6609
Dragon Age II
-
Aspyrin #2006 Gyerekek, erre a játékra vártam több hónapja, de rohadt nagyot csalódtam!
Katasztrófa... Az, hogy a grafika nevetséges, még nem borítana ki, de ez a "harc", az ugra-bugra karakterek, a másodpercenkénti átvezető videók, vicc az egész. Egyedül Flemeth hangja az, ami emlékeztet az első részre.
Egy fillért sem adok érte. -
#2005 igazából az egész egy nagy csőpálya csak ott a térképpel jobban elfedik itt meg nem. -
#2004 Én már a ME2 óta így csinálom, néha kedvem volna átugrani a harcot. -
#2003 Kijön a full, elkezdenek játszani, beindul a story...a fele el is felejti majd a combatot és végig fogja tolni az "epicség" miatt -.- -
#2002 Sokan olyan dolgokan akadnak ki feleslegesen ami nem is létezik... vagy nem játszott a demoval, vagy direkt fikázni akarja, vagy sosem jó semmi ha kicsit is változik, mert a régi az a legjobb az a tökéletes annél jobb már nem lehet semmi, mert azt megszokta az uraság. -
#2001 Itt többen a demót szapulják, szerintem. nekem első benyomásra olyan 78% ez a demó. Jó is meg nem is, vannak hibái. pl steril környezet, rakéta gyorsaságú mozgások (ld. rogue vagy mage esetében).
szigorúan az első részhez, a teljes játékhoz viszonyítva ezeket... -
#2000 A DA:O pc-re fogyott jobban ennél ez meglepö volna. -
#1999 amúgy emlékszem a ME2-t is agyonszidták, most meg év játéka lett sok helyen -
MrAndree #1998 Cserébe beszél a karakter, ez még mindig nem hack and slash, legalábbis ha szerinted igen akkor még nem játszottál hack and slash játékkal, "csőpályát pedig linkelek neked az elsőből bármikor 3 perc alatt, vegyük rögtön a dalish elf origint ami egy az egyben "csőpálya". Köszönöm a lehetőséget. -
#1997 Ne játszottál a demoval vagy nem játszottál még hack'n'slash-sel. -
Kindred Blades #1996 Így volt ez az első résznél is. Kaptunk is hatására egyetlen fajt, nulla origin-t, hack'n'slash-t, és csőpályát. Király. -
#1995 Megyek is, végigtolom még1x a demót, biztos ami biztos, maj jövök. -
#1994 Ez így van ahogy írod. Tuti siker. első héten meg lesz a 750k-s eladás. PC-re :D
na jó, konzolokra XD -
#1993 nem viccelek szebb a tája -
#1992 ki nem szarja le? nem tetszik, nem játsszák. pár hisztis picsa pénze nélkül is siker lesz, úgy ahogy az első is az volt. -
#1991 Csak mindenkinek meg van a maga véleménye, valaki picit csalódott, más meg nem. Ettől még senkit sem tudnak meggyőzni egyesek, hogy igen is jó a játék vagy, hogy full szar. -
MrAndree #1990 Csak halkan jegyezném meg, hogy mindig az elégdetlenkedők kiabálnak hangosabban... -
#1989 ne viccelj már -
#1988 ha ennyire a táj és a kari grafikát szeretitek ott a Gothic 4 -
#1987 -
#1986 Nem probléma, azzal kell beérni amit a korongra tesznek majd. Ennél 10000000x rosszabb harcrendszerű gammákat is végigtoltam, mert érdekelt a sztori. Ergó mászthev. -
#1985 Úgy jössz ezzel, mintha az SG olvasók 95%-nak bejönne az új DA, a demo alapján :D
pedig nem így van. nézz szét máshol is.
konklúzió:
nem aratott osztatlan sikert a DA 2 demója. enniy :) -
#1984 Nemtom, nem tolom kaszabmarcikkal, varival tolom, elsőben meg főleg rugó, íjászkodni, igaz olyan szar az íjászat ott, hogy idővel áttértem kétkezes harcra (két egykezes) és nehezebb vértekre (szal. felesleges volt rugót indítanom). -
#1983 Az volna jó, ha minden varázslatnak saját koreográfiája lenne, mind verbális, mind szomatikus, mind anyagi komponenssel. AZ odabaszna! Akkor lenne "élethűség" ezerrel. ?DDDD -
#1982 Hááát azért ott is hadonászik rendesen (az 1ben) -
#1981 Sok tetves anime huszár lehet bioware-nél ha ilyen japán kaszabmarci fighterprot csináltak a warriorbol, rougebol.... Nagyon remélem hogy nem minden nyugati játék fogja átvenni ezt a stilust. Mondjuk itt van Witcher 2 az biztos normálisabb lesz ezen a téren. -
#1980 Kb ezt mondtam én is. Most megyek, megnézem PS3-on milyen lett. -
kisokka #1979 Értettétek a kutya faszát Állandóan belemagyaráz valaki valami plusz dolgot, hogy mit csináljak vele, meg hogyan, holott nem is arról van szó...Komolyan, néha az az érzésem, mintha a falnak beszélnék.Azért, mert nem tetszik az animáció, még előfordulhat, hogy a játék tetszeni fog.Na erről ennyit. -
ratgab #1978 Alkottatok véleményt 2 oldalon keresztül... értettük itt többen!
Véleményem kifejtettem, értelme tovább nincs erről beszélni.
Részemről befejeztem a társalgást!
-
#1977 Erről van szó. -
ratgab #1976 1949-re akartam azt válaszolni, de szerintem így is értetted!
De igazad van ne nyissunk további vitát, nem akarom tovább offolni a topikot!
Azt mondasz, amit akarsz, én meg azt mondom ami a véleményem... ennyi! -
kisokka #1975 A fika az lenne, ha szarrá szidnám az egészet, de már párszor elmondtam, hogy mi a problémám és nem csak nekem az.Viszont egyesek itt akkora csőlátóak, hogy szinte muszáj visszakanyarodni a témára, mert nem értik meg!Nehogy már te szabd meg mi tetszik nekem, ráadásul megtagadd tőlem a lehetőséget arra, hogy meg is magyarázzam miért nem!Senki nem akar meggyőzni senkit, úgysem sikerülne, viszont véleményt had lehessen már alkotni. -
#1974 és mindezt ugyan úgy egyetlen gombnyomásra, ugyan ott vagyunk, akkor mi is a különbség? hcrpg és ez között? az h az előbbi a számokról szól, (nincs azzal semmi baj) 100 alatt van az attackod -> nem tudsz megütni egy 200 defendes akármit, stb. Viszont DA2ben ilyen nincs, és olyan se h hiába futsz el még megtudnak ütni 20 méterről is, ez akció orientált, amaz meg részben egy kis stratégia is. DAO, DA2 két különböző játék, még csak nem is folytatása, h miért kellett ennyire elmenni ilyen japo irányba, biztos divat. De attól még sztem ezzel is ugyan úgy el lehet szórakozni.
A lényeg az h bármilyen ilyen típusú játékot megnézel, mindegyikben ugyan az a harc, GOMB nyomás és scriptelt animácó, itt eltúlzott, de ugyan az.
Én idáig egyetlen egy játékba láttam, az h a skillt/combot, neked kellett össze rakni, irány gomb kombinációkkal (AoC de a varázslatok ott is 1-9 gomb)
Rossz kérdésről vitázunk, nem a harc a rossz, hanem a hozzá tartozó animációk -
#1973 Ezt írod: "Ha figyelnél is flémelés helyett látnád, hogy varázslás közben nem ugrál,"
Én meg ezt írtam (AMIRE VÁLASZOLTÁL EMBER): "De nem varázslás közben pörög "
Szerintem ne nyissunk vitát arról, hogy ki nem olvas meg figyel. Még azt sem sikerült elolvasni, amire válaszoltál. Tudom, hogy fáj, ha valaki nem csak jót mondd valamiről, ami neked instant GOTY, de ezzel együtt kell élned. Ilyen az internet. Különböző vélemények. -
ratgab #1972 Nálam szépen megy kivéve az az opció amit leírtam (az szerintem már megeszi a gépet, vagy lehet tényleg bugos)! -
ratgab #1971 Nem, de már leírtátok, esetleg valami egyébről nem lehet beszélni? (mi még a szar, vagy mi a jó, nekem 8 csak másról)!
Felőlem annyit kritizálsz, amennyit akarsz, csak ne 2 oldalon keresztül ugyanazt!
Ne érts egyet, ne bólogass, csak lapozz... -
#1970 Pff. Leírtam a véleményem. Erre való a fórum. Ha nem tetszik, van egy jótanácsom: NE VÁLASZOLJ.
(Ha beszélsz angolul javaslom nézz körül a neten és látni fogod, hogy ez a jrpg-s beütés nem az én agyam szüleménye.) -
ratgab #1969 Én is azt hittem, de van Dx 11 a demóban , de csak High beállítást enged Very High-t már nem (ez hiányzik a demóból)
Proci: Intel Q6600 2,4 mhz (no tuning)
Vga: Gigabyte Ati 5770 SOC 1gb
Ram: 3 gb Kingmax 3x 1 gb ddr2
Mindez egy Gigabyte GA-P35-Ds3-as alaplapban nyugszik!
Oprendszer: Win 7 Ultimate 32 bit -
#1968 Hol itt a flém? Fáj, hogy valaki esetleg kritikusabb is a játékkal? A fórum szerinted arra való, hogy mindenki egyetértsen és egyszerre bólogasson? -
ratgab #1967 Csak tudnám mit erőlködsz, ha tudod, hogy úgysem győzi meg egymást a két fél?
Ha figyelnél is flémelés helyett látnád, hogy varázslás közben nem ugrál, varázsbottal lövés közben is max elfordul, meg földhöz csapja a botja végét!
Van egy olyan érzésem, hogy ti kisokkával nem is vennétek meg a játékot, csak szidni tudjátok a programokat, mert olyan jó beszólni a másiknak az egyes fórumokban!
Oké, hallottuk nektek nem tetszik, esetleg lapozhatnánk, mert már 2 oldalt olvastam ebből a fikából...