6609
Dragon Age II
-
Hoz_Hun #4448 Nállam Merill speckója van kitolva, akkor az most szar? Nem értek a varázslókhoz, sose szerettem ilyen nyüzüge csuhásokat irányítani. Pedig nekem úgy tűnt egész jól tolja. Ahhoz képest is csak ritkán esik el csatában, hogy varázsló. -
Hoz_Hun #4447 Jól látod, én is ezt tapasztalom. Sőt a DeepRoads végig sem jók már. A Blood Dragon is egy vicc addigra. Feltettem az Isaacos pajzsot (az Rogue-nak való egyébként) és semmire sem jó már.
A kalózcsaj megvolt, de ezzel az Elf csajjal nem tudok mit kezdeni. Nem jönnek a szíves párbeszédek. De még csak a küldije sem kezdődött el. Ami azt illeti, eddig csak a törpe küldije, mikor a bátyust látogatjuk meg, volt csak. Act. II. de a főszálat még nem kezdtem el csak a mellék küldiket.
Ja végül csak letöltöttem a herceges DLC-t, de rém gyenge. Levertem három csomag katonát itt-ott, aztán le is lépett, azóta sem láttam. Ennyi a DLC? pföjj... -
unusual #4446 2H skill-ek+specje is odaver. Nálam ő a dmg dealer 9k+ amiket sebez néha. :) -
#4445 "sajnos" ez később változni fog - Vengeance ágra rádobsz 3 pontot + barátságot kimaxolod, akkor 20% mana árán +30% sebzése lesz, de még cooldown is felgyorsul, igaz több sebzést is kap be, szóval figyelni kell rá. respecelni nem árt Anders-t btw, van 1-2 pontja felesleges helyen (Mind Blast).
szegény Merrill-t kicsit "kiherélték", míg Anders elesik összesen egy fontos képességtől (Hex of Torment) és kap cserébe egy brutálisan hasznos specializációt (amitől még kéken is világít!), addig Merrill-nél kiesik két nagyon fontos varázslat (Heal, Glyph of Paralysis) és a specializációja nagyon kedvesen is meh.
#4443: akkor nem tudom épp hova volt állítva - általában hardon toltam, de ha nagyon untam már az 500. egymást követő harcot, akkor leváltottam normalra. -
Pares #4444 Szerintem csak azt nem tudja, hogy a kép készítésekor milyen nehézségi szinten volt a játék. -
#4443 Hogy érted, hogy nem tudod milyen szinten játszol ? be lehet állitani a gameplay opcionál. -
Pares #4442 Nem értem miért, de nekem egyelőre Merril minden statban Anders fölött áll. Persze Merril az ilyen sebzős stílusú, Andersnek meg healer képességei vannak. -
#4441 melyik képességével, specializáció vagy simán 2H? vagy cross-class kombókra gondolsz?
btw ha már sebzésről van szó... (Hex of Torment + Brittle + Archer's Lance egy kismáguson... passzolom h nehézségi szint épp normal vagy hard volt, de a számok magukért beszélnek) -
keysersoze #4440 Andersnek a DAO kiegben is elég csaló statjai voltak, vagy 100 manával több volt mint egy ugyanolyan statos mágusnak. -
#4439 akkor Aveline specializációját meg se nézd
2 pontért 15% passzív damage resistance erősen "the fuck" arcot varázsolt rám (rendes harcossal 5%-ért 3 pontot kell kidobnod), hozzá még hogy 5/10% damage resist már csak a Hawke-al való kapcsolatából... pofátlanság.
az tuti h Fenris specializációja táp (mondjuk ez igaz szinte mindegyik csapattársra, Merrill kivételével), bár azt épp össze lehet hozni főkarakterrel is - de próbáld meg Anders-féle Vengeance vagy Aveline cuccait utánozni -
unusual #4438 Minél magasabb szintű vagy annál jobb cucok lesznek a boltokban,én úgy vettem észre..... -
unusual #4437 Bezony,bezony több k dmg-eket lehet vele tolni főleg lvl15 felett ;) -
keysersoze #4436 Akkor valahol csak megvan nálam is, de még nem találtam meg. :) -
Pares #4435 Addig használtam, amíg nem volt jobb nála, aztán ment a ládába, viszlát... Kár, hogy csak egy bronzért lehet őket eladni... akkor inkább már elteszem őket "emlékbe".
Egyébként nem tudom, ki hogy van vele, de amikor először körbenéztem a rezidenciámon, szépen elegánsan átöltözve... nekem nagyon tetszik ez az egész...
Ami lol, hogy olyat is hallottam, valaki a party campet hiányolta... no comment. -
Pares #4434 *vagy -
Pares #4433 Te honnan van Hans? Én is felvidéki vagyok (Érsekújvár). -
Hans von Luck #4432 Haha -
ratgab #4431 Szép az!!! -
ratgab #4430 Da:O-ba nagyon űberek voltak... őszintén cheatnek éreztem őket! -
Pares #4429 Egyébként a Hayder's Razor valami altári randa... Először azt hittem, hogy lőni fog vele Hawke, mert úgy néz ki, mint egy ágyú. Ráadásul három markolata van vagy mi... érdekes dizájn, meg kell hagyni... -
Pares #4428 Egyébként úgy vettem észre, hogy a DLC-s cuccok azok kb. a Deep Roads végéig jók, utánna sorra jönnek a jobb itemek. Azért ezt szerintem nagyon jól megcsinálták a DA:O-hoz képest, hisz ott a DLC-k voltak az Ultimate God Itemek, amik egy két kivétellel mindent übereltek. Itt hál' Istennek nem piszkítottak bele a játék hangulatába annyira ezzel. -
Pares #4427 Hál' Istennek kezd normálisba visszakerülni a közhangulat, végre magáról a játékról van szó. Elvonult a rinyapinák többsége. -
#4426 Fenris szerintem a best. Ráadásul a legpowerebb harcos karakter, a speckóit kimaxolva igen szigorúvá válik =) -
Hans von Luck #4425 Hehe, mázli...
Én neten rendeltem itt Szlovákiában, kaptam az extrák mellé még egy 100 oldalas kalauzt csehül(jobb lett volna szlovákul vagy persze magyarul), és mivel márc 11-e előtt rendeltem még hozzám-vágtak 1600 Bio-pontot is...mindezt 43 Euróért...szerintem ne volt rossz vásár ez sem -
Hans von Luck #4424 Kösz. Akkor nálam van vmi gebasz mindenképp... -
Aspyrin #4423 Érdekes, én a Saturnban vettem, mint "sima" játék, és benne volt hozzá a kód. -
ratgab #4422 Win 7 32 bit és no kékhalál.. igaz ati 5770-em van! -
ratgab #4421 Nagyon kétélű dolog ez... néhol én sajnáltam őket azért, amit a templarok tesznek velük, de néha meg teljesen megértettem őket (nagyon veszélyes lehet egy megszállott mágus) -
Hans von Luck #4420 Egen. -
keysersoze #4419 A blökit az SE-hez adják? -
Hans von Luck #4418 Érdekes. Nekem ha nem csinált kék halált, akkor magától visszadobta mediumra a beállításokat...szóval fura...nekem mondjuk 32-bites a Win7-em...
Ja, és ha esetleg vki azt írná hogy vegyem meg eredetibe, arra azt válaszolnám hogy előrendeltem a Signature Editiont, tehát azt tolom -
#4417 Én is végigtoltam mágus szimpatizánsként, de elég nehéz volt annak maradnom a story kidolgozoi kifejezetten törekedtek arra hogy unszimpatikusá tegyék a mágusokat, és amikor a végén megláttam Orsino mit müvel egyértelmüen eldölt számomra hogy ha még 1x végigtolom akkor nem fogok a pártjukra álni. -
Aspyrin #4416 Win7/64 és 4850 párossal játszom 1680x1050 felbontásban, minden maxra tolva, és semmi gond (még vsync-cel sem, pedig a demo alatt vacakolt). -
Hans von Luck #4415 Hali. Ati 4850-es karival Win 7 alatt csinált másnak is kék halált a játek ha High-on indítottátok? Olvastam a Gamepodon hogy elő lehet rántani a dx10 módot ha a rendert dx11-re, a grafikát pedig high-ra lövöm...mediumon semmi gáz..
THX -
valaminick #4414 Sziasztok!
Azt, hogy hol tartok benne hany %-nal es melyik actba hol talalom? -
ratgab #4413 Öreg mágus nem vén mágus??? -
Aspyrin #4412
-
#4411 Fenrist még úgy is magad mellé tudod állítani a végén, hogy szívből rühelli a mágusokat, mégis megvédi őket a kedvedért, ha meg tudod győzni. -
#4410 ezzel azért nem értenék egyet - bőven van elfoglaltság szvsz második és harmadik fejezetben is, bár tényleg valamivel rövidebbek.
act 1 vége kb a játék fele. -
#4409 nem azt mondtam, h rühelltem - csak azt h nem lopta be magát a szívembe. volt néhány cselekedete ami kifejezetten szimpatikus volt.
inkább azzal volt a gondom, h egy kismágus kibaszott vele, és ettől kedves Hawke-ot és az összes többi mágust is ugyanilyennek tartja... na meg azzal h amúgy is csöppet hisztis