6609
Dragon Age II
  • pxxl
    lol azt írja this spring xD hát idén tavasszal már nem fog megjelenni :D
  • Jimmyke
    Na, Harry Potter....
  • Jimmyke
    Ez a "több Simset kreálsz mint amennyi emberrel találkozol a való életben" szöveg ütött :D

Kocka marketing.
  • pxxl
    sims...akkor bagzok egyet :D
  • TDC Geronimo
    ezzel a simsel menjenek a picsába már
  • pxxl
    én is :D
  • Jimmyke
    Laggol rendesen.
  • Jimmyke
    Na végre.
  • SötétBarom
    Én melóban nézem XDD
  • TDC Geronimo
    Én se, mert 5kor indulnom kell melóba -.-
  • pxxl
    reméljük ABC-ben mennek :D
  • pxxl
    jó ez a kék EA logó/kép ami most van háttérnek!
  • Jimmyke
    Na megy, bár esemény még nincs. E3on utolsó volt BioWare az EA konferencián, remélem itt nem ez lesz a helyzet.
  • Jimmyke
    4 perc és kezdődik, akarom mondani :)
  • Jimmyke
    Elvileg 4 perc
  • SötétBarom
    Remélem megint alányesnek valami fákkjee zenét :D
  • TDC Geronimo
    Ja látom, most keltem és még kicsit kóma vagyok :D
  • pxxl
    erről van szó :D
  • Prince23
    Akkor itt is 16-tól kezdődik:) már mint a show videón:D
  • TDC Geronimo
    Ma jön a debut trailer is
  • MrAndree
    Ja tényleg, Gamescom van. El is felejtettem.
  • wedge31
    Ha jól tudom 16:00-kor kezdödik az EA konferencia.

Ja, és a Gamescom Kölnben van az meg Europa...
  • pxxl
    jah valóban
  • MrAndree
    Itt lehet, de Kanadában még igencsak a hajnali/kora reggeli órákat járják szóval még türelem. :)
  • pxxl
    mivamááá már eltelt a fél nap
  • ratgab
    Nem azért ilyen olcsó most, mert nem fogyott, hanem, mert jön az újabb kiadás:

Ezért szórják olcsón!

Nem csalás nem ámítás, itt bizony kitakarítják a raktárakat a régi verziótól, hogy legyen hely az újnak (és persze tudják, hogy az alap verzióból az ultimat kiadás után már túl sokat nem fognak eladni, így még most megszabadulnak annyitól amennyitől tudnak). Biznic ez is kérem szépen!
  • wedge31
    Remélem nem valami cinematic jóság lesz, abbol semmi se derül ki a játékmenetet illetöen.
  • böröczk
  • Jimmyke
    Ma jön az első trailer, ha valaki elfelejtette volna :)
  • Kindred Blades
    Nem igazán vita ez, csak tény. Első személyről harmadik személyre vált a nézőpont. Innentől preferencia kérdése.
    Én egy szerepjátéknál gyenge láncszemnek tartom. A filmszerű élményt, amivel a BioWare mindig előjön mostanában, viszont erősíti.

Azt a tévhitet viszont hessegessük el, hogy ez hibája volt az első résznek, ez egy design-beli döntés volt, lehetett választani a vartyogó főhős, és a jobban alakítható, formálható karakter között. Akkor az utóbbit választották, most az előbbit. Már korábban is simán megoldhatták volna a beszélő főhős témát, mondjuk a KotOR esetében, és nem azért nem tették, mert az egyik vagy másik hiba/hátulütő, hanem azért, mert gyökeresen megváltoztatja a történetmesélést, illetve a játékos történetben elfoglalt szerepét.
    Egy sorozatban ezen szerintem baki változtatni, de max majd nem úgy nézek a játékra, mint Dragon Age 2, hanem mint egy, a DA univerzumban játszódó játék.
  • Zóanagyvarázsló
    Tévedés, ez kivételesen PC-n fogyott jobban. Ennyivel a megjelenés után teljesen természetes az ilyen szintű leárazás.
  • MerlinW
    Többet adtak el konzolra, de ez manapság normális. Mit gondolsz miért osztogatják a PC-s verziót 2-4000 pénzért?:)
  • MrAndree
    Nem, azért kell mert konzolra nem adtak el eleget belőle.

"De nem vagyok észnélküli fan aki minden szart elvisel csak azért mert aranytálcán rakják elé..."

Nyilván senki se, csak mindenkinek más a fontos egy játékban, ezért sokan vannak azok akik az eddigi változtatásokat nem tragédiaként élik meg. Engem egyetlen dolog zavar eddig a kiszivárgott dolgok közül, az, hogy nem lehet fajt választani.
  • wedge31
    Az én olvasatomban az a lényeg hogy szerintem nem jó irányba megy a DA2 fejlesztése szigoruan az eddigi infók alapján /ha ezek az infok nem valosak az annak a hibája aki kiszivárogtatja a hülyeséget és nem annak aki reagál rá, azért mondjuk érdekes ha egy vezetö dizájner csinál segget a szájából/

Megint csak oda jutunk vissza hogy az eddigi legsikeresebb játékukat mért kell megváltoztatni, azért mert pc-re többet adtak el belöle mint konzolra ?

99-óta a BG megjelenésével Bioware fanboy vagyok az összes játékuk megvan a BG2, KotOR 1 pedig a legnagyobb crpg-és élményeim közé tartozik.
    De nem vagyok észnélküli fan aki minden szart elvisel csak azért mert aranytálcán rakják elé...
  • MrAndree
    Jah a Mass Effectes vitába felesleges belemenni. :) Nekem tetszik az a rendszer, főleg mivel beszél a főhős. Ez utóbbi pedig számomra egyértelmű a jó hír, a néma főhös az első rész nagy negatívuma volt szerintem.
  • Zóanagyvarázsló
    Nana, a párbeszédek felvizezése sajnos továbbra is több mint valószínűnek tűnik (igen, nálam a Mass Effectnél a dialogue system gyenge pont, de erre a vitára ne térjünk vissza újból!), a három lehetőséget csak az IGN dilettáns újságírója terjesztette, a vészmadárkodók pedig felkapták azt átgondolás nélkül.

Az a lényeg, hogy az aktuális divatok, tapasztalatok alapján fanyalognak sokan, közülük többen talán túlzásba is víve azt. Az eddigiek alapján elég felemásak az információk a DA2-ről (ha nem is mindneki számára), és ez bizony ad szkeptikusságra okot. Majd később okosabbak leszünk. Ennyi lenne a lényeg.
  • MrAndree
    Ja meg már ez a tendencia is bosszantó. Jött a hír hogy akcióközpontúbb lesz a harc. Mindenki temette. Aztán kiderült, hogy csak konzolon, PCn nagyjából marad amilyen volt. Jött a hír hogy 3 opció lesz a párbeszédekben, mindenki kiakadt, két nap és kiderült, hogy nem is így lesz. Most jött, hogy se toolset, se izometrikus kamera, aztán kiderült, hogy toolset majd patch-el kerül bele utólag, kameránál meg dolgoznak valamilyen megoldáson. Persze ez a Bioware és az újságok hibája is, nem kéne hülyeségeket/féligazságokat nyilatkozni és akkor nem lenne semmi baj.
  • readswift
    Valaki indítson már petíciót v nyisson topicot hogy rakjanak bele replayt.
  • MrAndree
    A konstruktív kritikával semmi baj nincs, de az utóbbi pár napban mást se hallani mint, hogy a konzolosok agyhalott zombik meg ilyenek. Nem csak itt, aztán már kicsit fárasztó.
  • Zóanagyvarázsló
    Én ezt mind értem, még egyet is értek, csak az nem tetszik, hogy a saját megengedőbb preferenciáid miatt hasonló engedékenységet várnál el másoktól is.

de eddig szvsz semmi olyat nem vettek ki ami ne lenne nélkülözhető még rengeteg PCs számára is.

Tartok tőle, hogy valóban nem, de azt is meg kellene érteni, hogy az itteni, játékosi, nem befektetői szempontból hozzáálló fórumozókat ez nem vigasztalja, ha nekik viszont - várhatóan - valóban hiányozni fog egy feature.

Emellett az sem jó, ha mindenre azt mondjuk, hogy a végén majd jó lesz, ha a hivatalos fórumon is megy - a gyakran túlzó és irracionális - sírás, akkor azért szokott próbálkozni kompenzálással a BioWare. Nincs azzal gond, ha itt egyesek leírják a borúlátú véleményüket egy számukra kedvezőtlenebb hír hallatán, az a gond, ha az SG-re oly jellemzően túlzásokba esnek (pl. minden konzolos fogyatékos, az EA miatt lettek élőhalottak a szomszédaim is stb).