6609
Dragon Age II
-
RAMyMamy #166 XD
nem én találtam ki -
#165 ohh, remek:)
akkor képben vagyok, köszi:) -
#164 Ha követed a topicot semmi uj nincs benne csak az eddigiek összefoglalása.
Csak azért tettem be mert itt is megemlitik hogy pc-én marad az elsö részben látott harcrendszer tehát felesleges volt parázni emiatt / persze az elsö infokban átalakitott harcrendszeröl beszéltek de szerencsére marad a izometrikus opció is / -
#163 ha összefoglalod magyarul, nem veszem a fáradságot a webfordítóval, ellenkező esetben lehet hogy téves infokhoz jutok:)))))
köszi:) -
#162 The author seems to think that Dragon Age: Origins was based on "aging design".
Dragon Age II starts off by placing us in Lothering as it's being destroyed.
Hawke will survive the razing of Lothering and will become the "Champion of Kirkwall".
The sequel's dialogue choices are paraphrased into 3-4 words each.
The sequel spans ten years of Hawk's "quests, victories, and defeats".
Hawke will encounter Flemeth as a dragon, though she will transform into human form for a wry introduction.
Our new companions will never have issue with our decisions to the point that they'll leave the party or retaliate beyond a complaint or two.
Dragon Age II uses a "framed narrative" structure so that Hawk's past exploits are being "retold in the present".
Because of the above mentioned structure, events in the game don't always occur in chronological order.
The team is making sure all three class archetypes are better defined (a rogue will feel like "a lithe super-ninja").
There will be fewer talents, but each talent has more depth (a fireball can be enhanced).
Crushing Prison will be making a return.
Dragon Age II is being simultaneously developed across all three platforms, but control options are being catered to consoles first ("it's typically much easier to convert them back to PC").
The PC version will retain the same strategic mouse-and-keyboard control scheme and top-down view. - itt a lényeg szvsz
The choices we made in Origins will affect Dragon Age II, even if you started on PC and switched to console for the sequel.
Art director Matt Goldman thinks Origins' art style was messy and generic, so the team is going to "hot rod the art" in Dragon Age II.
There are no less than a dozen comparisons to Mass Effect throughout the article (by the author, executive director Mark Darrah, and lead designer Mike Laidlaw). -
#161 nálam is -
ratgab #160 Miből gondolod? Lehet, hogy akkora isten lett, hogy vissza tud utazni az időben... csak elfelejtette, hogy ki ő, mert a fürdőszobában elcsúszott a szappanon és beverte a fejét. És mivel ő csillagok helyett sólymokat látott körözni a feje felett, ezért lett Hawk! :-D -
ratgab #159 Én indítottam egy törpe nemes-t 2 kezes harcos berzerker-t és elneveztem Gotrek Gurnisonnak( hátha mond ez valakinek valamit :-D , ha nem akkor keressetek rá érdemes azon regényeket olvasni, mert marha...jók) -
#158 Csak nekem page not found? -
Jimmyke #157 Bescannelt Game Informer interjú -
Jimmyke #156 Francba, 1 perccel késtem le a Game Informer bescannelt 10 oldalának a linkjét. Most mehetek gúglizni. -
Jimmyke #155 Mondjuk inkább csak a felháborodást kívánja kimagyarázni, utána ToR-ról van szó. -
Jimmyke #154 Na, hogy megtörjem az offolást.
Új interjú Greg Zeschukkal. -
#153 A galaxisnál feb 4-re jegyzik elö, lehet ezt is elöbb megkapjuk a worldwide megjelenésnél / az elsönél is igy volt / -
#152 igy van, ezért hagytam az elfet, és lettem mágus:)
most a törpöt megnézem, ha végigviszem vele, akkor lehet ujra nekifutok egy elffel:) -
#151 Jogos, a lényeg hogy jól szórakoz ha szenvedsz a karival az nem jó. -
#150 hát akkor nem nekem,mert a DA volt az elsö szerepjáték ami tetszett, és amivel elkezdtem játszani:) -
#149 Az elsö karim nekem is egy ijász rogue volt és tényleg csak tapasztalt gamereknek való. -
#148 hát én nem rugósítottam, és igy el is akadtam... de olyan szinten, hogy egyszerüen se elöre se hátra... egyik ütközetet képtelenség volt vele megnyerni, ugyhogy inkább hagytam.
aztán mágussal ugyanott kb meg se sebzödtem...:) -
#147 elf íjász az jó, én is azzal toltam végig, csak rugósítottam erősen. -
#146 igen, varázslóval végigtoltam már (majdnem... géphalál miatt elszállt a mentés... most kezdtem azota ujra) és az nagyon ütös tud lenni, az első elkezdett karakterhez képest (elf ijász, abba is hagytam vele) gyerekjáték...:) -
#145 áhh rugó nem bejövős :( nem lett olyan jó sztem. -
#144 nekem ez lesz amjd az 5. :)
legjobban a 2. mágusom tetszett (jég - tűz, meg Blood Mage - Arcane Warrior spec) -
#143 Elf rugó két egykezessel, full vértben, jó ügyesség+erő, mint a motolla! -
#142 Áhh én törpe hercegnővel is toltam, na mondom lesz nagy ramazuri, ha hazamegyek rendetrakni. Lópikulát. Sokan meg sem ismertek, még akik tudták, hogy én vagyok a jogos trónörökös azok sem, sőt le lehet paktálni a fivérem gyilkosával simán, pedig tudjuk, hogy ő ölette meg, ő is tudja, és mindketten tudjuk, hogy ő fogta ránk és ezzel ő küldött a halálba minket. De itt ez nem számít, sima kívülállóként kezelnek és ha megcsinálod a küldiket "bízni" fog benned és őt tehetjük meg királynak. Én csak azért álltam mellé, hogy a közelében lehessek és megfelelő pillantban elvághassam a torkát korrektül és végignézzem ahogy rángatózva elszáll belőle az élet, miközben a szemébe nézek, hogy tudja, én voltam. De semmi. Hülyén van megírva ez a rész is, nem lehet hátulról ellen fordulni (máshogy meg szintúgy nem)...
Nameg Oghren és felesége Blanca ügye is hülyén van megoldva, nincsenek valós különbségek, pedig nagyon jó a plot (addig).
Szóvál elképzelésük sincs a jó sztoriszál elvarrásokról és végkifejletekről, sajna (pedig kezdeni jól kezdenek). -
RAMyMamy #141 nem morrigan fia lesz a 2-ben a főhős :D -
RAMyMamy #140 vittem már őt is, most játszom végig 3-adjára :) -
#139 hát így próbáltam tegnap a kétkezest, de nagyon lassú fegyver. a 2 egykezes viszont állat :) úgy már végigvittem egyszer, és jól lehet vele aprítani.
de hát a varázsló a legjobb :) főleg a fagy/jég mikor meg lehet állítani az ellent ^^ meg nagyon kemény az uccsó skill, a fagy, meg a tűz vihar. -
#138 na tegnap elkezdtem ujra, most egy törp nemessel, kiváncsi tett egy lenti írás.
harcos vagyok, még nem teljesen döntöttem el hogy kétkezes fegyvert, vagy két fegyvert nyomassak neki, szal mindegyiknél adtam 1-1 pontot.
kell a tapaszalat, és belerázódás mire kijön az uj:D -
#137 Harcban viszem, mert kell a darázsló sok. -
#136 Vidd a törpét, az kriminálisan jófej. :D Igazi partyanimal. -
ratgab #135 Vagy viszed vagy nem viszed, egyénfüggő. Nem azt írtam, hogy nekem szimpatikus, de a jelleme jól el lett találva szerintem.
Hogy visszakanyarodjunk a témára, szerintem nem hiába ilyen a jelleme a fiacskájában biztos lesz az anyuci jelleméből, ezért lesz érdekes karakter és ezért fog valami ismerőset nyújtani, majd ha benne lesz a játékban. VAgy lehet, hogy éppen ellenkezőleg és homlokegyenest más lesz, mint anya, így meg azért lesz érdekes karakter. Ez egy franchise emberek, és még most építik az alapokat. -
#134 wynne jóó, kell a healer :D más dolga nincs :) az első karakterek között van mindig akit meg kell szerezni :P -
RAMyMamy #133 hát sztem még mindig jobb, mint pl. én most lelianat me wynne-t viszem magammal és egyfolytában andrasteról meg ilyen szarokról pofáznak, dög unalmas :D -
#132 Fogjuk rá. No és ki akarja epic híróként efféle balfékekkel a csapatban égetni magát a magas rangú vezetők előtt?! Senkisem ugyebár. Így Morrigan marad a táborban zabot hegyezni, mikor fontos helyre megyünk, így nem nyílik alkalma beszólni senkinek.
Kb. annyira van értelme magunkkal cipelni Morrigant az audienciákra, mintha Jar-Jar Bink-sel jelennénk meg az Angol királynő előtt. OSU! -
RAMyMamy #131 -
ratgab #130 Szerintem teljesen reális a kép amit felépítenek róla. Az első vagy külsőre vagány emberekről az esetek nagy többségében kiderül, hogy valójában balfékek, csak "álarcot" viselve rejtegetik balfékségüket, palástolják félelmeiket. -
#129 Az hagyján, de tisztességet sem tanult, tiszteletre meg nem futja tőle. Akkora ordas tahó, hogy az hihetetlen, ráadásul nem is gondolkodik és olyankor is szemétkedni próbál, meg beszól, amikor kb. egy egybites papucsálatka sem tenné, mert nem logikus, nem ésszerű, nem illik, nem korrket és értelme sincs sok, semmit sem nyerhet vele. Néha volt egy olyan érzésem, hogy egy agyatlan veszettt rozsomákkal vagyok összezárva, aki csak dacosan próbál valakinek/vagánynak és különlegesnek tűnni (pedig nem az).
Jó megközelítés a balfék, amit említettél.
Pedig az elején jól indítják, de aztán széthullik az egész róla felépített kép menet közben. -
RAMyMamy #128 nekem a kedvenc karim Morrigan, teszi magát, hogy ő a kemény csaj, közben meg egy balfék :DD -
#127 Ebben igazad van de képzeld el ha besétálsz egy bazi nagy sárkánnyal valami nagy városba...nem semmi buli lenne belöle.
#119 Morrigen mondja hogy elpusztithatatlan az öreglány visszafog térni.