6609
Dragon Age II
  • pxxl
    jó fej az a csaj is :D a végén meghúztam... 2x is xD kár h leszbi kapcsolatot nem lehet csapatni :D
  • Sir Quno Jedi
    Namost sárkány formában mindenki megtámadna, vagy elfutna és nem tudnál bemenni egy szaros kocsmába sem nyomozni, de a városokba sem engednének be, meg úgy sehova sem (nincs több szerencsejáték) és mindig tudnák merre jársz, nem lehet sunyizni. EZ kinek hiányzik. Egy megtépázott öregasszony ugyanakkor sehol sem tűnik fel manapság... AZtán ha porlémáznak a helyiek, akkor jöhet a shapeshift+sárkányláng kombó. A meglepetés előnye nagy úr.
  • Sir Quno Jedi
    Jahm. Nekem Morrigan amúgy sem jött be, Flemmeth stílusa, hozáállása nekem jobban fexik. Kinézetre meg úgy néz ki ahogy jólesik neki.
  • wedge31
    Elég kétértelmü a mondat mert Flemeth az elsö részben nem volt benne a partyban igy vissza se térhet oda.

Mondjuk ha állandoan sárkányformában flangálna elég tápos társ lenne...
  • pxxl
    partyban nyomatni egy sárkánnyal :D faja lesz xD
  • Bucser
    Gyerekek. Ez nem a Dragon Age 1 előtt fog játszódni? A karakterünk pedig csak narrátorként lesz jelen? (DAO-s importált)
  • Sir Quno Jedi
    Putaság. Egy shapeshifter NŐ mindig jól jön a partiba. Mind1 hány éves, avagy hogy néz ki, hiszen úgyis alakváltó nemdenem?!?! Többit képzeld hozzá... :DDD
  • pxxl
    visszatér? de hát kinyírtuk. leglább is én lecsaptam mindig :D
  • SötétBarom
    Flemeth: The mighty shapeshifts mother of Morrigan from Dragon Age: Origins Dragon Age 2 is also back with the party.

Partyban lesz Flemeth? Elég OP karakter.. :DDDD
  • pxxl
    ahm. nem baj, akkor kezdek egy emberrel, tegnap am is elbsztam :D megtaláltam a trainer-t :/ mire a táborba értünk már max szintten volt a törpicsek xD így meg nincs értelme :P
  • Bucser
    Már csalódtam is:)
  • Piszkos  Fred
  • Jimmyke
    Ebben a témában a legjobb.
  • Piszkos  Fred
    Ezt a témát sok kép boncolgatja
    no de ez már igencsak off :D
  • RAMyMamy
    remélem, a 3. részben fény derül az arcára
  • Jimmyke
    Tali fan és Talimancer között nagy a különbség :D

De ne offtopikoljunk, valaki megörül még a 10+ új üzinek azt idekattintva csalódni fog :)
  • wedge31
  • Sir Quno Jedi
  • wedge31
    Talit ne bántsuk én is Tali fan vagyok és tudtomal nem tesoja shepardnak tehát szabad préda.
  • Sir Quno Jedi
    Pisztos gerjednek a nőformájú páncélokra és űrruhákra is + sisak.
  • Piszkos  Fred
    Na igen, ők egy külön állatfaj :D
  • Jimmyke
    Jézusom, ne is mondd. 5. topicot nyitották már Talinak, az van most a 9345. oldalon.
  • Sir Quno Jedi
    Jogos igény. Végülis RPG, akkor meg már hagy döntse el a játékos mit is akar kezdeni a karikkal (lásd. sims). :DDD
  • Piszkos  Fred
    Érdekes rajongói vannak a biowarenek (lsd. Mass Effect tali-rajongók) :S
  • wedge31
    Reggel hugom, este dugom...
  • RAMyMamy
    loool :DDDDD
  • Jimmyke
    Na máris felbukkantak az első vérfertőző románc opciót követelők. Nem telt sokba.
  • Jimmyke
    Egy kis olvasnivaló.

Timeline of Thedas
  • wedge31
    Kizártnak tartom hogy ezek ingame képek lennének, Bioware azért adni szokott a minöségre.

Flemeth visszatérése viszont nagyon jól is elsülhet ha valahol összefutunk Morrigenel.
  • Jimmyke
    A Darkspawn lelőtt pár F-117 Nighthawk lopakodót és beöltöztek a roncsaikból. Más magyarázat nincs.

Ez az új páncéldizájn röhejes.
  • wedge31
    Két uj screenshots és némi infó a karakterekröl.

Hawke: The choice of male or female hero is the main character of Dragon Age 2, and leads the player through the 10-year history.

Bethany: Hawkes sister is a magician and supports her brother in the battle with fire spells.

Cassandra: The Inquisitor has a burning interest in the hero did Hawkes.

Varric: The dwarf Hawke has accompanied on his travels and is the storyteller in Dragon Age 2nd

Flemeth: The mighty shapeshifts mother of Morrigan from Dragon Age: Origins Dragon Age 2 is also back with the party.

Hát nem tudom ha ezek ingame képek akkor inkább vissza az elsö rész grafjához...
  • Jimmyke
    Csak human noble lehet herceg/hercegnő
  • Láma!
    hát összejönni szerintem lehetne simán, bármelyik karakterrel...:D

a tronraülés... ha csak az volt a gond hogy nem nemes, akkor csak nem lesz kifogása ellened, hamár belédzugott:DDD
  • pxxl
    csak 1 kérdés, nem csak hozzád, hogy Allisterrel (vagy mi a neve) össze lehet jönni, nekem pl sikerült megdönteni egy elf mágus csajjal (dúlt a láv), törpénél is működik? és a végén mikor a trónra kerül, lehet "követni"? mert az elfet azért nem akarta, mert nem volt nemes ember. a törpém viszont az lesz, és jó lenne ha lehetne a vége az, hogy ketten ülnek a trónon :D
  • Láma!
    amiota ez a topik van, erős a késztetés hogy énis újra felrakjam...
    azt hiszem meg is teszem, és megvan a hétvégi programom:D
  • pxxl
    jah jó volt :) tegnap felraktam megint, most törpével nyomom majd, az eddig kimaradt :) törpe csaj, kétkezes balta rulez :D
  • fnorbi89
    Ja azt meg kifelejtettem hogy remélem Morrigan illetve Oghren ha nem is nagy de szerepet kapnak a da2-ben! Mondjuk Morrigan-ek csak nagy szerepe lehet ha lesz
  • fnorbi89
    Sziasztok! Most vettem észre van topik már a da2-nek.

Remélem jó története lesz!! Mivel a dao-nak jó volt, de nem csak azért tetszett hanem a 6 eredet történet, és a nagyszerű csaták valamint a harcrendszer miatt de ez a daII-ben kicsit másképp lesz de ezen változtatni nem tudunk :S
  • MrAndree
    Most azt olvasni mindenhol, hogy csak konzolon lesz akcióközpontúbb a harc, PCn maradnak a taktikusabb megközelítésnél. Ha ez tényleg igaz akkor megnyugodtam kicsit.
  • Jimmyke
    Upsz, forrást elfelejtettem.

Szósz