Dragon Age II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mielõtt halálra köveznétek, csak az olvassa a „kritikámat” akinek szintén csalódást okozott a Dragon Age 2 (DA2). Régen csalódtam ekkorát. 😞
Látom igencsak megosztotta a játékosokat, no meg a kritikusokat is a DA2, nos ez azt hiszem természetes. Miért? Nos, a DA1, egy „nagyon” jól megkonstruált szerepjáték volt, a DA2, pedig egy diablo klón, vagy inkább wow, vagy torchlight?!. A játékosok többsége nem egy ilyen jellegû játékra vágyott, hanem a XXI.sz. elvárásainak megfelelõ grafikával rendelkezõ, minimum 100órás játékidõvel megáldott alkotásra. Ne értse félre senki, a grafikát nem úgy gondolom, hogy nem elég éles, részletes, hanem, hogy ne azt a hatást keltse, mint ha a starcraft pályageneráló részével szerkesztették volna. Ezzel a játék elveszti a realitását. Az inventory meg egyenesen olyan mintha a dark stone –ból szedték volna a 90-es évekbõl.
Az elfek már a DA1-ben sem voltak éppen jónak mondhatóak, de az alkotóknak sikerült még a rosszat is fokoznia, így a DA2-ben, leginkább egy elnyújtott gnómnra hasonlítanak.
A karakterek haja, szánalmas, a mozgásuk futásközben, kritikán aluli, a portrékép és alatta a skálacsík mint egy ócska régi MMO-ban, a tájak üresek, unalmasak és fantáziátlanok... stb
ehh.... mind1... ez az Én saját véleményem, és muszáj leírnom, mivel hihetetlen dühös vagyok, hogy a kedvenc játékomat, a folytatásával „meggyalázták”
Tudom, tudom, ha nem tetszik nem kell játszani vele, nos ezt fogom tenni, az egyet végigtoltam minden karakter osztállyal, minden egyes variációban, és 17x játszottam végig. (lehet többször, de igazából nem is fontos) a lényeg, ezek után rettegve várom a ME3-at.
Ui.: akinek tetszik a DA2, játssza végig helyettem is.
- akit megbántott a kritikám, attól meg bocsánatot kérek, mentségemre szóljon, mint már írtam, hogy nagyon-nagyon csalódott vagyok.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Kalóz csak a hanged man kocsmában van már az elsõ fejezetben..
[merlinw.org]
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
. . , -cske készen van a ☺ -cske.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
. . , -cske készen van a ☺ -cske.
- ha haverod, kap +10% sebzést
- van egy kifejleszthetõ cucca, ami elõször +10% sebzést ad, fejlesztve még 10%-ot, és még egy fejlesztéssel felgyorsítja a képességek cooldown-ját. nagyon. jó, hozzá sebezhetõbb lesz és nem lehet majd gyógyítani, de hát...
- nem kell neki - fõkarakterrel ellentétben - egy pontot sem Willpower-re kiszórnia csak azért h "páncélt" viselhessen, aminek hála ha nem "ügyeskedsz", magasabb lesz a Magic értéke is mint Hawke-nak...
lassan kisebbségi komplexusa lesz szegény mágusomnak, annyira pofátlanul túltápolták kicsi Anders-t <#hehe>#hehe>
"The trees move. Do you not see it?"
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
A lényeg, hogy kapcsold ki a vírusirtót, majd próbáld úgy elindítani a játékot, ha nem megy installáld újra lekapcsolt vírusirtóval. A DRM-ben az autentikálás mûveletét egyes vírusírtók ártó programnak értékelik.
Jelezd vissza, hogy segített-e!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Lehet, hogy a géped nem bírja!
úúú
de fav akkor is Caspenar marad!
anti hero
A halál csupán a kezdet...
Más, Warmonger skilleket lehet használni pajzs+kard és 2kezes karddal is?
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
PSN ID.: Beegabor
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
amíg magasabb (~10) szintre nem érsz, ajánlom h vidd lejjebb, mert értelmetlenül nehéz így a játék.
"The trees move. Do you not see it?"
Kellene egy kis help...
Herbalist's Tasks küldik között van egy olyan, hogy ha jól értelmezem, valami õsi elf romokat kellene megtalálni (Varterrals talán ?) Sundermount-ban... 3-4 alkalommal bejártam a területet, de nem találom ...azt a barlangot megtaláltam, ahol a gólem árus van, meg a sötét könyvet kellett elpusztítani, de ezt nem, hiába jelzi ki Sundermounthoz...és S-en belül meg nem is jelzi a térkép...elmentem az elf temetõig is, ott valami sárkányt is levertem, de nem lelem amit a küldi akar...a tetkótinta meg a virág már megvan...
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Van aki tud nightmare-en úgy játszani, hogy nem kell ilyen trükkökhöz folyamodnia?
(magasabb szinten szerintem jobb lesz, de a legutóbbi csatát alig tudtam pl megcsinálni, : templar fõnök meg segédjei, plusz ha levertünk néhány kicsit jön még 3+ egy assassin. Ez a csata túlzás még nightmare-en is, szerintem lehetetlen megcsinálni anélkül, hogy elcsalod az elsõ adagot.)
b kérdés: utálom, hogy a csapattársak isszák a healing potiont anélkül, hogy én angedném nekik (ráadásul még csak nem is gyógyulnak, vagy csak nem látom..) ezt ki lehet kapcsolni valahol?
Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni
Ami tetszett: A sztori. Akárki akármit mond számomra abszolút nem volt lapos. Én élveztem a küldetések történetét. Valaki itt vagy írta vagy olvastam másutt, hogy ezeknek a beszélgetéseknek a csapat társaiddal nincs értelme. Nos igen is van. Nem csak azért mert plusz képességeket kapnak, hanem azért is mert a végkifejletnél igen is számít a dolog, hogy milyen a viszonyod velük. Ráadásul érdemes a küldetések helyszínén kutakodni tárgyak után mert lehet, hogy olyas valamit találunk amit oda tudunk adni egy társunknak és el tudunk vele indítani egy beszélgetést, aminek viszont a végkimenetele nem feltétlenül olyan lesz mint amire mi számítunk. Ezen felül tetszett, hogy a történet kellõen hosszú volt. Volt egy pont ahol azt hittem vége van a sztorinak és mondtam is fél hangosan, hogy ennyi volt? De hála istennek ment tovább és nagyon élveztem. Ugyan így vagyok a harcrendszerrel is. Nem volt vele semmi bajom. Mágussal csináltam végig és sokkal jobban tetszett a karakter mint az elsõ részben. A skillek nekem elsõ pillantásra kevésnek és egyszerûnek tûntek de utólag az kell mondjam, hogy megfelelõ mennyiségûek. Mondjuk szerintem érdemes inkább egy teljes képességet kimaxolni és csak utána foglalkozni egy újjal.
Mindent egybe vetve 10-bõl úgy 7-et adnék a játéknak. Nem rossz a játék, de ha az elsõ részt nézem abban én nem is igazán találtam hibát viszont ez egy kicsit rosszabb lett. Várom a folytatást! 😊
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”