6609
Dragon Age II
  • SötétBarom
    Jó ez a topik amit linkeltél, minden hsz szidja a fejlesztőket mint a bokrot :DDDDD
  • Nos
    Én nem mondanám, hogy nem szép. Szép, de azért kicsit elnagyolt a környezet. A DAO esetében meg főleg elnagyolt volt a mai lehetőségekhez képest. Bár ez engem igazán csak belső nézetes játéknál zavarna, itt nem kifejezetten. Ha jó a dramaturgia akkor 100szorosan kárpótol.
    Full grafikán pl. a Drakensang nekem jobban bejön, de az más világ.
    Amit főként várok a DAIItől az a nagyon jól felépített, igazi jellemeket végigkövető történet.
  • SarkanyfuaRUSH
    Lehet, hogy igazad van, de nevezz meg forrást, ami ezt alátámasztja. Én ezt tettem...

(ha PC-n fogyott volna jobban, nem csinálták volna ezt a DA2-vel a fejlesztők szerintem...)
  • wedge31
    Rosszul tudod pc-re fogyott jobban a DA:O.
  • SarkanyfuaRUSH
    Nem, a DA:O nem PC-re fogyott legjobban, hanem konzolra. Ezért is "konzolosították" a DA2-t kétségtelenül.

Mike Laidlaw, lead designer, on DAO II:
    "Now, the game mainly sold on console, so we're going the way of the audience"

Forrás: http://social.bioware.com/forum/1/topic/141/index/4376174/1

Egyébként én konzolon (box) játszottam (játszom) az 1-gyel és imádom. Tetszett a 2 demo is. Nekem tetszik ez a "konzolosított" (egyszerűsített) RPG stílus, ami már az 1 konzolos változatát is jellemezte, de ez egyéni ízlés kérdése (én régen átálltam PC játékozásról, konzolra, kevésbé vagyok hardcore gamer, nincs sok időm és ezért nekem ez pont bejön).

Aki elégedetlenkedik a PC verzió konzolosításával nézze meg azt is, hogy megvette-e az 1-et PC-re. Ha megvette és Baldurs Gate-eken nevelkedett, akkor szerintem joggal elégedetlen az 2 konzolosításával, de sajnos ez van (kisebbségban vannak a konzolos vásárlókhoz képest). Ha nem vette meg, gondolkodjon el azon, hogy, ha ő is - sokakkal együtt megvette volna -, lehet, hogy nem lett volna ilyen a folytatás.
    A fejlesztők abból élnek meg, aki fizet...

• TVelvet
    Nem kamu, DX11-ben gyorsabb lesz, mint a dx10-ben, persze teszalláció nélkül. Lévén sokkal optimálisabbra írták meg a dx11-et mint anno a dx10-et.

Ott van a beállításoknál, hogy a renderelés 10-be megy, ha high beállításokkal játszotok. DX11, lefelé kompatibilis. DX9-ben nem lehetett volna megoldani a teszallációt, mert nem volt alkalmas hardware rá.
    Ergó dx9-be ha akarnának sem tudnának tesszalációt alkalmazni hardware-es szinten, mert nincs benne.
  • Bhalage
    572.129
  • Drizzthsz
    Így van, kegyetlenül szaggat, de a PH-n valami okos azt mondta, hogy a demoban levő dx11/10 rendert az ATI írta nekik vagy fél éve, ezért NV-vel még nem igazán játszható, de a teljesben már átírták. Hát, majd meglátjuk...
  • Lacoka12
    Ati Radeon Hd 4300-4500
  • lolSL
    9800 pro? :D
  • Evoluti0N
    Kiválasztottam a DX11-et. Engedte a high beállításokat, meg az anisotropic filteringet is. Azonban vmi hibát dobott ki a játék elindításánál, plusz szaggatott is :P.
  • Lacoka12
    pedig nem irja a high nál hogy direcxt 11 igényel csak a 10-est irja amugy nekem nem tudom nincs a direcxt választásnál a direcxt 10 közte csak a 9 és 11 nem tudom miért
  • Evoluti0N
    A high beállításhoz nem elég a DX10? Már ahhoz is 11 kell? Nem csak a very high-hoz szükséges a DX11 kártya?
  • Lacoka12
    512 ati video kártya és simán fut a játék
  • lolSL
    dx11-es kell.
  • lolSL
    milyen videokártyád van? simán megy a demoban is
  • Lacoka12
    remélem a ha ki jön a full game annál engedi majd de ha nem meg elégszek a direcxt 9 el azal se rossz a grafika olyan szinte mint a Dao 1-é
  • Evoluti0N
    Jó kérdés. Nekem is DX10-es kártyám van, mégis csak a normalt engedi.
  • Lacoka12
    várj akkor miért nem tududom highre rakni a grafikát a dircxt 10 van?
  • ratgab
    [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1278598299&no=1969]#1969[/URL]
  • ratgab
    Van benne!
  • Pares
    Az egy dolog, hogy valójában mire képes. Én arról beszéltem, hogy a játék milyen szépen néz ki legmagasabb beállításoknál.
  • Evoluti0N
    Mondjuk ebben lehet, h igazad van. El kell adni azokat a DX11-es kártyákat Sajnos ugyanez a helyzet physx-nél is. A Splinter Cell első részében olyan dolgok voltak megvalósítva physx nélkül, amihez a Batman AA-ban már physx kellet.
  • Totti5
    Csak ez kamudolog amit a DX9 is tud, csak mesterségesen szépen szét lett osztva és visszabutítva hogy legyen mit felmutatni.
  • Evoluti0N
    Azt hiszem, h itt az ideje vennem egy DX11-es kártyát.
  • Pares
    Tévedtem, amikor korábban azt mondottam, hogy véleményem szerint kicsi lesz a különbség DX9 és DX11 közt! Ég és föld a kettő! A tesszelláció nagyon jól néz ki, sokkal élethűbb minden tőle, de a textúrák is sokkal élesebbek, szebbek. Ezek után, aki azt mondja, hogy nem szép, annak komoly gondjai vannak a szemével...
  • Pares
  • BoneDragon
    Az directX 10, de ha nem megy, akkor DX10 :)
  • Lacoka12
    megnyugodtam ha igy van
  • Lacoka12
    akkor nem kell izgulnom hogy nem lesz benne?
  • MerlinW
    Demoban tudtommal csak DX9 van. Teljesben lesz DX11 fícsör, ami ugye magában foglalja a DX10-et is.
  • Lacoka12
    direcxt 10
  • Lacoka12
    amugy a dricxt 10 miért nem tudom beálitani az nem a demohoz van kötve?
  • SZEG007

Characters
    Hawke (Female) - Jo Wyatt
    Hawke (Male) - Nicholas Boulton
    Anders - Adam Howden
    Aveline - Joanna Roth
    Bethany - Rebekah Staton
    Carver - Nico Lennon
    Fenris - Gideon Emery
    Isabela - Victoria Kruger
    Merrill - Eve Myles
    Varric - Brian Bloom
    Sebastian Vael - Alec Newman
    Flemeth - Kate Mulgrew
    Cassandra - ?
    Meredith - Jean Gilpin
    Lord Viscount Marlowe Dumar - ?
    Grand Cleric Elthina - ?
    Leandra (Mother) - Deborah Moore
    Wesley - ?
    Bartrand - Keith Szarabajka
  • TDC Geronimo
    DA2 graf összehasonlítás. Van pár kép ahol meg lehet nézni a különbséget közepes/high textúra között, illetve dx9/10/11 között. dx11be látni, hogy élesebb a textúra, szebb az árnyék és a talajon lehet látni a tessalationt.
  • SötétBarom
    Úgy jó. DAO-ban is magegel vállaltam. A karim, Morrigan, Wynn, meg Alistair. Valóban elég overkill, viszont fullofawesome. Ráadásul a parti beszélgetései is viccesek voltak a két szentfazékkal meg a boszival :DDD
  • wedge31
    Ki az archer a DA:O-ba ?
  • Murder3
    DAo-ba az archer egy akkora jellemtelen szar hogy nem igaz szerintem
  • Evoluti0N
    Nem tudom, h ki adja a hangját, de az való igaz, h elbújhat Jennifer Hale mögött. Egyébként nincs valahol valami "cast" lista? Sehol se találok
  • Sir Quno Jedi
    Épp azért hal meg, mert két mage az overkill. Mondjuk ez szemétség, mert nekem kell a húgom is ÉS a mage kasztom is!