Dragon Age II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem ez untig elég. Az Originsban szerintem kínosan bénák voltak ezek a jelenetek. De hogy ez hol van lebutítva, az ismét csak rejtély számomra...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Murder3
olyan lassú megalszik a tej a szánkba😄

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

Dopti
Nekem Very High-on 1 fps, High-on dx11 minden max meg zsíroskenyér (gtx460, 4g ram, 3.2 duo)

Pluskast
Na ez a játék egyetlen - aligha annak nevezhetõ - erotikus jelenete. Ezt is lebutították mint annyi más dolgot a játékban....

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

JethroHUN
azta, ez mûködött meg is találtam, http://social.bioware.com/forum/1/topic/141/index/6116921 ezt szerintem érdemes lenne banerba/FAQba rakni, mert ezek hardon is remekül mûködnek, és nem érdemes csak úgy kilõni a skillek vaktában. Ez vmi újítás DA2ben, nem emlékszem h Originsben volt ehhez hasonló.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Terminátor14
Lesz azért pénz "bõven".
Azt az 50 aranyat pedig máshonnan is beszerezheted ügyesen.

CSAK a Fradi

Seth
Költekezz nyugodtan,ki fognak "segíteni" ha ahhoz a küldetéshez érsz

PSN ID.: Beegabor

JethroHUN
Kipróbálom kösz.
Más, ha a játék nagy része (eddig) arról szólt h gyûjtsek 50 aranyat, akkor pl Black Emporiumban is mért van egy rakás 20S-s vagy még drágább cuccok? mivel full lineáris a játék és még craft sincs, gondolom a küldetéseken kívül nem lehet pénzt szerezni, de az sem költhetem el, mert kell egy küldetéshez? pedig a reset potionbõl is vennék kapásból 4et.

The Protector
Vannak szép kivégzõmozdulatok mint az elsõ részben?Vagy csak darabalódás van és ennyi?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Próbáld ki ezt:

Googleba írd be, hogy:

search:http://social.bioware.com/forum/+"keresett szó"

Természetesen mindezt idézõjelek nélkül, és a + helyébe szóközt tegyél.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Baldurs gate III-at akarok.<#nevetes1>
gondoltam de az túl jó 😊

Közöm nincs nightmare modhoz lol autoattack-al simán vernek a mobok+1 területinél fekszik kis csapatom😄D

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

JethroHUN
...hogy mekkora egy rakás szar a bioware forum :S 10000 topik van de nincs keresõ, volt volt egy összesítés a CCkrõl de sehol nem találom -.-

A kétkezes fegyvert használó karakterek miért ugranak úgy oda ellenhez mint ahogy azt a Rogue class-ok teszik?
Azt hogy az assa így támad az teljesen jó de hogy aki két kezes hammer-t forgat az mit ugrál ide-oda??

wedge31
A mage...<#idiota>

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

melyik a jobb kari Warrior vagy a Rogoue most kezdem a játékot?

Sose értette, milyen az az "Origins-es"...

Hi.Nightmare modban jobb a drop?

Prince23
Nekem egyébként nincs gond a játékkal, csak magával a mögöttes tartalommal. Tehát engem igazából az húzott fel, hogy nem Originses a sztori. de tényleg csak ennyit akartam 😊 (lehet vagy 10x írtam már le 😄)
PC-n egy fokkal jobb a harc, az alább linkelt videó ez még bizonyítja is. Sokkal taktikusabb (már amennyire), mint konzolokon. De 9 feletti összértékelést tõlem ugyan nem fog kapni, még így sem.

Jaj légyszíves... Õ írta azt a 3769. hsz.-ában, hogy szerinte reális a 6 pont, utána meg a 3774. hsz.-ában meg hogy neki tetszett a Bulletstorm. Nem akartam két külön hozzászólásra válaszolni, ezért egy mondatba összefoglaltam az õ mondandóját, majd leírtam, hogy az én véleményem pont ellentétes. Nincs ebben semmi "piszkapeti", csak már megint nem vagy képes felfogni, hogy mit írtam.

Máskülönben meg nem nagyon jut eszembe semmilyen ötlet, amivel az Origins lezártnak tekinthetõ történetét folytatni lehett volna. Mindenképp egy új történetet kellett kezdeni, mert az elõzõ rész nagyon lekorlátozta a lehetõségeket a folytatásra. A névtelen hõs jött, látott és gyõzött, vége a mesének, megmentette a világot. Ennyi. A DA2 ugyan ebben a világban van, csak másról szól értelemszerûen, viszont itt is jelentõs dolgok történnek. A 3-as részben majd gondolom összekapcsolják a két részben elindított történetszálakat (mint Flemeth, Morrigan gyereke, esetleg a két utolsó megmaradt Õssárkány, plussz a DA2 konflikutsai).
De hagyjuk ezt a témát, annyira unalmas már. Akinek nem tetszik a játék, az mennyen, és játsszon az Originsel, és kész. Probléma megoldva.

Prince23
Az utcai harcokról...

ugyanez a gondom, signature edition, feltelepitem, vendor nevû virus azonosít az inditófájlban, nem indul a játék...AVG-m van, hiába kapcsolom ki semmi...legális játek, azt nem indul...ugye ne kapjak agyérgörcsöt<#falbav>
Prince23
"Szerinted reális a 6 pont és neked tetszett a Bulletstorm."

Gondolom ez is egy piszkapeti vélemény akart lenni tõled. A két játék teljesen más mûfajú. Attól hogy a Dragon Age 2-re az EDGE 6 pontot adott, még adhat jobbat a Bulletstormra. nem egy kategória a két játék. A kettõ érték nem függ egymással össze.

Máskülönben lehet az edge azért húzta le ennyire, mert nem követte az Origins fonalat. és ez tényleg nagy hiba volt. de a konzolosoknak is meg kell vmibõl élniük

Legközelebb olvasd el még párszor, és értelmezd, hogy mit, mire és miért írtam. Kösz.

Nem a teszterekre gondoltam, hanem azokra, akik konkrétan ebbe a változtatásba kötnek bele.

Ja, ezt én is alá tudom írni.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mekkora beszólása van már Varricnak, amikor abban a küldetésben, amikor egy férfi feleségét keressük, Darktownban találkozunk egy templarral, és amikor szóbakerül az eltûnt nõ, akkor Varric valami olyasmit mond, hogy egyszer neki is eltûnt a legjobb barátja, mindenhol kereste, de nem találta, és végül kiderült, hogy az ágya alatt feküdt holt részegen. Erre mindenki csak néz, mint a hülyére, Varric meg hogy: What? XD

Ízlés dolga. De Flemethnek mióta vannak szarvai? És az elfek sem változtak annyit, hogy ezentúl manószerû ocsmányságnak nevezd õket...

Prince23
Nem hiszem hogy azért huzták volna le a többiek, teszterek, mert akunáriknak szarvuk nõtt. ilyen baromságokra ne tereljük már 😊

Prince23
Szerintem tisztában van azzal, hogy két teljesen más mûfaj. és így már jobb 😄

A sok hülye, akit nem zavar, tisztában van a változásokkal és azok indokaival, magyarázataival. Te, ezzel szemben, setét vagy mint az éjszaka, és csak röfögni tudsz. A példázatod akkor állná meg a helyét, ha Sten visszatért volna szarvakkal. Csakhogy rohadtul nem így történt. Rejtély számomra, hogy egyeseknek akkora korlátai vannak, hogy azért húzzák le a játékot, mert a Bioware kicsit érdekesebbé és egyedivé tette a Qunarikat...

Ha egy "rossz" karit akarok indítani, ki a legjobb csapattársak? Kik viszonyulnak a legjobban a gyilkoláshoz?

Szerinted reális a 6 pont és neked tetszett a Bulletstorm. Ha negálod a két állítást, akkor megkapod az én véleményem.

SZEG007
jo ez Dragon Age nem a legjobb, de Bulletstorm se egy nagy eresztés, én adtam volna mindkettöre 7 pontot.

TDC Geronimo
Nekem az tetszett 😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

SZEG007
Bulletstorm meg 9 pont najo ez vicc

Prince23
A Bioware elég merész, hogy kiadott egy ilyen vidit... rofl

TDC Geronimo
kamu dx11 van itt, azért ilyen.

CalebJoe
Ez a dx11 megint egy vicc levesz vagy 25fps-t és cserébe alig szebb mint dx9-be, ha minimum így néznének ki a karakterek mint a háttérben a csávó meg a csaj akkor azt mondom oké, de ilyen graffal túl sok fps-t eszik.
TDC Geronimo
Ez a pontszám az elsõ rész tükrében igenis reális sajnos.

wedge31
Ebbe ne menjünk bele, a minöség nem egyenlö a mennyiségel. Az emlitettek mind jó játékok de csinált már sokkal jobbakat is a Bioware, de szerencsére van honnan lefele jönni ez még messze nem gödör.

lolSL
utoljára a PC-s közösség ilyen szinten a modern warfare 2-n volt felháborodva, és az kihatott még az 1 évvel késõbbi black ops eladásaira is, pedig az összeszedettebb játéknak tûnt.. ME3-n is meg fog ez látszani, persze az össze eladások rendben lesznek, de azért a fejlesztõk tudják magukban hogy szart gyártottak és kicsit meg akarták ölni a játék ipart

Svenhassel
"Egyértelmû", hogy ez nézõpont kérdése...

Intel i7 920, Asrock X58 Extreme, 6 GB DDR3 RAM, HD4890 Vapor-X, stb.

watto
Játszottam, csak kettõnk közt az a különbség hogy én meg is értettem amit Sten mesélt.

. . , -cske készen van a &#9786; -cske.

Azért egyértelmûnek nem nevezném, tekintve, hogy sokaknak bejött azért az ME 2. Meg ez is.

Why so serious?

Lacoka12
a ME1 be beszélnek a szereplõk?

Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni

wedge31
Egyértelmüen lejtön van a Bioware, kezdödött a ME2-vel most meg ez de amig az eladások rendben vannak ez így fog folytatodni.

Renjike
az edge eléggé retardált néha.

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

lolSL
10-bõl, nem 5-bõl.

lolSL
metacritic user score 3.9
erre rábaszott a bioware