6609
Dragon Age II
  • JethroHUN
    Elég gáz, de legalább megy a hangjához, mert az is elég.. hmmm pics@s
    ME2 Jane Shepard az jóval jobban eltalált hang.
    Az archer is elég op, h minden lövés vissza löki az ellent tök faja.
    Kár h meghal a huga, 2 mage az jobb lenne
  • Sir Quno Jedi
    Pedig logikus. Lánytesók, apostate-ek, együtt nőttek fel, bevezetik egymást a mágia világába és másba is... ElőfErdül az... :DDD
  • Murder3
    manapság hódít az incest:D
  • Lacoka12
    xd
  • Evoluti0N
    Emlékszem, h egyes rajongók követelték, h lehessen a hugicával is románcolni. A Bioware-nél meg el voltak képedve, h egyes emberek milyen betegek.
  • Murder3
    majd egy mod remélhetőleg fogja ezt orvosolni:D
  • Murder3
    de ha mágus vagyok márpedig én mi más lennék akkor sajna igen:S
  • Sir Quno Jedi
    Jah, borrrzlmas, de ez van.
  • Sir Quno Jedi
    nem feltétlen Bethany hal meg, attól függ milyen kasztot indítasz.
  • Evoluti0N
    Na akkor felhozok valamit, amiről nem volt még szó: Csak szerintem néz ki nagyon hülyén a női Hawke futása?
  • Prof William
    A PC-s harckezelés remélem jobban hajaz majd az első részre ugye? A PS3-demóban elég kiábrándító volt a harc.
  • Svenhassel
    Hál' istennek! Az a töltögetős dolog engem is nagyon zavart!
  • TDC Geronimo
    Múltkor írtam, hogy egyetlen gáz dolog a demoba számomra az az, amikor megáll cutscenek előtt tölteni és beáll a kép. Na kiderült, hogy ez egy vsynch probléma, ami a teljesbe javítva van! Tehát ha kikapcsolod a vsynchet, akkor nem tölt semmit se és nem áll be a kép.

Amúgy valaki meghallgatta már a credits zenéjét?
  • Rage47
    nekem is:D gondolom azzal nem lehet románcolni
  • Lacoka12
    nekem a a nővérke jön be nem rossz
  • Murder3
    csak kár h a nővéred hal meg:S
    én inkább őt tartanám a csapatba és a nyomi templomos nőt öletném meg.
  • Sir Quno Jedi
    Nemtom, nekem nem veszti el a célpontot ettől még.
  • JethroHUN
    Jaja, az a botos dolog az egy 3mas "kombó" az ulolsó lövés megy a földön, nekem utána magától kiveszi a célt, és újra ki kell választani, az direkt lenne úgy?
    A mage az alázós karakter lett naon. Nem is rossz ez a pörgősség, főleg h folyamatosan jönnek az ellenfelek, több hullám van, talán nehezebb szinten még többen jönnek, kell a sebesség :D
  • Sir Quno Jedi
    te problémád
  • Murder3
    Amúgy a csaj kit zavar még rajtam kívül?
    Nekem eszméletlenül ronda ahogy van és igen béna arcszerkezettel is rendelkezik, valahogy nem hiszem h itt romantikus kacpolatot fogok kialakítani vele...:D
  • Murder3
    ez is csak idő kérdése nyílván ha új egy alapvető elem a játékba akkor azt meg kell szokni
  • Murder3
    ez 100%-ig leheteten az EA nem scúsztatná semmi pénzért.
  • wedge31
    Na látod szerintem meg az volt a jó,söt tudok még annál is jobbat de mivel változtatni nem tudunk ezen, meg kell szokni.
  • Pares
    Az a baj, hogy a rettentő lassú és körülményes DA:O után sokaknak nehéz az átállás és furcsa ez a gyors harcrendszer, amivel az én véleményem szerint az ég világon semmi baj nincs, csak más lett egy pöppet. Mondjuk inkább választom 1000x ezt, mint 1x a DA:O-ét.
  • Svenhassel
    Tény, hogy aki nincs hozzászokva az ilyen pörgős dolgokhoz, annak furcsa lehet. De szerintem még mindig jobb, mint az első részben egy helyben álldogáló és néha egyet-egyet csapkodó karakterek.
  • Nos
    Vártam . . . biztos tetszeni fog, de annyira nem ragadott el a hangulata.
    Nehrim után legalábbis . . . az nagyon jó volt.
  • Sir Quno Jedi
    Most mibe kerül betenni egy slowmo gombot a lámáknak ??:DD?
  • Prince23
    A harcrendszer már csak ilyen elsz a teljesbe is, ha csak nem panaszkodnak Biowarenél... és akkor változtatnának meg + csúszás :D
  • Sir Quno Jedi
    Én most már hozzászoktam. Én voltam lassú. Most, hogy megszoktam, szépen látom a különböző mozdulatokat és tudom szépen koordinálni a csapatot.
  • dartonita
    En is kiporgettem magussal es rugoval.Tenyleg mintha egy gyorsitott felvetelt neznek.A kornyezettel,grafikaval semmi baj nincs,de a harc igy nagyon gagyi.Eddig.Meglatjuk mennyivel lesz elvezetesebb szamomra a teljes jatek.
  • GreyWarden
    Sziasztok! A minap sikerült feltelepítenem a demót, de amikor elindítom, azt írja ki, hogy: "az alkalmazást nem sikerült elindítani, mert a d3dx9_43.dll nem található. Ez mit jelent? Kérlek segítsetek!
  • Sir Quno Jedi
    3.5x végigjátszás, most fickóval, rugó, íjásznak képezve, végig keménykedve, még a muterrel is. Nagyon faja ez is, de jobb ha a gépre hagyja az ember az íjászt, egész jó az alap AI-ja, nem is kell hozzábirizgálni, így többet tud az ember foglalkozni a varival pl. Hatékonyabb így sokkal a parti, Aveline a pajzsos tank, a törpe és Hawke mindenkit szénné nyilaznak messziről, Bethany meg lazán elfüstöli a környéket (azért a Firestorm+FireBall+Cone of Cold combo gyors egymásutánban, meg a pyromancer és az elemental weapons aura odabax, persze kell az alap jégtámadás is, hogy ha alaki a képembe mászik).

Nagyon jól lehet menet közben helyezkedni és van is értelme futkorászni kicsit. A bothasználat is virtuóz, mert van mikor földhöz csapja és ott küld lángot, van hogy egyik-másik végével lő, van hogy püföl vele, szóval egész pofás. AZ elemental weapons meg ha be van kapcsolva, faján az összes fegyó a csapatban tűzzel is sebez, ha tűzbotunk van. Ez íjászoknál overkill.
  • lwb
    Végigtoltam PS3-on is. Tudom, hogy ez PC-s topic, de konzolon érződik a hatalmas ugrás grafikailag. a DA:O sokkal randább volt ott, mint PC-n. PC-n nincs akkora ugrás. Sőt. Ráadásul kontrollerrel az ugribugri sem annyira zavaró.

Konzolra megveszem, PC-re kizárt. Inkább a Risen 2-őt meg a Witcher 2-őt.
  • Svenhassel
    "másodpercenkénti átvezető videók"

Lehet meglepődsz de párbeszédeknek hívják őket, talán már láttad őket a DA1-ben. Ezek viszik tovább a cselekményt, meg ilyen "kevésbé" fontos dolgokat.
  • Sir Quno Jedi
    NNa, most hogy befejeztem 2,5x is a demót, azt kell mondjam ez epic vaze! Murván van hangulata. Most egy kard+pajzsos harcosnővel toltam (míg előzőleg ugye mágusnővel) és láss csodát, így nem Beth halt meg, hanem Carver. Kemény. És persze egész máshogy kellett játszani vele. Így Beth-re marad a varázslás a csapatban és Ava, meg Hawke a két pajzsos defender tank. Még ilyen apróságra is figyeltek, hogy kiegyensúlyozott legyen a csapat. Most inkább vicces próbáltam lenni, meg laza, néhol belekeménykedve és tök más lett az érzés így a párbeszédekben. 1xű mint a faék, de nagyon jó. Kicsit próbálgattam a karik programozását a taktikai slot-okkal, az is jó (perszer durva lopás).

Asszem a végén még előrendelem, amit sosem szoktam megtenni, mindig megvárom a konkrét megjelenést.
  • Aspyrin
    Valamit nem értettél tisztán. :)
    Én azt mondtam az imént, hogy nem fogom megvásárolni, vagyis egyszer sem tolom végig, így nem lesz mivel szembesíteni sem.
    A demo célja az lenne, hogy kedvet kapjak a játékhoz, de ez itt éppen fordítva sült el, amit nagyon sajnálok.
    Ja, és eszembe sincs meggyőzni senkit, csak a privát véleményem fejtettem ki, már itt sem vagyok... :)
  • wedge31
    Egy harcosnál lehet vitázni milyen volna a helyes mozgás mert van valóság alapja.
    Ezzel szemben egy varázsló ugy is hiteles ha csak áll egy helyben és hadonászva makogja a spelleket és ugy is mint egy battlemage hogy közben szaltózik egyet.
    Mivel nincs semmi amihez viszonyithatnánk elfogatható mindkét verzió.
  • Totti5
    Hogy vezessen fel egy storyt a játék? irahtná szövegesen is, de 2011 van, de egy újabb ember aki 1 órás demóból leszűrte hogy a 100 órás játék szar:D ezeket ki kellene gyüjteni és egy évre eltenni, aztán szembesíteni az embereket miután 3szor kitolták.
  • Prince23
    "másodpercenkénti átvezető videók"

remélem a teljesben így is marad. én a sztori miatt szeretem a DA világát, aztán jön a harcrendszer. ami most valóban pörgős :S
  • Murder3
    ilyet én is megtudod magyarázni pár perc alatt....
    pl így a varázserejét tovább tudja fentartani így a rövidebb idő alatt elvarázsolt lövedékek így nem gyengülnek.

De az is megállja a helyét így fenntartja a testében az adrenalint(ha van a dao világába olyan) és így nagyobb a túlélési esélye.

Meg amúgy a való világból a rugalmasabb mozgás egy harcba sokkal kifizetőtőbb mint egy masszívan álló tank...

Ami a kicsit feketet leves h az első része abszolút nem ebbe az irányba ment el, ami így nem passzol ide.
    Ott pl a mágusokat is ilyen totyorgó szerencsétlenségeknek tűntettek fel.
    de mivel több év telt el ezt is meg lehetne azzal magyarázni h msot meg végbe egy szemléletváltás a világba....

mint mondtam ez egy fantasy tehát nem árt hozzá egy kis fantázia.
    persze sztem ezeket nem nehéz megmagyarázni egy fantasy esetébe...