Dragon Age II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az a gond, hogy ti abba a tipikus hibába estek, hogy erekciótok van egy kis angol hírtõl.Mindenféle maszlagot elhisztek, ami nem a hazátok nyelvén íródott.Hogy ez miért van, egyszerûen fingom sincs, de iszonyat nagy hatása van.Holnap bejelentem a EP-ben, hogy Kiszel Tünde lesz Flementh hangja DA3.ban.Ütni fog!

Tehát ha az adott fejlesztõ magyarra fordítva magyaráz valamit akkor boldog leszel mert ugyan marhaságot mond de legalább magyarul írtuk be? Erre inkább nem mondok semmit, szeresd csak hazánk nyelvét nyugodtan tovább.

Why so serious?

JethroHUN
A #1251 az neked szól...

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Nem kötekedõ vagyok, hanem szeretm a hazám nyelvét, ennyi.Marhaságot hindiul is tudok olvasni.

Nem kell lefordítani, SÕT, tedd ide nyugodtan!De azért, mert angolul van leírva, egyáltalán nem is lesz igaz.Biztosan jársz külföldi fórumokra, kb ugyanezt a marhaságot lehet ott is olvasni, mint itt, hogy magyaráznak a játékról, hogy ilyen rossz, vagy olyan jó...Ki sem jött még a játék, de mindenki nagyokos.Ezt olvassam angolul is?Ha meg egy fejlesztõ magyaráz valamit, az csak egy süket duma, koránt sem kell elhinni, amit állít, dehát írd ide nyugodtan, én biztosan nem olvasom el, mert csak ezt jelenti: bla-bala-balaaa-bala-bla.
Kíváncsian várom a legközelebbi hatalmasságos hírt, amit úgysem olvasok el, ha nem magyarul van.Köszönöm.

JethroHUN
Én meg vmi kötekedõ miatt nem fogok itt kijelölgetni semmit.

Nem tudom mit kell itt ökörködnöd, ha érted az angol nyelvet, sõt, azt írtad még fordítasz is akkor meg mi a bajod van???
Ha fordításra vállalkozol akkor már perfektül kell tudnod a nyelvet ami azt jelenti h ha már ránézel egy angol szövegre tudod h mit jelent.
Ha pedig gondolkodnod kell rajta akkor hagyj fel a fordítással és a kötekedéssel is.

wedge31
Ezen ne vitázunk szerintem, részemröl ezentul spoiler tagba fogom tenni az angol nyelvü híreket mert leforditani azért nem fogom senki miatt.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Jogos!Akkor innentõl speak english please!

De van értelme, mivel én speciel nem mászkálok se a bioware se az EA oldalára (illetve ünnepnapokon néha), fórumaikba még annyira se, így elég sok dologról innen értesültem, mivel voltak olyan kedvesek bizonyos illetõk bemásolni (többnyire angolul). Azért mert Magyarországon vagyunk ne tegyünk úgy mintha a többi nyelv nem létezne. Ennyi erõvel akkor a játék nevét se írjuk már ki angolul mivel ugyebár lefordítható...

Why so serious?

Félre értesz engem.Én elég jól tudok angolul, hogy megértsem(válaszolással már gondok vannak, de az más tészta).
Ha már egy .hu-s oldalt látogatok, szeretnék magyar híreket, nem pedig EA, vagy Bioware oldalról bemásolt szövegeket értelmezgetni.Rendben van, hogy ez is hír, de engem ilyen formában nem érdekel, ha már a fejlécbe beleírtam a ".hu"-t is.Oké, nem csak én járok ide, de szerintem nem is csak én emelnék ez ellen hangot.Vagyunk vagy 10-20-an, akik értik ezt az angol hablatyot(hozzáteszem, én sosem nézem át, ami itt van, mert ez magyar oldal, nem érdekel).A többivel mi lesz?Mi van azzal, aki csak németül tud?
Nem biztos, hogy érted, amit mondok.Ez egy magyar oldal.A múltkor valaki rám szólt egy játék kapcsán, hogy ne offoljak Windows 7-el.Ez ugyanolyan off, mivel teljes egészében angol.Fordítsátok le, vagy ne másold ide, ennyi.Ez nem felszólítás, félre ne értsd, hanem egy jó tanács.Kb semennyi értelme sincs idemásolni egy angol cikket.Szerintem.

Prince23
Egy évet, mint a GTA 4-re? 😄

Lacoka12
fognak majd magyarosítani csak várni kell majd

Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni

wedge31
Most mondom, nem lesz honositva, ha ellenérzéseid vannak az angol nyelvel ez nem lesz a te játékot mivel rengeteg szöveg lesz benne és sajnos semmit sem fogsz belöle érteni.

De részemröl OK a kérésedre.

Nem vágtam, viszont szomorúan hallom.Magyarországon vagyunk, mond magyarul, köszönöm.

wedge31
Ugye vágod, hogy a játék is angolul jön ?

JethroHUN
A DA: Legendsre nincs valakinek beta kulcsa? tudom h fészbúkos játék és gagyi.

The Protector
aztakurvaéletXD

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Szándékosan nem írtam névhez ezt a hsz-t, mert sok embernél láttam.Véleményem szerint ugyanúgy off egy hsz-t úgy idézni, hogy full angol.Eleget fordítok én angolt, sõt, ha beírom Google-be, hogy Dragon Age kiad nekem egymillió angol szöveget, ne kelljen már itt is azt olvasnom...Ráadásul van, aki csak németül tud.Rendben van, hogy hír, meg ilyenek, de pont azért járok ide, hogy MAGYARUL olvassam el azt a hírt, ami esetleg újdonság ebben a játékban.Amint meglátok egy angol hsz-t automatikusan átlépem, és magasról letojom, hogy mi van benne, mivel ezt én is el tudom olvasni a világhálón.
Félreértés ne essék, én senkinek nem mondom meg mit csináljon, de ha már az "sg" után ".hu" van, legyenek szívesek vagy lefordítani az adott szöveget, vagy ide sem másolni.

Lacoka12
te meg ne oktass ki mert nem vagy a tanárom

JethroHUN
Jó hogy 😄

BoneDragon
Téged kirúgtak általános iskolából? 3x olvastam el, mire felfogtam mit is írsz. Tanulj meg fogalmazni.

Lacoka12
neked minden játék rossz még a Herors 6 de szerintem a harcrendszer sokkal jobb a elsõnél nekem meg inkább az számít és a grafika nem is rossz

pxxl
mage rulez 😊

All hail the double x!

TDC Geronimo

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Murder3
Nem tudom nekem túl steril egy ilyen játékhoz ez a graff.
Inkább hagyták volna az elsõ részét ahogy van az is jobb lenne ettõl.

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

SZEG007
Közbe kirakták Facebook-ra az összes megszerezhetö achievmentet Dragon Age 2-höz.

JethroHUN
Neee az egy Harvester a 2. képen, ha lesz vmi utalás Amgarrakra akkor naon sok olyan lesz a DA2 ben :S

wedge31
" As might be expected, the game looks better on a nice PC than on consoles. The art style, which I was extremely skeptical of after seeing the initial screenshots, is an improvement over Origins. Everything from the armor sets to the animations and environments have been improved, making for a world that looks and feels more natural. " - két hét múlva kiderül.

TDC Geronimo

wedge31
Én is így vagyok vele, kedvenc játékaim grafikája a mai szemmel nézve finoman szólva sincsenek a topon. A DA😮 se a high-tech graf miatt lett sikeres.

BEAST
és tényleg :/

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Ez borzasztó, mint egy hack n slash játék...

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Lacoka12
nekem eddig bejön a 2

BoneDragon
Nem! Épp ez az, hogy visszanézve nekem sokkal jobban tetszik az elsõ rész. Ez valamiért nagyon ronda számomra. Majd kiderül futás közben, de a képek tényleg eszméletlen gagyira sikerültek...

TDC Geronimo
Elsõ rész is ronda volt neked? Nem tudom mi a probléma ezzel. Tõlem jöhetne baldurs gates grafikával is...

BoneDragon
Ez valami hihetetlen ronda még mindig... Remélem játékmenet ellensúlyozza, mert ez nagyon böki a szemem.

wedge31
A régiek közül tudtam volna mondani két-három érdekesebb karit Anders helyett.

TDC Geronimo
Anders reveal egy videóval együtt.

Hm, valamiért eltûnt a kép.

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

Pár beszkennelt kép és Game Informer hírmorzsa alapján még valószínûbb Anders visszatérése, mint csapattag.

+ a Grey Wardenek világító szeme is visszatért. 😊

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

Fenrir
Lehet, hogy ez az is csak éppen a 2-é.

A halál csupán a kezdet...

Ha nem tudnám melyik játék simán azt hinném, hogy a dragon age 1 korai bétája (vagy inkább alpha-ja). Komolyan.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

pxxl
nem rossz, de kicsit olyan mûanyag beütése van mindennek

All hail the double x!

TDC Geronimo
Players can also initiate brief cutscene sequences in which couples (male-female or same-sex) are shown kissing and embracing one another in a bedroom as the screen fades to black. In one cutscene, a woman kneels in front of a male character and appears to perform fellatio—there is no depiction of the sex act

😄

wedge31
A játék megkapta a várható mature besorolást.

Az indokláson jót lehet röhögni, föleg a vitorlázós meg a térdelös nagy poén.

Forrás.

Rage47
sztem olyan, mintha béta lenne😄
JethroHUN
Szerintem nagyon gagyi, elõször is az ellenfelek, úgy néznek ki mint ha vmi mesébõl jöttek volna elõ, DAO ben jól néztek ki a darkspawnok, itt olyan furák, mintha 5 éves gyerekeknek készült volna, h ne ijedjenek meg.
A részletességgel és kidolgozottsággal semmi bajom, az tényleg fejlõdött.
Ahogy néztem a harcok inkább dinamikuska lesznek, nem fognak percekig eltartani szerintem, videoban kb 2 perc volt egy halom ellenfél.
Varázslatok, nekem nem volt bajom a DAO beliekkel, igaz azok kicsit régi effektek voltak 😄 de legalább nem világított, meg fénylett az egész képernyõ egy spell után.
A quickbar úgy néz ki mint a win7 tálcája 😄 de komolyan.
De úgyis ha a történet hasonlóan színes lesz akkor eladva 😊

Fenrir
Eddig jó, csak a tartalom is legyen olyan jó mint a DA😮-é.

A halál csupán a kezdet...

TDC Geronimo
Fények kifejezetten szépek.

TDC Geronimo
Azért nem néz ki olyan rosszul még ez a sivár környezet se.