Dragon Age II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az itthoni eladásokat természetesen nem tudom de arra emlékszem a DA😮-ból volt olyan hogy elfogyott minden darab és nem lehetett kapni ugyan erre a ME II-nél nem emlékszem.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
The Town never be the same...today it looks like Disneyland.
The Town never be the same...today it looks like Disneyland.
Akinek lenne kedve az ilyesmihez, hírezni, tippeket írni stb. az dobjon egy pm-t, vagy emailt.
Why so serious?
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Why so serious?
Utána elkap a gagyi ázsiai érzés.
grammar nazi off
All hail the double x!
Why so serious?
Why so serious?
Remélhetöleg megfelelöen nehéz is lesz elsöre mint a DA😮 volt, sokadjára meg ugyis már mindenki tudja hol mi a taktika.
Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Amúgy esetleg van egy csapat, aki tervezi a játék lokalizálását? Ha arról van szó, szívesen segédkezem benne.
A DA😮 az teljesen más tészta. Jól ki volt egyensúlyozva, volt benne nagyon könnyû meg baromi nehéz fokozat. A baromi nehezet, bevallom, nem sokáig játszottam, mert azzal a karakterrel, amivel nyomtam, nem volt valami nagy élvezet folyamatosan meghalni, vagy majdnem meghalni.
Én személy szerint azt szeretem, amikor valami nem túl könnyû, de nem is túl nehéz. Az arany közép a legjobb. Fõ, hogy élvezzem. És mind a három játékban volt olyan fokozat, amit élveztem.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Uniel: teljesen egyetértek. De rossz topikba jöttél. Amint írtad, ezek egy Excel táblázatnak örülnének legjobban még egy crpg-ben is.
A Bioware eddig nem okozott csalódást, és nekem most se tûnik úgy, hogy a DA2-vel vagy ME3-al azt fog okozni.
Verpisitikeknek esetleg.
Ha az nincs csak pár ember összeül és az egyikük mesél a többi meg bologat vagy a fejét csóválja.
A crpg meg az rpg fogalma meg itt már jópárszor ki lett tárgyalva egészen mást jelent egy casual gamernek és egy hc játékosnak igy aztán végtelenségig lehet vitatkozni róla.
Egy rpg-ben teljesen másodlagosak ezek a dolgok, az rpg lényege a történet és a karakterek. Én rengeteg idõt játszottam régi papíros-dobókockás rpgvel, és ott is csak jelképes értékû volt a karakterlap. A bioware munkáiban pedig eddig a történet és a karakterek mindig is nagyon ott voltak.
Tehát én ezt várom a DA2-töl, legyenek benne Ogren-hez hasonló színes karakterek, a történet legyen érdekes, na és persze a biowarerra jellemzõ morbid humor, szituációk. Végszónak annyit, hogy megjelenés elõtt temetni vagy véleményezni egy játékot teljesen felesleges, majd ha megjelent utána újonghatunk vagy épp köpködhetünk minõségétõl függõen.
A bioware eddig nem adott ki olyan játékot ami rpg terén ne lett volna jó, és csak abban bízom, hogy a nagy számban elszaporodott vérpistikék nyomására nem csinálnak az rpg mûfajból 0 IQ-t igénylõ akciójátékot, mert akkor végleg leáldozz eme mûfaj jövöje, hisz nem túl sok fejlesztõ csapat van akik jó minõséget tudnak ebben a mûfajban alkotni.
DA-t tényleg jól lõtték be. Ami azt jelentette hogy noobok százai panaszkodtak mindenhol hogy túl nehéz és mivel õk vannak többen így õk nyertek. Már a DA elsõ patch-ében volt ilyen, hogy könnyebb lett az easy és a normal. Szóval amíg van 1000 HC gamer meg 3 millió casual addig ne legyünk meglepõdve, hogy könnyûek a játékok. Nem csak a DA de mindegyik. Konzolos nehézséget leszarom, PC-n meg gondolom benne hagyják a magasabb szinteket azoknak akik szeretik a kihívást.
Why so serious?
Most az utolsó elõtti szinten tolom me2-õt, de eddig elég könnyû, persze ha ésszel jácunk 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Átlagos szinten meg vérgyenge, mintha very easyn toltam volna, anno amikor megjelent. Ja és régen a nehézségi szintet sokkal jobban belõtték, nem mint most. Ma még a hard is könnyûnek fele meg, pl SCC esetében. DA-t jól lõtték be, de van egy tippem vagy megérzésem, hogy a második rész már ilyen casual gémereknek találták ki. Mit sem számít a nehézségi szint. Fõlega konzolos verzió biztos ráfog játszani erre
és nem a régi nézet kivágása miatt, hogy néz már ki, meg mennyire bohóc a combat
ha ilyet akarok bayonettázok amiben még jól is néz ki 😄
Why so serious?