6609
Dragon Age II
-
ferenc001 #2326 Én úgy olvastam, hogy e három közül választhatunk, ha nincs importálandó mentésünk. Ez a három önmagában már csak azért sem elég, mert ugyan a fontosabb döntések benne vannak, de mindegyik előtörténetszál nincs, meg a plusz lehetőségek is hiányoznak. Mondjuk ha én importálok egy city elfet, aki elvégezte Morrigan rituáléját, besorozta Loghaint, és Alistar Anorával uralkodik, akkor melyiket kapom a három közül? Mert egyik se stimmel. -
#2325 Ez a három indulási pont lesz, attol függöen mit importálsz át az első részből / ha semmit akkor lesz a default / hogy mennyi befejezés lesz arról én még nem találtam ínfót.
"Hero of Ferelden" (Default): Ended Fifth Blight by killing Archdemon and survived. Placed Alistair on the throne.
"The Martyr": Young Dalish Elf who died to kill the Archdemon. She left the kingdom ruled by Alistair and Anora.
"No Compromise": Dwarven noble took command of Grey Wardens. Exiled Alistair, sent Loghain to his death against Archdemon, and left Anora as Ferelden’s ruler. -
Pares #2324 Ejha, akkor jól lemaradtál... -
#2323 én nem hallottam amit én utoljára hallottam h orléziába fog játszódni.
-
Pares #2322 Kötve hiszem, hogy "csak" három féle befejezés lesz, főleg ha eleve három felé ágazódik a történet. Egyébként ezt a három frakciós dolgot hol olvastad? Eddig még nem hallottam erről, de nagyon jól hangzik... -
Pares #2321 Ezerszer el lett mondva, hogy Kirkwall és környékén fog játszódni a történet.
Mellesleg így a margón megjegyezném, hogy bár a Blightlands nevezetű terület, ahol az egész játék kezdődik, elég sivár (annak is kell lennie a az Éjfattyak miatt), de az a kevéske, amit az éjjeli, kihalt Kirkwallból láttam... hát elképedtem... nekem nagyon bejött a dizájn, a hangulat. És a bejárható terület csak egy apró töredékét láttuk eddig... jó lesz ez... -
#2320 csak kirkwallba?
pedig gondoltam már bejárható más ország is.. -
#2319 Akkor a te érdekedben kérlek, hogy ne is próbálj a gothic 4-gyel játszani. A szép emlékekért megéri. Hidd el, már én is bánom, hogy belekezdtem. :) Nálam nagyobb gothic rajongó kevés van, a bugos 3-at vagy hatszor végigvittem, a 2 még mindig fent van a gépemen és ma is tolom újra kb tizedszer. A kedvencem viszont az 1, el se mondom h azt hányszor vittem végig. :)
A gothic 4-et teljesen új csapat csinálta, semmi közük az első részekhez csak névben. -
#2318 a gothic 4 még nem játszotam de eddig egyik gothicba se csalodtam -
#2317 1-3-ig egyetértünk, azokat még a PB csinálta. A Forsaken Gods és az Arcania viszont katasztrófa. Ha szereted az ilyen stílusú játékokat, akkor ajánlom a Risent. Az utolsó chapter szar, de addig igazi gothic. Idén jön a második része. -
#2316 Most olvastam, hogy a történet nagy része Kirkwallban játszódik és a három nagy faction, a Qunarik, a Circle és a Chantry közül bármelyiknek dolgozhatunk. Ha ez azt jelenti, hogy legalább háromféle végigjátszás lesz, akkor egy vevőt máris visszanyertek. -
#2315 nem is arról van szó nekem is bejön a stílusa meg hangulata de egy optimalizálatlan szar. -
#2314 mondthat bárki rám mindent de a gothic bármelyik résznek jó a története és és azt nézem nem a grafikát -
#2313 fix karik de mért nem rpg?
én mindenesetre várom. -
#2312 Gothic 4? Az évtized legrosszabb játéka, az igénytelenség, unalom és az idiotizmus fellegvára:) -
#2311 Csak hogy okot adhassak neked a beszólásra.
Ha már a békés társalgás útján vagyunk, söpörj elő egy általános iskolai nyelvtankönyvet és feküdj rá a j/ly betűk helyes használatára. -
#2310 azé nem jó ezeket egy kalap alá venni mert más stílusok....
hiába mondjákk h a mass effect mekkora játék jó a történet de egy műanyag,élvezettelen szar a szemembe.
a stílusa ami elrugaszt az egésztől.
-
#2309 felfog mert az ea agyonhypolja. -
#2308 kritikán alul főleg amilyen ócska optimalizálatlan szar.
-
Pares #2307 Azért semmilyen garancia nincs arra, hogy a felsorolt nevek közül bármelyik is jobb legyen, mint a DA2. Nem lefutott menet ez még, még távolról sem. Hisz még ki se jött, de egyesek már elkönyvelik! Szééép. -
#2306 király -
#2305 a gothic 4 királ -
mike01010101 #2304 És ha még az idei megjelenésekhez hozzáadjuk a Two Worlds 2-t, ami nem lett annyira rossz, plusz az első önálló Gothic 4 kiegészítő is jön, tényleg durva év ez. A new vegas meg a mass effect 2 dlc-ről nem is beszélek.
De vissza DA2, nehéz mezőnyben kell helytállnia. Szerintem örülhet ha felfér a dobogóra. -
#2303 -
MrAndree #2302 Risen 2 idén kijön? Na, az szuper. -
Pares #2301 Á, Risen az nagyon jó volt, nekem bejött. -
#2300 Háromszor toltam végig a Witchert nem emlékszem ilyen boss fightra, igaz már rég volt.
Aki szereti a német " minöséget " annak lesz idén még risen 2 is tehát még tényleg soha nem volt ilyen erös rpg felhozatal egy éven belül. -
#2299 Kb, mint az fps, azok egérrel a jók, nekem legalább is. De a Witcher 1 az keményebb rpg volt min a DAO, nem? Régebbi is, de jóval bonyolultabb, mint a gothic kb. Nem is jutottam benne sokáig, vmi bossnal hagytam abba, wh-ban meg fél oldal volt h h lehet kinyírni. Lehet azért is váltottak a készítők, nem akartak hcrpg harcot kezdeményezni, meg azoknak úgyis kisebb a vevőköre.
Csak jelenjen meg a DA2 vigyük végig, aztán van értelme hasonlítgatni :D -
mike01010101 #2298 Fantasy-kardozósként belefér a listába -
mike01010101 #2297 Ez is fontos szempont. Elnézést a konzolosoktól, de az igaz RPG igazi pc-s műfaj. -
#2296 Az egy coop hack&slash játék lesz és köze nincs az RPG-hez. A maga müfalyába lehet hogy jo lesz de hogy minek hoztad fel azt nem tudom. -
ratgab #2295 Jó lesz, de nem lesz konkurense a Witchernek, SKyrimnek, DA2-nek, vagy a Fable 3-nak! Ennek ellenére én is kíváncsian várom! -
ratgab #2294 Vagy a Witcher (ha DA elkonzolosodott, akkor nézzétek meg ott a harcot... az is eléggé tps-es megoldású)vagy a SKyrim lesz a nyerő! -
ratgab #2293 Nálam vsync is be volt kapcsolva... -
ratgab #2292 Hát nekem DX11-en High beállításon 1280x1024-en nem volt crashem! Szépen végigvittem ezzel a beállítással a demót! Igaz a configure-ben állítottam be a játék elindítása előtt! -
#2291 De legalább co-cop fantasy:) -
ratgab #2290 Szintén +1! Nagyon igaz ez az idézet! De a másik véglet is igaz lenne: ha nem változott volna semmi, csak kapunk egy új sztorit, akkor meg sokan azért sirnának... Ez egy ördögi kör! Nem lehet mindenkinek megfelelni! -
#2289 karakter szerkesztő sem lesz benne. -
#2288 Jaja, ha olyan lesz, mint az első és nem olyan, mint a második:) -
#2287 Lesz még egy ilyen is, bár nem tudom mennyire lesz RPG - akció/kalandnak írják, viszont jónak néz ki.
Hunted: The Demon's Forge