Dragon Age II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hm igaz az elején van de lesz "értelme" a beszélgetéseknek?Eddig tök mind1 mit válaszolok csak haladok a storival semmi "beleszólásom" nincs igy is ugy is az van amit "megálmodtak"...
Azt mondja meg nekem valaki, hogy a Save importnak van e valami jelentõsége a játékban?

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Dragon Age II Értékelések!

Elkezdõdött a nagyobb portálokon a Dragon Age 2 kivesézése, és szállingóznak az értékelések a várva várt RPG-rõl. Elég vegyes a fogadtatás…

Itt olvashatsz!

http://gamempire.hu/ http://rpgames.web4.hu

Seth
Upgradeket lehet csak.

PSN ID.: Beegabor

balee4
Lehet venni nekik, ha jól láttam ruhát is árusoknál. Majd mindjárt megnézem, milyen néven fut.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

wedge31
Nem lehet, csak gyûrût, amulettet meg övet.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Íme, a játék célcsoportja!

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

sziasztok nagyon jó gama!!! az lenne a kérdésem hogy ebben nem lehet a társaimnak bármien ruhát rájuk adni??? mint a DA 1 ben?? azaz hogy külön chest külön sisak, meg ilyenek?? fejest egyáltalán nem is lehet rájuk rakni?? és hol lehet rájuk való rucit találni/venni??
Seth
Én az összes elérhetõt megcsináltam,de olvastam,hogy eltûnnek a köv fejezetre és az újak vannak helyettük

Calver
btw, ha valamelyik mellékküldetést nem fejezed be ott, késõbbi fejezetben újra elõkerül?

"The trees move. Do you not see it?"

a 2 dlc-t próbálta már valaki?

wedge31
Nem jó hír...

Seth
Nemnagyon lesz új helyszín

Seth
De ezt csak olvastad nem? Lehet hogy az act 1 a leghosszabb ,nekem volt 19 óra,a többi meg lesz minimum 10-10 óra mondjuk. Van még tennivaló bõven

wedge31
Én már alig várom az új helyszineket ez a menj ugyan oda százszor quest rendszer nem nagyon tetszik

enlightened
Hát de most tényleg, még ki se jött a game, és mindjárt vége:S Ez így nem járja, minden side questet megcsináltam. Ami rövid az rövid:S

Seth
<#zavart2>

enlightened
na kész az act 1, most elkezdem elölrõl, mert innen már túl hamar vége van:S

Seth
Én is csak lesek,hogy 50-es íjakat lootolok,én meg 25-ös kétkezessel kapirgálok. A mágusok,rougeok is 30-as cuccokkal vannak felszerelve. Balansz meg a szomszédban

Calver
Aveline, Elemental Aegis kitápolva (60% resist), hozzá egy Indomitable (knockdown resist) és ollé - átmegy az egész tiszta DAO-ba <#hehe>

Murder3
valaki dobjon egy modot amibe ha mágust indítok a növérem marad élve...

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

JethroHUN
a warrior pedig eléggé gyenge, a 2-heanded is, a pajzsostól nem is várom el a dpst, de 2H-s fõkarit indítottam és alig sebez, 34et mutat inventory ablakban, Varriknak 48at de jóval nagyobbat sebez. Bethany 31de mégis 2x akkor az alap sebzése<#bohoc> egy ellenfelen mint nekem. Avelin meg kemény 9<#idiota>

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Calver
Origins-hoz képesti tápság azért erõsen meg lett nyirbálva - már nincsenek teljesen "broken" kombók...

szipp-szipp, hiányzol Paralysis Explosion <#rinya><#idiota>

Calver
mármint hogy érted?

Calver
Fenris nõi karakteremnél is bepróbálkozott, mire válaszul elküldtem a picsába... mágussal talán nála a legegyszerûbb Rivalry pontokat gyûjteni, már rühell (bár az érzés kölcsönös) és alig használtam <#hehe>

Merill biztos kis aranyos, csak én Anders cipeltem az elején magammal - neki van alapból Heal-je, Merill-nél meg sem lehet tanulni - így kimaradtak a pontok, Friendship nélkül meg csak nem olyan táp. meg amúgy is, Anders-t csípem. btw, a cuccok által adott blood mage bónuszok (+1 mana/hp) rá is vonatkoznak, vagy csak Blood Mage specelt fõkarakterre?

Rage47
másnak is feltûnt, hogy eszméletlen igénytelen a karakterválasztó?
Terminátor14
Én már túl vagyok rajta, és azért vannak még bõven mellékküldik. Bár az igaz, hogy az elején több volt.

CSAK a Fradi

wedge31
Nem szoktam oda menni, benyomom a területre ható paralizist utána jöhet a tûz, meg még a villám jött be nekem.

Azt nem tudom, hogy itt is van e olyan mint a DA😮-ban hogyha bizonyos spelleket sorba tettél kaptál egy nagyobb hatásut a végére, itt még nem vettem észre ilyet

enlightened
Na va negy rossz hírem. Most olvastam, hogy itt is mint mindenhol az az Act 1 a leghosszabb, és ott vannak side questek sok. Act 2 és 3 azok rövidebbek és kb csak main plot van :S. Szóval aki túl van az Act 1- en onnan már nincs sok 😞

Akkor a hagyományos nemes módban kezdem, a mágus karakter az originsban is a 2. kör volt.
enlightened
Ja azt néztem én is, hogy egy fire rain ha jó helyre teszed letakarítja õket simán:S. Aztán a maradékot kell szétszedni már csak. Viszont nightmaren vigyázni kell, mert téged is sebez minden amit kilõsz ha belemész.

enlightened
valaki nem tud egy listát az összes questrõl? Jó lenne tudni hányadán állok a game-el!

wedge31
Itt undoritóan táposak a mágusok, én már le is csökentettem a számukat a partyban.

Én is azt indítottam! Törpe nemest!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Holnaptól állítólag 1000Ft-tal drágább lesz a játék!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Az Oiginsban a bûvharcos mágus karakterem lett a legerõsebb. Remélem itt is lesz hasonló.
Mephike
Akkor csak én indítottam törpét anno az Origins-ben? Most is azt indítottam volna 😞
Természetesen az alap kinézetet átgyúrtam egy sokkal zordabb arcra.

Kösz, megnyugodtam.
wedge31
Alakithatod.

A karakter kinézetét itt is mi alakíthatjuk, mint az Originsben?
Renjike
ne is mond ráadásul nekem most pénzem sincs :S á de ahogy megjön a assassin's creed bortherhood egybõl spórolok rá 😄

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

SZEG007
Ugye azért vicces ez, mert azért lehetünk most csak emberel, mert Orgins-ba a játékosok töredéke játszott csak nemes emberen kivül mással(konkrétan 5% kezdett törpét).Kiváncsi vagyok hányan rakták meg a férfi karakterükkel Zevrant mert erre nem tudom a választ, de azért sejtem hogy nem tul sokan.
Ugye Bioware is furcsán viselkedik pár száz ember csinál magának egy batárnagy több száz oldalas topicot és egyböl két meleg románc lehetöséget biztosit számukra, de ugynez volt Talival ott is indult egy topic több száz oldalal, és lás csodát még dughatová is tették a Mass Effect kettöbe.Eléggé hülyén mérlegelnek, ha egy elhanyagolhato kisebbség elkezd a forumukon hözöngeni akkor beraknak dolgokat, de ha a teljes PC-s játékos bázis kér taktikai kameranézetet akkor le se szarják.

Nem akartok egy topicot inditani hogy következö részbe már a kutyát is dugni lehessen?

Seth
Lesz még bõven ugyanannyi

Renjike
nightmaren 70-80 óra is lehet a játék amit egybe lenyomsz a próbálkozások és halálokat nem is számoltuk bele 😊

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Én holnap szerzem be a cuccost, nehéz volt kibírni eddig is.
Mivel ki nem állhatja a mage-eket, ezért nem fog nehezemre esni megválni tõle...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

enlightened
Na megcsináltam a side questeket megyek a deep roadsra, remélem azért még lesznek side questek és nem a foszál megy végig innentol:S

Seth
Merrill nagyon aranyos, olyan kis butuska,naiv leányzó. Elsõ körben õt kapom el 😊

Terminátor14
Van, és "meglepõ módon" ugyanaz, mint ami az Origins-ben volt.

CSAK a Fradi

enlightened
Fenris, egy az egybe bepróbálkozott, de nem spoilerezek, minden férfi karinál be fog😄 A törött szívet nyomjátok rá még az elején, mert akkor tisztázódik, hogy nem akartok vele semmi "olyat", ha csak elterelitek a szót késõbb megint be fog próbálkozni. Nem tom nekem csak az a bajom, hogy eleinte tök keménynek tûnt ez a Fenris srác, azt kiderült ez a dolog és azóta, tökre megváltozott a róla alkotott kép.