6609
Dragon Age II
-
MrAndree #286 Jaj, már megint a statisztikák... -
Ha nem jönne be: Hardver Állás -
Még mi előtt valakik leírnák a konzolok jövőjét. most van csúcspontján, főleg a Nintendo, amit személy szerint nehezn hiszek el, h ennyir ejól menne nekik. Hogy a PC miért nincs a táblázatban azt ne kérdezzétek, de szerintem könnyen ki lehet találni. -
#283 Amelyik kiadó a warezzal jön, az egyszerűen egy sík hülye. Nincs mit mondjon, ezt találja ki. és mi van? hát persze hogy igazuk van, de alaptalanul mondanak ilyet. Már PC gémerből sztem kevés van már vagy 5 éve minden konzolra jelnetenek be, az elsődleges célplatformok. Itt a kontrolleres pistikék számítanak.
Most a pistikék alatt lehet érteni 18+ embereket is. Pörög a világ és ezt levetítik a játékokra is -
MrAndree #282 Sajnos senki nem veszi észre, hogy a hülyeség az független attól, hogy ki milyen platformon tolja. Persze öröm olvasni a nevetségesnél nevetségesebb hozzászólásokat amiket a PC-konzol vitákban el szoktak sütni az emberek. -
#281 "Sajnos ez megy most a vizfejü csak egy-két gombot nyomogató konzolos idiotáké a jövö."
Takarodj már a hülye nézeteiddel a francba, látszik gőzös közöd nem volt egyetlen komoly konzolcímhez sem, ekkora baromságot...
Azt hogy leszarják a pc-t csak a wareznak köszönheti a pc,az eladások a béka segge alatt mindig a konzolokhoz képest, naná hogy lepottyantják. -
MrAndree #280 Mert jobb a kevés hasznos képesség mint a kevés haszontalan. Te meg ne fárassz már ez EA gyűlöleteddel kérlek, elég nevetséges, hogy ez alapján ítélsz el egy játékot. A többieknek legalább érvei vannak. -
#279 mért lenne jó a kevés képesség?
Persze nem csodálkozom hogy ennyire szarok lettek a skillek az első részbe, de logikus lenne ha fejleszteni lehetne őket ugyan ennyi szám mellet, cserébe viszont széleskörűbb lenne.
Persze ez nem fog megtörténni mert ez már olyan komoly munka lenne nekik h a végén még csúszna a kiadása.
Persze h nem szabad átlépni egy határt. -
MrAndree #278 Ennek továbbra sincs semmi köze ahhpz, hogy EA vagy nem. Illetve édesmindegy hogy EA logo van ott vagy Activision. Vagy Ubisoft... -
#277 profitot csinálnak.
Ha egy játék EA logó alatt jelenik meg azon nem kell csodálkozni ha a profit érdekébe ilyenek történnek. -
MrAndree #276 És végig is vitted már, hogy pontosan tudod, hogy casual akciójáték lesz DA 2? És milydn volt? :)
A másik meg az, hogy amíg egy játékot megvesz 10 millió Pistike és 200 ezer HC hipermegaszuper RPG atomgamer addig Pistike elvárásai bizony többe nyomnak. Ez nem elkurvulás hanem logikus döntés egy cégtől ami nem akar holnap csődbemenni. Ettől persze szeretni nem kell, de szidni azért mert profitot akar termelni az igen vicces... -
Kindred Blades #275 Az elkurvulás az, amikor egy hc RPG-fejlesztő a hc RPG-ből casual akciójátékot csinál. Hogy ne legyen bonyolult Pistikének a péeshármán.
Azok, akik pedig bíztak a névben, és hogy ez az általuk várt minőséget és alapelveket tartja majd szem előtt, le van fosva, kétméteres ívben.
Ez az elkurvulás. -
MrAndree #274 Witcher meg a Gothic nagy kedvenceim szóval az jó lenne. :) A spelleket meg skilleket pedig tényleg logikus lenne felezni mert oké, hogy kurvasok volt de a fele értelmetlen amit kb. 3 ember ha használt mert véletlenül megtanulta őket... -
#273 Mind a két nézetet be kéne tegyék. Mint a Witchernél is. -
#272 Remelem nem basszak el ezt is, mint a ME-t mert akkor reszemrol a bioware is megy a lecsoba. En is pont ezert szerettem az elso reszt mert visszahozott valamennyit a regi BG meg NWN feelingbol az izometrikus nezettel. Ha tps-t akarok jatszani eloszedem a witchert vagy gothicot. Szerintem szedjek ki itt is a lootolast, meg felezzek meg a spellek szamat, ne varjanak vele a harmadik reszig...
A hitleres video minden mondta ul sajnos. -
MrAndree #271 ME 2 kiforrottabb volt. Sokkal élvezetesebb harc, végre volt benne kihívás, főleg magasabb nehézségen mivel 3 pillanat alatt meg lehetett halni. Volt újratöltés végre, kevesebb skill volt de azokat volt már értelme használni (egyet úgy vittem végig insanityn, hogy egyszer nem használtam skillt, elég volt darálni a géppuskával, itt már erre esélyem se volt). Fedezékrendszert is jobban megoldották. Az inventory hiánya meg a kevesebb/páncél és fegyver lehetne negatívum de olyan borzalmas inventoryt nem nagyon láttam még mint az egyben szóval nem hiányzott. Fegyverek ugyanez, volt ezer féle, mindegyik tök egyforma csak más tulajdonságokkal. A gumilabdaként pattogó MAKO meg végképp nem hiányzott. Cserébe kaptam egy jóval kidolgozottabb univerzumot, szebb grafikával, érdekesebb karakterekkel és küldetésekkel. Amiben valóban messze alulmaradt ME 2 az elsővel szemben az a történet. Ezt a harmadikra remélem javítják, 1-2 RPG elemet visszacsempésznek és nem lesz gond azzal se. :) -
MrAndree #270 Én csak arra hagyatkozom amit a Bioware mondott, hogy PCn a harchoz nem akarnak hozzányúlni. Ez meg vagy igaz vagy nem, de nem fogok úgy indítani hogy tuti hazudnak. :) -
#269 ME 2 unalmas volt, már alig vártam hogy vége legyen, az első rész sokkal jobb, még az ismétlődő bolykókkal/épületekkel együtt is, mint a második. az elsőt 2x végig jáccottam. -
#268 A ME témában nem értünk egyet de ez legyen a legnagyobb gondunk.
Avval meg várjunk mennyire lesz taktikus a harc, ha konzol lesz a vezetö platform én nem sok jót várok, de ne legyen igazam...
Az idiotázás magánvélemény fogad el vagy ne, nem érdekel. -
MrAndree #267 A konzolos idiótázást meg hagyjuk, mert nem szimpatikus az a PCs hozzáállás, hogy konzolon csak idióták játszanak. Vannak konzolos haverjaim és egyik sem igénytelenebb mint én. -
MrAndree #266 Szerintem az ME 2 jobb volt mint az ME 1. Az izometrikus nézetnek meg semmi köze a taktikázáshoz, én normál nézetben is eltaktikáztam békésen. Utálom ugyanis ezer kilométerről szemlélni a karaktereimet. A harc pedig marad PCn taktikus (már amennyiben nem hazudnak Biowareék), márpedig ez esetben szarok az izometrikus nézetre. Majd ha csinálnak belőle Diablot akkor kiakadok én is. :) -
#265 Már egy ideje elkezdték, ME széria is egyre egyszerübb.
Sajnos ez megy most a vizfejü csak egy-két gombot nyomogató konzolos idiotáké a jövö.
Bennem eddig is leginkább a taktikai nézet megtartása tartota a lelket ha azt kiveszik nagyon fog hiányozni mert nézd a hátam tipusu játék van annyi mint a szemét, persze várható volt hogy butitják majd, okuk nincs rá mert ez eddig a legjövedelmezöbb játékuk csakhát most ez a trend. -
ratgab #264 És ezt te honnan veszed, hogy konzolra adták el a legtöbbet?
Nem az a lényeg, hogy milyen feature-t vesznek ki belőle, hanem az elv, hogy butítanak már mostanában mindent, csak mert nem divat gondolkodni.
Csak így az az ember szívja meg, akinek az agyatlan kattintgatás, meg a 600 billentyűből álló kombók nem nyújtanak szórakozást.
Hidd el pc-n sokan vannak ilyenek, csak őket már újabban szarba se nézik, csak a casual megy (rpg-t lebutítani, amúgy is a legnagyobb bűn!!!) -
MrAndree #263 Amennyiben elkurvulás az, hogy elsősorban arra a platfromra fejlesztenek ahol a legtöbbet adják el belőle akkor igen. Tudom köcsög Bioware...
A taktikai nézet nem fog hiányozni, nem volt rá egyszer se szükségem az elsőben se. Modok azért hiányozni fognak, főleg ha megint olyan randa arcú nőket raknak bele mint az egybe. :) -
link
még a végén csinálok valamit... -
ratgab #261 Mi lesz akkor már a Dragon age 3-ban??? Csattogós lepkét átalakítják blight sárkánnyá és mögé faragtatnak 1 wardent? Oszt hagy tolják a konzolosok is, mert azoknak már a föld egyszerűvé lebutított 2. rész is nehéz volt.
Mi lesz veled igényes és kihívás jelentő játékok piaca...
-
#260 szánalmas :s Kezdi a Bioware is az elkurvulást? -
#259 annyira nem üt sziven meg egyiket sem használtam :D -
RAMyMamy #258 -
#257 Fontos játékelemek maradnak ki a Dragon Age 2-ből
" Bár mái napig visszhangzik a BioWare kijelentése, hogy a PC játékra termett és hogy a Dragon Age 2 fejlesztésében külön kezelik a platformot a konzoloktól, tetteiben most mégis kicsit ellentmond korábbi állításainak.
A legfrissebb BioWare közlemény szerint ugyanis a konzolos tervezés miatt több olyan fontos játékelem sem kerül a Dragon Age 2 PC-s verziójába, ami az elő részben már a szívünkhöz nőtt. Egyik ilyen a modding eszközök, minek folytán búcsút inthetünk a rajongók által gyártott tartalmaknak. A francia interjúban maga Mike Laidlaw vezető dizájner ismerte el, hogy a Dragon Age 2 jobban fog koncentrálni a konzolokra elődjénél, így a bonyolult modding részt egyszerűbb volt kivenni. A másik áldozata a konzolosításnak az úgynevezett taktikai nézet, vagy tactical view. Az már biztos, hogy konzolokon ilyen nem lesz, ahogy PC-n sem kapjuk vissza egy az egyben azt az első részből. Helyette a kamera machinálásával próbálnak majd valamit visszaadni ebből a hasznos kis fícsörből. " - GS -
#256 -
#255 asse tudom miről hadoválsz -
ShaiHulud #254 te se baldur's gateztel akkor. -
ratgab #253 A grafika szerintem az eddig látottak alapján nem a legjobb irányba változik! -
RAMyMamy #252 :DDDDDD -
#251 Nem ártana érdekesebb és széleskörűbb class-t bevezetni.
-
#250 de nem mindegy hogy bölcsen/tapasztaltan/érzékien/agresszíven nyög -
#249 én sem értettem minek kellett hangot választani a karakternek ha meg se szólalt :/ csak néha nyögött egyet -
#248 Gyerekek:))
Magyarország első ELŐZETESe :)
Végre lesz benne szinkron a karakterünknek. Király lesz nagyon. ezt hiányoltam az elsőből is, ez az egyetlen egy negatívuma:D -
#247 Legalábbis a trilógia befejező részét illeti. ARRA gondoltam. A második rész Orléziában fog játszódni. Na még jó hogy benéztem e topikba :)
Nagy félreértés volt:D
Bár ugye még hivatalos infók nincsenek.
Milyen ügyesek az Bioware srácok :D:D Ugyebár 7 sárkányvezért taszított ki a Teremtő, s ebből már 4 veszedelem eljött velük. A Dragon Age játékfranchise pedig az utolsó 3 vezérdémon történeteit dolgozza fel. Az ötidek túl vagyunk. hajrá, még kettő van:D Legalábbis nekem így jött le, messzemenőleg.