Dragon Age II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Új dev diary
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
Kumiho #2179
Why so serious?
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Egy igényes Collector doboz már magában jól nézhet ki amit nem suvasztok be a DVD polcra csak úgy.
vagy itt van pld
Ez...
Igaz nem szövettérkép vagy GI Joe figura de ettõl még akár a szoba dísze is lehet
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
Why so serious?
Kumiho #2179
Why so serious?
Egy Wither 2 premium több pluszt tartalmaz mint ez a Signature Edition a CE-röl már nem is beszélve.
#982 Igazából, az a félõ, hogy az EA zászlója alatt kiadott játékok annyiból lesznek collectors editionok, hogy lesz rajtuk egy csík meg bennük egy kód.
Why so serious?
''Oh and:
THIS IS THE COLLECTOR's EDITION''
Más: most, hogy láttam combat screenshotot pc változatról, kértem értesítést a signature editionre.Megjegyzem, eléggé trehány dolog, hogy csak egy OST-vel szúrják ki a szemünket, ráadásul azt is letölthetõ formában.(Az már teljesen más kérdés, hogy magát az OST-t is letöltöttem volna, ha meglenne lemezen)
Azonban egyelõre itt érhetõ el. Már kitettem egy cikket, fordítottam, nem én írtam. Esetleg arról is írhatnátok ide, vagy oda véleményt, meg a fordításról is, szerintetek milyen lett stb.
wedge:Fura módon az Euro Truck Simulator jól fogyott, fõleg ha azt nézed mennyi idõt, energiát öltek bele.Van egy tippem, hogy bõven visszajött.Amíg nem fognak adatokat közölni (és miért tennék) addig be kell érni a fent említett cuccokkal.Persze most is megrázhatod a fejed, de ennél jobban nem lehet keverni a szart.
Az hogy mennyire szeretnek egy játékot nem függ össze a fórumok hozászolásainak számával / elég ha megnézed az itteni ME topicokat ahol hol flamelés megy hol pontokon és veszzõkön vitáznak / az eladásokkal meg valami modon mégis mert az egyfajta mérték, mert ha ez nem igy lenne akkor az Euro Truck Simulátor volna a világ legjobb játéka.
A fórum aktivitásal egyet értek ebben teljesen igazad van ez nemcsak azért igaz mert a ME egyszerübb és könnyebben emészthetö hanem a hsz-ek stilusából itélve a hozzászolók életkorából / 12 -18 / adodó lelkes pozitiv értelemben vett fanboyságból is következik.
szerk.:
hopp megis van:
Várható extra tartalom a gyûjtõi kiadásban:
*Egy újabb játszható karakter, valamint a hozzá kapcsolódó küldetések.
*A játék zenéinek letöltési lehetõsége.
*Exkluzív játékbeli fegyvertár, amelyben különféle fegyverekhez férhetünk hozzá.
*További letölthetõ tárgyak.
I met God. She's black
Azért nem lesz honosítva mert nem adnak el itthon elég EA játékot, hogy megérje nekik. De szerintem ez minden EA játékra vonatkozik, szóval kétlem, hogy mondjuk ME 3 majd honosítva lenne.
Why so serious?