Dragon Age II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Elkezdõdött a nagyobb portálokon a Dragon Age 2 kivesézése, és szállingóznak az értékelések a várva várt RPG-rõl. Elég vegyes a fogadtatás…
Itt olvashatsz!
http://gamempire.hu/ http://rpgames.web4.hu
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
PSN ID.: Beegabor
"The trees move. Do you not see it?"
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
szipp-szipp, hiányzol Paralysis Explosion <#rinya>#rinya><#idiota>#idiota>
Merill biztos kis aranyos, csak én Anders cipeltem az elején magammal - neki van alapból Heal-je, Merill-nél meg sem lehet tanulni - így kimaradtak a pontok, Friendship nélkül meg csak nem olyan táp. meg amúgy is, Anders-t csípem. btw, a cuccok által adott blood mage bónuszok (+1 mana/hp) rá is vonatkoznak, vagy csak Blood Mage specelt fõkarakterre?
CSAK a Fradi
Azt nem tudom, hogy itt is van e olyan mint a DA😮-ban hogyha bizonyos spelleket sorba tettél kaptál egy nagyobb hatásut a végére, itt még nem vettem észre ilyet
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Természetesen az alap kinézetet átgyúrtam egy sokkal zordabb arcra.
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Ugye Bioware is furcsán viselkedik pár száz ember csinál magának egy batárnagy több száz oldalas topicot és egyböl két meleg románc lehetöséget biztosit számukra, de ugynez volt Talival ott is indult egy topic több száz oldalal, és lás csodát még dughatová is tették a Mass Effect kettöbe.Eléggé hülyén mérlegelnek, ha egy elhanyagolhato kisebbség elkezd a forumukon hözöngeni akkor beraknak dolgokat, de ha a teljes PC-s játékos bázis kér taktikai kameranézetet akkor le se szarják.
Nem akartok egy topicot inditani hogy következö részbe már a kutyát is dugni lehessen?
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB