6609
Dragon Age II
  • ferenc001
    Az mondjuk igaz, hogy egy demora, és mások véleményére alapozva a DA2-vel kapcsolatos véleményed súlytalan.
  • Although
    @Parres Van ráérő időm épp :D És egész nyugodt hangulatban 2beszélgetünk" itt míg nem jöttél :D
  • Although
    Demoval játszottam és olvasom a hivatalos forumot is angolul az elég egyenlőre ha 4000 alatt lesz mint írtam megveszem annyit talán megér. :) nem szoktam úgy véleményt mondani hogy látatlanban bár tudom Mo-n ez nagy divat :) De inkább tényleg olvasd el amit írogattam vagy ne írj a részemre :)
  • Pares
    Az rendben, hogy sokszor ellentétes véleménnyel vagyunk valamiről. De nem értem, hogyan állhatsz egy ilyen kis divatfikázó oldalára, aki 3 napja úgy osztja itt az észt, hogy közben érdemi tapasztalata nincs is magával a játékkal.
  • Pares
    "Parres már csak egy dolog nem stimmel nem játszom a DA2 vel csak az DAo val..."

Akkor mi a fasznak írkálsz ide? Hogyan mondhatsz véleményt egy olyan játékról, amit nem is játszol?
  • Although
    Parres már csak egy dolog nem stimmel nem játszom a DA2 vel csak az DAo val :)De azt szeretem és ezért vagyok szomorű a kettő miatt :)De olvasd el rendesen a topikot amúgy hallgatok wedge31 inkább :)
  • Although
    Azért van igazságod is elismerem :)
  • wedge31
    Hagyd rá...
  • Pares
    Nem beszélve arról, hogy amint most olvasom, nem csak a BW és EA-t szapultad, hanem a DA2-t is. Ember! Te minek játszol ezzel?! Ha annyira nem tetszik, senki nem kötelez rá.
  • Although
    *Pares Köszi a felvilágosítást de te vagy az első aki ezért szóltál, elhiszem hogy a munkahelyen te vagy a fönök ahol dolgozol de itt nem :) :)
  • wedge31
    Az elsö beta patch.
  • Although
    *asztali
  • Although
    *rpsek
  • Although
    @MrAndree Ez igaz nem rossz játék, csak sajnos nem nagyon kell megtornáztatni az agyat már benne azon kívül hogy direkt olyan történetet csináltak hogy ne keljen sok munkát beleölni, de ettől még a Bioware profi, csak ahogy ez már elhangzott eladták a lelküket :( És ezt én is érzem aki nem szeretem az asztali verziót például. ÉS értem én hogy nem lehet mindenki wedge31 de a DAO-ban is vannak gyengébb level szintek nem kell hardon játszani. Az a baj a DA2 vel, és az elég gáz hogy ez a demon is átjött,
    Ebben nincs igazán nehéz fokozat pontosan azért amit wedge31 írt nem kell csapatmunka pedig az Bioware rpgit zömmel ez jellemezte és arpek ezért kedvelték nagyon mert ez volt közel az ő kedvenc azstali táblás játékukhoz :)
  • Pares
    "Az a legszomorúbb az egészbe, hogy ezek után vannak még akik a játék védelmére kelnek. Lehet rossz játékot csinálni, ha elbukik a kasszáknál senkit nem érdekel. De ne adjanak már erre 6 pontnál többet, könyörgöm. Ha egy névtelen kiadóról lenne szó, még azt mondom, de a Bioware, a dollármilliárdos EA-vel a háta mögött EZT képes produkálni? És az emberek meg veszik és védik. Sajnálom ezt a 6 órát az életemből amit rá pazaroltam."

OMG. Azt hittem, hogy egy bizonyos szint alá már nem lehet süllyedni, de napról napra meg kell, hogy lepődjek...
  • Pares
    Remek. 78 új üzenet, és abból a fele Although barátunknak köszönhető.
    Although: Légyszíves, vonulj át egy másik topikba a Bioware és EA szapulásoddal, meg főleg a Bethesda magasztalásoddal, mert szerintem erre itt kb. senki se kíváncsi. Ez a topik arra van, hogy a játékot magát kitárgyaljuk, a játékról beszélgessünk, nem pedig az EA vagy a Bethesda üzletpolitikáját elemezzük. Kösz!
  • Although
    Nem tudom kinek mi volt a legnehezebb nekem bosszúálló az elf romok között azt nem tudtam hard szinteken kiiktatni. a bane várában is csak a spoilerben írt módon ment távolról. De az elf romok között nagyon közel van és ott ez nem működik és túl erős ahhoz hogy egy tankkal végezek vele :(
  • MrAndree
    Értem én a kiábrándultság okát, és addig nem is szólok bele, amíg valaki nem nyilatkozik lenézően arról akinek mondjuk ez is nagyon tetszik. De sajnos itt is volt már pár ilyen, aki úgy kezdte, hogy "a DA 2 is csak az igényteleneknek jön be".
  • Although
    Mondjuk a fehér sárkány nagyon kemény dió volt a DAO ban és a vezérdémon sem ment elsőre.
  • Although
    *DAO
  • Although
    @MrAndree. Igazad van de nekik csak az rpg maradt ami megütötte a szintjüket és most úgy néz ki a legnagyobb kedvencük kiesett :( Én megértem hogy nagyon mérgesek :( Egyébként személyem sem nagy rp profi de tetszik hogy kell gondolkodni. például magam részéről kitaláltam egy cheat megoldást amit még a nagyon jól kitalált DAO kettő sem tudott kivédeni így healer és 2 tank nélkül is jól boldogultam hard szinteken is mondjuk nightmare szintre nem mertem menni :D
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    2 mágus saját és Morrigan terület támadó spellekel szóval egy karakterrel kinyitod az ajtót és benyomsz mindkettővel egy fagy és mondjuk egy tűz alapú terület spell-t anélkül hogy bemennél a területre garantáltan működik, 1 perc alatt nyírtam ki valamelyik hard szinten ezzel az elf romba lévő sárkányt :D és soha ne menjetek a teljes csapattal be ismeretlen területre mindig előre kell küldeni valakit leginkább agy rouge-t :)

• MrAndree
    Igen, ez eddig a legnagyobb negatívuma a DA 2nek, és kb. az egyetlen ami különösebben zavar is.
  • wedge31
    Eladták a lelküket az EA-nak nagyon jól mondta egy srác a hivatalos fórumon.
  • Prince23
    Lényegtelen, akkor röviden Muzyka Richitello kurvája:))
  • lwb
    Népszerű ujjal mutogatni az EA-ra, csak épp nem érdemes. Amikor az EA-Bioware merger megtörtént, akkor a Bioware két vezetője (a biodokik), Greg Zecshuk és Ray Muzyka magas beosztást kapott az EA-ben. Pontosabban Ray Muzyka Senior Vice President lett, ami azért eléggé fent van a táplálékláncon. Nem csak arról van szó, hogy a nagy gonosz multi megvette a barátságos kis fejlesztőbrigádot. Ezúttal nem.
  • Prince23
    DA 2-ben meg csak 2 belső tér van + Kirkwall :D
  • MrAndree
    Hát a Mass Effectben pont nem, a főküldetések jól elkülönültek, de mellékküldikre volt egyfajta bolygó, ráhúzva más színű textúra, ledobtak a Mako-val, elkocsikáztál és volt kb. 3 féle belső tér ahova bemehettél elintézni az adott küldit.
  • Although
    *4000
  • Although
    @Prince23 Önállóként sem mégpedig azért mert látszik hogy sima pénzlehúzás, ezért nem veszem meg most, rohadtul utálom ezt a zsidó stílust. Önállóként is nem rpg név alatt felelt volna meg. Könyörgöm a Mass effectben ami hasonló stílus mint ez is ezerszer több helyszín van. Ez undorító. Remélem ezt a hülye bosst elküldik majd a melegebb éghajlatra aki most az EAn belül felel ezekért a játékokért, DLc-kel potom harmincezerért lesz olyan szintű a game mint a DAO alapból 10ért arra én sem sajnáltam 10e forintot mert ha nem is volt tökéletes elképesztő mennyiségű munka van benne pláne 400ért az Awakeningel együtt.
  • MrAndree
    Az Te vagy, de ne az olyanoknak csináljanak már játékot mint Te, mert akkor én easyn lépnék 3 métert és végem lenne. :)
  • MrAndree
    "Az a legszomorúbb az egészbe, hogy ezek után vannak még akik a játék védelmére kelnek."

Az ilyeneket mellőzzük már ha kérhetném. Véleményed van, értjük, elfogadjuk de az ilyen kissé lenéző jellegű megjegyzéseket kéretik mellőzni. Mindenki annyi pontot ad rá amennyit akar.
  • lwb
    Nem feltétlen történik az a deep roadson, amit írtál, van más megoldás is. Az általad leírtakkal viszont egyetértek.
  • Although
    @mindero no comment :) Sajnos te az egyre szűkülő keresztmetszetet képviseled és fel kell készülnöd egyre kevesebb olyan játékot fogsz találni ami megfelel majd elvárásaidnak :( De azért reménykedj talán a Bethesda fejleszt annyit a Skyrim-en hogy neked is megfelel majd olvastam, hallottam pár dolgot. Az látszik nagyon figyeltek a moderekre. Úgy néz ki lesz benne lehetőség szakmát is tanulni. Szóval valamiért úgy érzem fenomenális lesz :)
  • wedge31
    A nép nevében mondom, hogy nighmaren egyedül, plusz a kutya nyomtam le egy mature sárkányt, ami a DA:o-ban nem hiszem, hogy sikerült volna de itt vígan el lehet szaladgálni elöle.

Az itteni nighmare meg se közeliti a DA:O-ét de egy taktikai nézet néha megkönnyitené a dolgot.
  • ferenc001
    Bocs, eggyel alább akart menni a válasz :D
  • ferenc001
    A Deep Roads-os kitérőnek igenis is fontos szerepe lesz a későbbi, fejezetekben, nem csak annyi, amennyit akkor éppen megtudsz.
  • Prince23
    Jogos a panaszáradat. Valóban, Elsiették ezt a részt. önálló címként pedig megállná a helyét. És úgy már érne egy 8 pontocskát. Origins-re nézve pedig az EDGE és a Videogamer értékelte a legjobban a gammát.

egyébként a hugicát a Mélyutakra nem kellett volna elvinned. helyette ott van Anders. őt kellett volna.
  • Although
    @lwb Én csak bizonyos modokkal játszottam az obliviont úgy fenomenális volt :) Alapból volt pár bosszantó dolog amit javítani kellett de mivel az ES sorozatok nyitott felületek így pár apró móddal lelkes amatőrök által nagyon jó lett. :)
  • Although
    Hehe, ez az angol hibája mindig alannyal kezdem a mondatokat :D Egyébként MMO val a legjobb megtanulni angolul. Sokáig egyedül voltam Hyrkaniában szóval nagyon rákényszerültem megtanulni angolul valamennyire. Érdekes érzés amikor, egy rp event-en vagy és nem a szabvány angolt is relative simán megérted és egy idő után már mindegy hogy magyar nyelvű vagy angol nyelvű a játék :D
  • mindero
    Hát nekem ez sajnos nem jött be. Az animációk, a grafika, a narráció rendben van, de az egésznek a tálalása az valami kritikán aluli.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Annyira következetlen benne minden hogy rettentően fölidegesített. KÖNYÖRGÖK ne legyen már sárkány egy legutolsó mellékküldetés főellenfele, ráadásul valami jelentéktelen bányába. Elvileg a sárkányok fontosak ebbe a játékba, eget rengető küzdelmeknek kéne lenniük velük, mint a BG-be. Mikor szembeszállsz egy sárkánnyal legyen tele a gatyád.
    Addig bírtam cérnával amíg kinyírták a húgomat. Minek kell egyáltalán lemenni a Deep Roads-ba? Honnan veszik hogy van ott egyáltalán valami? Jaj és ahogy kinyírták, az a legszebb, ennyi erővel az egész csapat kidőlhetne. Lehetett volna mondjuk egy Brood Mother elleni küzdelem, mikor a végső csapásnál hősünk alól kicsúszik a talaj, és a hugunk ment meg minket miközbe telehányja a száját a szörnyeteg az utolsó erejével. Annak lett volna értelme. Na meg ahogy kezdődik. Mért nem a faluból indul a történet? Kaszabolják körülöttünk az embereket, mi meg fejvesztve rohanunk. Ez megadta volna az alaphangulatot. Nem pedig leállunk fél órákra dumálni valami tök gagyi sivatagi helyszínen. Meg a motiváció: mi a bánatos francért nem megy vissza az egész család Fereldenbe? Tele van az egész királyság felégett városokkal, annyi kincset lehetne találni amennyit nem szégyellünk. Mi olyan fantasztikus ebbe a Kirkwallba hogy itt kéne maradni? Ja persze a Deep Roads uhum. Tudnék még ezer dolgot írni kezdve a tárgy ikonoktól (emlékszik még valaki a BG, NWN kézzel rajzolt művészi grafikáira, meg a leírásokra? nem? kár), meg a lényegtelen párbeszéd-beli "választásoktól" kezdve, de már mind leírták előttem.

Az a legszomorúbb az egészbe, hogy ezek után vannak még akik a játék védelmére kelnek. Lehet rossz játékot csinálni, ha elbukik a kasszáknál senkit nem érdekel. De ne adjanak már erre 6 pontnál többet, könyörgöm. Ha egy névtelen kiadóról lenne szó, még azt mondom, de a Bioware, a dollármilliárdos EA-vel a háta mögött EZT képes produkálni? És az emberek meg veszik és védik. Sajnálom ezt a 6 órát az életemből amit rá pazaroltam.
    És persze mindenki látja: jé, hát ennyi melóval is lehet kasszasikert csinálni, hát akkor a franc fog óriási, kidolgozott világ felépítésébe munkaóra milliókat ölni, jó lesz ezeknek ez is. (Már látni az új Witcher videókon, hogy ott is keményen folyosókon leszünk vezetve, de ne legyen igazam...)

Szóval jó játékot! ;)