6609
Dragon Age II
  • Lacoka12
    az én kérdésemre nem tudsz választ?
  • TBTPumpa
    Köszönöm a válaszokat!
  • SaGa Jr
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    1. Igen.

2. Igen, de ez függ attól is milyen döntéseket hoztál és hozol később. Ha például kinyírták mert magaddal vitted a Deep Roads feladatra úgy, hogy nem volt ott vele együtt a grey warden hülyegyerek, akkor nem jön vissza. Ha otthon maradt és emiatt beszervezték a templomosok a többi varázsló közé akkor még találkozhatsz vele, akkor később attól függően hogy a templar vagy a mage bandát támogatod visszatér hozzád és választhatod csapattagnak. Ugyanez igaz akkor is ha warden lett belőle. AKkor is összefutsz még vele, először mikor a Qunari invázió megkezdődik, meg majd az utolsó felvonásban is és akkor visszatérhet melléd ha úgy döntesz.

3.A választott háttértől (hogy mi történt az első részben) függ. Össze lehet futni például Alistair-rel és dumálni vele egy jót, ott van a törpe kereskedő és kicsit autista jellegű enchantment fiacskája, de lesz még feladat ahol például a homokos elf orvgyilkossal is találkozhatsz, meg oylan is ahol egy awakening-es csókát menthetsz meg (csak akkor ha van korábbi mentésed ahol ezt megtetted és azt importálod vagy akkor ha azt a sztorit választottad ahol önfeláldozóan meghalt a hős mikor kinyírta a sárkányt). Karakterként meg ott van az awakening-bl az a nyominger varázsló akibe beleköltözött Justice szelleme. Ő csapattag lesz (el lehet veszíteni/el is hagyhat de ez igaz másokra is).
  • SZEG007
    Sebastiant mindenképpen érdemes beszerezni hiszen nagyon jo az akcentusa, és a hangját Alec Newman adja aki Paul Atreidest alakitotta a 3 részes Düne tvfilm-ben:)
  • Lacoka12
    mert megcsinálom azt a küldetést de csak a pénzt adja oda hogy lehet csapat tag?
  • Lacoka12
    hogy lehet csapat tag Prince?
  • Hoz_Hun
    Értem. Akkor nem kapkodom el a letölését. Talán majd egyszer (mikor akciós lesz a LIVE-on). :)
  • ratgab
    Legalább van +1 választási lehetőség én úgy fogom fel! Inkább legyen, mint ne legyen...
  • Calver
    nem.
    Sebastian... brrrr. a szőr feláll a hátamon attól a tagtól. őszintén szólva el sem tudom képzelni kinek szimpatikus az a karakter... vérkeresztény tinilányoknak akik a szőke hercegre várnak? Disney rajongóknak? brrrr.
    azt már nem is említem, h sokkal gyengébb íjász mint Varric koma...
  • TBTPumpa
    Signature Edition-hoz ingyenes DLC volt, jó arc, íjász a srác és a küldetése is egész jó!
  • SaGa Jr
    Az Exiled Prince DLC az róla szól. Egy íjász csapattag. Alapvetően nem rossz, de lődözni meg nyitogatni már ott van alapból is a törpe. Arra viszont jó hogy ha az ember össze akarja rúgni az Awakening-ből átjött Grey Warden partitaggal a port (riválissá akarja tenni) mert igen erőteljesen eltér a nézőpontjuk. Szóval hanyagolható delikvens akihez kötődik pár achievement, lehet vele romantikázni (hogy miért kellett mindenkit biszexuálissá tenni akivel lamúr alakulhat ki azt nem tudom), meg egész jól mutat a páncéljában.
  • TBTPumpa
    Még néhány kérdés azokhoz akik végigjátszották a játékot:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A főhős édesanyja mindenképp meghal?
    Bethany a későbbiekben lesz még csapattag, vagy csak találkozunk vele?
    Hány ismerős arccal fogunk összefutni az első részből?
  • Hoz_Hun
    Még időjárás sincs... ezután mit vársz a napszkoktól :)
  • Hoz_Hun
    Van valami csapattárs Sebastian. Ez egy plusz DLC-ben van igaz? Megéri ez egyáltalán?
  • BlackShadow
    kényelmes megoldást nyújt az tény.. de nagyon sokszor lövik el azt küldetések közben, hogy gyere találkozzunk ma este v egyből kövessük és este találkozunk, miközben én lehet, h "6 nappal" később indulok utána és azt reagálja, hogy 1 órája találkoztunk utoljára .. ez így nekem nagyon nem akaródzik.. legyen az, h egy este találkozzunk v vmi, de ne így..

oblivion stílusban, ha lennének napok, pl kedd és szerda este ott leszek gyere oda és máris rendben van.. egy minimum extra fantázia és egyből élvezetesebbé lehetne tenni
  • Hoz_Hun
    Kirkwall Age/Adventures, lol
  • SZEG007
    mint Orghins-ba? Denerim reloaded, Ostagar reloaded, Dragon waste reloaded.... uj helyszineket csak a játékbol kivágott elsö napi DLC-be kaptunk Shale/Pala küldetése, és Wardens keep/Kamarás eröd.
  • SaGa Jr
    Ugyanakkor meg később. A sztori ott kezdődik mikor Ostagar-ban megtörténik az árulás és leverik a királyt. Na utána mikor mennek a darkspawn seregek észak felé és lenyomják az első településeket, onnan menekül el a főszerepelő.
    Utána 7 évet ölel fel a sztori (az Act 1 1 évvel a kezdés után játszódik, az Act 2 4 évvel a kezdet után míg a befejeés 7 évvel a kezdet után van).
  • ratgab
    Közben és utána: 10 évet ölel fel... Lothering lerombolásakor kezdődik!
  • Pares
    Ugyan akkor kezdődik, csak 10 évvel tovább tart.
  • Renjike
    dragon age 1 hez képest a 2 mikor jáccódik?
  • ratgab
    Nem rossz cím egyébként!
  • Pares
    Mit hazudsz?
  • Prince23
    Kijött a Beta Patch, éppen azt tárgyaljuk
  • Prince23
    ja a napszak váltás nálam tök mindegy.
  • Pares
    Zaj.
  • Calver
    155 új hozzászólás... valami érdekes, vagy megint csak "zaj"?
  • Pares
    Ha ennyire korlátolt vagy, hogy a címe miatt nem tetszik... Akkor egészségedre.
  • Prince23
    Haha, ezen véleményem vagyok én is :D Még mindig önálló játékként kezelem :) és úgy nincs bajom vele XD

Kirkwall Age/Adventures. jobb lenne ez címnek :D
  • Pares
    Nagyon remélem, hogy nem lépnek ki, mert a kilépő csapattagok által alapított cégek nem gyakran szokták elérni az korábbi eredményeket. És hagyjad már a Skyrimet, mert kezd unalmas lenni.
  • 38tibi38
    Hali. Mikor telepíteném fel akkor azt írja,hogy : Dragon age 2 installer exe működése leállt,pls valaki helpeljen!!
  • Renjike
    xD biztos nagyot kaszálnak én meg is veszem mert bejön :)
  • Hoz_Hun
    Azt te csak hiszed.
  • wedge31
    Hagyd már ezt a hülyeséget a DA:O-val többet kaszáltak mint a ME2-vel és arra se mernék mérget venni, hogy evvel nem fognak kaszálni a konzolos piacon.
  • Hoz_Hun
    Nem hiszem hogy kilépnének. Az EA az egy dolog, de az irodájuk és a közvetlen főnökeik ugyanazok, fizujukat is magkapják és úgy tudom jó a kolegaritás is náluk. A Mass Effectel meg kaszálnak, így sikerélmény is van, de szerintem a DA is azért szépen hoz a konyhára, még ha erős kritikák érik is (azért ez egy jó játék mindennek ellenére - nem úgy mint a Fable 3, blah).
  • Pares
    Ja, bocs, azt nem néztem. DE én SZEG007 hsz.-ére reagáltam, amiben területekről beszélt, nem városokról. Végül is mindegy, majd meglátjuk.
  • Although
    Hát mindegy végül is a kapitalizmus működik. Remélem azok a srácok a Bioware-nál akiknek nem tetszik az EA stílusa azok kilépnek és csinálnak egy új céget és más nagy cégeken keresztül folytatják a szép hagyományokat vagy különben Darkensag szerű közepes dolgok maradnak. Mindegy úgyse a játék határozza meg az életem , de télen egy jó elfoglaltság tud lenni a szabadidő eltöltésére és utálnák 2-3 havonta új játékot venni azért mert az EA-nak ez az érdeke. És különben is a Skyrim elég lesz egész jövő évre :D
  • Hoz_Hun
    Sajna én a DA1-ben sem érztem azt hogy a DLC készítők megerőltették magukat. Itt sem az új helyszínre fogják a DLC méretét pazarolni.
    Edit: "Lilliana's Song" az jóra sikerült azt meg kell hogy jegyezzem (Morriganes meg gyalázatosra azt is meg kell jegyeznem).
  • ratgab
    De a kolléga új várost emlegetett... új helyszín lesz szerintem is csak város nem!
  • Hoz_Hun
    Napszak váltás így nekem is jó, de többivel egyetértek. Főleg; IGEN, a társak öltöztetés, jobban mondva nem ölöltöztetése.