6609
Dragon Age II
  • JethroHUN
    RPG téren biztos a TES5 lesz a nyerő, a Deus Ex 3 ha olyan lesz mint amit videóban mutattak és nem csőpálya-shooter, akkor év játéka is lehet.
  • Pares
    Szerintem a Dragon Age lesz a befutó :P. Witcherel nem játszottam, nem győzött meg az, amiket hallottam róla, az EDS meg... hát nem is tudom, az Oblivion se volt a kedvencem, nem jönnek be az ilyen túlzottan nyílt, és nem történet központú játékok, meg teli volt hibákkal az egész, és 500 patchet meg modot kellett feltenni, hogy élvezhető legyen... Ha a Skyrim is ilyen lesz, akkor nem nyerő...
  • wedge31
    Mível az a egy játék pc only szerintem is az lesz a befutó.
  • Pares
    Kijátszottam a demót 3x és 4x-re is. A Mage és az Archer is marha jó lett szerintem. Én speciel nagyon élveztem a harcot, sokkal jobban, mint az első részben, és rengetegszer használtam a pauset. Szerintem sokkal élvezhetőbb lett a harc...
  • kisokka
    Szintén!Megérzés
  • mike01010101
    Még igazából egyikkel sem játszottam, de én is a Witcherre tippelek. De ez csak megérzés.
  • Prince23
    Witcher lesz a befutó
  • mike01010101
    Dungeon Siege 3
  • mike01010101
    Igen, jön még a Deus Ex 3 is, igy még durvább ez az év.
  • Totti5
    Fable 3at nyugodtan húzd ki, az nem RPG, legalábbis semmi köze nincs azokhoz amit írtál.

Lesz még Deus Ex: Human Revolution.
  • mike01010101
    Pár fórumon már elkezdődőtt a találgatás, hogy az idei nagyon erős fantasy rpg fronton ki lesz a befutó. Dragon Age 2, Witcher 2, Skyrim, Fable 3. Nem emlékszem ilyen erős rpg évre az utóbbi 10-15-ből.(a Mass Effect 3 kicsit más kategória, de az is itt lesz azért)
  • Sir Quno Jedi
    Szerintem a térhangzással van baja még. Mert nálam is fura volt fülessel, pl. a zenék is néha.
  • Pares
    Na nekem azért ilyen nem volt...

Ja, még azt vettem észre, hogy furán halk a játék. Mármint harc közben jó, szövegelés közben néha hangos, néha halk, a menü az halk mindig. Fura, na...
  • Sir Quno Jedi
    Nekem meg 3.5x-ből 2x átlátszó volt Flemmeth végig, csak a feje nem. :DDD
  • Fenrir
    Már egymillió felett van.
  • JethroHUN
    Vsync-et kapcsold ki, config menüben.
  • Pares
    Egyébként nem tudom, hogy rajtam kívül másnak is csinálta-e ezt a demo, de nekem speciel az egér(kurzor) nem működött úgy, ahogy kellett volna. Például a taktika képernyőn amikor akartam kiválasztani a dolgokat, totál meg volt bolondulva, nem tudtam rákattintani, amire akartam. De játék közben is furán viselkedett, nem reagált, vagy nem azt csinálta, amit akartam. A másik dolog, hogy amikor a grafikát állítgattam, simán engedte DX11-re beállítani, de csak High fokozatra (ami gondolom akkor gyakorlatilag DX10-ként funkcionált, mert DX10-es kártyám van), de amikor elindítottam, véletlenszerűen összeomlott, hibaüzeneteket dobott. Amint lejjebb állítottam a grafikát DX9-esre, probléma nélkül ment. A hivatalos fórumon is panaszkodnak ezekre, állítólag azért vannak benne ilyen bugok, mert ez az első stabil, néhány hónappal ezelőtti build. Meglátjuk a véglegesben.
  • Pares
    Egyébként a Demo számláló 948496-nál tart, és rohamosan nő, szóval meg lesz az az ajándék....
  • Pares
    Az egy előre renderelt videó, ami egyébként tényleg össze van keverve egy kicsit. A teljes változatban videó helyett te fogsz játszani.
  • Fenrir
    Amúgy az a vicces, hogy ha íjásszal mész akkor elvileg Carver-t öli meg az ogre, majd miután bementek Kirkwall-ba akkor az átvezető videón mégsem Bethany hanem Carver van, de a harcban ahol megjelenik Isabella ott már megint Bethany a negyedik.
  • Pares
    "The only thing I can really see people hating is the combat style of this game. If you were truly into the slow, methodical dance-dance-shuffle-shuffle-master game play of the first one, then obviously this one would be less appealing to you. Personally I like where it went, because while the demo was overly easy and allowed for mostly brainless cool down popping and clicking, they stated that the retail version's higher difficulty will force you back into slow and steady thinking and strategy to survive...and with combat mechanics that don't trip over themselves like the clunky and poorly executed version in the first game...that sounds ok with me. DA:O's combat was conceptually outstanding, but poorly executed to the point where people had to make excuses for it like "the broken shuffling game play adds to the tactics" or "I like that it took a while for your party to respond to commands, it made you think way in advance of what you needed to do".

Personally, I see a lot of people on here who obsessively love DA:O so much that only re-releasing DA:O in an exact replica of the first game would have met their expectations."

+1. Ez a fickó beletrafált a kellős közepébe.
  • JethroHUN
    hawk kisasszony feje rajtad múlik, de mintha sokkal gyengébb lett volna a mimikája mint a csávónak. nem tudom, lehet h csak az alap kari néz ki gyengusnak.
  • Sir Quno Jedi
    EU-ban 11!
  • Sir Quno Jedi
    Úgy a faja, hogy íjászt indítasz, ezáltal Bethany nem hal meg és őt használod varinak, az íjászodat meg rábízod a gépre (teljesen jól használja és jól is helyezkedik vele). Így Bethany-t kell irányítani a csatákban, de ő amúgy is sokkal profibban van kidolgozva, mint ladyhawke.
  • Fenrir
    Március 8.
  • Anthrax
    Mikor is van a megjelenési dátuma ?
  • JethroHUN
    Szerintem ehhez is az első mod Hsli mages robes lesz
  • Fenrir
    Kipróbáltam az íjászt, ez még nagyobb fun mint a mágus. Nagyon jól megcsinálták és teljesen használható képességei vannak, jobbak mint ami az 1-ben volt.
  • Pares
    Mondjuk igaz, hogy már egy ideje aranylemezen van a DA2, erre fő mégis van egy ilyen topik a hivatalos fórumon:

http://social.bioware.com/forum/Dragon-Age-II/Dragon-Age-II-General-Discussion/Dragon-Age-2-Demo-feedback-thread-6146306-1.html

"Please say whether you are playing the PC, Xbox 360 or PS3 version and let us know your thoughts about the demo. Both positive and negative feedback is fine (as long as it is constructive. Saying "I didn't like X in the demo and this is why, is fine. Saying "it sucks" is not very helpful. You get the idea)."

Hmmm. Lehet hogy hamar jön az első patch?
  • Prince23
    Valóban, jobban hangzik így :)
  • Pares
    Garantálhatom neked, hogy már az első, vagy rosszabb esetben a második héten lesz hozzá egy mod, ami lelassítja a harcrendszert. Az elődjéhez 500000 mod készült, amik a harcrendszerrel babráltak. Szerintem most se lesz különb a helyzet, ismerve a modder közösség méreteit. És véleményem szerint ha csöppet megerőlteted magad, akkor ha a teljes játékot fogod játszani, bele fogsz jönni, megszokod. De ha valaki nagyon keményfejű, és csak azért is... hát azon nem nagyon lehet segíteni.
  • kisokka
    Hogyne számítana, de azért az se mindegy, hogyan viszel végig egy történetet.
  • Pares
    De, pontosan így fogalmazott, és nem is egyszer.

Szerintem meg az, hogy a harcrendszerben változtattak (egyéni vélemény, hogy jó vagy rossz irányba), még nem jelenti azt, hogy az elkényelmesedett konzolon játszó amcsiknak akarnak nyalni. Igen, profit orientált csapat ők is, mint bármelyik másik fejlesztő gárda ezen a bolygón. De a történetből, sőt az egész játékból tényleg csak a harcrendszert láthattuk, meg az új párbeszéd rendszerből valamit, a történetvezetésből, és az ehhez kapcsolódó klasszikusnak mondható dolgokból, amik igazán naggyá teszik a játékot, érthető módon nem kaptunk ízelítőt. Szóval nem értem azokat, akik már most leírják a játékot, hogy ez bizony szar, mert a fő részből még kb. semmit se láthattunk. Ezek szerint az előre szarozóknak a történet meg ezek abszolút nem számítanak?
  • Totti5
    Hasonlít? DMCbe van 200 különféle kombó, ebbe van 1 db ütés. Ugyan már...
  • SZEG007
    persze hogy elöjön a DMC, ha egyszer arra hasonlit a harc:/
  • Totti5
    DMC, MGS... hogy mi minden előjön az hihetetlen:D:D
  • Sir Quno Jedi
    Lesz kutya, de itt nem számít csapattagnak, azaz ő az 5. kari aki 1xrre kint lehet. Viszont cserébe tényleg nem tag, így idézni lehet, ha kell. Mutatták múltkor az egyik egy órás interjúban, játszottak is vele.
  • himpike
    Honnan veszed hogy a harc ülte meg a gyomromat?
    Egyébként próbáltam megszokni.
    Viszont ma kijött a Men of War Assault Squad ami ha fele olyan nehéz mint az alap MOW akkor azzal kihúzom a Witcher 2 release-ig.
  • Evoluti0N
    Akkor már nem talán a megfelelő a 3. opciónak, hanem inkább a részben.
  • Prince23
    De amúgy ilyenkor miért nem csinálunk egy szavazást a banner alá?

istenkém :D

Na, tetszett a demó?

igen
    nem
    talán

én utóbbira :D mert vannak jó dolgok benne, de a gyors mozgások már nagyon irritálnak. RÖHEJ