6609
Dragon Age II
-
szmöre #4488 Itt most nem a szerepukre gondoltam, tudom hogy a kotor 2 nem bioware (obsidian). De mint karakterek szerintem azert van hasonlosag.Persze ez csak az en velemenyem.Amugy az se kizart hogy flemethel meg talalkozunk valamelyik dlc vagy kiegeszitoben.Ha tippelnem kene akkor utlso dlc ami majd osszekoti a 3-ik resszel. -
Pares #4487 Nem rosszból, de ha már összeesküvés-elméleteket kreálunk, meg lefizetésekről beszélünk, akkor véleményem szerint az a sok 0/10-es értékelés is nagyon furcsa. Mindenesetre a Metacritic User Score-ra sose hagyatkozom (az igazat megvallva egyik reviewra se hagyatkozom, ha érdekel valami, akkor kipróbálom). -
Pares #4486 Azért azt nem mondhatod, hogy Flemethnek nincs hatása az össztörténetre. Kiderült pár érdekes, és későbbiekben akár fontossá is válható dolog. -
LOL -
Pares #4484 Ez automatikusan azt jelenti, hogy a Bioware parancsára írta? Ezt ugye nem gondolod komolyan... A másik, hogy az a sok rinyálós 0/10 értékelés is röhejes. -
Kreia kb a legfontosabb karakter volt a KOTOR2-ben (amihez 0 köze volt a Bioware-nek, csak az enginet csinálták ők, minden más Obsidian), Flemethnek meg van négy sora az egész játékban, aminek pontosan semekkora hatása van a játékra (ehhez képest a trailerek meg a hype jól elhitetették az ellenkezőjét).
Max külső a hasonlóság, belsőről fogalmunk sem lehet, mert egyszerűen nem szerepel eleget Flemeth. Biztos sokat kért Janeway kapitány a szinkronért. :) -
kell, de lehet vele trükközni - ugyanis ha felvettél egy páncéldarabot, az rajtad marad, még akkor is, ha nem lenne elég willpower-ed hozzá.
na most, van egy pár cucc (sajnos legtöbb csak DLC/unlockable) amik adnak +willpower-t, valamint harmadik fejezetben van egy rúna ami dob minden statodon (+6/+7 táposabb páncél esetén) - ezeket felpakolod magadra, felhúzod vele Willpower-t, majd feldobod a legtáposabb páncélt, és örülsz. nekem Champion set-hez (ami alapból 31 willpowert igényel) elég volt 22-ig felhúzni így. -
Nem neked ment a válasz Sir Quno Jedi -
lol Bioware egyre lejebb sülyed, most már 10/10 es értékelést ir a metacriticre a saját alkalmazottuk: http://www.reddit.com/r/gaming/comments/g3td7/dragon_age_2_conspiracy_highest_rated_metacritic/ -
keysersoze #4479 Vmi ilyesmit képzeltem el mágusnak, remélem beválik. -
Pares #4478 Van bennük hasonlóság, mind külsőre, mind belsőre... Egyébként engem meg Lowtown emlékeztet Anchorheadre. -
szmöre #4477 Baromira eltalaltak szerintem. Nagyvaros tele szennyel a nyomornegyedtol a felsokorokig es nincs egyertelmuen jo vagy rossz dontes.Sokkal sotetebb hangvetelu ez a resz szerintem az elodnel. Apropo Flemeth engem kreia-ra emlekeztet :-) -
keysersoze #4476 Az tré. Olvastam hogy mostmár Willre is kell pakolni a cuccok miatt, vmi 31-32 pontot magyaráztak. Megéri elkúrni ennyit egy jó ruháért? Ad olyan bónuszt hogy full Magic helyett erre toljam? Főleg hogy Blood mage lenne az ideális varázsláshoz, annak meg pont semennyire nem kell a mana. -
ízlések és pofonok, engem felbosszantottak... rossz döntés -
leginkább dísznek, tippre olyan 100-150 közötti kéne ahhoz h elég gyorsan töltse a manát ahhoz h ne fogj ki. -
WAREZ JUSTIFIED. -
Végül is adtak hozzá ajándékba 1600 BW pontot, ha az ember nem költi szarságokra és új kompányionokra, akkor tán kitelik belőle majd egy értelmes DLC, ha lesz. Rühellem a DLC-ket, de így az első pár "ingyen" lesz, legalábbis a játék árában benne volt (Black Emporium és a kutya is ajándék, pedig az is 800 ont lenne amúgy). Jól kihasználnak minket a genyók.... -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Máh elnézést, de a mágus aki megölte az anyánkat, mi több még rengeteg nőt előtte és "összevarrta" őket frankeinstein menyasszonyának, az Orsino oszlopos cimborája és tudott a dologról kedves Orsino barátunk (mármint a vérmágia kutatásairól, sőt tanult is belőle, ezt használja a végén), de azt állítja, hogy nem akarta lebuktatni, hogy ne adjon Meredith-nek még egy okot. Hát persze. Nos ekkor már Bethany is eláll mellőle, khmmm...
Szóval Orsino sáros és valószínűleg maga is rég a kijutáson dolgozott. Önvédelem címszóval pedig hajlandó mindenkit beáldozni és démoni lénnyé válni. AZ embereket kéne megvédeni és minimálisra szorítani a polgári veszteségeket, de Orsino elbukik a végén, elveszti a csatát "maga ellen". Orsino épp úgy lökött, mint Meredith. Csak éppen Meredith őrületét az idol korrupciója táplálja, Orsino-ét meg a saját démonai. Meredith mondja is, hogy efféle vérmágiát nem lehet egyik pillanatról a másikra eltanulni, ebben MURVA képzetnek kell lenni és bukik Orsino "ártatlanságának vélelme". Elsőre engem is megtévesztett.
-
szmöre #4470 Szerintem egy kiegeszito az boritekolhato, es a sok kivagot reszbol itelve lesz jo par dlc is. -
keysersoze #4469 Ez a mana regeneratin rate mennyit számít? A masteryk adnak 10-10-et, mondjuk 2 masteryvel +20, ez mennyit ér visszatöltésben? Mennyi az alap egyáltalán? Látszik valami eredménye, vagy csak dísznek van? -
Az egyetlen normális banda az egész játékban a qunari. -
Megmondom őszintén nekem roppant szimpatikusak voltak az elejétől kezdve -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nem muszáj ám párbajozni, mondhatod azt is h kinyalhatják és elpicsázod az egész kunári csapatot - nem is feltétlenül rossz megoldás, én úgy voltam vele h túl sok fejfájást okoztak már ahhoz h elsétáljanak -
Már túl vagyok rajt, csak kíváncsi vagyok, hogy tényleg elviszik-e. :) -
Elhagy örökre, nem fog visszatérni! Inkább küzdj meg a Kunárival, azt a csaj is értékelni fogja! -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mi van akkor, ha Isabellát odaadom a főkunárinak? :DD Megmondom őszintén megfordult a fejembem, mert nem voltam biztos benne, hogy a mágusom meg tudja oldani a párbajt :> De aztán inkább a lávot választottam. -
8-9 között adnék én is :) nem rosz az akármennyire is csalódás az 1 hez képest más lett a játék igen de attól még nem kell szarozni meg 6 osat mondani rá. -
Pares #4461 "Az egész játék olyan mintha CoD single player kampányát játszanánk végig az ég világon semmire nincs kihatásunk szinte, tök mindegy mit választ az ember mert ugyis mindig ugyanaz történik, az egész szövegválaszto kört kivehetnék a francba mert csak arra jo hogy válaszolhatsz diplomatikusan, cinikusan, agressziven szolaljon meg a karaktered a végeredmény ugyis ugyanz lesz."
Bocs, de ez egyszerűen nem igaz.
"A 6/10 , 7/10 pontos értékelések teljesen jogosak"
Szerintem ha objektívan nézzük, akkor azt a 8-ast simán megérdemli. -
Megprobáltam nekikezdeni egy uj karakternek, de nincs lelki eröm egyszerüen bioware szinvonalat nem üti meg ez a játék.A karakterek közül 1 szimpatikus arcot találtam az pedig Varric.
Az egész játék olyan mintha CoD single player kampányát játszanánk végig az ég világon semmire nincs kihatásunk szinte, tök mindegy mit választ az ember mert ugyis mindig ugyanaz történik, az egész szövegválaszto kört kivehetnék a francba mert csak arra jo hogy válaszolhatsz diplomatikusan, cinikusan, agressziven szolaljon meg a karaktered a végeredmény ugyis ugyanz lesz.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A befelyezés egyszerüen szörnyü. Egyrészt az ég világon semmire nem kapunk választ, másrészt amikor a mágusok mellé állok a végsö csatában Orsino még reményt is lát Kirkvall bajnokával az oldalán a gyözelemre erre meg átváltozik egy tetves Harvesterré kizárja a templomosokat, és nekemtámad!!!!!! Ez meg mi a lofasz akar lenni valahogy nemértem szétbasszuk a templomosok fejét, erre jön egy átvezetö hirtelen minden mágus halott körülöttem ez a fasz meg egyszerüen átváltozik harvesterré valami vérmágia segitségével.
Nem elég hogy a játékban lévö összes mágus vagy elmebeteg, vagy vérmágus, vagy valami démonfajzat még a helyi körmágusok feje is egy buzeráns szörnyé változik....
És akkor itt jön képbe ujra hogy mi értelme van oldalt választani, ha egyszerüen a játékban minden fontosabb szereplöt ugyis ki kell nyirni, vagy elpatkol, és az ég világon semmit nem tehetünk ez ellen.
A környezet annyira sivár és unalmas, hogy az már kritikán aluli ugyanabba a pincébe kell lemenni 20x a játék sorrán. Még arra se vették a fáradságot hogy a társaknak végzett fontos küldetések egyedi helyszint kapjanak. Ne is beszéljünk a társak testreszabhatoságárol ami nem létezik, de nem is baj majd kaphatunk hozzá DLC armorokat bioware pontért ebben biztos vagyok....
Ezt a játékot nem hiába becézik sokan Dragon Effect-nek, a vicc az hogy mig itt semmi befolyásunk nincs a történetre ott legalább van választási lehetöségünk, mégha ez 2, max 3 opcioban merül is ki.
Amit biztosan nem érdemel ki a játék az pedig a Dragon Age 2 név, mert ez nem az erre max azt lehet ráirni Dragon Age: Champion of Kirkwall vagy valami hasonlo és mint kiegészitö lemez kidobni, mert tartalom annyi van benne mint az Awekening kiegészitöbe kb.
A 6/10 , 7/10 pontos értékelések teljesen jogosak és én még itt a demo után azért panaszkodtam hogy nem tetszik a harc animácio, hát a játék végigjátszása uán a harc animáci az ami legkevésbé izgat. Ha a Biowarenek tényleg semmi beleszolása nincs a fejlesztés ütemébe, és EA 1,5 év mulva kidobat velük egy Dragon Age folytatást akkor egyértelmü hogy nem a kosárba fog landolni hanem a letöltési listába fog kerülni a játék. -
így is lehet amúgy, én csapattagoknál egyetlen egy pontot sem toltam willpower-re, ment mind magic-re, ezért nem jött be vérmágia - felesleges pontkidobás lett volna constitution-ra költeni, csak csökkentette volna a sebzésüket... igaz cserébe kismágusok 100-150 HP-jükkal együtésesek lettek, de hát erre van a Glyph of Paralysis
elemental képzettségfa az ténylegesen kb legerősebb (kivéve tűzgolyót), Firestorm szimplán gusztustalan, még ha sok ellenfélnek van tűzellenállása is... Bethany-val amúgy egy gond van, nincs a lelkemnek meg a Primal fa, így se Stonefist se Chain Lightning se vicces kombók(mondjuk utóbbi ameddig veled van amúgy sem nagyon játszik)
-
Pares #4458 Dehogy annyi a DLC! Az még csak az eleje! A fő buli csak az után jön. Mondjuk én azt az ACT1-ben csináltam meg, és az Act2-ben folytatódott, szóval nem tudom, neked hogyan lesz. Annyit elárulhatok, hogy a Chantryban fog kelleni vele találkoznod, aztán vele együtt meglátogatni valakiket, és így tovább. Kísértetiesen hasonlít az a misszió arra a DA:O-s misszióra, ahol a gyereket megszállta a Desire demon... -
Fenris-nek van egy küldetése, amikor vissza kell menni a házába, akkor elkérhetünk tőle egy egész jó kardot - talán az a kard képes a legnagyobb sebzést okozni harcos oldalon! -
A főtörténet végén, Cassandra és Varric beszél arról beszél, hogy meg akarja találni a Bajnokot, mert csak ő állíthatja meg a közelgő "sötétséget" - és ekkor jön a képbe az utolsó átvezető videó, amikor már Leliana is ott van - szóval biztosra vehető egy harmadik rész vagy egy kiegészítő! Örülnék neki, mert nekem bizonyos dolgokban jobban tetszik, mint az első rész! -
Merril-t azonnal újra kell specelni és máris 332HP-ja volt nekem a végjátékban és 5x-ös szorzó blood magic-re (felszerelésből a +3), így 1660 pontból kasztolgathattam. Ha meg hirig a helyzet, átkapcsolsz normálba és varázsolsz manából, viszont egy tyotyó és van 332HP-d ami azért szép egy mágustól, nem hal gyorsan. A végső harcban meg sem rezdült az életerőm, mert többet regenerálódik, mint amennyit elkasztolok (pedig szórtam a 60manásat). Aveline szokta bodyguard-olni Merril-t és hozzá még synergy főkarim-ból és Aveline-ből. Így a sebzés jó része megy a harcosokra a többiekről, akik pajzssal tolják bevédve, murva sok HP-val. Jó az a Blood Magic eme nemes célra is, főleg a területre hatója sebez szépen (és nem elementális, így mindenki jobban bekapja). Anders is jó, míg él, mert faján tud csapatot gyógyítani a specével és feltámasztani is tud (nem kell rá italt pazarolni). Bethany meg jó általános mágus, elementalistának érdemes tolni főleg. Bár én minden mágusomat respeceltem és fullra toltam az elementális képességeket mind (alap). -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
No, újratoltam a végjátékot, ellenben most templar oldalon (kisebb ügyeskedésekkel/kilengésekkel) és egész máshogy. Így sem rossz, sőt még sikerült talán jobb véget is kihoznom mindkét fél számára (nomeg a saját családom számára, Beth is megúszta és belátta végül mit szeretnék elérni) és a végén az emberek könyörögtek, hogy legyek már ÉN Kirkwall uralkodója. Óje. :D Persze be kellett áldoznia a karimnak a nagy szerelmét, de ez az ár amit meg kell fizetni az igazságért, így volt korrekt az emberek felé.
-
Hans von Luck #4453 Én Dunaszerdahely mellett lakom egy kisebb faluban(Hodos). -
hát... vérmágia ága ugyanaz mint mágusnál, az leginkább csak a "minek" kategória - Rally-val mana gyakorlatilag végtelen, akkor meg miért varázsoljon az ember életerőből?
másik (Wrath of the Elvhen) ág kicsit sebez, közel kell lenni hozzá az ellenfélhez, és semmi extra státuszt nem dob rá - vannak ezerszer jobb alternatívái.
plusz az se segít, hogy mindegy barát vagy rivális, többé-kevésbé felesleges képességet fog érte kapni. -
miért ez nem úgy volt hogy nem jelenik meg magyarul? -
Nincs magyarítás. -
kiscsavo96 #4449 Hello.
Valaki tudna adni egy linket ahol letolthetem a magyaritast vagy elkuldene [email protected] email cimre ?
Elore is koszonom.