Dragon Age II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mert évek óta ezt mûveli az EA
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
Why so serious?
hanem h léptem nyomon harc volt és semmi mást nem lehetett benne csinálni, még felfedezni se ami ugye egy nagyon hatásos fegyver a monotonitás megtörésére...
a helyszínnel kapcsolatba meg ha itt feltûnik ott nem akkor meg jól meg lettetek tévesztve, mert ugyan ilyen felépítései voltak, de ha nem hisztek nekem nézzétek meg editorba.
az h itt egy vársora korlátozódik hát istenem ott meg nem volt 1 normáris város max denerim...de ez megint nem változtat semmin.
pff az kár mert akkor nincs több, azt hittem van több is reménykedtem mert én is mikor láttam õket kicsit szomorú lettem h mindeggyik elég ratyi.
A hard jó, a nightmare már inkább "védjük a healer-t" játék😊
[merlinw.org]
Pontosan. A bevétel fedezi a folytatás kiadását, max azt kevesebben veszik meg, és utána nem lesz folytatás. Veszteséges projekt úgysem nagyon lehet egy 3. rész, ha a második is nyereséges volt. Viszont a számok megmutatják merre tovább.
[merlinw.org]
[merlinw.org]
ki a fene akarna vérmáguskodni, ha mana egy kis ügyességgel gyakorlatilag végtelen?
ki akarna Fist of the Maker-t, amikor Elemental ágat úgyis ki kell fejlesztenie, és úgy a tûzgolyó már nagyobbat csíp? Chain Lightning-ról nem is beszélve.
Spirit Healer nem rossz, de többé-kevésbe felesleges.
Anders specializációját, na azt elfogadnám <#nevetes1>#nevetes1>
"The trees move. Do you not see it?"
Why so serious?
unalmas helyszín pedig egy volt, Derp Roads, bár az csúcsra vitte, olyan volt a játék azon része, mintha körömreszelõvel esne neki az ember a saját golyóinak. (ne gondolkodjon senki túl sokat ezen a hasonlaton, én sem tettem.)
mágus specbõl 3 van, és bár a force mage-ben van valamennyi ígéretesség, kb ugyanolyan unalmasak, mint elsõ részben - de cserébe bármiféle specializáció nélkül grillezik kismágusok embereket, szóval én nem panaszkodom <#hawaii>#hawaii>
Why so serious?
ez kicsit szánalmas már bocsi, hisz évek óta ezt csinálják számtalan példa is van rá....
[merlinw.org]
klasszikus rpg-k a tech szinthez mérten alakultak ki mert akkor még nem lehetett nagyon mást meg a asztali rpg-ket koppintották, az h változtatnak az idõk során és fejlõdik a stílus átalakul alfaja jön létre nem tudom azért mért kell állandóan hõbörögni, igen tudom h minden rpg fan egy rozoga nyomorék harcrendszert akar nulla reaál ténxyezõvel és h körökre osztva csapdoshassa egymást.
nyílván ha vmi nem ilyen már az nem lehet rpg mert megtöri a szabályt.....
más:
Azt nem értem h a fikázók/sírok többsége mért olyan dolgokat ró fel ami kb már a dao-ba is ugyan az volt...
unalmas állandó harc(na ezen pl javították h legalább legyen látványos és élvezetes)
unalams helyszínek(ne mondjátok már a dao-ba mi is volt csõpályák,minden pálya egy dungeon volt,nulla szabadságal)
máskülönben a daoba se volt craft vagy bármi max olvashattál azt kész.
Egyébként egyetértek nagyon leegyszerûsítették ami igen fájdalmas és igen ebbe igazat adok h ez a legnagyobb kritikája, de valahogy mindenki belemagyaráz ez mellé egy csomó olyan dolgot ami már az elõzõbe is ott volt.
Aki meg okos az meg ne vegye meg mert úgy lefogják az egészet dlc-kel húzni h beleõrül.vagy hát vegye ha telik rá, de ez még dlc orientáltabb lesz mint az elõzõ része.EA meg rá is fog erre ülni de nagyon...
tényleg unalmas már ezt olvasni:
beszéljünk inkább a mágusok specializációról, mennyi van?

. . , -cske készen van a ☺ -cske.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Mondjuk én nem 17es hanem 14es vagyok szóval jóval több questet csináltál 😊
Amugy látott már valaki 2700as krittet? Csak mert warrimmal olyat ütött hogy leesett az állam 😄
[merlinw.org]
De nem vagyok moderátor... mostmár befogom. Csak kikívánkozott már.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
El lettünk már így a nagy játékipari dömpingbe kényeztetve, aztán már szarul esik, ha valami nem úgy van, ahogy mi akarjuk?
Szokjatok hozzá, vagy keressetek más hobbit, mert az idõ nem halad visszafelé... Ami a múltban mûködött az nem jön vissza többé, vagy haladunk a korral vagy sem, ezen kár síránkozni. Megszoksz vagy megszöksz.
Értem én, hogy csalódtatok, de ez már túlzás. Mindenki csak sír! Azt nem hiszem el, hogy nem találtok a játékban semmi szórakoztatót... A DA😮 se volt tökéletes, de éppen, hogy császárrá nem koronázzátok már. Egyébként meg teóriám szerint a hõbörgõk 90 %-a nem vette meg a játékot, akkor meg méltatlanul szidja (persze tisztelet a kivételnek).
Továbbá nagy ívbe les...arom, hogy ki milyen szólásszabadságot emleget... ez a topik átment a trendszidók (mielõtt büszkék lennétek magatokra csak elárulom, hogy a trend szidása is trend... isten hozott a sorban testvérek, amibõl minden áron ki szándékoztok állni <#ravasz1>#ravasz1>!) és a pisis síránkozók topikjává!
Kész röhej az egész. Miért nem lehet normális játék fórum topikot üzemeltetni kérdésekkel/válaszokkal eszmecserékkel és hagyni már az "Én is csalódtam" dumát, mert már szerintem mindenkinek tele van vele a puttonya. Unalmas már, de nagyon!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Száraz adatok:
- E pillanatban a Demand of Qun küldetés az aktuális (Merrillel és a tükrével tököltem legutóbb)
- lvl 17 vagyok
- 28 óra játékidõt számol (Normal-on játszom, igyekszem minél hamarabb túlesni az idióta harcjeleneteken)
- 89 mellékküldetéssel (side, comp, rumor) végeztem
Ezt azoknak írom, akik 20-25 óra alatt végigjátszották és azt mondták alig vannak mellékküldetések😊 Hard/Nighmare-en simán 100 felett van ez is.
[merlinw.org]
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
http://youtu.be/4v8qae11_-M
Biowarenek tényleg lement az esze.. ég és föld úgy játszani hogy telinyomnak fasza tárgyakkal, + pénz,+ extra xp, + extra attributum,+ kuty segítõtárs stb..
Nem mondom, nightmare-en játszom és ténylreg jól jönne egy kis help, de "csalni" meg nem akarok..
Azt hiszem a kutyát meg az extra küldetéseket használni fogom, de a ládához nem nyúlok.
elképesztõen sok ember számára bonyolult úgy tûnik, így persze nem meglepõ ha a WOW a király, ahonnan ordítva menekül normális ember 2 perc után. Hát ez van 😊
\"I\'m just a guy with a lightsaber and a few question\" :D
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Éppen ezért én is besegítek egy Signature editionnel (holnap már a kezemben is lesz).
3. rész? Reméljük lesz.