Dragon Age II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lwb
Én is szeretnék 3. részt. De ha nem fogja hozni az elvárt eladási számokat, akkor bármi megtörténhet. Sajnos nagyon el tudom képzelni, hogy a DA2 nem fog olyan jól kelni, mint a DAO vagy pláne a ME2.

Mindegy, ne legyen igazam.

A kritikusoknak lehet, hogy tetszett, de ha jól emlékszem az a játék is megosztotta a játékos közösséget! Most ugyanaz vagy nagyon hasonló a helyzet: Kritikusok 80-90-es értékeléseket adnak, a játékosok egyik része utálja, a másik fele imádja...

Nem akarok vitázni én csak azt mondom kevés az esély rá, hogy ne legyen 3. része... szerintem!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

lwb
Gametrailersen GOTY 2010. Gamespoton RPG of the year 2010. De sorolhatnám reggelig. 90% alatti értékelést nem nagyon kapott és ez akkor is igaz, ha nekem annyira nem jött be az ME2.

lwb
ME2 év játéka volt tavaly több vezetõ nemzetközi játékportálon. Év RPG-je pedig kb mindenhol.

köszi a választ még nem mélyedtem bele azért nem tudtam, most nem is játszok vele egy jó darabig.

Shiwo
én ezért nem is írom le a véleményem most, hogy játszok vele...nem szeretnék álmatlan éjszakákat okozni olyanoknak, akiknek ha negatív kritikát írsz, nem bírja el szegény, érzékeny vakbuzgó fanatikus lelkületük...pláne mert még egy semleges, pozitív és negatív dolgokat tartalmazó írásra is habzó szájú nagyokossá vállnak...

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

ME 2 se aratott osztatlan sikert annak idején és mégis jön a 3. rész...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Terminátor14
100%, hogy lesz 3. rész, aki másképp gondolja, az eléggé el van tévedve 😊

CSAK a Fradi

lwb
A kettõ dolog egymástól nem független. Sokan a kritikák alapján vásárolnak.

Ez eladások számítanak, nem a kritikák.

Why so serious?

lwb
HA egyáltalán lesz következõ rész. Az eddigi 80% körüli kritikákból a DA2 bizony bukásnak tûnik. És igen, 80%-os átlag egy AAA játéknál rossz eredmény. Pláne az ME1 - ME2 sikersztori után.

Vannak küldetések amiket csak éjszaka lehet megcsinálni.

Why so serious?

mikor érdemes éjszaka menni a városban vagy tök mindegy?

Óóó látom a viták a megjelenés után is ugyanott tartanak, mint azelõtt 😊
Na sebaj.
Végigjátszottam és nagyon tetszett, noha nem hibátlan alkotás. A legnagyobb próblémám nekem is a repetitív helyszínekkel volt és most elsõsorban a dungeonökre gondolok, nem pedig arra, hogy végig egy városban játszódik.
A történetmesélés parádés, a karakterek érdekesek, a párbeszédek kiválóak. Nekem személy szerint tetszik az új harc, crafting rendszer, inventory, stb. is. Egyedül azt tudom felróni ezen a téren, hogy néha már kicsit untam a harcokat. Letámadnak az utcán majd vég nélkül jönnek és ez egy idõ után már fárasztó: amikor az ember azt hinné, végre vége és mehet tovább, még elõkerülnek tízen a latrok.
A DA 2 szerintem nem lett rosszabb játék, mint az elõdje, de úgy érzem érdemben fejlõdni nem tudott. Nem annyit, hogy az összkép olyan legyen, amellyel nagyobbat durranthat megjelenésével mint az elõdje.
Kíváncsi leszek innen milyen irányba halad majd a következõ rész...

\"I\'m just a guy with a lightsaber and a few question\" :D

Te mindent üdvözlendõnek tartasz. Ha a Bioware megetetne veled egy marék szart, te arra is azt mondanád hogy finom francia krémes.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Szép önarckép.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

SZEG007
van két fajta bánya, van két fajta deep roads, meg 1 felszini terület és annak néha levágott részei.Ezeken kivül ne számits semmi egetrengetöre a városon kivül.

wedge31
<#wilting>

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Hú, ezer hála...én meg már azt hittem hogy lõttek a cuccoknak...
<#taps>

Egy biztos: az összes klassznak most sokkal egyedibb érzése van.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Nagyon nem tudok még így összefoglaló véleményt mondani. Mivel én két kezes harcossal indítottam, ezért arról azt tudom elmondani, hogy tömegpusztító fegyver. A két kezes fegyvert használó harcos az inkább ilyen letámadó típus, a pajzsos meg a pajzsának köszönhetõen nagyobb védelmet élvez, és kicsit szívósabb talán. Õszintén szólva nem tudok neked erre mit mondani. Ki kell próbálni, és azzal kell játszani, ami jobban bejön.

wedge31
A profilodnál válaszd ki a : Your registered game content opciót.

Szerinted melyik a jobb: kard+pajzs vagy kétkezes fegyver?

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Hali. Dobjon már légyszi nekem egy linket a Bioware Social Network-ön belül arra az oldalra ahol a sok extra tartalmat le lehet tölteni a Signature Editionhoz. Valahogy az istennek se találom. A kódot már beírtam, de nem töltöttem le mindent, csak a sondtracket, aztán dolgom volt és lecsuktam. Most folytatnám csak nem jön elõ az a oldal.
Vki help...Ezer hála...

Igen? Hát az úgy királyság, úgy kelleni fog.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Ja, és a két kezes harc most rogue-exclusive, amit én üdvözlendõnek tartok, de hát ízlések és pofonok.

XBox360-on tolom. Ott ilyen nincs. Szép a grafikája nagyon.
Még nem mentem haza azóta a karakterrel, ha otthonra tette be a cuccokat akkor, hazanézek értük. Mondjuk a kutya nem kell, de megnézem mi van a ládikóban. De alõször irány az Akasztott Ember a csajért.
A Isaacos páncélon még elgondolkodok.

A kutya most nem csapattag, hanem képességen keresztül kell elõhívni, így a 4 tagú csapat mellé még egy Mabari is szegõdhet. Ha feltetted a DLC-t, ami beteszi a játékba, akkor már ott kéne lennie Hawke-ék házában, és ha kint mászkálsz, akkor meg mint írtam, képességgel hívhatod.

<#rinya> WAAHAAHAAaaaaaaaaaaaaaaaaa

wedge31
Az igazság néha nagyon tud fájni...

Utóbbira. Bár ki kell egészítenem. Vannak városon kívüli területek is, érdekesek. De a nagyja a városban játszódik.

Ha nem teszed en elkernem😊
Kutya mar az elejetol van, ha megvan a dlc.
A többi cucc mind a ladaban lesz elvileg de enis csak most kezdtem nekem eddig bejon direcx11 highon 4xaa es 16x af -el és high texture pakkal eleg szep.
Sajnos very highon lassu, remelhetoleg az uj ati driver segit majd rajta ami a napokba kijon.

Terminátor14
Mindkettõre.

CSAK a Fradi

Hát elég jól álcázta. Akkor se adta fel amikor levágtam mint a répát (DA1-ben). De ezzel az amulettel túlélte, úgy néz ki.

Lesz kutya? Épp nem rég pakoltam föl én is a Black emporumot LIVE-on. Kiírt egy csomó új küldit, szóval biztos felment, de a kutyát még nem kerestem (asszem azóta haza se mentem...hmmm). Meg a DA-ból meglett a Blood Dragon armor (jobban mondva csik írja, hogy van valahol). Meg még pár cucc.
Megvan az Isaac-os páncél kódja is, de még nem aktiváltam. Kép apalján elég hülyén néz ki, lehet fel se teszem.

Rage47
az 1ben álcázta az erejét valszeg, mint Joda
Sehogy a válasz a kétkezes harcra vagy a városból elkeveredésre?

watto
Hali!
Deeproads után vagyok, felraktam a black emporium dlc-t de nem tûnik mûködõképesnek.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Elméletileg a házunkba kéne elindítani, de deeproads után új házunk van amiben nem találom a kutyát...

. . , -cske készen van a &#9786; -cske.

Ah, köszi! Szuper. Két legyet egy csapásra. 😊

Sehogy.

Felemeth milyen jó nõ lett. Mármint a korához képest. Az egyben öreg nyanya, itt meg jól tartja magát.

Õ Isabela, a Hanged Man-ben találod, és pont egy olyan rogue, akit te keresel...

Ami magát a játékot illeti: nálam semleges képet fest eddig. A pozitívumok és negatívumok kb egálban vannak. Sok mindenben jobb mint a DA1: például a garafikája nagyon szép lett, nem egy Mass Effect, de az 1-hez képest nagyon szép. Aztán a fõszereplõ szinkronizálása is sokat dob a dolgon, meg a válaszadási lehetõség is jó (Mass Effectes, ami szerintem tökéletes)).
De sok minden marhaság van a mérleg másik oldalán: fejlesztés az eléggé le van butítva, az 1-ben sokkal jobb volt. Az öltöztetés katasztrófa; a fõszereplõt lehet ruházni de a többiek... Azt nem is említem, hogy egy harcos miért nem tud megtanulni két kézzel küzdeni. Harcrendszer nagyon archade lett, korábban ez is jobb volt. Meg még sok idegesítõ apróság.
És remélem hamarosan kiszabadulok ebbõl az unalmas városból. Egyre másra kapom a küldiket, még nem látom hogy kevergek el innen.

A fejkendõs csaj (aki itt a forum szélén is látható--->😉, azt merre találom?
Jobb híján a karakteremet erre az elf mágus csajra startoltattam (érdekes szereplõnek tûnik).
Ja és van valamerre még egy jó fajta Rogue? Mert ez a törpe elég tré egy figura.
Még valami: a Warriorommal nem tudom megtanulni a kétkezes küzdelmet mi? Jó nagy hülyeség, pedig azt nagyon szeretem. Melyik a jobb kard+pajzs vagy kétkezes kard (eddig a kétkezes fegyvert tápoltam)?

Szép kis csúsztatás van a cikkben...

Itt az eredeti szövegrészlet, angolul:

IGN: After the game is finished, do you go back through a play it again with all of the music in place?

Zur: Sure thing. I'm actually really anxious for the game right now, so I can pop it in and start playing. I'm really looking forward to see it. I know there are a few bugs that still need to be fixed. Unlike other titles from Bioware, this was kind of a rush job. EA really wanted to capitalize on the success of Origins, so the game was really being pushed hard to be released now. So I'd like to know if there are bugs, or if there's anything we could patch or fix.

Magyarán Inon Zur a játék ZENÉJÉRÕL beszélt. Bár igaz, megemlíti, hogy az EA siettette õket, de Zurnak semmi munkája nem volt magával a játékkal. Õ csak a zenét komponálta. Egész más dolog egy új játékzenéket komponálni, és egészen más játékot fejleszteni. Mindkettõnek különbözõ erõforrásai voltak.

"Folytatásnak viszont NEM folytatás, semmilyen értelemben."

Gratulálok, ismét sikerült magad felülmúlni. Már a legelején tisztázva volt, hogy a DA2 nem közvetlen folytatása az Originsnek, mivel az ott játszott hõs története gyakorlatilag lezárultnak tekinthetõ. A világ viszont megmaradt, benne az általad meghozott döntésekkel, és a két történet szépen átfedi egymást. A történetet ilyennek szánták. Ha ez nem tetszik, akkor sajnálom. A teljes történet, ugyan úgy, mint az ME-nél, a 3. résszel fog kiteljesedni.

Ne félj, nem vagy egyedül. Én sem értem, hogyan lehet egy ilyen kaliberû RPG-t két nap alatt kijátszani (ha jól értelmezem a hozzászólásod).

Az én titkom az, hogy nem sietek sehová, szépen sorjában megcsinálok mindent, minden lehetõ dolgot elolvasok. Próbálom magam beleélni, ha már egyszer játszok vele. Számomra nem arról szól egy játék, hogy minél hamarabb kijátsszam, aztán jöjjek nyöszörögni a fórumra, hogy milyen rövid. Én minél tovább szeretném élvezni.

De most már legalább egyértelmûvé vált a dolog: vannak emberek, akik nem tudnak RPG-vel játszani. Nem tudják, hogyan kell. Ez nem baj, csak nem nekik való ez a mûfaj, ennyi.

Dante73
Pedig eladták, és aprópénzre váltották.

Önmagában nézve nem rossz játék a DA2, DE a DA folytatásának... Nos nem akarom leírni, hogy szánalmas, inkább annyit írok helyette, NEM ezt vártam. Még egyszer mondom; ÖNMAGÁBAN NÉZVE nem rossz játék. (csak kissé konzolos) Folytatásnak viszont NEM folytatás, semmilyen értelemben.

http://www.freetvmaci.info/

IMYke2.0.0.0
Tactics beállítások - pofon egyszerû - megadod, hogy milyen eseménykor mit tegyen. Ne legyen köztük a Potion és kész.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Murder3
a legegyszerûbb, sztem érdemes frostra gyúrni, az szép lassítót is ad.
meg futkározni kell sztem könynne ki lehet védeni, én úgy építem h minden irányzatból csak az eggyik ágat amire szükségem van.
pl a fire-frostból a rostokat szedem ki, a spiritbõl a felsõ sebzõ részt, entrópiából meg a stunok maitt és sebzés miatt az alsó részt szeretném.
akkor marad még az arcane amibõl a középsõ ágon a végsõ spell nagyon muris, az kell belõle meg a már meglévõ elem pajzsot vagy mit érdemes fejleszteni, a pajzsot én nem tartom létfontoságúnak nem defense mágust akarok hanem stunnos ofencéset😄
persze inkább a frostot preferálom mint a firét nem is akarok a tûz közelébe menni😊(meg persze a healnek se)
persze én ezt csak tervezem mert még messze nincs ez g meg lehet nem lesz elég pont rá midn1 majd akkor máshogy is megcisnálom, itt a mágus nagyon kedvemre való.

Amúgy nekem az h ebbe végre nem kell(normalon) minden mp-be mást irányítanom és lehetek a saját karakteremmel jobban tetszik igaz az originsbe muszáj mert ott kevesebb a válaszlépés, de itt ez így jobban bejön.

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer