6609
Dragon Age II
-
MrAndree #446 Hát gondolom 40-50 óra lesz. Az nagyjából jó is. -
ShaiHulud #445 ja azt is mondta hogy rovidebb lesz mtn a dao de hosszabb mint az awakening, de konkret oraszamot nem akart modnani, merthogy playertol is nagyban fugg hogy hany ora a jatekidod. -
MrAndree #444 Végülis csak 22 alkalommal mondták el eddig, hogy PCn nagyjából marad olyan a harcrendszer amilyen volt de ez ne zavarjon...
Ja és 2009 novemberében jelent meg a DA és nem 2010 januárjában. -
#443 Hát mondták hogy a stílusa Mass effect-szerű lesz. -
ShaiHulud #442 nah kint votl treljesbe a streamen az a kis kepecske ahol a gameplay megy, haaat ne varjatok rpg-t, legalabbsi ne dao szerut ez mar tuti:\ konzolon toltak mondjuk de kb egy tps akcio jateknak tunt. egyedul gyilkolt csomo darskawp kozt, mint valami devils may cry jatek. remelhetoleg pc-n azert mas lesz az iranyitas. volt kerdezzfelelek a lead writer arccal, eleg jofejnek tunt :D flemeth visszater, de mar nem az a baratsagos oregasszony kepeben, stent nem latjuk viszont, grey wardenunket sem. a trailerben szereplo hawke egy blood mage karakter. kb ezek voltak igy hirtelen emlitesre meltoak. legtobb kerdesre nem igen valaszolt erdemlegesen a csavo :) ja igen meg az hogy kevesebb spell lesz de upgradelhetoek. -
#441 Én meg nagyon remélem, hogy még nagyon alpha stádiumban van a gamma. Elég hamar kijön, ha úgy veszzük 20010 januárjában jelent csak meg. már az év vége nem oszt nem szoroz... -
#440 Remélem azért ez a nagy titkolodzás azért van mert olyan jó lesz. -
#439 Hátha a 2. napon jobban beindul... -
#438 Az a baj, hogy semmit se mutatnak. Állítólag nem mutathatnak ennél többet... Nem látni mást a streamen csak a sorban álldogáló embereket. Jobb alsó sarokba meg odaraktak 5*5ös felbontásba egy távoli képet a gameplay demoról, amiből szart se látni. -
#437 PAX élő stream adás, első nap -
Jimmyke #436 Interjú Mike Laidlaw fejlesztővel. -
Dzsabba #435 elmagyarázósos trailer és Flemeth vissza tér -
Jimmyke #434 Kibővített trailer
Pár extra másodperc, több quinari akció és kiderül Hawke barátunk villámokat is tud szórni. -
Jimmyke #433 Rövid cikk a PCs kameranézetről
És még egy cikk a Gamesconon játszható demóról, izmos spoilerekkel (bár az egyik író utána megnyugtatta a népet, hogy lehet más kimenetel is) -
MrAndree #432 Pedig nem lett volna rossz. -
#431 Nem volt gameplay és a program szerint már nem is lesz EA a rendezvényen.
www.gamescom.de -
MrAndree #430 Már gamescomon is volt/lesz gameplay, azt tuti kirakják majd nem olyan sokára. Ha meg valaki lekamerázná véletlenül akkor még hamarabb. :) -
#429 Hátha decemberben már gameplayel is megajándékoznak minket.... VGA expó... -
#428 Igen, igazábol ha már látunk valami normális gameplayt okosabak leszünk. -
MrAndree #427 Valóban rondább, de egy kurva pusztában vagy sivatagban vannak éppen, lehet azért. Valami városból vagy erdőből kellenének már képek. A karakterek kinézetével nincs nagy gáz szerintem. -
#426 Az elsönél ne legyen rondább az szerintem is jó volt, ezek a képek sokkal rondában néznek ki sajnos. -
#425 Mozgásba kell úgyis látni nem ilyen képeken... Biztos nem lesz rondább, mint az 1 és szerintem az is jól nézett ki. Amúgy is art > minden más. Na meg ugye a story a lényeg meg a gameplay az meg biztos fasza lesz :D -
#424 Hmm nekem tetszik... -
#423 Azért csak javítsanak az új dizájnon, ugyanis nem árt, mint az látható :/ -
#422 hát fél évvel a megjelenés előtt ez már nem alpha :( -
#421 Remélem is fognak rajta sokat javítani, mert így ez a látvány nagyon kopottabb és meglehetősen komor is ráadásul :S -
#420 Megnéztem vagy 50* a trailert. Nem tudok betelni vele :D zenéjét jó lenne megszerezni :( -
#419 Még hány ilyen pre-alpha képet akarnak kiadni...
Arra nem is merek gondolni, hogy ez lesz a végleges graf. -
#418 vicces ez a fröcsögő műanyag vér :) -
#417 ÚJ KÉPEK!! -
#416 Még az is lehet, hogy Flemeth-nek volt még egy "gyermeke" és benne él tovább. Vagy ahogy a legenda tartja (már nem emlékszem pontosan):) -
MrAndree #415 Ez nem meglepő, tekintve hogy Morrigan is mondta, hogy hallani fogunk még Flemethről. -
Evoluti0N #414 Vagy ha nem valamelyik társam, akkor az utazásai során valaki, akit elkapott és bokorba rántott -
#413 morrigant akkor meg meghúzta valamelyik másik társad, és onnan van gyereke mondjuk én 2x meghúztam 1x meg rá kellett beszélni allistar-t, mikor női karakterrel toltam. féltékeny is voltam kegyetelenül, hogy elnyúlja a pasimat -
Evoluti0N #412 Ok, de bele lehet magyarázni, h Flemeth egy hatalmas erejű varázsló (vagy boszorkány ha úgy tetszik), akinek a testét pusztítottuk csak el, de léti síkon megmaradt és újra testet öltött valaki másban -
#411 Flemeth-et meg kb mindenki megölte mégis újra itt van :) -
Evoluti0N #410 Ez kimaradt: -
Evoluti0N #409 Erősen kétlem, h a fia, mivel pl. az én végigjátszásomban nem is született gyereke. Hagytam inkább nagy szomorúan, h Alistair feláldozza magát -
ShaiHulud #408 de -
#407 pfúúhádéban sirály :) btw ez nem Flemeth aki kommentálja a történést? A hangja hasonlít.