Dragon Age II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mindegy, ne legyen igazam.
Nem akarok vitázni én csak azt mondom kevés az esély rá, hogy ne legyen 3. része... szerintem!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Why so serious?
Why so serious?
Na sebaj.
Végigjátszottam és nagyon tetszett, noha nem hibátlan alkotás. A legnagyobb próblémám nekem is a repetitív helyszínekkel volt és most elsõsorban a dungeonökre gondolok, nem pedig arra, hogy végig egy városban játszódik.
A történetmesélés parádés, a karakterek érdekesek, a párbeszédek kiválóak. Nekem személy szerint tetszik az új harc, crafting rendszer, inventory, stb. is. Egyedül azt tudom felróni ezen a téren, hogy néha már kicsit untam a harcokat. Letámadnak az utcán majd vég nélkül jönnek és ez egy idõ után már fárasztó: amikor az ember azt hinné, végre vége és mehet tovább, még elõkerülnek tízen a latrok.
A DA 2 szerintem nem lett rosszabb játék, mint az elõdje, de úgy érzem érdemben fejlõdni nem tudott. Nem annyit, hogy az összkép olyan legyen, amellyel nagyobbat durranthat megjelenésével mint az elõdje.
Kíváncsi leszek innen milyen irányba halad majd a következõ rész...
\"I\'m just a guy with a lightsaber and a few question\" :D
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
<#taps>#taps>
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Vki help...Ezer hála...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Még nem mentem haza azóta a karakterrel, ha otthonra tette be a cuccokat akkor, hazanézek értük. Mondjuk a kutya nem kell, de megnézem mi van a ládikóban. De alõször irány az Akasztott Ember a csajért.
A Isaacos páncélon még elgondolkodok.
Kutya mar az elejetol van, ha megvan a dlc.
A többi cucc mind a ladaban lesz elvileg de enis csak most kezdtem nekem eddig bejon direcx11 highon 4xaa es 16x af -el és high texture pakkal eleg szep.
Sajnos very highon lassu, remelhetoleg az uj ati driver segit majd rajta ami a napokba kijon.
Megvan az Isaac-os páncél kódja is, de még nem aktiváltam. Kép apalján elég hülyén néz ki, lehet fel se teszem.
Deeproads után vagyok, felraktam a black emporium dlc-t de nem tûnik mûködõképesnek.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
. . , -cske készen van a ☺ -cske.
De sok minden marhaság van a mérleg másik oldalán: fejlesztés az eléggé le van butítva, az 1-ben sokkal jobb volt. Az öltöztetés katasztrófa; a fõszereplõt lehet ruházni de a többiek... Azt nem is említem, hogy egy harcos miért nem tud megtanulni két kézzel küzdeni. Harcrendszer nagyon archade lett, korábban ez is jobb volt. Meg még sok idegesítõ apróság.
És remélem hamarosan kiszabadulok ebbõl az unalmas városból. Egyre másra kapom a küldiket, még nem látom hogy kevergek el innen.
Jobb híján a karakteremet erre az elf mágus csajra startoltattam (érdekes szereplõnek tûnik).
Ja és van valamerre még egy jó fajta Rogue? Mert ez a törpe elég tré egy figura.
Még valami: a Warriorommal nem tudom megtanulni a kétkezes küzdelmet mi? Jó nagy hülyeség, pedig azt nagyon szeretem. Melyik a jobb kard+pajzs vagy kétkezes kard (eddig a kétkezes fegyvert tápoltam)?
Itt az eredeti szövegrészlet, angolul:
IGN: After the game is finished, do you go back through a play it again with all of the music in place?
Zur: Sure thing. I'm actually really anxious for the game right now, so I can pop it in and start playing. I'm really looking forward to see it. I know there are a few bugs that still need to be fixed. Unlike other titles from Bioware, this
Magyarán Inon Zur a játék ZENÉJÉRÕL beszélt. Bár igaz, megemlíti, hogy az EA siettette õket, de Zurnak semmi munkája nem volt magával a játékkal. Õ csak a zenét komponálta. Egész más dolog egy új játékzenéket komponálni, és egészen más játékot fejleszteni. Mindkettõnek különbözõ erõforrásai voltak.
Gratulálok, ismét sikerült magad felülmúlni. Már a legelején tisztázva volt, hogy a DA2 nem közvetlen folytatása az Originsnek, mivel az ott játszott hõs története gyakorlatilag lezárultnak tekinthetõ. A világ viszont megmaradt, benne az általad meghozott döntésekkel, és a két történet szépen átfedi egymást. A történetet ilyennek szánták. Ha ez nem tetszik, akkor sajnálom. A teljes történet, ugyan úgy, mint az ME-nél, a 3. résszel fog kiteljesedni.
Az én titkom az, hogy nem sietek sehová, szépen sorjában megcsinálok mindent, minden lehetõ dolgot elolvasok. Próbálom magam beleélni, ha már egyszer játszok vele. Számomra nem arról szól egy játék, hogy minél hamarabb kijátsszam, aztán jöjjek nyöszörögni a fórumra, hogy milyen rövid. Én minél tovább szeretném élvezni.
De most már legalább egyértelmûvé vált a dolog: vannak emberek, akik nem tudnak RPG-vel játszani. Nem tudják, hogyan kell. Ez nem baj, csak nem nekik való ez a mûfaj, ennyi.
Önmagában nézve nem rossz játék a DA2, DE a DA folytatásának... Nos nem akarom leírni, hogy szánalmas, inkább annyit írok helyette, NEM ezt vártam. Még egyszer mondom; ÖNMAGÁBAN NÉZVE nem rossz játék. (csak kissé konzolos) Folytatásnak viszont NEM folytatás, semmilyen értelemben.
http://www.freetvmaci.info/
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
meg futkározni kell sztem könynne ki lehet védeni, én úgy építem h minden irányzatból csak az eggyik ágat amire szükségem van.
pl a fire-frostból a rostokat szedem ki, a spiritbõl a felsõ sebzõ részt, entrópiából meg a stunok maitt és sebzés miatt az alsó részt szeretném.
akkor marad még az arcane amibõl a középsõ ágon a végsõ spell nagyon muris, az kell belõle meg a már meglévõ elem pajzsot vagy mit érdemes fejleszteni, a pajzsot én nem tartom létfontoságúnak nem defense mágust akarok hanem stunnos ofencéset😄
persze inkább a frostot preferálom mint a firét nem is akarok a tûz közelébe menni😊(meg persze a healnek se)
persze én ezt csak tervezem mert még messze nincs ez g meg lehet nem lesz elég pont rá midn1 majd akkor máshogy is megcisnálom, itt a mágus nagyon kedvemre való.
Amúgy nekem az h ebbe végre nem kell(normalon) minden mp-be mást irányítanom és lehetek a saját karakteremmel jobban tetszik igaz az originsbe muszáj mert ott kevesebb a válaszlépés, de itt ez így jobban bejön.
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer