Dragon Age II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
It's on norwegian, but here's what it says; "Dragon age 2 Demo out now! Preorder now and get Fadeshear and the lion of Orlais."
Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni
nemrég szántam rá magam hogy akkor rendesen végigviszem, mielõtt a 2 kijön, és most nem sajnálom az idõt semelyik mellékküldetésre sem, kiélvezem minden lehetõségét😊
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Nálam HL1 és a kiegészítõk, azokat rengetegszer végig játszottam.
A 2. részt nem is toltam végig.
All hail the double x!
103 percnyi videóbevágás eléggé állatul hangzik, én most játszok pl a Mass Effect 1-gyel és az a játék még mindig brutálisan jó (kivéve a Mako-t).
Ha minden jobb lesz benne mint volt anno a DA😮-ban akkor egyáltalán nem bánom meg, hogy elõrendeltem. Ez a játék a ME sorozattal mérce lett napjainkban, nem is emlékszem rá, hogy melyik játék volt az amit ennyiszer játszottam végig.
Utolsó talán a Jagged Alliance 2 volt.
Drukkolok, hogy az SW:ToR is sikeres legyen és ne bukjon mint a WHO, STO és AoC.
A halál csupán a kezdet...
"BioWare fantasy role-playing game Dragon Age 2 has a whopping 103 minutes of cutscenes.The impressive figure was revealed by the BBFC, which has given the game its expected 18-rating certificate for "strong bloody violence".Dragon Age 2's 103 minutes of cutscenes eclipses Killzone 3's 70 minutes worth, revealed by the BBFC earlier this month.Dragon Age 2 was cleared for release with no cuts made.Its age rating comes as no surprise. Dragon Age was a particularly gory role-player. After combat blood would remain on armour and clothing – which made for some hilarious cutscenes.With Dragon Age 2, developer BioWare's love of blood continues. Christian Donlan went hands-on for Eurogamer in November."
Sounds pretty impressive to me!
All hail the double x!
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
Why so serious?
Ha valaki el is kezdi az minimum 6+ hónap. Én egyszer segédkeztem a Neverwinter Nights fordításában és az is több hónap volt pedig ott elég sokan csinálták.
A halál csupán a kezdet...
Why so serious?
Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Why so serious?
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Mindenesetre úgy vagyok vele, akinek kell, az így vagy úgy úgyis beszerzi, én remekül el leszek nélküle.
Igaz nekem a vérsárkány páncél sem jött be nem is használom adragon age nexuson sokkal jobbak vannak fent
Azért kitettem hírbe.
A csatolt képeken viszont jól láthatóak az elsõ részbõl már jól ismert csontvázharcosok.