37034
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • Buren
    Ez?
  • DonZorro
    Valami szakember tudna gyártani egy király kis DVD borítót???
  • wittman
    Én 1-re szoktam állítani a vizet. Hullámzás megmarad, de nem tükröződik benne a felhőzet, stb... Így még annyira nem fogja.
  • wittman
    hát jelentősen emeli az FPS-t, cserébe pocsék matt a víz mindenhol.
  • LeonSilver
    Nem tudom mennyit vihet el a számolása, csak egy számot mondtam. Viszont az is igaz, hogy amikor kijött a lonci, akkor az abban az időben általánosnak mondható gépen high-ra állított vízzel játszhatatlan volt. Szóval tuti nem keveset kell foglalkozni a nem látható vízfelülettel.
  • Molnibalage
    És tényleg van hatása az FPS-re?
  • wittman
    Most is ki lehet kapcsolni a vizet, mint a Lock On-ban vagy a BS-ben.
    option.lua water értéket 0-ra kell állítani. Igaz így sehol sem lesz hullámzó víz.
  • Molnibalage
    1/3?

Egyébként, ha tényleg ez van, akkor talán kapcsolják ki a vízhullámzást. Nem hiszem, hogy ez a legfontosabb szimulálandó dolog egy repszimben. Ez nem Dangerous Waters vagy Silent Hunter..
  • Scottt
    Olyanok mint az Arma2,az se 1 hűde valami,de hát nincs más+a közösség csiszolgatja ahogy tudja.
  • Papa01 #777
    Nálam megy az ALT-Tab.
  • Bögyörő
    Most hogy kijött a végleges verzió én is rászántam magam hogy megvegyem. Az első tapasztalataim igen vegyesek, van ami tetszik benne van ami nem. Az eggyik dolog ami nagyon nem jó hogy nem müködik az alt+tab, a korábbi verziókban müködött és könnyő volt a manual és a szim között váltani, de most akár bejelölöm a fullscreent akár nem, nem tudok ablakot váltani. Másnál se müködik az alt+tab?
  • Solt
    Megírták, aztán használat közben derült ki, hogy ez így szar... újraírni meg előröl már macerás lett volna... így marad az a verzió, hogy vegyél erősebb gépet.

Mondjuk a helyükben én az FC2-t kiadtam volna tapaszként, és a DCS széria baszakodás helyett inkább írtak volna egy új motort, vagy vettek volna egyet valakitől, és erre adták volna ki a DCS szériát... egy olyan grafikával mint pl a RoF, dupla annyit kérhettek volna a fekete cápáért, meg az A10-ért is...
  • LeonSilver
    Szerintem eleve elbaszták. Nem hiszem el, hogy tök véletlenül lett a talajvíz ilyen magas :D Gondolom így volt egyszerűbb azt meg leszarták, hogy sokkal magasabb a gépigény így. Ők is mint oly sokan ebben az iparba úgy gondolkodtak, hogy a "paraszt" majd vesz combosabb hardvert. Hát szarjanak sünt és hugyozzanak szögesdrótot. Minimum.
  • Solt
    Én sem vagyok túl pozitív véleménnyel róluk, de azért egy játék motor megírása a nulláról irdatlan pénz és idő. Olegék is mióta hegesztik az IL2 folytatását... mondjuk ők legalább csinálnak is valamit...
  • DonZorro
    Deaktiválni kell a BÉTÁT és úgy beírni újból a FULL-ba???
  • majonur
    Nem tudtok valamit fogjak resetelni az eddigi hitelesiteseket, en mar kilottem vagy harmat a hetbol, volt egy alaplapcsere, Windows telepites, stb.
  • majonur
    "Egyébként ne tévesszen meg senkit EDe, ez továbbra is béta :D csak véglegesnek hívják."

Hahaha, van egy ilyen sanda gyanum nekem is, de ez akkor is orom, boldogsag.
    Igaz hogy az osszes szerver be van lassulva, gondolom mindenki megmozdult.
  • LeonSilver
    Semmi probléma, beszélgetünk ;)

**--**

Igen, letöltöd és a béta kulccsal fog működni.

Egyébként ne tévesszen meg senkit EDe, ez továbbra is béta :D csak véglegesnek hívják.
  • majonur
    Akkor csak le kell tolteni, es mukodik a Betahoz kapott szamsorral?
  • Sanyo
    Ahh, nem neked akartam válaszolni, bocs. :)
  • LeonSilver
    Így van. Jelen esetben pedig a future szó azt jelenti, hogy "leszarom".
    Miért is csinálták volna meg normálisan mikor egyedül vannak a piacon ergo aki katonai szimezni szeretne kénytelen megvenni a szarukat. Azt meg leszarják, hogy a gép teljesítményének az egyharmada arra megy el, hogy a nem látható világtengert számolgassa, holott ezt a teljesítményt másra is lehetne fordítani.
    Ugyan ez meg egyébként az FS sorozatban is. AZ is egy szutyok csak a külsősöknek köszönhetően van még életben na meg annak, hogy ott sincs igazán már konkurencia. Nem tudom ki ismerte a Flight Unlimited III című gémet (Looking Glass, nekem megvolt dobozosban) de akkor magasan verte az MS szutykát.
    szvsz
  • Solt
    Ez future... már gondoltak a globális felmelegedésre... majd, ha már mindenhol víz lesz, csak le kell venni a talajtextúrákat, és kész is...
  • LeonSilver
    Ja, olvastam.
  • Sanyo
    Régebben írták, hogy ez a grafikus motorban, javíthatatlanul benne van. Így tervezték meg az elején, már nem lehet kiszedni.
  • LeonSilver
    Szerinted? (igen)
  • Scottt
    Számolja még a motor a víz alatti tenger hullámzását?
  • Sanyo
    Köszi, rövidhír: Megjelent a DCS: A-10C Warthog.
  • DonZorro
    A10C FULL
  • mcsaba
    Kár, mert nagyon szimpi az eredmény.
  • LeonSilver
    Ahogy nézem ezt egy fórumozó indította ergo az Ede leszarja az eredményt.
  • mcsaba
    Nézegettem az ED fúrumot és láttam hogy van egy szavazás hogy ki milyen gépet szeretne következőnek. Ezt a szavazást az ED inditotta vagy a fórumozók? És mennyire veszik figyelembe, tud valaki többet erről? Sajnos az angol nem az erősségem.
  • Molnibalage
    Azért a Falconban a dinamikus hadjárat elég sok kötöttséggel és buggal jár. Viszont tényleg, ha 15 éve - 1996 táján kezdék el programozni, az akkori lehetőségekkel és kultúrával - megvalósítható volt, akkor ma nem értem, hogy miért nem lehet. Főleg annak fényében, hogy a Falcon sokminden térem megmutatta, hogy hogyan ne.

Az F-117 meg valszeg hiperprimítv modellel van benne. Attól, mert benne van valami az adatbázisban nem jelenti azt, hogy értelme van, vagy le is van értelmesen modellezve...
  • Bögyörő
    Én nem tartom azért olyan lehetetlennek a B-2-est sem, az F-117 most is benne van, igaz AI de ha jól tudom annak is titkosak a lopakódási paraméterei, ha a légierő és nem a hadsereg :) B-2esen szeretne gyakorolni akkor simán megcsinálhatják esetleg a kereskedelmi verzióban nem pontos értékekkel. Az F-18asok közül én végülis bármelyiknek örülnék, az F-15-öt azért nem hinném mert ahogy korábban már irta valaki a légierő nem a repülést gyakorolja ezekkel a szimulátorokkal hanem inkább a fegyverhasználatot, ezért én a vadászokat nem tartom túl esélyesnek, esetleg egy vadászbombombázót esélyesebnek tartok mint egy sima vadászt de sose lehet tudni. A Mig 21-nek én is nagyon örülnék, de sajnos nem valószinü, pedig ha betennének egy-egy régebbi gépet aminek minden adata nyilvános nagyon feldobná a szimet. A dinamikus hadjárat, hát engem annyira nem zavar hogy nincs, sokszor akkor is leszednek ha én csinálom a küldetést, ha meg azt se tudnám mi hol van és hányan vannak akkor esélyem se volna, és gondolom azért vannak vele páran így, szóval nem hiszem hogy enélkül halott volna de természetesen jó lenne ha lenne benne, öszinténszolva nem is értem miért nincs ha több mint 10 éve a Falcon-ban sikerült leprogramozni akkor most miért nem.
  • Molnibalage
    Pl. nem értem, hogy miért nincs MiG-21bis. Orosz, szép, infó van róla dögivel és R-60 is mehet rá, ami benne van már most is a játékban. Peszre nem AMRAAM érába kellene betenni...
  • repvez
    ahogy mondani szokták, nem reprezentativ a felmérés, mivel sok olyan gép hiányzik a választhatóak kőzül ami még szobajohet és olyanok vannak benne ami csak az álom kategoria, arrol nem is beszélve hogy ez nem a cég listája hogy megkérdezzék a játékosokat hogy mit szeretnének.

a felsoroltak közül valoban a 18-asnak van nagyobb esélye, de ez nem jelent semmit.
  • Molnibalage
    Hozzáteszem, hogy nekem teljesen mindegy, hogy mi jön ki. Ha nincs legalább egy féldin hadjárat, az egész halott.
  • Molnibalage
    Szerintem a Lock On is paraméteres görbeseregeket használ és interpolál. Semmiféle aerodinamikai hatás és valós számolása nem történik, mert akkor egyetlen gépet sem mozgatna egy PC...
  • Molnibalage
    A B-2 szerintem kizárt. Nincs értelme egy olyan gépet modellezni, amiről szinte semmit sem tudni és a legfontosabb tulajdonságát - stealth képessége - valszeg nem képes a motor modellezni.

A hadseregnek semmit sem készítenek, max. a flottának vagy a légierőnek. F-15C már molt, szétrepülheted az FC2.0-ban vagy más régiben. F-15E, F-16 akármelyik verziója vagy a Hornet / SH az esélyes. Egy szavazáson az SH győzöütt valami 63%-kal.

Itt.
  • Molnibalage
    Melyik F-18? Mert, ha lehetne válaszatni és az A verzióra szavaznék. Nekem az egész AMRAAM korszak valamiért taszító...
  • Wampa
    1-2 év?:)