Dragon Age II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"The trees move. Do you not see it?"
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Ui.: Azért legyünk igazságosak: Nem egy darab helyszín van csak. És véleményem szerint szebbek a helyszínek is, még ha copy-pastosak is. Egyébként nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de nekem úgy tûnik, hogy a teljes bejárható terület az nem lett sokkal kisebb. Mármint Kirkwallban elég nagy területeket be lehet járni, és a városon kívül is vannak nagy területek. Az más dolog, hogy egy városban természetesen nem lehet akkora a kinézeti változatosság, mint egy egész országban.
Pfejj.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
+harc jobb mint az elsõben (látványosabb, pörgõsebb)
+vannak jó karakterek (Varric, Fenris különösen jól sikerült szerintem)
+szinkron hozza az elsõ rész színvonalát
+kicsit szebb mint az egy
-csak kicsit szebb, mint az egy
-dx11 parasztvakítás
-megjelenéskor már DLC hegyek (száni)
-nincs camp
-egy helyszín (ami ráadásul szar, és uncsi)
-copy-paste barlang/hideout (FELHÁBORÍTÓAN copypaste)
-karakterek közti kapcsolatfejlõdést hülyén oldották meg
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Hál' Istennek vannak itt normális fórumozók is.

. . , -cske készen van a ☺ -cske.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
Ezt hogy?
[merlinw.org]
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
sigh- na amugy egyelore nekem tetszik a hent
anti hero
például itt dragon age-ben a csontik tök ugyanugy mozognak, mint az alap necromorph Dead Space-ben, vagy legutobb probáltam Crysis2 demot ott meg a különböz kapaszkodás, becsuszás animáciokat vették át a Mirrors Edge-böl😊
meg nem mondom h én régebben nem szerettem fifázni vagy nfs-ezni.
pl a battleforgot mai napig szeretem meg költöttem bele +30k-t.
sõt dao se anyira rossz, de a politikájuk, az a rohadék lehúzásaik és nemtörõdömük,szarnak a játékosokra ugyan midn1 milyen egy játék minõségileg úgyis megveszik pár millióan mert tele van hypolva meg ugye nagy múltra tekint vissza(nfs,fifa...akkor ME meg da is..stb)
lehet azt mondani h persze mert úgyse veszem meg a többséget akkor minek róvom ezt fel, de ennek vajmi kevés köze van ehhez.
mert ha már tudok venni játékot akkor inkább megveszek egy cm játékot vagy bethesda vagy capcom ha tetszik, mert õk legalább nem olyan szintû genyaságot mûvelnek mint az ea.
[merlinw.org]
Why so serious?
mást nem is érdeme várni ebbe a sorozatba mert nem nagyon lesz.