Dragon Age II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shiwo
<#wave> én veled értek egyet..bár engem a vér fröccsenése abszolute nem hoz lázba..elsõre látványos, de hosszú távon röhejes, hogy tök mindegy mit ölsz meg és mivel, nyakig véresek lesznek utána a karakterek, még az arcuk is tiszta vér, és úgy állnak le beszélgetni...a legelején volt hogy puszta kézzel vertem valakit agyon, és akkor is úgy néztem ki, mint aki csirkéket mészárolt baltával...nem teszteltem, de kinézem belõle, hogy ha 10 méterrõl lõnek le benne valakit íjjal vagy tûzgolyóval, akkor is csupa vér lesz a játékos

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Láma!
csak én nem tartom annyira fontosnak a grafikát?
ez nem egy FPS... a lényege szerintem hogy mennyire lesz megcsinálva, mennyire szabom a saját szájízemre a storyt, stb... és csak ezután jön hogy hogyan fröccsen a vér, meg milyenek a fák...

Mondjuk ebbõl tényleg levonhatjuk a finomabb következtetést, hogy elég ronda 😄 A régi jobban tetszett és ez túl egyszerûnek tûnik ahhoz, hogy így is maradjon...

Prince23
Inkább régimódi, klasszikus 😊

Engem igazából a HUD zavar. Vmi iszonyat ronda lett. <#whatever>
Errõl van szó, Bioware gammában még nem nagyon kellett csalódni eddig és nem hiszem, hogy most ez változni fog.Azt meg nem nagyon hiszem el, hogy így lebutították volna a grafikát.Amit pl Geronimo hozott képeket elnézvén, a párbeszéd résznél egészen másmilyen grafikát mutat, mint akcióban.Mert az utóbbiban ugye nem valami tiszták a vonalak...Na majd meglátjuk.

wedge31
Én biztos vagyok benne hogy maga a játék nagyon jó lesz mint minden eddigi Bioware játék.

A graf még kérdéses, de a pc-és verzióbol még elég keveset láttunk, hogy itélkezünk.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

A kinézetrõl meg szerintem csak annyit, hogy felesleges még leírni a játékot, még ki sem jött.Majd kikerült a piacra és valaki ki is próbálta, akkor ecsetelheti, hogy mihez hasonlít, meg mihez nem...Találgatni pár kép, meg 2 videó alapján iszonyat felesleges.

Te engem keversz valami anime-fannal cimbora😄 Én csak azt próbáltam neked ecsetelni, hogy elõbb nézz utána mi az az anime és aztán hasonlítsd össze, mert amit mondtál, számomra egyértelmûen lejött, hogy még nem láttál olyat.

BoneDragon
Lehet xboxos verziónál szebb, de pc verziónál biztos nem. Engem igazából nem nyugtat, mert nincs konzolom.

TDC Geronimo
Xboxos verzió ez. Így is ezerszer szebb, mint az origins volt.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

BoneDragon
Elsõ kép, ezmegmiez kategória. Mintha valami 3-4 éves játékot látnék. Az a táj, meg a fák... <#banplz> Esküszöm visszafejlõdés grafikailag az elsõ rész után. Sõt az még tetszett is, de ez katasztrófa 😞

Prince23
Itt mintha picit szebb lenne a játék. A Princes rész eléggé gyatra volt

TDC Geronimo

TDC Geronimo
IGN preview

Egy biztos, a konzolos verzió jóval jobban néz ki, mint az elsõ rész.

off:Ha továbbra is ezek a színek bennem azt a gondolatot ültetik el, hogy mesékre, rajzfilmekre, animekre, képregényekre(nem manga) hajaz, akkor nyugodt szívvel fogom kiemelni ezek közül valamelyket, random választással a fentiekbõl.Most kapaszkodj meg:kardodba is dõlhetsz,írhatsz még pár kommentet '' GRUFFERSTEN, HOGY MERTED MEGSZENTSÉGTELENÍTENI A KEDVENC FILMJEIMET, TE ÁTKOZOTT TROLL'' témával, de nem fogom visszatartani.
#1030: ezt írták,ha idõközben nem basztak át mindenkit, akkor te is megkapod, de a pénzt nyugodt szívvel költhetted volna magyar korrepetálásra is.

A vér így pillanatképen elég gagyin néz ki, de mozgóképen szerintem nem volt ennyire gáz...
TDC Geronimo

TDC Geronimo

Prince23
#1024 inkább 😊

wedge31

gerey
wedge31
Apai ágon vulcani...<#idiota>

wedge31
Ha a Signature Editiont rendelted akkor igen.

Észrevettétek, h az alap Hawke-nak milyen fura füle van. o.O
Lacoka12
amugy szerintem grafikailag jobb lesz a elsõnél vegyük pl:a karakterek arca az egyben olyan baba arcuk volt mig a kettõbe már nem az a táj is szerintem jobb lesz élethüb.

Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni

Lacoka12
még január 11 elött elö rendeltem a DA2-t meg kapom majd a bonuszokat?

Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni

Akkor itt az ideje, hogy megnézz egy animét 😄 Egyáltalán nem hasonlít rá...

Lehet hogy jobb lesz mint az elsõ rész, talán változatosabb is, de ez a videó alapján a grafika nem lesz szebb.
Érdekes, ma megnéztem a cdgalaxist és az elõrendelhetõ játékok közt nincs ott a DA2. A múlt héten még ott volt.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Az új, animeket idézõ design velejárója.

Prince23
Többen is mondják hogy az arc kidolgozottsága PS2 feelinget idéz elõ 😄

amivel egyet is értek

BoneDragon
Basszus, ez rondább mint az elsõ rész, vagy csak a szemem rossz...?!

Prince23

wedge31
Akit érdekel a Signature Edition még ma éjfélig elörendelheti, utána már csak a sima verzió lesz.

pxxl
az jó, mert végeztem (megint) az ME1-2-vel 😊

All hail the double x!

A 49 másodpercet betudtam líriumfõzet kotyvasztásba 😉

Ebbe belefoglaltatik a fõsztorihoz kapcsolódó 3 DLC is.
7x alatt természetesen 70+ órát értek. Pontosan: 70 óra 41 perc 49 másodperc 😊
Gyanús...Viszont, ha 70 óra, akkor legyen neki igaza, hogy ennyit kitesz legalább a második rész 😊

wedge31
A 7x gondolom 70+ akart lenni mert 7 óra alatt lehetetlen végigjátszani normálisan.

7 óra?Azt egy kicsit keveslem...

wedge31
Január 28 a CDG szerint.

Dragon Age elsõ részét 7x óra alatt játszottam végig. Sztem ez a rész is lesz legalább olyan hosszú.
Most január végén?Annak örülök, mert akkor nagyon keverem valamivel, bocs😊)Viszont Alice határozottan csúszós, kb annyit látni belõle hónapok óta, mint amennyi a videóban van😄

Dead Space kettõ január végén fog megjelenni 😊
Dead Space 2 nem csak 2012-tõl lesz?Alice-rõl ugyanezt olvastam nemrég 😄
Hát az elég komoly lenne, ha ezt ki is dobnák idén mindet...Mondjuk sanda gyanúm, hogy a szokásos mai hibába esnek és a játékidõ rovására megy a grafika.Ugyanis én pl nehezen tudnék a olyat mondani, ami mostanában került ki és meg is ütötte a hosszabb játékidõt.ME, DA, Fallout, ezekkel el lehetett bíbelõdni, akár 80-100 órát is, de nyújtani fog -e egy Dragon Age II akár 50 órát is?Nekem inkább ez a gondom...

Ejnye, 2:46-tól 2:50-ig azért elég szembetûnõ egy kis háttérhiba 😄 Az remélem csak egy része lehet az éppen folyó történetnek és nem általánosságban lesz ez fellelhetõ...
Egyébként én nehezen hiszem el, hogy kiszedték volna az izometrikus nézetet.Miután kitekertem az elsõ részt, néztem youtube-on videókat, hogy vajon más hogyan csinálhatta olyan karakterrel, amivel én még nem voltam(na meg ha esetleg teljesen elakadtam valahol 😛).Hát meg kell mondjam, rengetegen használják az izometrikus nézetet, van aki csak azt használja.Azért ha többen körbevettek, közeli nézetbõl néha beláthatatlan volt számomra a helyzet, ezért húztam feljebb sokszor a kamerát.Szerintem igen ostoba lépés lenne egy olyan nézetet mellõzni, amit rengetegen használtak az elõzõ részben 😄

Nem hittem, h ezt fogom mondani, de ez a Sims: Medieval elég érdekesnek néz ki 😄
Elég meggyõzõ 😊. Nem mintha gyõzködni kéne engem ha Bioware játékról van szó 😊
wedge31
De hosszú lesz ez a két hónap...