6609
Dragon Age II
-
Pares #4208 Mert? Szerintem meg pont az lesz, hogy a DLC-k tesznek bele új helyszíneket. -
Pares #4207 A napszak váltás miért röhejes? -
#4206 DlC-töl ne várjál nagyobb területet, mert az kizárt. -
#4205 + tetszik a pörgős csata -- bár nagyon unreális főleg a mágusok, dehát ez van
+ jól kidolgozott karakterek
+ leköt
- rpg elemek elvétve, igen/nem játékvezetés
- karakterképernyő választónál folyton az az érzésem, h egy nem kész játékkal játszom
- loot rendszer megsemmisült, értelmetlen .. és még grafikája sincs
- nem lehet öltöztetni társakat
- történetbeli vezetésnél néha csak fogom a fejem mikor ugrál össze vissza
- nagyon arcade-os.. nagyon nagyon
- uazok a helyszínek
- röhejes napszak "váltás"
mindezek mellett, ha nem a dragon age nevét viselné aztmondom elfogadható, de folytatásnak siralmas sajnos :\ -
ratgab #4204 Mai napig imádom a Jade EMpire-t... nagyon jó kis játék! -
Although #4203 @Mr Andree tudom, nem hülye vagyok épp próbáltam leírni miért nem veszem meg nem tetszik az EA üzletpolitikája, mert attól függetlenül hogy nem egy DA:O a Jade Empire is nagyon jó volt ez meg szerintem inkább ahhoz hasonlít stílusba. De azt még nem ez a htáam közepére sem kívánt EA szellemben készült. Viszont jóideje csak jogtiszta játékokkal játszok nincs egy warez játék se a gépemen inkább játszok mással, hamar le fog menni az árra remélem :) -
Hoz_Hun #4202 A Mass Effectet azért nem érdemes idekeverni, mert bár BioWare az is de egészen más gárda fejleszti a cégen bellül. A ME3-mat meg már a ME2 ideje alatt elkezdték fejleszteni (anyagi kereteiket is kibővítették).
Én személy szerint nem aggódom az ME3-miatt.
A DA2 meg az a véleményem, hogy meg voltak szorítva és kihozták magukból a maximumot. Szerinte a csapat is kevésbé profi, de kétségtelenül kiváló szakemberek (profik szerintem az ME-n dolgoznak, az a húzó név).
Most értem végig DeepRoadson (hála istennek rövid volt (DAO-ban gyűlöltem),.. bár nehéz).SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mivel a hugi beadta kulcsot így újra végigmentem rajta újra otthonhagytam a kicsajt. Erre Hugit vitte a helyi rendőrség (aka Templars). Ha a két választható társnak a hugot és Anderst teszem be akkor gray warden lesz belőle és megmarad a csapatban? (ezt olvastam lentebb), vagy akkor is elviszik valahogy pl a Gray Wardenek?
Ami nagyon nagyon zavar azaz ismétlődő helyszínek. A történet pedig mint egy átlagos sims rész. Ezt leszámítva jó. A romantikázást nem vágom hogy megy. Barátkozok, de egynlőre Andersnél jön fel a legtöbb szíves üzenet, aki NEM érdekel. Isabellával nyomogatom pár (kb fel az Andersál beadott) szíves válaszokat, de semmi, pedig már nem sok van hátra full haverségig. Kár hogy egy otvar nagy kurva (már az egyben is az volt). De ő néz ki a legjobban (kár hogy a hugi nem romantikus opció...hehehe). Az elf csaj érdekes, és szinte ő is teljesen haver eddig, de asszem fel se jött szíves válasz. Most indul az ACT.II.SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hugi jól érzi magát a varázslóknál a levél alapján. Sajna mivel ő volt a healerem most bepakoltam buzi Anderst Healernek. -
Pares #4201 OMG. És ezek után a még én vagyok a szánalmas! -
Although #4200 @ratgab..Úgy szerintem mindenikek felnyitják a szemét nem? -
MrAndree #4199 Szedd már le a warezt és próbáld ki, addig nem tudod milyen a feeling. A demo nem mutat semmit. Komolyan. -
Although #4198 @Pares Szánalmasabb vagy mint gondoltam... -
ratgab #4197 Nem hinném, hogy kapnánk új várost... Még DLC-ben sem. -
Pares #4196 Azt se tudod milyen a feeling bazd+. -
Pares #4195 Olyan vicces vagy, hogy már előre ilyen szépen siránkozol. -
Although #4194 @MrAndree.. Nem vettem meg csak mikor már ezerért hozzájutottam, Origins azok nélkül is kerek egész, volt. Nem erre gondoltam csak arra ha DA2-ben hasonló feelinget akarok mint az Origins-ben akkor meg kellene vennem egyből őket, hogymint remélem majd adnak ki dlc-et ami más városba visz és kicsit nagyobb lesz a terület több város több helyszín szerteágazóbb legyen a dolog, nos akkor 9e+6+6, szerintem olyan 20-30 lesz mire hasonló térképed lesz mint az origins jellemezte . -
Although #4193 Az viszont biztos egy DA:O szint nekem is hiányozni fog hamár csak ilyen DA2 lesznek. Persze nagyon jó a DA2 is de azért időnként kellene DA:O-ból is azzal 4-5 hónapra el lenne az ember :( -
MrAndree #4192 Ezt a 30 ezret honnan veszed különben? A DA 1hez is jött 5 vagy 6 DLC (most az ilyen itemes hülyeségeket nem számolom), azokat mind megvetted? A játék befejezett egész volt nélkülük is. És már annak a megjelenése előtt is tudtuk, hogy DLC özön lesz. Szóval azt kritizálni ami már az eslőben is így volt az vicces. -
ratgab #4191 Én annak örülnék, ha mindkettő nagyon jól sikerülne! -
Pares #4190 Hát persze, egy nyamvadt tréler alapján sok mindent meg lehet állapítani. -
Pares #4189 Szeretnéd, mi? -
Although #4188 @bgabor Azért a Jade Empire és DA:O sem volt rossz. Meg van annak a szépsége csak kicsit többet kell gondolkodni hozzá mint az Oblivionba kellett :)
@ratgab Ebben nem lennék biztos elnézve a Skyrim gameplay trailerjét :) -
ratgab #4187 Azért van itt egy CD projekt Red és egy Witcher 2, ami még jócskán elpáholhatja a SKyrimet is. -
bgabor #4186 Nem a Neverwinter Nights 2 meg a Drakensang volt HC RPG, és az Oblivion durván lemosta mindkettőt. Szvsz a HC RPG-ket csak egy nagyon szűk réteg szereti, a többieknek az Oblivion szint tökéletes, hogy nem is túl egyszerű, de nincs is túlbonyolítva. Én már ha meglátok egy ilyen drakensang féle mentődobásos marhaságot, már égnek áll a hajam. -
Although #4185 Nyilván azok akik nem tartották sokra az Elder Scroll világát azok most nagy bajban lesznek, mert az a Bioware akit ismertek az el fog tűnni hamarosan. ) -
Although #4184 *30 ezer is lenne -
Although #4183 *dlc-kel
Két külön típusú rpg szerintem. Én speciel mind a kettőt szeretem már korábban írtam miért :) -
Although #4182 @watto..nem csak demo azt sok egyéb dologból lehet infot szerezni még :)
De nagyon tartottam az EA-tól és tartok tőle nem ok nélkül. Erre még nyolcezret is sajnálok mert tudom dlc-el 30e-nél tartanék hogy azt érezem ez már egy komplex játék. És ezt a szívességet nem teszem meg az EA-nak. -
MrAndree #4181 Azért az oblivion minden volt csak éppen HC RPG nem, szóval nem értem miért várja most ezt bárki a Skyrimtől. -
Although #4180 A Skyim úgy érzem már a fénykorában lévő Bioware-el is versenyképes lenne. -
Although #4179 watto, tudom igazi rp-sek a Biowaret szeretik:) de tartok tőle fordul a kocka hamarosan -
#4178 Éljen a BaldurGates! :) Annál jobb rpg úgyse fog megjelenni sose.
Bethesdát annyira nem komálom mint Biowaret. -
#4177 Én nem a DLC özönről beszéltem, szimplán a játékról. DA:O nekem eggyértelműen jobb volt, de véleményem szerint ez is megállja a helyét.
Egyértelmű hogy EA miatt lett iylen a játék, és hogy az EA miatt jönnek futószalagon a DLC-k, ezt mindenki látja szerintem, éppen ezért erről nem is szóltam 1 szót se.
Én arra az 1 hozzászólásodra válaszoltam hogy te csak demo alapján veszel játékot. :) -
Pares #4176 Az isteni Bethesda! Jaj nekünk, mi lesz ha ők is!
-
Pares #4175 Abban egyetértünk, hogy az EA DLC-s üzletpolitikája nem jó. De abban rohadtul nem, hogy szerinted van alapja a DA2-vel kapcsolatos állításaidnak úgy, hogy más névtelen emberek véleményére hagyatkozol a saját véleményed kialakításában a teljes játék kipróbálása nélkül. -
Although #4174 Még annyit ez az rpg-k világában nem volt divat és most sokan attól félünk nehogy a Bethesda is átvegye ezt a stílust. MErt akkor nekünk semmi nem marad. -
Although #4173 Részemről nem fogom többet megpróbálni elmagyarázni mi idegesít ebbe a rendszerbe amit az EA csinál :) -
Although #4172 Nem Pares általában hallgatok a megérzéseimre de szeretem ha többet tesznek bele a mondandómba mit mondok. Elég sok mindent összeszedtem fórumokról ahhoz hogy illetve a demoból azért hogy ne legyek tök hülye. 4000-ért vettem meg a ME2 is és jó döntés volt sajnáltam volna rá többet utólag. Most még jobban ez az érzésem.
watto..Igazad van csak az tudom az eddigi információim alapján hogy itt dlc-ek együtt lesz meg az a szint amit a DA:O ból tartalmazott, ebből indult a véleményem és magam részéről tartom, Én viszont nem szállok be ebbe az EA által már Sims-nél kitalált rendszerbe, miszerint részenként adunk ki egy játékot mert többet keresünk vele. DA:O komplex volt az Awaking valóban kiegészítő volt. ÉS a DLCk- habár már akkor támadások érték érte az EA-t elfogadhatóak. Itt viszont, és ebben nem fogok tévedni a dlc első hulláma, pont mint a simsnél, olyan dolgokat fog tartalmazni amiket már alapból bele kellet volna tenni. Szóval sorry watto de nem fogunk egyetérteni. És sajnálom ha ezt ti nem látjátok vagy nem akarjátok látni. Ez az amiért a nemzetközi forumokon is felírták a Biowarenak hogy eladta a lelkét és igazuk van mert a Bioware nem ilyen volt.
-
Pares #4171 Neked is. -
Although #4170 @Pares..Sok boldogságot neked az életben azért :) -
#4169 Itt nem a sárkány jelenti a legnagyobb veszélyt :D
- amit bánok :(