6609
Dragon Age II
-
#2046 Elég gáz, de legalább megy a hangjához, mert az is elég.. hmmm pics@s
ME2 Jane Shepard az jóval jobban eltalált hang.
Az archer is elég op, h minden lövés vissza löki az ellent tök faja.
Kár h meghal a huga, 2 mage az jobb lenne -
#2045 Pedig logikus. Lánytesók, apostate-ek, együtt nőttek fel, bevezetik egymást a mágia világába és másba is... ElőfErdül az... :DDD -
#2044 manapság hódít az incest:D -
#2043 xd -
Evoluti0N #2042 Emlékszem, h egyes rajongók követelték, h lehessen a hugicával is románcolni. A Bioware-nél meg el voltak képedve, h egyes emberek milyen betegek. -
#2041 majd egy mod remélhetőleg fogja ezt orvosolni:D -
#2040 de ha mágus vagyok márpedig én mi más lennék akkor sajna igen:S -
#2039 Jah, borrrzlmas, de ez van. -
#2038 nem feltétlen Bethany hal meg, attól függ milyen kasztot indítasz. -
Evoluti0N #2037 Na akkor felhozok valamit, amiről nem volt még szó: Csak szerintem néz ki nagyon hülyén a női Hawke futása? -
Prof William #2036 A PC-s harckezelés remélem jobban hajaz majd az első részre ugye? A PS3-demóban elég kiábrándító volt a harc. -
#2035 Hál' istennek! Az a töltögetős dolog engem is nagyon zavart! -
#2034 Múltkor írtam, hogy egyetlen gáz dolog a demoba számomra az az, amikor megáll cutscenek előtt tölteni és beáll a kép. Na kiderült, hogy ez egy vsynch probléma, ami a teljesbe javítva van! Tehát ha kikapcsolod a vsynchet, akkor nem tölt semmit se és nem áll be a kép.
Amúgy valaki meghallgatta már a credits zenéjét? -
#2033 nekem is:D gondolom azzal nem lehet románcolni -
#2032 nekem a a nővérke jön be nem rossz -
#2031 csak kár h a nővéred hal meg:S
én inkább őt tartanám a csapatba és a nyomi templomos nőt öletném meg. -
#2030 Nemtom, nekem nem veszti el a célpontot ettől még. -
#2029 Jaja, az a botos dolog az egy 3mas "kombó" az ulolsó lövés megy a földön, nekem utána magától kiveszi a célt, és újra ki kell választani, az direkt lenne úgy?
A mage az alázós karakter lett naon. Nem is rossz ez a pörgősség, főleg h folyamatosan jönnek az ellenfelek, több hullám van, talán nehezebb szinten még többen jönnek, kell a sebesség :D -
#2028 te problémád -
#2027 Amúgy a csaj kit zavar még rajtam kívül?
Nekem eszméletlenül ronda ahogy van és igen béna arcszerkezettel is rendelkezik, valahogy nem hiszem h itt romantikus kacpolatot fogok kialakítani vele...:D -
#2026 ez is csak idő kérdése nyílván ha új egy alapvető elem a játékba akkor azt meg kell szokni -
#2025 ez 100%-ig leheteten az EA nem scúsztatná semmi pénzért. -
#2024 Na látod szerintem meg az volt a jó,söt tudok még annál is jobbat de mivel változtatni nem tudunk ezen, meg kell szokni. -
Pares #2023 Az a baj, hogy a rettentő lassú és körülményes DA:O után sokaknak nehéz az átállás és furcsa ez a gyors harcrendszer, amivel az én véleményem szerint az ég világon semmi baj nincs, csak más lett egy pöppet. Mondjuk inkább választom 1000x ezt, mint 1x a DA:O-ét. -
#2022 Tény, hogy aki nincs hozzászokva az ilyen pörgős dolgokhoz, annak furcsa lehet. De szerintem még mindig jobb, mint az első részben egy helyben álldogáló és néha egyet-egyet csapkodó karakterek. -
Nos #2021 Vártam . . . biztos tetszeni fog, de annyira nem ragadott el a hangulata.
Nehrim után legalábbis . . . az nagyon jó volt. -
#2020 Most mibe kerül betenni egy slowmo gombot a lámáknak ??:DD? -
#2019 A harcrendszer már csak ilyen elsz a teljesbe is, ha csak nem panaszkodnak Biowarenél... és akkor változtatnának meg + csúszás :D -
#2018 Én most már hozzászoktam. Én voltam lassú. Most, hogy megszoktam, szépen látom a különböző mozdulatokat és tudom szépen koordinálni a csapatot. -
#2017 En is kiporgettem magussal es rugoval.Tenyleg mintha egy gyorsitott felvetelt neznek.A kornyezettel,grafikaval semmi baj nincs,de a harc igy nagyon gagyi.Eddig.Meglatjuk mennyivel lesz elvezetesebb szamomra a teljes jatek. -
GreyWarden #2016 Sziasztok! A minap sikerült feltelepítenem a demót, de amikor elindítom, azt írja ki, hogy: "az alkalmazást nem sikerült elindítani, mert a d3dx9_43.dll nem található. Ez mit jelent? Kérlek segítsetek! -
#2015 3.5x végigjátszás, most fickóval, rugó, íjásznak képezve, végig keménykedve, még a muterrel is. Nagyon faja ez is, de jobb ha a gépre hagyja az ember az íjászt, egész jó az alap AI-ja, nem is kell hozzábirizgálni, így többet tud az ember foglalkozni a varival pl. Hatékonyabb így sokkal a parti, Aveline a pajzsos tank, a törpe és Hawke mindenkit szénné nyilaznak messziről, Bethany meg lazán elfüstöli a környéket (azért a Firestorm+FireBall+Cone of Cold combo gyors egymásutánban, meg a pyromancer és az elemental weapons aura odabax, persze kell az alap jégtámadás is, hogy ha alaki a képembe mászik).
Nagyon jól lehet menet közben helyezkedni és van is értelme futkorászni kicsit. A bothasználat is virtuóz, mert van mikor földhöz csapja és ott küld lángot, van hogy egyik-másik végével lő, van hogy püföl vele, szóval egész pofás. AZ elemental weapons meg ha be van kapcsolva, faján az összes fegyó a csapatban tűzzel is sebez, ha tűzbotunk van. Ez íjászoknál overkill. -
#2014 Végigtoltam PS3-on is. Tudom, hogy ez PC-s topic, de konzolon érződik a hatalmas ugrás grafikailag. a DA:O sokkal randább volt ott, mint PC-n. PC-n nincs akkora ugrás. Sőt. Ráadásul kontrollerrel az ugribugri sem annyira zavaró.
Konzolra megveszem, PC-re kizárt. Inkább a Risen 2-őt meg a Witcher 2-őt. -
#2013 "másodpercenkénti átvezető videók"
Lehet meglepődsz de párbeszédeknek hívják őket, talán már láttad őket a DA1-ben. Ezek viszik tovább a cselekményt, meg ilyen "kevésbé" fontos dolgokat. -
#2012 NNa, most hogy befejeztem 2,5x is a demót, azt kell mondjam ez epic vaze! Murván van hangulata. Most egy kard+pajzsos harcosnővel toltam (míg előzőleg ugye mágusnővel) és láss csodát, így nem Beth halt meg, hanem Carver. Kemény. És persze egész máshogy kellett játszani vele. Így Beth-re marad a varázslás a csapatban és Ava, meg Hawke a két pajzsos defender tank. Még ilyen apróságra is figyeltek, hogy kiegyensúlyozott legyen a csapat. Most inkább vicces próbáltam lenni, meg laza, néhol belekeménykedve és tök más lett az érzés így a párbeszédekben. 1xű mint a faék, de nagyon jó. Kicsit próbálgattam a karik programozását a taktikai slot-okkal, az is jó (perszer durva lopás).
Asszem a végén még előrendelem, amit sosem szoktam megtenni, mindig megvárom a konkrét megjelenést. -
Aspyrin #2011 Valamit nem értettél tisztán. :)
Én azt mondtam az imént, hogy nem fogom megvásárolni, vagyis egyszer sem tolom végig, így nem lesz mivel szembesíteni sem.
A demo célja az lenne, hogy kedvet kapjak a játékhoz, de ez itt éppen fordítva sült el, amit nagyon sajnálok.
Ja, és eszembe sincs meggyőzni senkit, csak a privát véleményem fejtettem ki, már itt sem vagyok... :) -
#2010 Egy harcosnál lehet vitázni milyen volna a helyes mozgás mert van valóság alapja.
Ezzel szemben egy varázsló ugy is hiteles ha csak áll egy helyben és hadonászva makogja a spelleket és ugy is mint egy battlemage hogy közben szaltózik egyet.
Mivel nincs semmi amihez viszonyithatnánk elfogatható mindkét verzió. -
#2009 Hogy vezessen fel egy storyt a játék? irahtná szövegesen is, de 2011 van, de egy újabb ember aki 1 órás demóból leszűrte hogy a 100 órás játék szar:D ezeket ki kellene gyüjteni és egy évre eltenni, aztán szembesíteni az embereket miután 3szor kitolták. -
#2008 "másodpercenkénti átvezető videók"
remélem a teljesben így is marad. én a sztori miatt szeretem a DA világát, aztán jön a harcrendszer. ami most valóban pörgős :S -
#2007 ilyet én is megtudod magyarázni pár perc alatt....
pl így a varázserejét tovább tudja fentartani így a rövidebb idő alatt elvarázsolt lövedékek így nem gyengülnek.
De az is megállja a helyét így fenntartja a testében az adrenalint(ha van a dao világába olyan) és így nagyobb a túlélési esélye.
Meg amúgy a való világból a rugalmasabb mozgás egy harcba sokkal kifizetőtőbb mint egy masszívan álló tank...
Ami a kicsit feketet leves h az első része abszolút nem ebbe az irányba ment el, ami így nem passzol ide.
Ott pl a mágusokat is ilyen totyorgó szerencsétlenségeknek tűntettek fel.
de mivel több év telt el ezt is meg lehetne azzal magyarázni h msot meg végbe egy szemléletváltás a világba....
mint mondtam ez egy fantasy tehát nem árt hozzá egy kis fantázia.
persze sztem ezeket nem nehéz megmagyarázni egy fantasy esetébe...