Dragon Age II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Üdv emberek!

Nem tudjátok van itt is olyan gomb amit ha lenyomva tartasz mutatja a területen lévõ használható dolgokat? Testek, ládák megnézhetõ cuccok stb?

Elõre is kösz a választ!
Calver
brrrr... miért hallgat szép új világunkban mindenki a hangos kisebbségre?
mondjuk nekem nem gond, úgyis nõi karival nyomulok, de ettõl függetlenül undorítónak találom. meh.
mondjuk Isabella meg Merril közel sem ilyen nyomulós, bár lehet h azért, mert szegénykék otthon ülnek <#hehe>

"The trees move. Do you not see it?"

Lacoka12
[#hehejó ez a Dao 2 <#hehe>

Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni

enlightened
Nane! Nightmaren a az ellenfél assassin képes ellopni a healing potit is tõlem :S 2-õt lenyúlt harc közben és felhasználta magára, beszarás!!!!!!!!!!!!!!!

Seth
Anders is erõteljesen nyomul 😄

PSN ID.: Beegabor

Lacoka12
akkor ne hidd <#crazya>

Be is rendeltem!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

enlightened
Ne hidd, hogy ettõl tovább tart a játék, ha elõbb csinálod meg a sidequesteket akkor késõbbre már alig lesznek, és ugyanannyi idõ alatt fejezed be, sajnos nem hosszú a game:S.

enlightened
Elsõ chapternél tartok, csak elsõre megcsináltam az a secondary questet, amiben fenris csatlakozik és utána elmentem hozzá dumálni és bepróbálkozott. Amúgy még nem mentem deep roadra, és a mellékküldikbõl is a fenrises van kész csak azt választottam elsõnek nem tudtam, hogy õ lesz benne.

Jó, akkor nem hiszem el.

Különben meg muszáJ.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Ok! Meggyõztél! Signature Edition az enyém lesz<#nevetes1>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Hasonló a helyzet nálam is.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

SZEG007
Bioware forumon a meleg szerveztek teljes válszélességgel nyomulnak asszem Drgon Age 2 topcban is a meleg párkapcsolatot követelö topic a legnépszerübb.

Calver
lassan 19 óránál tartok, és még bele se fogtam a fõszálba (elsõ 50 aranyas küldetés), szóval...

Renjike
ez vicc egyik hülyegyerek ilyet szól minden questet megcsinált mindent végigolvasott és 15 óra se volt 😄 xDDD hát az vicc.

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Látom elég szorgalmasan tolod! Hány órát raktál bele eddig a játékba?

És hány "chapter" van benne összesen? Én még csak az elsõnél tartok...

enlightened
Ez elég durva, Fenris most próbálkozott be nálam pedig férfi karakterrel vagyok:S. Összetört szív ikonnal válaszoltam neki, hogy nem érdekel 😄 Azért ez durva, most már nem csak opció a meleg párkapcsolat a gameben, hanem be is próbálkoznak a társak😄 Nincs bajom a melegekkel, csak fura, hogy ez ennyire általános lett, hogy már a gameben is nyomulnak:S

TBTPumpa
Aki még meg akarja venni a Signature Edition-t az siessen, mert március 10.-tõl az ára felmegy a CD Galaxisnál és egy ezressel drágább lesz - 10 990 Ft!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Lacoka12
ha nem akarod el hinni akkor nem kell nem muszály és azt is mondtam akkor hogy nem nehéz játék

TBTPumpa
A géped megfelelõ a játék futtatásához!
Illetve frissítsd a videokártyád illesztõprogramját!

Rayden14
Nekem az lenne a problámém, ha crackeltem a gamet és elinditanám, azt irja hogy a Dragon Age 2 mûködése leállt. Valaki tudna esetleg valami gyógymódot a hibára?

Most melyik játékra gondolsz? Úgy emlékszem az Originsra írtad múltkor, hogy 30 óra alatt egy komplett, nem sietõs, mindentelolvasós stílussal kijátszottad. Ez pedig, kérlek szépen, meg merem kockáztatni, hogy lehetetlen.
Egyedül Chuck Norris képes 30 óra alatt kijátszani olyan stílusban az Originst, amilyenre én gondolok... Várjunk csak!
<#fejvakaras>

Lacoka12
én nekem 30 óra körül van a végigjátszás mégse sietek meg minden elolvasok és még élvezem is

Egy nyugis, mindentelolvasós, körülnézõs, kiélvezgetõs végigjátszás biztos több ennél. Tudod vannak emberek, akik végigsprintelnek az egészen, átugornak minden videót, nem olvasnak el semmit, nem szarakodnak az apróságokkal. Az olyanoknak az Origins is 30 óra volt...
A játékidõ hossza minden ember saját játékstílusától függ.

erdekes nekem e8200, radeon 5770, 2 giga rammal siman megy jol 1920x1080ban very highon, hires texturakkal, 11.4-es driverrel, difuse szar offal. aa nelkul ofc, de siman birja a 2xaat is.

TBTPumpa
Video review by GameTrailers:
http://www.gametrailers.com/video/review-dragon-age/711452

Holnap pedig megérkezik a Dragon Age 2 Signature Edition hozzám is!

enlightened
A játékidõ olyan emberek alapján akik már végigtolták:

Normalon fokozaton 30-40 óra volt.

Nightmare fokozaton ez akár 80-90 óra is lehet, mivel ott minden sarkon több ezren támadnak rád és sok idõt kell tölteni a taktikázással.

Lacoka12
de a mázli az hogy már magyarosítják

enlightened
Szia, a játékhoz nem árt angol tudás, nem kötekedés, de ha most nem tudod ezt, akkor a késõbbieket se fogod tudni:S Ráadásul a sztoriból se fog lejönni semmi.

Hello

Kirkkwall városában vagyok a The deep roads exepedition föküldetésnél három részböl áll, elször 50 arany kell enki aztán a másodikat is megcsináltam de a harmadiknál nem tudom mit akar még. Elre is thx.

Renjike
DA 1 se volt hosszú DLC nélkül eléggé hamar végigvittem .... á m1 remélem a 2 höz is lesz minimum annyi és olyan tartalmú DLC mint az 1 hez.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Terminátor14
Rosszul olvastad, az Origins volt kb annyi dlc-kel együtt, a 2. pedig rövidebb.

CSAK a Fradi

Renjike
én "tobb mint 100 órát" olvastam itt ott....

Nem rossz játék ez (úgy 80%-ot adnék ár pár óra után) de szerintem technikailag nem nõt fel az elvárásokhoz.
Én egyáltalán nem értek azzal egyet, hogy egy RPG-nél nem fontos a grafika. Maga a "videojáték" is egy vizuális mûfaj. 2011-ben fontos a grafika is. Lesz 1-2 olyan rpg idén ahol a grafika is csúcson lesz nem csak a tartalom. Nem flame-nek szánom ezt, ez a véleményem.

Renjike
40 óra? csak?

Rövidebb mint az elsõ rész, úgy 40 óra körül írták átlagosan, (persze ki hogy játszik)

wedge31
Én is pont most nyirtam ki a bányában egy mature dragont nightmaren, piszok vicces, hogy ha támadás közben arrébb állok már nem talál el, valszeg kiveszem a csapatból az egyik mágust mert igy már nincs semmi kihivás a játékban.

Meg kezd unalmas lenni mindig ugyan arra a helyszinre kell vissza menni, pedig még csak 11h játszok mi lesz így 45- 50 óránál ? sokkal több helyszin kellett volna szerintem.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

A kamera kezelést és szerintem a FOV-t megváltoztatták a demóhoz képest, elõnyére változott a játék ezekkel az apróságokkal.

Renjike
hány óra KB a gameplay? tudom h senki nem játszotta még végig meg nem is játszhatta de hírekbõl kb mennyi?

Csak nekem kezdõdött máshogy a játék, mint a demóban? Mármint Varric és Cassandra kissé más szöveget nyomatott, mint a Demóban. Ráadásul a "túlzó" részben Bethany is máshogy nézett ki emlékeim szerint (pontosabban a mellei 😛). Ezen kívül a kameraállások is mintha mások lettek volna néhol. Kellemesen meglepõdtem.

Mágusok nem kicsit op-k. Mióta ketten vannak a csapatban hardon olyan mintha easy lenne.
Találkoztam egy mature dragon-nal a tankkkal elkezdtem körülötte rohangálni és nem talált el... wtf taktika

Seth
Csak arra jók hogy eladd õket

PSN ID.: Beegabor

Ez engem is érdekelne. 😉

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

Pluskast
Kérdés. A junk cuccokat azokat hol a szöszben tudom kijavítani vagy fegyvert esetleg felszerelést csinálni belõlük? Vagy egyáltalában lehet, vagy csak arra jók, hogy eladjam õket?

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Még nagyon az elején vagyok. A grafika és a környezet változatossága ugyan eléggé elmarad a várakozásaimtól, de a story jó lesz. Azt hiszem nekiszaladok.

(Ja, és le a konzolokkal!!!)

😊
robotnyk
jó, értem én, de legalább beszúrhattam ezt a fasza videót :p
Calver
árnyalatok, árnyalatok... magnificent bastard vagy anti hõs lehetsz, complete monster már esélytelen - ami pl a KotOR-ban simán játszott <#vigyor1>

robotnyk