Dragon Age II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Leszûrhetõ, hogy inkább VGa kell neki, mint proci, nem utolsó sorban írták már páran, hogy nVidia kártyákon valami gáz van.
Próbáld meg a béta driverrel
PSN ID.: Beegabor
Ebbõl nem lesz magyar feliratos változat, mint az elsõbõl? Csak azért kérdem, hogy várjak vagy vegyem meg most.
Asus P7H55-M Pro, Intel i5-750, 12GB Kingston 1333Mhz, Asus GTX560 DCUII OC 1GB, Philips PFL5605 LedTV
meg tudod azt is csinálni, h kiválasztod az aktuális varázslatot, átváltasz egy másik karakterre, és vele célzod be! igen hasznos tud lenni, mivel így nem kell kismágusokkal félvakon lövöldözni, hanem szimplán váltasz a tankra és ollé. <#hawaii>#hawaii>
"The trees move. Do you not see it?"
Az ilyesmi nagyon illuziorombolo,remelem valami patch majd helyreteszi ezt a 'messy kill'-t,ez nem fallout es mininuke,csak egy vacak fadarab.Masreszt az aoe dolgokat,varazslatokat eleg nehezkes normalisan az ellenfelek koze dobni felulnezet nelkul.
Ezeket leszamitva tenyleg pozitivan csalodtam,beszippantott a jatek szepen,meg a leegyszerusodott dialogusrendszer sem annyira zavaro mint hittem hogy lesz.
katt
Gondolom jön majd hozzá valami patch, illetve Nvidia-ék mókolnak hozzá drivert 😊
amugy aki dx11ben tolja es szeretne fpst nyerni az szerintem nyugodtan kapcsolja ki ezt a diffuse depth of view akarmit, mert ahogy probalgattam eleg sok fpst lehet nyerni vele es amugyis csak minimalis hatasa van, raadasul szerintem meg rondabb is vele, hogy igy elmossa a kozeli texturakat is.
azoktol kerdem akik nightmaren toltak, ti hogyan oltetek le ezt az ogret? (mondom azis gond lehet hogy fokarim is 1h+shieldes szoval damaget nem sokat tudott osztani, avelinevel egyutt)
ami nagyon nem tetszik, hogy pl ez az assassin ha eler a magemhez akkor annak annyi, mert valahogy minden utesre a mage hanyatt esik, amire feltapaszkodna mar kapja a kovetkezot es megint a foldon fekszik. kb 3-4 sima utesbol meg mar meg is halt, egy rohadt mindblastot nem tudk vele elcastolni, nem mintha nem resistelne kapasbol...ugyerzem mitnha nightmare fokozoat azoknak van kitalalva akik signature editiont vettek es tele vannak haxos itemmel mar az elejen a jateknak (feltelezve hogy ugy mukodik mint daoban)
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
RPGSite – 80 percent
Strategy Informer – 8.5
MTV Multiplayer – N/A
Joystiq – 4/5
Videogamer – 7
Game Informer – 7.75 (PC), 8.25 (Console)
IGN – 8.5
CVG – 9
annyira nincs oda érte a sajtó
Pár óra után egész más mint a DA😮 volt talán ugy is kéne játszani, nem tudom, de az biztos, hogy nekem sok minden híányzik ami abba megvolt.
A karikon nem látszik semmi buff effekt és a fegyokon sem látszik ha berakok például egy tüz rúnát...
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni
Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni
Az elsõ teszt alapján a HD 5970 agyonveri még a GTX 580 SLI-t is DX11-ben. Itt szvsz nem stimmel valami.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Van valami megoldás erre?
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Ha a warez nem pálya, van hivatalos demó is!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Attól kérdezném, aki már gyûri egy ideje:
Mennyire lett arcade-szerû a játék? Nekem pl. Dragon Age annyira nem jött be, viszont a Mass Effect 2-t imádtam. A DA2 nem változott valamennyit ilyesmi irányba?
Nagyon remélem, hogy holnapra megjön 😞
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx