg hallott, lätott megoldäst a problemämra?...nem indul az eredeti game, virusirto vendor nevü virust jelez, nem engedi inditani, ha kikapcsolom az AVG-t akkor sem indul...
  • Különc
    Gondolom párhuzamot akart vonni a pénzéhsége és a DLCk között
  • Akra
    Találtatok olyan armort ami úgy néz ki mint a class választó képernyőn a játék elején? Lassan vége felé járok (úgy érzem),de eddig 0db :S Lehet elnéztem valamit :P
  • Pares
    Miért kell ennek a metéltfarkú féregnek a képét betenni mindenhova?
  • Calver
    nem isszák, lenyúlják tőled az assassin-ok egy nightmare csodái közül.
    amíg magasabb (~10) szintre nem érsz, ajánlom h vidd lejjebb, mert értelmetlenül nehéz így a játék.
  • Shiwo
    Hali!

Kellene egy kis help...

Herbalist's Tasks küldik között van egy olyan, hogy ha jól értelmezem, valami ősi elf romokat kellene megtalálni (Varterrals talán ?) Sundermount-ban... 3-4 alkalommal bejártam a területet, de nem találom ...azt a barlangot megtaláltam, ahol a gólem árus van, meg a sötét könyvet kellett elpusztítani, de ezt nem, hiába jelzi ki Sundermounthoz...és S-en belül meg nem is jelzi a térkép...elmentem az elf temetőig is, ott valami sárkányt is levertem, de nem lelem amit a küldi akar...a tetkótinta meg a virág már megvan...
  • Gubberx
    Aki megvette a 2-t az már tolhatja azt is :D
  • Sir Cryalot
  • JethroHUN
    az már élesben megy? X)
  • Gubberx
    Yeah unlockoltam 2 dlc tárgyat a facebook játékkal :P
  • mzprox
    Rogue-gal játszok, nightmare-en még csak 5-ik szint.. gondolkozom rajta, hogy leveszem a a nehézséget mert most vagy én csinálok valamit rosszul vagy a legtöbb csatát nem lehet megcsinálni anélkül, hogy elrohanunk ezáltal szétválasztjuk az ellenségeket.
    Van aki tud nightmare-en úgy játszani, hogy nem kell ilyen trükkökhöz folyamodnia?
    (magasabb szinten szerintem jobb lesz, de a legutóbbi csatát alig tudtam pl megcsinálni, : templar főnök meg segédjei, plusz ha levertünk néhány kicsit jön még 3+ egy assassin. Ez a csata túlzás még nightmare-en is, szerintem lehetetlen megcsinálni anélkül, hogy elcsalod az első adagot.)

b kérdés: utálom, hogy a csapattársak isszák a healing potiont anélkül, hogy én angedném nekik (ráadásul még csak nem is gyógyulnak, vagy csak nem látom..) ezt ki lehet kapcsolni valahol?
  • Lacoka12
    végre megjött a játék lets go
  • Pluskast
    Ismered azt a dalt, hogy egy csók és más semmi? :) Na kb itt is ennyit mutatnak:) De igaz is nem ez a lényeg. Mindent egybe vetve - most fejeztem be - alapvetően nem volt rossz. Ami nekem nem tetszett: a helyszínek fantáziátlanok. Nem a városra gondolok, hanem a küldetések helyszíneire. Példa: A az alagutak mindig ugyan azok egyet megcsináltak és utána lusták voltak újat tervezni. Szerintem nagyon elrontották azt a koncepciót, hogy csak saját magadat szerelheted fel páncélzattal. Szerintem aki kitalálta azt, hogy azért nem rakják be mert, hogy szöszölni kell azzal, hogy a társaidnak megtaláld a megfelelő fegyvert, cuccot az hülye volt. Én az első részben is nagyon élveztem és hiányzott is a dolog. Ezen kívül meg baromság, hogy egy rakás olyan cuccot tudok megszerezni aminek semmi hasznát nem veszem, mivel totál másik kasztot játszok. Minek kell nekem páncél ha mágus vagyok? Ez hülyeség volt. Ami még nem tetszett az a junk. Egyrészt alig kapok érte pénzt, másrészt jó lett volna ha fel tudtam volna használni valamire - mondjuk a törött fegyverek összeillesztésével egyedi fegyvereket csinálhattam volna – harmadrészt pedig igénytelenségre utal, hogy képtelenek voltak bármiféle grafikai megjelenítést oda rakni a tárgyak mellé. Ha az első részben ezt meg tudták tenni akkor a folytatásban miért nem lehetett?

Ami tetszett: A sztori. Akárki akármit mond számomra abszolút nem volt lapos. Én élveztem a küldetések történetét. Valaki itt vagy írta vagy olvastam másutt, hogy ezeknek a beszélgetéseknek a csapat társaiddal nincs értelme. Nos igen is van. Nem csak azért mert plusz képességeket kapnak, hanem azért is mert a végkifejletnél igen is számít a dolog, hogy milyen a viszonyod velük. Ráadásul érdemes a küldetések helyszínén kutakodni tárgyak után mert lehet, hogy olyas valamit találunk amit oda tudunk adni egy társunknak és el tudunk vele indítani egy beszélgetést, aminek viszont a végkimenetele nem feltétlenül olyan lesz mint amire mi számítunk. Ezen felül tetszett, hogy a történet kellően hosszú volt. Volt egy pont ahol azt hittem vége van a sztorinak és mondtam is fél hangosan, hogy ennyi volt? De hála istennek ment tovább és nagyon élveztem. Ugyan így vagyok a harcrendszerrel is. Nem volt vele semmi bajom. Mágussal csináltam végig és sokkal jobban tetszett a karakter mint az első részben. A skillek nekem első pillantásra kevésnek és egyszerűnek tűntek de utólag az kell mondjam, hogy megfelelő mennyiségűek. Mondjuk szerintem érdemes inkább egy teljes képességet kimaxolni és csak utána foglalkozni egy újjal.

Mindent egybe vetve 10-ből úgy 7-et adnék a játéknak. Nem rossz a játék, de ha az első részt nézem abban én nem is igazán találtam hibát viszont ez egy kicsit rosszabb lett. Várom a folytatást! :)