Dragon Age II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Játszottál te az Originsel, hol néztek ki ott úgy a kúnárik mint akik épp most másztak elõ a pokolból?

Kivenni nem, csak cserélni lehet õket, de akkor a fegyverben/páncélban lévõ rúna elveszik.

Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.

watto
Miért baj az hogy Qunariknak szarvuk van? Eddig is volt, lesz is. Flemethnek meg haja van nem szarva.
Ez olyan mintha abba kötnél bele hogy Yoda zöld...

. . , -cske készen van a ☺ -cske.

TDC Geronimo
Hát nem vagyok tõle elájulva :/

Taktikai nézet kivétele jobban fáj, mint gondoltam volna.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

JethroHUN
Vissza, a DA2höz rúnákat nem lehet kivenni? kodex szerinte a fémbe vésik lyriummal, de DAOban kibe lehetett rakosgatni.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

nem lenne semmi 😄

Mivel a KotOR történései után fog 400 évvel játszódni, aligha fog benne bárki is Yodával vagy Leiával találkozni 😊

Más: A többi Geforce tulajdonosnak is olyan rossz tapasztalati vannak a játék futásával kapcsolatban (érthetetlen módon csak mediumon fut normálisan), mint nekem?
JethroHUN
Óriás cicit Liarának!!!<#vigyor>

Prince23
Amennyiben renegát úton mentél Shepardel, akkor már a ME3-ban lesz szarvad is XD

Igen? Akkor remélem Yoda mesternek szarvai, Leia hercegnõnek meg szárnyai és óriás mellei lesznek. Mert úgy lenne nagyon menõ...( úgy se zavarna senkit, és ezt is megmagyarázná a remek Bioware)

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

JethroHUN
MMORPG lesz mág hozzá <#unalmas> de h minek...

A bioware fejleszt egy star wars játékot. (egyébként a mögöttes tartalomban igazad van)

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Ha a Bioware fejlesztene egy Star Wars játékot, Yoda mester is szarvakat kapna, a sok hülyét meg nem is zavarná

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

amig commander shepardnek nincs szarva addig nincs baj :X

anti hero

Úgy látszik a Bioware szerint az a menõ ha mindenkit felszarvaznak, Flemeth a kúnárik, az elfek iylen kis manó szerû ocsmányságok lettek, csodálkozom, hogy az emberekhez és törpökhöz ilyen szinten nem nyúltak.

Ezek után kíváncsi leszek, hogy a ME3 ban milyen típusú evolúció fog lezajlani a fajokon a Me2 és 3 közt eltelt idõben... gondolom ott is kapnak páran szarvakat..

éljen éljen

anti hero

Sir Quno Jedi
Nem gond, akkor majd beteszem Aveline-t, vagy a nagycsöcsû rugót (újraspecelve van rá ékkõ a Black Emporiumban). A kis szottyad vérmágus elflány és a kétpengés csöcskirálnyõ kell, mert velük asszem tud románcolni a nemes csajszim, nomeg a Justicehordozóval is 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Calver
sehol, fejlesztéseket tudsz venni páncéljukhoz, ha érdekel itt a lista.

"The trees move. Do you not see it?"

Prince23
Amúgy egyre nem jövök rá. Csapattársakat, hogy kell öltöztetni? mindig magamat tudom csak.

Nah végre nekem is ideért de amikor elinditanám azonnal ez az üüzenet fogadot azota pedig semmi reakció olvasgattam a forumokat hogy AVG blockolja az activationt de nem használok avg és nem is blockolja semmi akkor is ez történik.

"The program or feature "\??\C:\Dragon Age 2\bin_ship\DragonAge2.exe" cannot start or run due to incompatibity (it's spelling, not mine lol) with 64-bit versions of Windows. please contact the software vendor to ask if a 64-bit windows compatible version is availible."

Bármi ötlet?😊
Calver
kezdj rászokni Varric-ra, mivel
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Bethany el fog tûnni elsõ fejezet végén (Deep Roads expedíció, ajánlatos Anders-el együtt vinni), és onnantól kezdve csak két mágusod lesz

na meg mert elsõ résszel ellentétben itt végre van értelme ládanyitogatásnak és csapdahatástalanításnak... az, h Varric szépen is sebez már csak hab a tortán <#hehe>

robotnyk
gyakorlatilag olyan játékot nehéz találni amihez ne adta volna a hangját valamilyen szinten :p
Calver
most nézem csak, Kane hangját is õ adja Kane & Lynch: Dead Man-bõl (meg a második részben is, de az annyira pocsék, h nem érdemel említést), akkor ezért volt olyan ismerõs <#eljen>

robotnyk
Brian Bloom
Rage47
azt sajnálom, hogy nem lehet több karaktert magaddal vinni, kb. mindegyiket bírom most 😄
Sir Quno Jedi
Én mostanában a három mágust viszem, meg a fõkarim kétkezes tank. De idõnként viszem Varric-ot is, mert jó, ha ki kell magunkat dumálni valahonnan. Végülis az Aveline (pajzs+kard), Bethany (mágia), Varric (számszeríjászat) + kétkezesharcos nagyon jó csapat alapból is.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Rage47
legjobban a dumája fogott meg, nem tudom ki adja a hangját, de jól csinálja😊
Calver
nekem is hihetetlenül szimpatikus a tag - pedig 3 fajta karaktert nem szoktam csapatba rakni soha:
- teljes értékû tolvajt (multikaszt jöhet, de itt ilyen nincs)
- íjászt (max mágiahasználók kezébe íjat, h legyen mivel lõni mikor épp nem varázsol)
- és bármit ami 150 centinél alacsonyabb <#nevetes1>

neki mindhárom ponton alkalmatlannak kéne lennie, ennek ellenére mióta megvan ki sem vettem egyszer sem a csapatból <#idiota>

j0nNyKa
egy linket adtam, kattints rá, és értelmezd 😊

Varric jó lett, de azért nem olyan hardcore alkesz paraszt, mint Oghren volt. Õt sajnos nem üti meg "szintben" 😞
Anders volt a másik nagy kedvencem az awakeningbõl, és érdekes, hogy hozta magával justice-t, de abból sem hoztak ki valami sokat. 1-2 fasza megjegyzés, de semmi extra. Isabella eszméletlen hangulatos karakter lenne, dehát a lentebb látható karakterem mellé nem sok értelme lenne. Szó mi szó, azért az 1-ben jobban kidolgozott karakterek voltak. Elég csak egy Morriganre gondolni.

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Lacoka12
nekem is bejön<#hehe>

Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni

Rage47
Varric a kedvencem - még az elején vok. Pedig utálom a dwarfokat általában😄
TDC Geronimo
Na megjött végre SE \o/

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Sir Quno Jedi
Jah és rohadtul nem mind1, kik vannak a csapatodban éppen. Tök máshogy alakulhat némely szitu. Nagyon ügyes, hogy fel lehet használni aktívan a jelenlévõ társak egyikét-másikát és így olyan megoldásokhoz és infókhoz juthatsz ami sokkal hasznosabb, illetve jobban fexik a karid jelleméhez. Kewl.

Sir Quno Jedi
Eleje nagyon egyutas, mert bevezetés/elõzmény, aztán bezony lesznek súlyos (és trükkös) döntések. Nagyon faja ám.

Mit mármint? Az egy-et is "tört" játékkal kezdtem, meg a kiegészítõt is, de éreztem,hogy egy nagyon jól összerakott darabról van szó és amint lehetõségem lesz megveszem. Ezt meg is tettem fél év mulva, itt van mind2 a polcot.ME1 és ME2 hasonló sorsra "jutott" ,így azok is a polcomat ékesítik. Ezzel egyenlöre csak 5-8 órát játszottam, de mindha 1 filmen mennék keresztül , tök mind1 mit válaszolok, ha azt,hogy nem vállalom akkor is ,ha azt ,hogy vállalom akkor is ugyanoda "jutunk" a végén. Csak 1 választás létezik ,de azt háromféleképpen adhatod elõ. Ez ám a nagy döntési szabadság. ennél nem feltétlenül érzem,hogy ez kell nekem...
Nagyon frankó a játék szerintem sok oldalon alul értékelték mert talán "csodát" vártak.Én teljesen meg vagyok elégedve mert itt a folytatásban megkaptuk a DA stílust ugyanúgy bele tudom magam élni mint az elsõ résznél:-)
Ami nagyon hiányzik az a magyarítás és ha jól tudom akkor nem is lesz jó ideig:-(
Így is olvasgatom néha de legtöbb esetben sajnos "Esc".
Megpróbálom elõrevenni itt is a mellék küldiket inkább,nem akarok végigfutni a játékon.
Archery-re gyúrva van 1-shotos mob viszont futnom is kell párszor az életemért ha éppen újratölt a poti de ez a ranger mindenhol kite-os class😊

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Calver
van. mindig van <#hehe>
dokumentumok\BioWare\Dragon Age 2\Settings\KeyBindings.ini
ott HighlightObjects_0= sort kikeresed.

ollé

Akkor adok neki még egy esélyt, köszi a választ.

Gubberx
<#eljen>

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

: ))))
alig várom a pénteket
azt beinditom a tuhanded hentet mr hawkevel
: ))))

anti hero

Murder3
egyértelmûen mert itt legalább a repetatív harcok élvezetessé válnak a történet meg kicsit szeméyleesebb mint az originsbe..

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

j0nNyKa

Egyenlöre sajnos én sem érzem,hogy kötelezö darab lenne amit meg kell vennem, meglátjuk az idö megszépíti-e majd...
j0nNyKa
Ilyen pillanatok miatt szeretem a játékot 😊

Sziasztok!
Szerintetek ha már az Origins se tetszett (fõleg a hiteltelen történet meg a repetatív harcok miatt), akkor ebbe érdemes belekezdeni egyáltalán? Gondolok itt fõleg a történetre, hogy az mennyire állja meg a helyét?

A tabra a naplót állítottam ezt most vissza csináltam. Vagyis a tab-on nincs semmi de ettõl még nem csinálja azt amit kéne. Vmi ötlet?
AtiRadish
Sajnos tenyleg rovid, 30 ora gameplay csak nagyon latvanyos idohuzassal lehet meg. Varricnal Friendly/Rivalry bonusnal tudja vki h. mi a kulonbseg? Rivalryn elvileg mashogy meseli el a torteneted.

Terminátor14
Én befejeztem, valóban rövid.
Azt mondanám, hogy nagyon maximum az Origins játékidejének fele.

CSAK a Fradi

Lacoka12
valaki segíthetne

Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni