6609
Dragon Age II
-
#486 Lövésem sincs miről beszélsz:) Azt temetsz amit akarsz, többnyire átugrom a kommentjeidet, így nem zavarsz:) -
#485 nyugati keleti, attól még rpg kinek mi jön be.
Én nem sokkal játszottam, FF-el szivesen játszanák, de a ps3-am hiányzik itthonról így ezek a jrpg-k még egy darabig kiesnek a látókörömből. -
#484 Irónia....
Irónia:) -
MrAndree #483 Nem RPG hanem JRPG. :) Én szeretem őket eléggé de tényleg totál más stílusúak mint a hagyományos nyugati RPGk. -
MrAndree #482 Jah mert marha nagy szükség van realitásra egy olyan játékban ahol 10 méteres sárkányok repkednek. -
#481 mert?
szerepet játszol abba is.
az h nem a nyugati stílusra épített attól még nem esik ki az rpg-k kategóriából, meg sztem ha egy nyugati játéknak akár rpg-nek oylan grafiak vagy átvezető minőséget tudnák tartani akkor az kánaán játék lenne vagy mi... -
#480 mert az nem reális, mert tudjuk jól ha egy szereplő böhöm kardal hadonászik pl az egy ázsiai szenny és hát ugye nem reális egy fantasy játékba.
-
MrAndree #479 Tény. :D Persze attól még igen jók. -
keysersoze #478 Meg az RPG-től is. -
MrAndree #477 Azért a Final Fantasy-k eléggé messze állnak a hack and slashtől. Pedig ugye az is Square Enix. -
#476 Square Enixtől nem kell nagyobb gond :S
Még szép hogy hack and slsh lesz az a gamma, mivel a japán gémerek imádják az afféle játékokat. Mondjuk a GoW3 meg Wolverine, dante pokla nekem is bejöttek.
de a DA II hátha nem lesz ilyen hack & slash. Bioware az csak Bioware marad -
MrAndree #475 Bizony. De pont ezért bízom benne hogy egyszer azért majd csak sikerül nekik végre. -
#474 Hát ha azt nézük kik alkotják azt a csapatot rejtély miért szurják el igy a játékaikat.
-
MrAndree #473 Ja...
Mondjuk jó játékokat csinálhatnának. Mert rohadt jó ötleteik vannak amiket szarul és bugosan valósítanak meg. Talán ezt meg a New Vegast sikerül végre rendesen összerakniuk. Ideje lenne már. -
#472 A DS3-nak az a legnagyobb baja hogy az obsidian csinálja... -
MrAndree #471 Az miért baj ha látványos? Álljon egyhelyben? :) -
MrAndree #470 Mondjuk a DS 1-2 se volt túl mély RPG szóval a harmadiktól se vár az ember hasonlót szerintem. DA 2vel az lenne a baj, ha hack & slash-t csinálnának belőle amikor az 1 nem az volt. -
MrAndree #469 Látom még mindig fáj, hogy nem temetem a DA 2t csak mert nem Baldur's Gate 3... -
#468 Na pedig amit látok a DA2ből az pont ugyanez. Suhintások után ugyanilyen oda nem illő barom effektek meg ugrabugra jobbra balra stb. Ilyesmi ez is pedig :/ -
#467 Látnátok a Dungeon Siege gameplayet, mióta beszállt a Square Enix meggyalázzák az rpg fogalmát. DSIII értve persze
ja és bocsi az offért, tudom két különböző játék, csak nehogy ez legyen a DA II-ből, amit már lentebb említett Geronimo is.
de jobb félni, mint majd megijedni :D -
#466 Én már az első résznél is egy (Baldur's Gate szintű) rpg-t vártam, nem tudom min vagy úgy meglepődve. Fejlődnek a játékok. Azt, hogy milyen irányba majd eldönti mindenki magában. :p -
#465 Én dragon age folytatást akarok nem valami hack n slasht... -
#464 Nem értesz te ehhez. :/ -
#463 Most nézem streamet. Igaz elég szarul látni, de amit eddig láttam az... Mage pörgeti botját meg forog össze vissza és úgy lövöldözik, Hawkenak meg olyan mozdulatai vannak, mintha valami fostalicska ázsiai MMOból lépett volna elő. Jó lenne már valami HD gameplayt látni, de ez így egyelőre elég gáz :/ -
Jimmyke #462 Azért van akkora hent, mert az a játékrészlet egy direkt túlzásokkal visszamesélt jelenet. Templomos csajszi bullshitet kiált és utána megy a rendes játékmenet. -
keysersoze #461 Bár a csúcs az sztem az Ultima9, az még sztem ma is szaggatna, 83 patch után. -
keysersoze #460 Hát kb. TQ, Stalkerek pl. jellemzően a 3.-4. patch után használhatóak rendeltetésszerűen. -
#459 Na majd pont tőled fog bárki is elfogadni kritikát:) Ne komolytalankodjunk már:)
A flémet is be kellene fejezni. Prince, te meg ne etesd a trollt:) -
MrAndree #458 Kritikán nem derülni kellene hanem elgondolkodni rajta és akkor meg jutna is valamire az ember. -
#457 Dehogy, nyugodtan folytathatod, nagyokat derülök közben -
MrAndree #456 :DDD
Frusztrál valami? -
#455 Js és csak TE próbálsz kioktatni, próbálsz minden kommentemre rászállni. Azt se tudod, hogy tekerd ki, hogy balfasznak állíts be.ez téged minősít amúgy is. -
#454 Újságírás, hogy jön a kommentezéshez könyörgöm? miért bassza neked a csőröd?
de mindegy is -
MrAndree #453 Remélem azért nem lesz az egészből egy Kotor 2 szerű félkész cucc... -
MrAndree #452 Ha nem írsz hülyeségeket akkor nem oktatnak ki. Ilyen egyszerű. Újságírás, első szabály. -
#451 Alfa állapotban... :DDD -
keysersoze #450 Ez már minden játéknál így megy, kiadják alfa állapotban, aztán 3-4 patchen keresztül mi bétateszteljük, míg a legutolsó patchel válik bolti verzióvá. -
ShaiHulud #449 http://www.1up.com/do/blogEntry?bId=9046130
itt vannak a kerdesek valaszok nagyjabol. -
ShaiHulud #448 amugy felso utasitasra jon ki ilyen hamar a 2. mondta iroarc, hogy eleg szukos az idokeret. -
#447 Ezt nagyon is jól tudom (ugyanis oda írtam hogy év vége nem oszt nem szoroz), nincs szükségem a kioktatásodra