Dragon Age II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Why so serious?
Kíváncsian várom a legközelebbi hatalmasságos hírt, amit úgysem olvasok el, ha nem magyarul van.Köszönöm.
Nem tudom mit kell itt ökörködnöd, ha érted az angol nyelvet, sõt, azt írtad még fordítasz is akkor meg mi a bajod van???
Ha fordításra vállalkozol akkor már perfektül kell tudnod a nyelvet ami azt jelenti h ha már ránézel egy angol szövegre tudod h mit jelent.
Ha pedig gondolkodnod kell rajta akkor hagyj fel a fordítással és a kötekedéssel is.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Why so serious?
Ha már egy .hu-s oldalt látogatok, szeretnék magyar híreket, nem pedig EA, vagy Bioware oldalról bemásolt szövegeket értelmezgetni.Rendben van, hogy ez is hír, de engem ilyen formában nem érdekel, ha már a fejlécbe beleírtam a ".hu"-t is.Oké, nem csak én járok ide, de szerintem nem is csak én emelnék ez ellen hangot.Vagyunk vagy 10-20-an, akik értik ezt az angol hablatyot(hozzáteszem, én sosem nézem át, ami itt van, mert ez magyar oldal, nem érdekel).A többivel mi lesz?Mi van azzal, aki csak németül tud?
Nem biztos, hogy érted, amit mondok.Ez egy magyar oldal.A múltkor valaki rám szólt egy játék kapcsán, hogy ne offoljak Windows 7-el.Ez ugyanolyan off, mivel teljes egészében angol.Fordítsátok le, vagy ne másold ide, ennyi.Ez nem felszólítás, félre ne értsd, hanem egy jó tanács.Kb semennyi értelme sincs idemásolni egy angol cikket.Szerintem.
Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni
De részemröl OK a kérésedre.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Félreértés ne essék, én senkinek nem mondom meg mit csináljon, de ha már az "sg" után ".hu" van, legyenek szívesek vagy lefordítani az adott szöveget, vagy ide sem másolni.
Inkább hagyták volna az elsõ részét ahogy van az is jobb lenne ettõl.
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
+ a Grey Wardenek világító szeme is visszatért. 😊
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
😄
Az indokláson jót lehet röhögni, föleg a vitorlázós meg a térdelös nagy poén.
Forrás.
A részletességgel és kidolgozottsággal semmi bajom, az tényleg fejlõdött.
Ahogy néztem a harcok inkább dinamikuska lesznek, nem fognak percekig eltartani szerintem, videoban kb 2 perc volt egy halom ellenfél.
Varázslatok, nekem nem volt bajom a DAO beliekkel, igaz azok kicsit régi effektek voltak 😄 de legalább nem világított, meg fénylett az egész képernyõ egy spell után.
A quickbar úgy néz ki mint a win7 tálcája 😄 de komolyan.
De úgyis ha a történet hasonlóan színes lesz akkor eladva 😊