6609
Dragon Age II
-
#1966 Benne van, de halál bugos és szarul is fut. -
ricsa008 #1965 áááááá ez kell magyarul b..i EA politika -
Bhalage #1964 proci ram vgat irj ide be létszi.
este én is megnézem, alapbeallitasokkal teljesen folyamatos volt tegnap, majd megtekerem, mintha azt olvastam volna, h dx11 nem lesz a demoban, msot megis van? -
ratgab #1963 DX11-ben 1280x1024 High beállítás Anti-Alliasing 8x, Anistropic Filtering 16x, Screen Space Ambian Occlusion kikapcsolva (saját árnyék azért már fogj a gépem)
ezekkel a beállításokkal nálam nagyon szépen fut (ilyen dinamikus animációknál látványos lenne ha szaggatna) és még a látványra is tesz egy lapáttal! Szépen van ez optimalizálva! -
Pares #1962 Igazad van, ez egy pocsék, szar, japánimitáló jrpg klón, nem is értem, minek pocsékolod rá a drága időd, és minek erőlködsz itt annyira, hogy ezt másoknak is bebizonyítsd, amikor annyira egyértelmű az egész...
-
#1961 Na igen, utoljára Chaplin ugrabugrált így, de csak azért volt a túlzott testbeszéd, mert 1. vicces volt 2. nem volt hang... -
#1960 Ha itt erről lenne szó, egy szavam nem lenne. Sőt, én tapsikolnék a legjobban az első sorban.
De nem varázslás közben pörög úgy, mint Bayonetta, hanem a nyavalyás bottal bukfencezik. -
kisokka #1959 Erre mondtam, hogy kinek mi tetszik...Nekem, ha nem tetszik a harcrendszer odaverheti az egész játékélményt. -
MrAndree #1958 Nálam meg fordítva, lehet szar a harcrendszer ha alápakolnak egy olyan történetet ami odaszegez a képernyő elé. Az más kérdés, hogy DA 2ben még a harc is bejön. -
#1957 Mert mint mindent, a látványosságot is el lehet túlozni. Nekem ez már itt nagyon teátrális. -
kisokka #1956 Próbáltam, de fingom sem volt róla, hogy annak az a neve.Videót is láttam és bizony szar, mert szarul néz ki az egész harcmenet, történetről most itt nem volt szó.Lehet akármilyen jó története, ha maga a harcrendszer SZARul néz ki SZÁMOMRA(!) -
#1955 Köhhh, azért hozzátenném, hogy hc rpg-kben a varázslatoknak vannak komponenseik, ezek mozdulatok, hangok, és anyagi komponensek stb. lehetnek. Ergó egy "valódi", régimódi hc mágus ősi mágikus szavakat mennydörög elfeledett nyelveken, miközben hadonászik elképzelhetetlenül bonyolult rúnákat rajzol a levegőbe (akár a botjával és a földre koppint utána stb.), akár táncol is hozzá rituálisan, eközben pentagrammákba írt zagyvaságokon belül áll és mágikus/démoni gyertyákat éget, majd pedig mindenféle gyanús dolgokat művel gyanús komponnesekkel, mígnem fókuszálva a mágikus energiát megtörténik aminek történnie kell. Ezt add össze... (mi reális) -
Evoluti0N #1954 Nem értem, h miért ekkora gond, h látványosabban támad. Szerintem ez inkább előny, mint hátrány. Ha hozni fogja az első rész színvonalát és még látványosabb is, akkor az sztem előrelépés. Normal nehézség alapján pedig korai eldönteni, h "elcasuaolosodott-e". Az első rész is könnyű volt normalon. -
MrAndree #1953 Amúgy próbáltál már jRPG-t vagy csak láttál videót és ráfogtad, hogy szar? Mert mondjuk sztoriban éppenséggel igen gyakran magasról odavernek a "nyugatnak"... -
#1952 Na igen, igazából ezt akartam írni én is, nem kell visszamenni annyira a gyökerekhez, de valami hasonlóra vártam, mint az első rész, szebb grafikával, új sztorival. Konzolokra naponta jönnek ki az üsd vágd agyatlan hentelős játékok, urambocsá, nekem nem jönnek be, és ez is affelé tendál... -
#1951 OK. Good for you. :) Én speciel megőrülök tőle.
Az mondjuk tény, hogy Vaanhoz képest Squall még macsó. Ezen nem veszünk össze. :) -
#1950 Bezony, hájas mágusokat nem komálják a csöcsös rugók. -
#1949 Az a világ legócskább magyarázata, hogy "fantasy ezért minden megengedett". Nem. Ezzel az erővel ha fejenállva, farokrángatva fog varázsolni minden mágus a DA3-ban, akkor nektek az is oké mert a valóságban nincs varázslat? Ne vicceljünk már.
Ráadásul ez nem egy új IP, hanem egy régi folytatása. Ott meg még nem volt ugrálás varázslás közben. Kár magyarázni, ez jrpg-s elem és a lényeg a látvány. -
Bhalage #1948 kell a fitnessz, mer estenkent izabella fogja mozgatni a varazsbotot!
-
kisokka #1947 Kinek mi tetszik, én azt mondom...Neked se, nekem se tetszik ez a piruettes gyíkság, Okinacsivava módjára hadonászás, akinek meg tetszik, el akarja velünk hitetni, hogy ez nekünk is tetszik, csak még nem jöttünk rá...Jókat nevettem a realitás dolgon is, hogy ez így a reális.Japánban biztos... -
#1946 Eyes On Me Faye Wong-tól a kedvencem, főleg a music videó, még telómon is fentvan.
Squall meg nuzis, node melyik Square főhős nem az?! Ez má hagyomány... -
#1945 Én vágom. Sokan itt nem. -
#1944 Arról nem beszélve, hogy cut-scene-ben is látszik, hogy Beth simán úgy mozgatja a botját, ahogy a tüzet odakasztolja, ahova kell. Ergó a varázsltot irányítani is kell. -
ratgab #1943 Miért nem néz ki jól? Fantasy játék= Nem valós = Bármi megtörténhet (fantázia miatt)!
Ennyi erővel azt is kérhetnéd, hogy miért nem hal meg senki csupán 1-etlen csapástól, mert ugye a valóságban nem addig ütöd amig lemegy a Hp-je, hanem amíg 1x el nem találod rendesen...
Meg miért nem lehet ölni 1-etlen nyilvesszővel... hát azért mert ez egy játék és nem a valóság! -
#1942 Harcrendszer? Squall. Ennyi. Nekem ennyi elég. Squall. Meg eyes on me. -
#1941 Szerintem is jól néz ki. Mert a mágusok beképzeltek és imádnak fikcsózni, hiszen félig bűvészek/művészek azért. Lásd. ha mágust indítasz, akkor milyen teátrálisan végzi ki az elején az ellent (az nagyon faja, főleg az a fej hozzá). Lényeg, hogy reszkessenek, féljenek tőle és tiszteljék (sőt később, is ha negatív döntéseket hozol, lehet mészárolni).
Szal. egy fikcsós mágus, az nem untatja magát, hanem exöszájzol! Fogyaszt is, meg az általános erőnlétnek jót tesz (kardioedzés).
Teátrálisfikcsóskivégzősmágus +5 pont! -
kisokka #1940 A fejlesztők és néhány oldallal korábban írott hozzászólásban említett amerikai kisgyerekek szerint.Ó, ez nem bántás senkinek, csak a Bioware is rájött arra, hogy hol a piac, kinek kell kedvezni.JRPG a menő ezek szerint(azelőtt nem is tudtam, hogy van ilyen, milyen szép idők voltak). -
Pares #1939 Hát jót röhögtem rajta(d)...
Egyébként nem tudom, hogy én hogyan fognám a varázs botot, mert sose próbáltam még varázsolni. De ha tudnék varázsolni, és ráadásul olyan faszagyerek módon, mint azt pl.: Bethany vagy Hawke teszi, hogy egy mozdulattal a túlvilágra küldenék egy tűzgömbbel mindenkit, nos lehet, hogy annyira élvezném, hogy talán a varázsbotomat is megmozgatnám egy kicsit az epic harcok közepette közepette, és nem csak állnék ott, mint a cövek...
-
ratgab #1938 Engem odaszegelt a képernyőhöz! -
#1937 amugy a éjfatyak kicsit hasonlitanak a aweking beszélő éjfatyaihoz -
#1936 Ez OK, akkor viszont kérek valami ingame magyarázatot, hogy miért kell pörögni meg ugrálni azzal a rohadt varázsbottal. Ha valaki megmagyarázza, hogy ez pl növeli a varázslat erejét, akkor részemről oké, téma lezárva.
Nyilván az 1-ben Mk.1-es varázsbotokat használtak, amihez nem kellett még az ugribugri.
(Tartok tőle, hogy ilyen magyarázat nem lesz. Az egyetlen indok, mert a fejlesztők szerint ez jól néz ki.) -
kisokka #1935 Egyetértek.Fantázia ide, vagy oda. -
#1934 Még a mágus bot se lenne szükséges a mágusoknak csak ugye kell az ilyen gammákba mert h az is befolyásolhja a stattodat...
-
#1933 FF8 nagy kedvencem, többször végignyaltam, volt, hogy igyekeztem minden epic cuccot+break-et összepakolni, amit csak lehet. Nagyon hangulatos. Bár tény, hogy idióta a harcrendszer, de az inventory kiborítóbb, hogy alapból csak 99 lehet bármiből, na az odabasz bővítésig.
FFXIII meg tényleg botrányos harcilag. -
#1932 Hát, nem tudom. Az igazán jó RPG-k első 10 perc után odaszegeltek a képernyő elé. A BG1 pl azonnal, de mondjuk ADnD miatt ez nem meglepő. De a Torment is vagy az Arcanum is.
De már mondtam, a sztori, az interaktivitás, a sztori alakíthatósága (choices and consequences) miatt még lehet belőle nagyon jó játék. Ezt most nyilván nem lehet még leszűrni. Viszont a demo alapján a benyomásom negatív és visszalépés az 1-hez képest. Szerintem. -
#1931 de am hallod magad:D
mivel nincs a valóságba varázsalt vagy varázslók és nicsn törvény arra hogy egy regény,játék,anime,film esetébe hogy kellene működnie egy varázslónak mert a készítők FANTÁZIÁJÁN múlik.
-
kisokka #1930 Azért a demóból eléggé lejön, hogy milyen is a harc... -
#1929 Viccelek.
(Bár az FF8-nál jobban kevés dolog tud kiborítani. Talán csak az FFXIII.) -
#1928 Egy rpg esetén mikor volt döntő az első 1-10 óra? soha... ezek a játékok 10 óra után indulnak be, addig csak a maszatolás van benne kb. -
#1927 Mert nem az a lényeg h van más védelme, mert pl ha szábájoznák a mágiai osztályok számát, pl max 2-t sajátíthatnál el akkor már nem lenne midn1.
pl ok h abba nehézkes lenne a mozgása(itt jönne képbe a strenght értelme a mágusoknál).
de ha pl egy offenz mágus akinek nincs védelmi varázslatai akkor már máris értelmet nyer és logikusan.
de mondjuk ahhoz több mágiai osztály és több spell kellene és midnenk egy egyedi témára stílusra kellene koncentrálódnia.
úgy jobb lenne taktikázni mint így.