Dragon Age II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pozitívumok:
+sokkal jobb lett a harcrendszer végre nem egy unalmas fos a játék az állandó harc miatt így.
+Grafika nem lett sokkal szebb de nem is csúnya annyira nekem megfelel meg megy szépen ennyi elég.
+Jobb skill rendszer, értelmesebb és használhatóbb skillek.
+jobb szintlépés
+végre egy igazán jól mutató mágus class.
negatívumok:
-agyon egyszerüsített pocsék hud,szarrá egyzserüsített játék sajna ez megöli a hangulatot.
-értelmetlen dialógusok, felesleges bele a válaszlehetõség is,fõleg h ennyire le van egyszerüsítve ez csak ront az egészen inkább lenne benne.
-vontatott unalmas sztori(de maradt az originsból), de most a könyvek és egyéb olvasgatását is kiölték belõle a pocsék hud miatt.
-/+ sajna fix helyszín ami elég hamar unalmassá válik,maradt a halott npc hangulat/viszont legalább egy nagy kidolgozott város lett😊
-ismételten kihagyták a nekromanciát belõle😞
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Sajnos DA2-ben sincs második végigjátszás. Lvl 9 vagyok 10 órát beleöltem és... üres.. unalmas.. questek semmilyenek... lineáris, a környezet szintén semmilyen.. szóval semmi extra. Meg sem közelíti az elsõ részt. Tulajdonképpen a Bioware eddigi leggyengébb alkotása lett. Persze ettõl függetlenül még mindig jobb mint a Gothic 4 vagy a moslék Two Worlds sorozat, de nem tudom ez mennyire dicséret😊
[merlinw.org]
Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni
rakd ki Rally-t és fejlesztését tankkal, rakj be egy taktikát, hogyha szövetséges 50% mana alá megy nyomja el, és nem lesz gondod a manával.
"The trees move. Do you not see it?"
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Én úgy szoktam RPG-t játszani, mint ha egy jó könyvet olvasok... szépen beosztom és akkor tartós! Napi 1-2 óra és kész is, így azért a 30 óra is 2 hét!
Egyébként is, ha egyhuzamban végigtolsz valamit az olyan, mintha bármilyen szabadidõs tevékenységet sokat csinálsz egymás után... elõbb-utóbb megunod!
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
PSN ID.: Beegabor
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
PSN ID.: Beegabor
Olvasom hogy nagyon rõvid a fõ szál. Ebben a részben nincso lyan hogy mutatja a játék hány%át teljesítettem?😄 Minnél jobban el akarom húzni.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
. . , -cske készen van a ☺ -cske.
A képen látható fõ kvesztet h kellene pontosan megcsinálni? Most csinálgatok mellékküldetéseket, Isabela Martin nevû haverjának, nem tom ezzel érek-e valamit. Nem akarok feleslegesen veszõdni, szóval pls vki aki itt tart az mondja már el h melyik kveszteket érdemes megcsinálni. Az utcsó kveszt amit megcsináltam (már ami a fõ küldit illeti) az az mikor a vérmágusok szentélyébõl kiszabadítottam 1 templomost. Köszi a válaszokat.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
btw megtaláltam a második rész "lesser lyrium potionját" - Rally képzettség, harcosnál, fejlesztve. végtelenített mana fuckyeah.
"The trees move. Do you not see it?"
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
konkrétan azt a fajdöntõ eseményt is a múltba vagy egy a dao után játszódó eseményt ami abba a birodalomba játszódik.
...bár a leginkább zavaró h ezt a részét csak legendaként nézi a játék ami sztem elég komolyan megöli a kezdõ fantasy hangualtot, pl engem elég komyoaln visszavetett a játék ostagar után teljesen ellaposodott fõelg a kezdõ bejátszáshoz/felvezetéshez képest.
de elég kiábrándító, de modnták h nagyon fontos lesz Kirkwall, hát az lett, én inkább az éjfattyú õrület elindítóira lettem volan kívácnsi.
@Murder3 pl az az 1 év ugrás a játékban... oda nagyon sok minden belefért volna. Mi az mit vártatok? pont ehhez a sztorihoz fért volna bele egy rakás mellék küldetés, HA nem csak 1 város lenne a terület, mert pl a Chatntryhoz már 3x kellett vissza mennem. pedig csak 1 napja játszok.
Pont arról szól a történet h Hawk h lesz Champion, azt az 1 évet, elintézték pár sorral, hogyan szerzett nevet magának zsoldosként/csempészként.
hogy majd 200 óra story játékidõ lesz?
nem szokás az originsnek se hosszú a story vonala
Ha ez igaz akkor várok pár hónapot, mert a full storyt meg akarom érteni.
@Hegege, igazából semmi szerintem, egyszer volt olyan h eltudtam kerülni a harcot. de ugyan az vagy + vagy - a csapattársaknál.
Én azon vagyok, hogy önálló címként megállja a helyét, de hogy van Origins, úgy már nem! Majdnem a Videogamer értékelésével értek egyet csak szórjátok meg félponttal még azt😄 Az IGN ítéletével meg nem értek egyet, sok az a 8.5 pont ennek a gémnek 😄
Kereken 30 órába telt a játékidõm, mindent megcsináltam. Ítéletem meg 7-5-7.8 körül mozog. Szigorúan figyelembe véve az originst és a rövid játékidõt valamint az igen csak röhejesen kevés fõsztori vonalat (szomorû) is.