Dragon Age II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Murder3
Egyébként a teljes után formálok véleményt:

Pozitívumok:
+sokkal jobb lett a harcrendszer végre nem egy unalmas fos a játék az állandó harc miatt így.
+Grafika nem lett sokkal szebb de nem is csúnya annyira nekem megfelel meg megy szépen ennyi elég.
+Jobb skill rendszer, értelmesebb és használhatóbb skillek.
+jobb szintlépés
+végre egy igazán jól mutató mágus class.

negatívumok:
-agyon egyszerüsített pocsék hud,szarrá egyzserüsített játék sajna ez megöli a hangulatot.
-értelmetlen dialógusok, felesleges bele a válaszlehetõség is,fõleg h ennyire le van egyszerüsítve ez csak ront az egészen inkább lenne benne.
-vontatott unalmas sztori(de maradt az originsból), de most a könyvek és egyéb olvasgatását is kiölték belõle a pocsék hud miatt.
-/+ sajna fix helyszín ami elég hamar unalmassá válik,maradt a halott npc hangulat/viszont legalább egy nagy kidolgozott város lett😊
-ismételten kihagyták a nekromanciát belõle😞

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

Szpoiler tagokat nem ismersz? Baszki...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Te honnan tudod, hogy milyen hosszú? Vagy hogy éppen hol tartasz a történetben? Mert eddig én nem láttam sehol olyat, hogy kiírta volna, hány százaléknál járok. Ha meg szpoilerekbõl tudod, akkor meg tényleg nagy élvezet lehet a játék...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

...kinek a paplan<#hehe>

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Hát én 15-20 óra játék után nem így érzek, de kinek a pap, kinek a papné.

MerlinW
Nyeeeh, Mafia 2 pont olyan hosszú volt, amennyire kellett. Egyébként sem lett annyira jó, én legalábbis örültem, mikor vége lett😊 El is adtam, "egyszerjátszós".

Sajnos DA2-ben sincs második végigjátszás. Lvl 9 vagyok 10 órát beleöltem és... üres.. unalmas.. questek semmilyenek... lineáris, a környezet szintén semmilyen.. szóval semmi extra. Meg sem közelíti az elsõ részt. Tulajdonképpen a Bioware eddigi leggyengébb alkotása lett. Persze ettõl függetlenül még mindig jobb mint a Gothic 4 vagy a moslék Two Worlds sorozat, de nem tudom ez mennyire dicséret😊

[merlinw.org]

Lacoka12
hogy kell újra rakni ati driver-ét mert amikor meg probáltam frissiteni akkor leverte a egészet és egy újat kellet letöltenem de ennél a Dao 1 be le fagy a kép és színek vannak össze vissza a régi drivernél ilyet nem csinált valaki segítene

Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni

Rage47
nekem egyre jobban tetszik, minél jobban belemerülök a történetbe és a világba
Calver
a lófasz mana rész stimmel. ennyi. a Death Syphon egy szemét volt elsõ részben, az is maradt.

rakd ki Rally-t és fejlesztését tankkal, rakj be egy taktikát, hogyha szövetséges 50% mana alá megy nyomja el, és nem lesz gondod a manával.

"The trees move. Do you not see it?"

Köszi a választ. Akkor nálad azért jó. Remélem, h elõbb-utóbb csinálnak valamit. Letöltöttem az új driver-t, ami állítólag segít a dolgon, de lóf@szt se csinált. <#falbav>
Radeon 6970 CrossFire
A Death Syphon itt hogy mûködik? A leírás alapján úgy értelmezem hogy 1 hulla maxra tölti az életet, meg ad vmi lófasz manát. De ha már csak az élet feltöltés mûködik, megérné.
Ati vagy Geforce? Most olvastam, h a Geforce-t nem szereti... <#wilting>
Teljesen jól megy 1920x1200-ban.
Most kezdtem el játszani. 1-2 hete játszottam végig a Bulletstormot. Simán ment max grafikán. Ez meg szaggat high-on, mediumon kell játszanom. El se kell mondanom, h a grafika minõségében elég nagy a különbség a Bulletstorm javára. Érdekes...
<#eljen>
Mafia 2 rövidsége után már üdítõ az a 30 óra!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Veszem is azt is! :-D

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Hát ha folyamatosan csak játszotok ne csodálkozzatok, ha valami rövid!

Én úgy szoktam RPG-t játszani, mint ha egy jó könyvet olvasok... szépen beosztom és akkor tartós! Napi 1-2 óra és kész is, így azért a 30 óra is 2 hét!

Egyébként is, ha egyhuzamban végigtolsz valamit az olyan, mintha bármilyen szabadidõs tevékenységet sokat csinálsz egymás után... elõbb-utóbb megunod!

balee4
Azért ha rendesen kiélvezi az ember a Brotherhood van olyan 30-35 óra is, ami egy akciójátéknál nem kevés.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Seth
AC2 is nagyon rövid ha csak a fõ sztorit csinálod, Brotherhood meg mégrövidebb

PSN ID.: Beegabor

enlightened
Gólem az dísz, de csomó cuccot találsz ott amiket máshol csak questeken ritka alkalmakkor érdemes mindig visszajárni.

balee4
A The Balck Emporium-nak mi értelme van? A gólemmel lehet valamit kezdeni?

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

enlightened
Na én most tényleg leteszem a gamet, mert péntek elõtt vége lenne, és az mégis milyen, hogy a rendes release elõtt vége van? Kicsit szomorû vagyok, ennél hosszabbra számítottam. Nem azért de ennél még az assassin creed 2 is hosszabb pedig az sandbox és tök más. Nem baj jövõ héten jön az AC: brotherhood és majd feledteti a dragon age 2 rövidségét.

Seth
Csinálgasd a mellékeket és majd kapsz egy levelet( a házban,ahol anyád is van,balra az asztalon), ahol "megoldják" a pénzügyi gondjaidat. Pontosan nem tudom mikor kapod meg,melyik quest aktiválja

PSN ID.: Beegabor

watto
Hali.

Olvasom hogy nagyon rõvid a fõ szál. Ebben a részben nincso lyan hogy mutatja a játék hány%át teljesítettem?😄 Minnél jobban el akarom húzni.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egyenlõre Varic Deeprode expedition a fõszálon questem, graywarden térkép kell ugye meg pénz azt hiszem , de már 34quest kész. Nem merem a story questet tolni 😄

. . , -cske készen van a &#9786; -cske.

Kongy
Egy kérdésem lenne, ami ezzel a képpel kapcsolatos:

A képen látható fõ kvesztet h kellene pontosan megcsinálni? Most csinálgatok mellékküldetéseket, Isabela Martin nevû haverjának, nem tom ezzel érek-e valamit. Nem akarok feleslegesen veszõdni, szóval pls vki aki itt tart az mondja már el h melyik kveszteket érdemes megcsinálni. Az utcsó kveszt amit megcsináltam (már ami a fõ küldit illeti) az az mikor a vérmágusok szentélyébõl kiszabadítottam 1 templomost. Köszi a válaszokat.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Rage47
igénytelen, ahol a kasztokat kell választani az elején, semmi dizájn.
Calver
az, kevés. fejlesztve valamivel jobb, fõleg mert nagy területre hat és CC is egyben, de alapból... fos. legjobb az elején Cone of Cold, instant, és NAGYOT csíp.

btw megtaláltam a második rész "lesser lyrium potionját" - Rally képzettség, harcosnál, fejlesztve. végtelenített mana fuckyeah.

wedge31
A villám legalább olyan jó mint a tûz én felváltva használtam öket.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Prince23
Húha, hát fejleszteni kell, Bettany-val szó szerint tarolgatok Normalon a Warriorommal. be kell nyomkodni a tûzlabdák, jégcsápok stb továbbfejlesztett változatait.

Csak olyan karcsúnak tûnik a Fireball sebzése, a CL 2x annyit tud. Vagy van vmi trükkösmátyás benne?
Murder3
tényleg nincs hozzá olyan mod h életbe marad a nõvérem ha mágus vagyok?

Prince23
Egyértelmûen elemental jobb támadóban.

Mágusnak Elemental (Fireball, Cone) vagy Primal (Chain Light) ág jobb támadónak?
JethroHUN
Ahhoz szinte kõbaltával kellene játszanunk 😄

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Murder3
nem hanem azok akik elpusztították a mennyet,(nem tudom a nevüket azé szerencsétlenkedek ilyen mondatokat ki magamból😄)

konkrétan azt a fajdöntõ eseményt is a múltba vagy egy a dao után játszódó eseményt ami abba a birodalomba játszódik.
...bár a leginkább zavaró h ezt a részét csak legendaként nézi a játék ami sztem elég komolyan megöli a kezdõ fantasy hangualtot, pl engem elég komyoaln visszavetett a játék ostagar után teljesen ellaposodott fõelg a kezdõ bejátszáshoz/felvezetéshez képest.

JethroHUN
Még az origins elõttrõl vagy hogy érted ezt: "hát az lett, én inkább az éjfattyú õrület elindítóira lettem volan kívácnsi."

Murder3
de nem szokása ez manapság a fejlesztõkknek h szép hosszú összetett kjáték storyt csinálnak,
de elég kiábrándító, de modnták h nagyon fontos lesz Kirkwall, hát az lett, én inkább az éjfattyú õrület elindítóira lettem volan kívácnsi.

Calver
tab

JethroHUN
Ha már 21tól felfelé kerekítesz <#nyes>

@Murder3 pl az az 1 év ugrás a játékban... oda nagyon sok minden belefért volna. Mi az mit vártatok? pont ehhez a sztorihoz fért volna bele egy rakás mellék küldetés, HA nem csak 1 város lenne a terület, mert pl a Chatntryhoz már 3x kellett vissza mennem. pedig csak 1 napja játszok.
Pont arról szól a történet h Hawk h lesz Champion, azt az 1 évet, elintézték pár sorral, hogyan szerzett nevet magának zsoldosként/csempészként.

Murder3
nem azért, de ha kötött szotiri,karakter akkor mit vártatok?
hogy majd 200 óra story játékidõ lesz?

nem szokás az originsnek se hosszú a story vonala

Magyar nyelvû verzió tényleg nem lesz?

Ha ez igaz akkor várok pár hónapot, mert a full storyt meg akarom érteni.
Prince23
A 30 órát is csak jószívûen felkerekítve :S

JethroHUN
Akad pár, pl találkozol Lord Harrowmontal ha Bhelemet raktad trónra, de tökre máshogy néz ki. Igazából eddig én csak ezt vettem észre, Anders is utalt "rám" De sztem nagyjából csak szövegben lehet észre venni.

@Hegege, igazából semmi szerintem, egyszer volt olyan h eltudtam kerülni a harcot. de ugyan az vagy + vagy - a csapattársaknál.

Azt hogyan mikor meg unlockolva sincs itthon?Amugy meg forumokon olvastam a problemarol hogy emberek nem tudnak bejelentkezni.Nekem a demoval volt hasonlo problemam.
enlightened
30 óra, kevés fõsztori 😞

enlightened
Mirõl beszélsz én win7 x64 alatt tolom, és mindkét DLC aktiválva van és tolom hétfõ óta a dobozos eredeti legális gamet. Nem tudom honnan szeded ezt a hírt.

Prince23
Na kinek, hogy tetszik a DA 2? Látom sokan tolják már.
Én azon vagyok, hogy önálló címként megállja a helyét, de hogy van Origins, úgy már nem! Majdnem a Videogamer értékelésével értek egyet csak szórjátok meg félponttal még azt😄 Az IGN ítéletével meg nem értek egyet, sok az a 8.5 pont ennek a gémnek 😄

Kereken 30 órába telt a játékidõm, mindent megcsináltam. Ítéletem meg 7-5-7.8 körül mozog. Szigorúan figyelembe véve az originst és a rövid játékidõt valamint az igen csak röhejesen kevés fõsztori vonalat (szomorû) is.

Eddig tobbnyire csak utalások, 1-2 mellékszereplö az originsbol meg hasonlok.Most olvasgatom hogy win7 x64 alatt nem lehet belejelntkezni es aktivalni a jatekot, dlc-ket, tok jo :-(