Dragon Age II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem tudjátok van itt is olyan gomb amit ha lenyomva tartasz mutatja a területen lévõ használható dolgokat? Testek, ládák megnézhetõ cuccok stb?
Elõre is kösz a választ!
mondjuk nekem nem gond, úgyis nõi karival nyomulok, de ettõl függetlenül undorítónak találom. meh.
mondjuk Isabella meg Merril közel sem ilyen nyomulós, bár lehet h azért, mert szegénykék otthon ülnek <#hehe>#hehe>
"The trees move. Do you not see it?"
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Különben meg muszáJ.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
És hány "chapter" van benne összesen? Én még csak az elsõnél tartok...
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni
Illetve frissítsd a videokártyád illesztõprogramját!
Egyedül Chuck Norris képes 30 óra alatt kijátszani olyan stílusban az Originst, amilyenre én gondolok... Várjunk csak!
<#fejvakaras>#fejvakaras>
Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni
A játékidõ hossza minden ember saját játékstílusától függ.
http://www.gametrailers.com/video/review-dragon-age/711452
Holnap pedig megérkezik a Dragon Age 2 Signature Edition hozzám is!
Normalon fokozaton 30-40 óra volt.
Nightmare fokozaton ez akár 80-90 óra is lehet, mivel ott minden sarkon több ezren támadnak rád és sok idõt kell tölteni a taktikázással.
Kirkkwall városában vagyok a The deep roads exepedition föküldetésnél három részböl áll, elször 50 arany kell enki aztán a másodikat is megcsináltam de a harmadiknál nem tudom mit akar még. Elre is thx.
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
Én egyáltalán nem értek azzal egyet, hogy egy RPG-nél nem fontos a grafika. Maga a "videojáték" is egy vizuális mûfaj. 2011-ben fontos a grafika is. Lesz 1-2 olyan rpg idén ahol a grafika is csúcson lesz nem csak a tartalom. Nem flame-nek szánom ezt, ez a véleményem.
Meg kezd unalmas lenni mindig ugyan arra a helyszinre kell vissza menni, pedig még csak 11h játszok mi lesz így 45- 50 óránál ? sokkal több helyszin kellett volna szerintem.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Találkoztam egy mature dragon-nal a tankkkal elkezdtem körülötte rohangálni és nem talált el... wtf taktika
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
(Ja, és le a konzolokkal!!!)
😊