6609
Dragon Age II
-
Pares #4168 Persze, és Te egyetlen ember véleménye alapján alkotsz véleményt, csak azért, mert Ő pont a Te elképzeléseidet támasztja alá valamilyen módon. Először is ha visszaolvasol, láthatod, hogy mennyien írták, milyen baromi nehéz a Nightmare. Másodszor meg a DEMO-ban a nehézség normálra volt állítva. Harmadszor pedig a Demo elején Varric túloz. -
#4167 Akkor igen kevés játékot vehettél meg, ugyanis idén kb ez a 2.játék aminek demója van.
Egy rpg-ről amúgy se tudom hogy lehetne 30perc után véeményt mondani, nem ismered a történetet, a helyszíneket, szereplőket.
Konkrétan annyit tudzs a játékról hogy az elején futni kell és gyepálni.
-
Although #4166 De az biztos hogy jó játék! egyszer kétszer én is végig fogom vinni ha 4000-ért meg tudom venni majd :) -
Pares #4165 Én igen. Te meg nem játszottál a második résszel. Szóval erről ennyit. Nem is értem, miért álltam le vitázni veled... Pfff.
-
Although #4164 Első rész csapat rpg-s volt ez a demo alapján is szuperhősök gyülekezete. Mint láthattad volt olyan aki erre írt bejegyzést a legerősebb szinten sem volt gond neki kiiktatni egy sárkányt. -
Although #4163 A demo azért nem a semmi, általában a demo alapján döntöm el megveszek valamit vagy sem. Bár a DA:O nem kellett azt tudtam hogy megveszem. egyébként figyelj mit írsz, "minden más maradt a régi.." Te játszottál az első résszel? -
Pares #4162 Már megint... -
Pares #4161 A párbeszéd lett ME-s. Minden más maradt DA:O stílusban. De minek is mondom neked! Hisz te kipróbálás nélkül, mások nagyobb súlyú véleménye alapján jobban tudod, mint én szerencsétlen, aki ténylegesen játszik a játékkal... -
ratgab #4160 Most mindenféle bántás nélkül (nagyon kultúrált hangnemben írsz és ezért maximális tisztelet), de a legtöbben egyszerűen szőrszálhasógató érvekkel támasztják alá a játék "egyszerűsödését", ami szerintem egyszerűen egy eltúlzott kijelentés. És ezt próbálnánk firtatni Pares kollégával együtt, de annyira más szemüveggel nézzük a problémát, hogy célunkat soha nem fogjuk elérni.
Az üzenet ennyi... történt némi visszalépés, de semmi drasztikus ami miatt más lenne a DA2, mint a DA:O. Egyszerűen tolerancia kérdése, hogy valaki élvezi azt a játékot, amit a fejlesztőknek hála játszhat, vagy leáll pitiáner dolgokba belekötni, mert egy az egyben nem kap egy DA:O 2.0-át... -
Pares #4159 "Mindegy azok akiket ismerek és számít a véleményük azok ugyanezt mondták amit én most."
"És a demoból is az jött le sokmindent leegyszerűsítettek amit nem kellet volna."
Például?
"Mondjuk ha tökéletes lenne akkor sem biztos hogy lenne esélye most a Skyrim-el szemben ha az tényleg mindent fog tartalmazni amit hallottam."
Mit keresel még ebben a topikban?
"Neked meg javaslom látogass pár külföldi(európai) szervert, és talán hamar le fogsz szokni erről a stílusról mert ott nem díjazzák annyira mint Mo-on."
Milyen stílusról? Inkább neked kéne magadba nézned! Először is nem játszottál a játékkal, úgy kritizálod. Másodszor meg ha kell, ha nem, azt hajtogatod, hogy az új TES milyen szuper lesz, meg hogy lealáz mindent (amikor még alig van infó róla). Külföldi fórumokról, hogy a hivatalos fórumot meg se említsem, kapásból kidobnak, vagy a többi fórumozótól kapod meg a magadét. -
Although #4158 Bioware soha nem csinált szabad rendszert ez volt a hátrányuk és a Bethesda előnye. szerintem. Viszont a Bethesda stuffokban soha nem volt olyan pillanatod mint a heaven faluban lévő templomban amikor a rég meghalt tevinteri, remélem jól írom, szellemekkel majd a kehely őrzőjével beszélsz ,én legalábbis így látom. -
ratgab #4157 Csak nehogy visszanyaljon a fagyi a SKyrim esetében is... -
ratgab #4156 Jah még egy dolog: Csak szólok, hogy a DA:O-ban és DA2-ben is ugyanúgy elágaznak a questek a válaszaid alapján... egyáltalán nem volt szabadabba DA:O játékmenete. Esetleg jobban összeállt az biztos! -
ratgab #4155 Hát én úgy emlékszem a Mágus toronyban csak végigmentél és megöltél mindenkit ( 1 -2 ember kivételével) nem volt egy nagyon izgalmas quest (a végén volt egy nagyobb döntésed, de annyi és ilyenek a DA2-ben is vannak ám), csak főleg kill-kill, így nem érzem indokoltnak, hogy DA:O-t kevésbé gyilkolós játéknak állítod be, mint az ME2. Ugyanúgy literszámra folyik a vér. Szerintem már az idő megszépíti az emlékeidet.
Nem vitatkozom, csak nem megalapozottak az érveid... Ennyi! -
Pares #4154 Lemaradtál valamiről: Ő nem is játszott a játékkal. -
Although #4153 Ugyanaz a párbeszédrendszer ugyanaz a stílus ott si-fibe itt fantasy környezetben. De ne haragudj nem akarok szájbarágós lenni, minden rossz szándék nélkül írtam. Egyébként ha olvastad a forumokat akkor tudod hogy abba az írányba vitték el a DA2 ami nem lett volna baj ha meghagyják ténylegesen rpg-nek mint a DA:O volt. -
#4152 -
Although #4151 Mindegy azok akiket ismerek és számít a véleményük azok ugyanezt mondták amit én most. És a demoból is az jött le sokmindent leegyszerűsítettek amit nem kellet volna. Nem azt mondtam hogy rossz. Csak azt hogy a DA:O után ez erős visszalépés. Míg a DA:O az év szerepjátéka lett nem véletlenül addig ez az első háromban sem lesz. Mondjuk ha tökéletes lenne akkor sem biztos hogy lenne esélye most a Skyrim-el szemben ha az tényleg mindent fog tartalmazni amit hallottam. Neked meg javaslom látogass pár külföldi(európai) szervert, és talán hamar le fogsz szokni erről a stílusról mert ott nem díjazzák annyira mint Mo-on. -
Pares #4150 Már megbocsáss, de hogyan hasonlíthatod össze az ME-t meg a DA-t?
-
#4149 Mert egyetért velünk? :D A te oldaladon szerintem kevesebben vannak XD Ha már a pártfogásról van szó, ami alapból hülyeség. Nem kell itt senkit sem pártolni. Mindenkinek meg van a véleménye erről a játékról. -
Pares #4148 Á, szóval szerinted a DA2-t az Awakening óta fejlesztik? Gratulálok. -
Although #4147 Dragon Age Awakening 2010 ben jelent meg..szerintem most 2011 van. Tudod ezzel a bunkó stílussal csak magadról állítasz ki bizonyítványt. -
Although #4146 Szóval az egész elment lövöldözős irány. Miközben most így a DA:O nézve rengeteg csodálatos rész megmaradt. Ott van Sacred Ash quest a Heaven faluban ami elképesztően jó és nagyon sok más is akár a Mágusok tornya. Míg a ME2 ből csak az aprítás aprítás után ugyan szép átvezető animációkkal, ez a shotem up hívőknek nagyon jó de ..hm.És valamiért úgy érzem az ME2 jobb mint a DA2.. -
Pares #4145 Én is a BG-n és NWN-en "nevelkedtem". Ez az a primitív általánosítás, hogy akinek tetszik a DA2 vagy ME2-, az biztos valami... hagyjuk inkább.
"azt te sem gondolod komolyan hogy a párbeszédek és a történet mélysége eléri a DA:O-t ugye? Elég sok mindent összeszedtem DA2-ről hogy tudjam ez nem igaz."
Amíg nem játszottál magával a játékkal, én meg igen, addig maradjunk annyiban, hogy egy jót röhögök az ilyen állításokon.
Az ez után lévő mondatoknál meg -szerintem- nagyobb baromságot nem is írhattál volna.
-
Pares #4144 Mi az, hogy még egy évig sem? 2 éve fejlesztik, de hagyjuk... -
Although #4143 Nem tudom lehet igazatok van, ha 4000-re lemegy az árra akkor meglátom, de azt tudom a ME2-nél nagyon sokszor volt érzésem teljesen mindegy mit válaszolok és nagyon jó meg szép de nem az igazi és ezt második játéknál még jobban éreztem. Ezt a DA:O-nál nem érezem egyedül a karakter rendszer tűnt elavultnak egy kicsit, az ME2 nekem jobb, persze relatív az rp-ek azt szeretik és ez rpg-nek titulált műfaj. -
ratgab #4142 Ha tartják a keményvonalas rpg vonalat nagyot kaszálhatnak... reméljük ezt ők is tudják. -
Although #4141 @ratgab én is félek tőle hogy az EA betette a lábát ide ez egy negatív folyamatot fog elindítani :( Remélem a Bethesdás srácok érzik hogy egyedül maradtak :( -
ratgab #4140 -
MrAndree #4139 Sőt, ezúttal (legalábbis eddig) kerülik is a megszokott BW kliséket. -
MrAndree #4138 Pedig mind a párbeszédek mind a történet színvonala van olyan magas mint az elsőben. Vagy mint bármelyik Bioware játékban. Csak ezúttal nem világmegmentés van. Ami mondjuk szerintem előny. -
ratgab #4137 Csak nehogy a SKyrim is butítva legyen (én már ilyet is hallottam valahol, hogy butítva lesz) -
Although #4136 Ezt még egy évig sem :( És csak arról beszélünk hogy ez látszik , nme mondta senki hogy rossz lett, a lent látható post-ok között nagyon gyorsan ki lehet szűrni ki az aki a Baldurs Gaten meg a NWN-en nőtt fel és én értem ők miért csalódottak azt te sem gondolod komolyan hogy a párbeszédek és a történet mélysége eléri a DA:O-t ugye? Elég sok mindent összeszedtem DA2-ről hogy tudjam ez nem igaz. De már ezt előre éreztem a játék weboldalánál is annyira üres volt az elődjéhez képest. Sajnos úgy néz ki a DA:O volt az utolsó igaz rpg-je a Bioware--nak. És ezért írtam a Skyrimet mert úgy néz ki nekik és nekem is csak az marad. De nem azt írtam hogy rossz a DA2 összevetve sok játékkal csak azt, hogy Bioware ennél sokkal jobb vagy legalábbis jobb volt :( -
Pares #4135 1. Pares
2. Létezik "válasz erre" gomb
3. És akkor mi van? -
Although #4134 @Parres A DA:O-t 5 évig csinálta a Bioware :) -
Pares #4133 Különben meg az elégedetlenkedők mindig hangosabbak szoktak lenni, ez örök igazság. -
Pares #4132 Ezt úgy mondod, minthaú az ME-ben és a DA:O-ban nem lettek volna újra felhasznált területek. Nem rosszból, de a DA2, így 35 óra játék után számomra abszolút nem tűnik rosszabbnak, mint az elődje. Amiket negatívumként fel lehet sorolni, az az, hogy nem elég változatos a helyszín (mivel egy város, és annak környékén játszódik), viszont véleményem szerint sokkal jobban ki vannak dolgozva a helyszínek. A harcrendszer megváltozott, de ízlés dolga, kinek tetszik, kinek nem. Ettől függetlenül a játék hangulata hozza az elődje színvonalát, a karakterek remekül meg vannak csinálva, és a történet szerintem simán felülmúlja az előző részét. Bár ez is mind ízlés dolga. Egyszóval ki kell próbálni a teljes játékot, mert a DEMO sajnos csak kb. 2%-át mutatta meg a játéknak, semmi többet, ráadásul a véglegesben az a rész is egy kicsit máshogy néz ki. -
Although #4131 Látod ferenc001 ez egy álláspont, az ME2 végignyomtam és ez az irány nem rossz csak nem ezért volt a Bioware az egyik kedvenc cégem nekem is. Hanem inkább a DAO-ért. Tudod nem hiszem hogy tévednék az rp-sek zöme hasonlóan látja sajnos :( És mint mondtam még ez se lenne akkora gond ha nem másolták volna a pályákat, ezt saját szememmel még nem láttam, de úgy néz ki igaz, most már ezt is kiírom mert most jött olyan is aki szavanként fog belekötni mindenbe, tehát legalább a Mass Effect 2 hozták volna szintben, beleölt munkában. De tény ebben igaza van Parres-nek ez az oldal a játékról szól , de mivel előttem sokan leírták a véleményüket én is bátorkodtam, aztán beszélgetés lett belőle, ennyi. -
Pares #4130 Ó, bocsánat, hogy ilyen barbár módjára félbeszakítottam ezt az egyébként sem ide való "vitát", ami egyébként nem is értem, miről akart szólni... Meg akarsz mindenkit győzni, hogy az EA, BW meg a DA2 milyen szar lett, vagy mi?
Ui.: a válasz gombot használd, ha már a nickem nem vagy képes rendesen leírni. -
Pares #4129 Mit olvassak vissza? A betördelés nélküli 50 soros hozzászólásaid, ahol a Bethesdát meg a TES-t reklámozod? Vagy a Bioware és EA szapulásod? Nem vagyok rá kívncsi.