Dragon Age II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JethroHUN
PC-re úgysem lesz. Nem lenne nehéz rpghez se demot csinálni, vmi semleges helyszín, mint DAO be "utazás" betöltése közben egy váratlan támadás, és annyi, legalább a harcrendszert megismerhetnénk.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

SZEG007
RPG-böl ugyse jo demot játszani, nem lehet ugy kiválaszatani demo pályát hogy ne löjenekl le valami poént a storry-bol.

wedge31
Valszeg pc-vel megint szopó ágon vagyunk és nem láttunk belöle semmit...

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

TDC Geronimo
Nem biztos ez még bár a fórumon már 6. oldalnál tart ennek a topikja és biowares még nem tagadta, csak moderátor moderált ki pár spam jellegû hszt, így még igaz is lehet. Régen a DA kieges dobozba volt egy február elsejei dátum, lehet akkor kapjuk meg demot. Mondjuk bioware sose a demokról volt híres, lehet ezúttal kivételt tesznek. Sok gameplay se jött még új részrõl, pedig elsõnél ilyenkor már csapból is az folyt. Lehet ez az oka fene tudja 😊

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Lacoka12
végre demo

Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni

TDC Geronimo
Hmm, Bár biowarere nem jellemzõ, de elvileg február elsejére mondtak valamit. Meg ezt találtam : "This morning i got a newsletter from EA saying on a banner that a Dragon Age 2 demo is now available. So i started up my xbox to see, but nothing was there. I've not seen anything on the Xbox's live Major Nelson site, neither on other websites, so what is this? I'll see if i can edit a picture of it soon.

It's on norwegian, but here's what it says; "Dragon age 2 Demo out now! Preorder now and get Fadeshear and the lion of Orlais."

Lacoka12
én kijátszotam mindegyikel ekeztem új karikal de csak emberel

Láma!
én most vagyok törpöknél újra, minden mást megcsináltam. sajnos elsõ végigvitel során már a mélyutakban voltam rendesen, amikor a gépem a mentéssel együtt bemondta az unalmast...

nemrég szántam rá magam hogy akkor rendesen végigviszem, mielõtt a 2 kijön, és most nem sajnálom az idõt semelyik mellékküldetésre sem, kiélvezem minden lehetõségét😊

<#eljen><#eljen><#eljen>

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Vagyis helyesbítenék, ezekkel nem játszottam: Shattered Steel, Mass Effect Galaxy, Sonic Chronicles: The Dark Brotherhood 😛
BEAST
😄DD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Ezzel egyetértek. BioWare játékban még én sem csalódtam(sõt, messze a legjobb játékok, amelyekkel valaha játszottam), pedig játszottam mindegyikkel.
pxxl
"nem is emlékszem rá, hogy melyik játék volt az amit ennyiszer játszottam végig"

Nálam HL1 és a kiegészítõk, azokat rengetegszer végig játszottam.
A 2. részt nem is toltam végig.

All hail the double x!

TDC Geronimo
Biowarebe szerintem játékos még nem csalódott. Nevük egyenlõ a minõséggel. Én nem félek DA2tõl se, bár kicsit furcsa 1hez képest. Swtor se lesz bukta, ha csak nem az a cél megint, hogy "na majd most letaszítjuk a wowot a trónról!!4"

Fenrir
Az a helyzet, hogy napjaink egyik (ha nem) a legjobb fejlesztõje lett a Bioware azért mert minõségi játékokat csinálnak.

103 percnyi videóbevágás eléggé állatul hangzik, én most játszok pl a Mass Effect 1-gyel és az a játék még mindig brutálisan jó (kivéve a Mako-t).

Ha minden jobb lesz benne mint volt anno a DA😮-ban akkor egyáltalán nem bánom meg, hogy elõrendeltem. Ez a játék a ME sorozattal mérce lett napjainkban, nem is emlékszem rá, hogy melyik játék volt az amit ennyiszer játszottam végig.

Utolsó talán a Jagged Alliance 2 volt.

Drukkolok, hogy az SW:ToR is sikeres legyen és ne bukjon mint a WHO, STO és AoC.

A halál csupán a kezdet...

TDC Geronimo

"BioWare fantasy role-playing game Dragon Age 2 has a whopping 103 minutes of cutscenes.The impressive figure was revealed by the BBFC, which has given the game its expected 18-rating certificate for "strong bloody violence".Dragon Age 2's 103 minutes of cutscenes eclipses Killzone 3's 70 minutes worth, revealed by the BBFC earlier this month.Dragon Age 2 was cleared for release with no cuts made.Its age rating comes as no surprise. Dragon Age was a particularly gory role-player. After combat blood would remain on armour and clothing – which made for some hilarious cutscenes.With Dragon Age 2, developer BioWare's love of blood continues. Christian Donlan went hands-on for Eurogamer in November."
Sounds pretty impressive to me!

pxxl
minap megint felraktam az elsõ részt, de megint csak addig jutottam, hogy megcsináltam a nemes rugó csajt 😄 nyilazni akarnék, de valahol elmegyek a kedvem ha belegondolok mennyi mindent kell csinálni xD fõleg a törpös rész az ami halál unalmas...pedig jó lenne megint végigtolni 😊

All hail the double x!

Láma!
én nem fordítottam soha ilyen játékot, de kiindulva az elsõ részbõl, egy 20 fõs csapatnak se telne kevés idõbe rendesen lefordítani, mert gondolom ök nem föállású játékfordítók+tesztelõk, hanem csak melo után nyomják.

Minden esetre ha a kellõen sokan vagyunk akkor elég gyorsan meglehet a dolog és így egy emberre nem is jut olyan nagy anyag.

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

Mit látunk meg? Hivatalos fordítás elvileg nem készül (legalábbis eddig nem közölték, pedig ilyenkor már illene tudni), nem hivatalos fordítást meg akkor lehet elkezdeni amikor kijött a játék mert kétlem hogy az EA küldene a hobbifordítóknak szövegkönyvet a játékból.

Why so serious?

Az rpg ugyanaz, mint a szerepjáték. Role-playing game <#idiota>
Lacoka12
nem rpg hanem szerepjáték meg fantasy

Fenrir
Rohadt nagy meló lenne elõröl kezdeni, fõleg egy ilyen terjedelmû rpg-nél.

Ha valaki el is kezdi az minimum 6+ hónap. Én egyszer segédkeztem a Neverwinter Nights fordításában és az is több hónap volt pedig ott elég sokan csinálták.

A halál csupán a kezdet...

Lacoka12
majd meglátjuk

Azt erõsen kétlem, tekintve, hogy még meg sem jelent.

Why so serious?

Lacoka12
de már valakik elkezték magyarosítani

wedge31
Egyenlöre ugy néz ki, hogy nem lesz honositva.

COD Black Ops
Hali!
Magyarul fog megjelenni?

Lacoka12
engem emlékesztett a TimShift páncéljához

wedge31
Ez a lényeg nem kötelezö hordani, modjuk én fogom...<#hehe>

gerey
Like-olod Facebook-on, meg feliratkozol a bétára.

Vagy mikor fog elindulni a végsõ verzió?
Ehhez a Legends-hez hogy lehet beta kulcsot szerezni?
gerey
Bejelentették a Legends-ben feloldható DLC-ket. Szám szerint ötöt, amibõl kettõt eredetileg a DA Journeys-be szántak.

Lacoka12
én a cd galaxisnál rendeltem meg január 11 elött

Nekem speciel mind a két játékban tetszett a Blood Dragon Armor, bár a ME-be kicsit jobban nézett ki.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Ja baromi komolytalan lesz a játék egy olyan páncéltól amit eleve csak akkor kapsz meg ha megveszed a Dead Space 2t, de akkor se áll mögötted senki egy baseball ütõvel és kényszerít, hogy hordjad. Akinek meg tetszik azt használja. Poénnak jó, mint a blood dragon armor az elsõben, azt is annyi ideig hordtam amíg megnéztem hogyan fest, aztán hajítottam ki a francba.

Why so serious?

JethroHUN
Azért egy nyílpuska ami hasonlít a Dead Space plazmavágójához az is jó lenne mellé. De tényleg nem nagyon illik ebbe a játékba.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Ha nem lenne a sisak, akkor fel nem ismernéd, hogy Dead Space-hez köze lenne 😄

Szerintem a páncél nem rossz 😄 A sisak az ami egy kicsit rontja az összképet...
gerey
Lehet aki ismeri a Dead Space-eket annak tetszik. Mivel én azokat nem ismerem, nem tudom véleményezni sem, de ez a pácél egy vicc szerintem, igaz nekem a blood dragon armor sem tetszett anno az origins-ben, ME-ben meg nem használtam, mert mindig rajta volt a sisak.

Mindenesetre úgy vagyok vele, akinek kell, az így vagy úgy úgyis beszerzi, én remekül el leszek nélküle.

Emberek egyszerü a megoldás nem kell használni én kifogom probálni az tuti
Igaz nekem a vérsárkány páncél sem jött be nem is használom adragon age nexuson sokkal jobbak vannak fent
Rage47
remélem a ME3-höz adnak majd Dragon Age-es íjat
Prince23
sztem komolytalanná teszik DA2-õt ezzel a szkafanderrel :S

Nagyon állat! <#hawaii>

gerey
Dead Space 2 páncél
Azért kitettem hírbe.

A csatolt képeken viszont jól láthatóak az elsõ részbõl már jól ismert csontvázharcosok.

Rage47
belegondolni is rossz😄
gerey
Hasonló mint a Dragon armor a DA😮 és a ME2 esetében, csak itt az egyik nem Bioware termék, de ugyanolyan marketing fogás, amúgy valóban elég vicces. Az SW:Tor-ból meg majd fénykardot kapunk, vagy mi?