Dragon Age II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince23
TDC Geronimo
Hm idõközben privát lett valamiért, de itt a gamespotos

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
Jó lesz ez basszus :p

TDC Geronimo
Végre valami 😄

Új dev diary

Sõt, álltalában csak a lincencért...😊

Nekem megvan és tényleg elég korekt darab... csak sajnos olyan hogy az elsõ végig játszásnál nem akar bele olvasni az ember de minden esetre korektül szerkesztet igényes darab sokkal többet jelentett nekem is mint a blood dragon armor pld 😊

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

SZEG007
Egy pozitiv van ebben a hirzárlatban, hogy nem spoilereznek tele mindent😊

böröczk
szerintem is, és a blood dragon armornál nagyobb ökörséget az elsé résznél sem találhattak ki, én ahogy megkaptam, megsemmisítettem (még a törtnél), sokkal nagyobb élmény, amikor kilútolod egy ládából, megveszed, találod, dobja valami, stb... és szerintem is többet ér egy kézzel fogható vizuális orgia, pl az elsõhöz járó könyvecske, ami nekem amúgy nincs meg, elég klassznak tûnt, tele conceptekkel, stb..

Kumiho #2179

Prince23
Kicsit furcsa ja, ekkortájt az elsõ részbõl már az 5. karakter bemutató is lement:S

Valóban meglepõ. Azt nézve, h az elsõ részt mekkora hype övezte, eléggé csend honol a 2. rész körül.
Nekem az annyira nem, így jó lesz legalább meglepõdni mindenen.

Why so serious?

wedge31
A party tagokat bemutató videók nekem is hiányoznak.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

TDC Geronimo
Kicsit furcsa, hogy 2 hónap van megjelenésig, de nem nagyon nyomják a videókat. Elsõ résznél hetente jött kb 2 ilyenkor már most meg láttunk egy sovány PCs combat videót azt ennyi.

Attól függ kit hívsz a szobádba... én nem egy olyan embert ismerek akik szemében nem tök égõ a szövet térkép vagy a figura vagy akármilyen marhaság (és nem csak elborult geekekrõl beszélek)
Egy igényes Collector doboz már magában jól nézhet ki amit nem suvasztok be a DVD polcra csak úgy.
vagy itt van pld
Ez...
Igaz nem szövettérkép vagy GI Joe figura de ettõl még akár a szoba dísze is lehet

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

Nézõpont kérdése, szerintem egy igényes szövettérkép többet ér mint egy letölthetõ tõr amit max 5ös szintig használsz aztán hajítod ki a fenébe...

Why so serious?

SZEG007
Nem a dobozért fizetsz hanem a játékért. És a letölthetö extrák sokalta többet érnek mint egy szövettérkép amivel kitörölhetem a fenekem, vagy egy figura amit kirakhatok az asztalomra de ha valakit szobámba hivok akkor tiszta égö hogy egy ilyen vacak G.I joe játékfigura ott diszeleg. Vagy hogy néz az ki hogy egy Dragon Age poloba Collectorshoz kapott kitüzöbe mész az utcán? Kicsitse néznének hülyének az emberek😛

gerey
böröczk
hát nem tudom, majd én is támogatom a készítõket, ha legalább egy féláras leértékelésben lesz : D bár az is lehet, már megjelenéskor támogatom a fejlesztõket, mivel ipp Londonban munkálkodom majd..

Kumiho #2179

böröczk
ha már fizetsz a dobozért : D

Kumiho #2179

Azért a szép körítés sem elhanyagolható dolog.

Why so serious?

SZEG007
A tartalom számit nem a körités.

wedge31
Ha ez lesz a CE az szerintem szegénységi bizonyitvány az EA-ról.

Egy Wither 2 premium több pluszt tartalmaz mint ez a Signature Edition a CE-röl már nem is beszélve.

Attól még ez marad a collectors edition.
#982 Igazából, az a félõ, hogy az EA zászlója alatt kiadott játékok annyiból lesznek collectors editionok, hogy lesz rajtuk egy csík meg bennük egy kód.

Az igaz, de azért ha lenne külön collector's azt már szerintem kihirdették volna. Jó ez a signature, fõleg, hogy ugyanannyiba kerül, így nyilván ezt rendeli elõ az ember, de nem ártana valmi szép kis fémdobozos cucc is, mint az elsõnél.

Why so serious?

wedge31
Chris Priestly már annyiszor csinált segget a szájából a DA2 fórumon hogy egy ideje már nem olvasom a kommentjeit.

Chris Priestly commentje fórumon.
''Oh and:

THIS IS THE COLLECTOR's EDITION''

TDC Geronimo
#973 #974 😛

lolSL
BioWare has already revealed the first downloadable content for the upcoming RPG. "The Exiled Prince" DLC will be available for free with the "Signature Edition" of Dragon Age 2

wedge31
Mert ez nem CE azt még be se mutatták vagy az is lehet hogy olyan nem is lesz.

gerey
Hát az elsõ rész CE-hez képest elég sovány ez a verzió, igaz az ára ugyanannyi lesz mint a sima verzióé.

Shale anno sokkal keményebb volt, de ettõl függetlenül erõs karaktert lehet kihozni belõle.
Más: most, hogy láttam combat screenshotot pc változatról, kértem értesítést a signature editionre.Megjegyzem, eléggé trehány dolog, hogy csak egy OST-vel szúrják ki a szemünket, ráadásul azt is letölthetõ formában.(Az már teljesen más kérdés, hogy magát az OST-t is letöltöttem volna, ha meglenne lemezen)

wedge31
Király, én ezt a Signature Editiont rendeltem elö.

gerey
TDC Geronimo

Láma!
akkor sorry😊

wedge31

Láma!
TDC Geronimo

gerey
A napokban felvetettem egy magyar dragon age blog lehetõségét, páran jeleztétek, hogy segítenétek, aki még mindig így érzi, az küldjön pm-t, vagy emailt és megbeszéljük, a blogot elindítottam, egyenlõre elég kezdetleges. Ezen fogok dolgozni a napokban, illetve szeretném majd saját domain alá költöztetni, ha beindulni látszik a dolog.
Azonban egyelõre itt érhetõ el. Már kitettem egy cikket, fordítottam, nem én írtam. Esetleg arról is írhatnátok ide, vagy oda véleményt, meg a fordításról is, szerintetek milyen lett stb.

wedge31
Vagy nem érted, vagy nem akarod érteni ugyhogy tényleg ejtsük a témát mert igy totál elbeszélünk egymás mellett.

Azt a topicot törölték(legalábbis nem találom),pontosan azért amit írtál, de ha azt mondod, hogy ugyanilyen eset nem volt az Originsnél, ahol sokkalta erõsebb karakterek voltak mint Tali, akkor nem hiszem el és reagálok erre.Community összehasonlításra meg pontosan jók a -hivatalos- fórumok, facebookos csoportok, twitterek meg hasonló kaliberû cuccok.
wedge:Fura módon az Euro Truck Simulator jól fogyott, fõleg ha azt nézed mennyi idõt, energiát öltek bele.Van egy tippem, hogy bõven visszajött.Amíg nem fognak adatokat közölni (és miért tennék) addig be kell érni a fent említett cuccokkal.Persze most is megrázhatod a fejed, de ennél jobban nem lehet keverni a szart.

Alátámasztásként: anno a support Tali topikokban körülbelül 4x10000 hozzászólás született, amelyeknek nagy része körülbelül 100 ember munkája: beszélgettek mindefélérõl, néha flameltek.... Csak azt akarom mondani, hogy egy fórum látogatottsága azért közel sem egyenlõ a communityvel.
wedge31
Elbeszélünk egymás mellett.
Az hogy mennyire szeretnek egy játékot nem függ össze a fórumok hozászolásainak számával / elég ha megnézed az itteni ME topicokat ahol hol flamelés megy hol pontokon és veszzõkön vitáznak / az eladásokkal meg valami modon mégis mert az egyfajta mérték, mert ha ez nem igy lenne akkor az Euro Truck Simulátor volna a világ legjobb játéka.

A fórum aktivitásal egyet értek ebben teljesen igazad van ez nemcsak azért igaz mert a ME egyszerübb és könnyebben emészthetö hanem a hsz-ek stilusából itélve a hozzászolók életkorából / 12 -18 / adodó lelkes pozitiv értelemben vett fanboyságból is következik.

Nézz rá a hivatalos fórumokra, általánosságban(!) elmondható, hogy sokkal több post született az azonos témákra (pl General Discussion)mass effecteknél mint az originsnél.Ergo aktívabb/nagyobb a közösség.

wedge31
Azt honnan veszed hogy nagyobb ? itthon erre nincs semmi statisztika, de talán külföldön se.

Miért, szerinted ha XY-nak nagyobb a communityje mint YX-nek, az azt jelenti, hogy XY jobban fogy?Fenéket.

wedge31
Miért érzek én ellentmondást ebben...

ME közössége nagyobb/aktívabb, mert az említett játék akció-rpg,ami nagyobb tömegeket vonz mint egy sima rpg.Ez persze nem azt jelenti, hogy az ME több eladást produkálna országunkban.

szabii98
Amúgy a Bioware Signature Edition mivel jobb?Mert szeretném elõrendelni és érdekel hogy mivel jobb mint az alapjáték.

szerk.:
hopp megis van:
Várható extra tartalom a gyûjtõi kiadásban:
*Egy újabb játszható karakter, valamint a hozzá kapcsolódó küldetések.
*A játék zenéinek letöltési lehetõsége.
*Exkluzív játékbeli fegyvertár, amelyben különféle fegyverekhez férhetünk hozzá.
*További letölthetõ tárgyak.

I met God. She's black

Olyasmire nem létezik statisztika hogy mit szeretnek többen szóval szerintem csak tippelt. 😊
Azért nem lesz honosítva mert nem adnak el itthon elég EA játékot, hogy megérje nekik. De szerintem ez minden EA játékra vonatkozik, szóval kétlem, hogy mondjuk ME 3 majd honosítva lenne.

Why so serious?