Dragon Age II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
All hail the double x!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
egyelõre 😛
off
All hail the double x!
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Tudja-e valaki, hogy lesz-e magyar forditás a második részben is?
Age of Conan + Mount & Balde irányítás keveréke 😊 ahogy én elképzelem PCn és konzolon is remekül mûködne, konzolon még jobban a két joystick miatt. Az lenne az alap ötlet h bal egérgombbal támadnál, az írányokat vagy wasd vagy egér mozgatással lehetne megszabni, pl vághatnál fejre, lábra akár még sérülhetnének is végtagok levonásokat okozva, a skilleknek meg lenne egy kombinációjuk. pl föl-le-jobbra-jobbra
De ez csak egy ötlet, csak úgy gondoltam megosztom... nem kell lehurrogni h jó az eredeti irányítás mert NEM mondtam h rossz!!!
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"Noticeably, this guy gets his party destroyed by trying to play the game as a H&S. I wonder why this doesn't seem to be occurring to the commentators?"
Hát igen. Nem akarom magam papagáj módjára ismételni, de:
-Mennyivel a megjelenés elõtt?
-Milyen platformon?
Egyszóval várjunk meg legalább egy PC-s verziót. Mert tõlem aztán lehet a konzolos akár milyen szar.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
<#pardon1>#pardon1>
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Tevinter, a mágusok birodalmára kíváncsi leszek. Sok jegyzet található a játékban errõl. ja meg Antiva is itt van nekünk 😊
Ami logikus, de ha én Angyalföldrõl Csepelig egy LAN party kedvéért +15 kilót leviszek, akkor egy kis súlytöbbletet igazán bevállalhatnának a nemzetközi rajongótábor lelki békéje kedvéért 😄
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
Még mindig nem sikerült teljes játékélményt kicsikarnom a kiegészítõbõl, pár küldetés és random encounter hiányzik.
Why so serious?
Why so serious?
megitn csak ismetlem, ha ez a rendszer lesz pcn amit latunk a konzolon akkro sajnos a latvanyos harc elem gyozedelmeskedett, mert ez a harcmenet inkabb tunt hack&slashnak, mint taktikusnak vagy komplexnek.
köze nincs ahhoz h egy béna vagy egy jobban kinézõ harc van alatta.
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
Gondolom a Bioware nem ad ki egy játszhatatlan szar bughalmazt, azok után, amit eddig elértek...
De hagyjuk az egészet a csudába. Igazi értékelést úgyis csak a megjelenés után tudunk alkotni, addig meg még 5 hónap hátra van. Történhet (vagy nem) még akár milyen változás közben.
Vagy azért örülnek, hogy igazuk lett, vagy azért mert nem. <#zavart1>#zavart1>
tehat akarhogy csurodcsavarod, a mi velemenyunk konkret dolgokra alapozodnak es nem elore mondjuk meg hogy szar lesz, hanem azt mondjuk hogy a JELENLEGI allapot ezt tukrozi. de mar komolyan kezdem azt erezni, hogy szazadjara irom ezt le es meg mindig nem fogtad fel.
Legtöbbször elment, de amikor buzgón darkspawn fejeket tüntet el a karim pár HP-val amikor futnék el a fél hadsereg elõl, akik játszópajtijuk halálát fogják leverni rajtam irdatlanul, nem épp volt menõ. 😄
Az ogrés Troy/300 idiótaság Tower of Ishal után röhejessé vált.
Ja, és fordított esetben is érvényes a dolog, csak hogy tudd.
<#eplus2>#eplus2>
És szintén, a "gyökeresen más" alatt 1000 millió dolgot lehet érteni.
Realista? Inkább pesszimistát mondanák, hiszen elõre megmondjátok, hogy úgyis szar lebutított lesz. Különben meg az, hogy mi a jó meg rossz irány, kurvára szubjektív.
te vagy az orok optimista, mi meg a realistak. mivel a valosag jelen pillanatban az, hogy amit latunk es tudunk, az alapjan nem jo iranyba halad. de talan egy pc-s verziorol valo video majd modosit ezen, de addig bizony EZ a valosag.
me2 jo jatek volt, de storyban elmaradt az elodjetol, ez nem feltetlen a jatek hibaja, hanem talan az, mitn a sorozatfilmek eseteben, hogy ez csak egy elokeszito resz volt a csapattoborzassal. hangulata a harcrendszer javitasa miatt volt jo. de kepzeld el ha ezt a storyt talaljak eled a mass effect 1 rendszerevel.
Egyébként meg kár tagadnod, hogy nem tetszett vagy nem érdekelt az, amikor a harcosod brutális befejezõ csapásokkal végezte ki az ellenfeleit. Ha meg annyira nem érdekel a vizuális látvány, akkor menny sakkozni a papíros-dobókockás szerepjátékokkal. Ott nincs ilyen. Ez cRPG. Konzolon egészen más az irányítás különben is.
Jaj tényleg már, jöjjenek PC-s képek/videók! Mert ezt így nem lehet!
Láttam valahol a hivatalos fórumon egy prezentációt, hogy a ME elsõ két része után miket akarnak a 3-asban látni. Hát természetesen a jó történet elmaradhatatlan, aztán a ME2 harcrendszere, inventory (ha jól emlékszem), Hammerhead (vagy Mako, majd meglátjuk), meg ilyesmik. Egyszóval nem pofára esés lesz, ahogy Te szeretnéd, hanem mindkét részbõl a jobban sikerült és népszerû elemeket szeretnék átemelni a 3-as részbe. Ez messze nem azt jelenti, hogy visszatérnek a ME1-hez. Mert amik készültek felmérések, az emberek többségének jobban tetszett a ME2, mint elõdje (leszámítva egy pár fícsört, természetesen, mint a planet scanning, amit már most megmondtak, hogy nem terveznek visszahozni). Szóval itt különbözik a véleményünk, hogy szerintem a ME2 jobb volt összességében, mint elõdje, ez van.
"A Dragon Age esetében sokkal magasabban van a léc mint rpg játék, majd meglátjuk mi sül ki belöle az eddigi konzolos képek, videók és össze-vissze nyilatkozatok nem sok jót sejtetnek."
Itt is különbözik a véleményünk, mert én ezek alapján nem rosszat kezdek sejteni, hanem inkább kivárok, és bizakodok.
"A Bioware rossz játékot eddig még nem csinált ugyhogy minden okunk megvan a bizakodásra a kérdés csak az hogy nagyon jó lesz mint az elsö volt vagy csak jó mint mondjuk a ME2."
Hát ha "csak" olyan jó lesz a színvonala, mint a ME2-nek, akkor én személy szerint annak nagyon fogok örülni (sok más emberrel egyetemben). Bár tudom, hogy neked nem tetszett a ME2, szóval ez kétes hasonlítási alap. A DA😮 "nagyon" jó lett, de közel sem tökéletes. Annak is meg vannak a hibái.
"Klaszikus nem lesz mint a BG vagy a KotOR1 de olyan rpg-ket már valszeg nem fognak csinálni a biowarésok."
Hát rögtön nem is lesz klasszikus. A BG és KotOR sem volt rögtön klasszikus. Az ilyenhez évek kellenek. Majd öt-tíz év múlva jó lesz visszatekinteni ezekre a játékokra. Abban viszont egyet értünk, hogy a Bioware valószínûleg sose fog a BG-hez hasonló játékot csinálni. Bár a KorOr az én szememben (még úgy is, hogy az egyik kedvencem) annyira azért nem különleges, az ME van olyan szinvonalon szerintem mint az.