36922
Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
#674 Igen, én is gondoltam arra, hogy van minimális oldás, de érdekes, hogy az elektronika nem tiltja le az oldási lehetőséget... :) -
#673 Nem szoktam nézni Papa de lehetőleg minél magasabbról. Meg gondolom van egy minimum oldási magassága is. -
#672 Igen, felesleges az újbóli TGP.. :) Bezavar az sok NOT SOI hibaüzenet.. :)
Egyébként milyen magasról oldod a bombát? :) Sokszor nekem a cél mögött csapódik be.. Lehet alacsonyról oldom.
A mozgatással az nehézségem, hogy a kamera képe is mozog, nehéz mozgatni a keresztet.. :) -
#671 Az nem lehet, hogy több pilonon is viszel GBU-t és csak az egyik párét állítod át CCRP-re? Mert nekem soha sem csinál ilyent, ha mentem a beállítást akkor az úgy is marad.
Ha nem váltasz át AREA-ról POINT-ra akkor tudod mozgatni a célkeresztet bár az is igaz, hogy GBU-t nem igazán használnak mozgó célok ellen. Talán csak lassú mozgású vízi járművek ellen de még ez sem biztos.
Az MFD-n ha kiválasztod az AG módot akkor miért nyomsz megint egy TGP-t? -
#670 Értem, köszi. :) Mondjuk nálam nem teljesen kerek a dolog.. így csinálom:
1. Bal oldali MFD: DSMS.
2. Kiválasztom a GBU-12-est.
3. Prof nyomógomb és és kiválasztom a CCRP módot.
4. Save
5. Prof Main
6. A weapon off-t a léptetőkkel GBU-12-re állítom.
7. Act. Pro nyomógomb.
8. Stat nyomógomb.
9. Érdekes ekkor visszaáll CCIP-re, azt kézzel újra CCRP-re állítom.
Az is érdekes a HUD-on néha megjelenik a CCRP invaild hibaüzenet. Addig marad ott amíg be nem fogok valamit a keresővel.
A jobb oldali MFD-én:
1. TGP
2. A-G
3. Majd újra TGP.
Az általad leírt módszerrel befogom a célpontot majd oldom a bombát.
Ami nekem nem tiszta a profil rendszer..miért kell újra CCRP- módba kapcsolni?
Illetve ahogy tapasztalom mozgó járművek ellen nem tudom használni a fegyvert.. (Oldás után nem tudom mozgatni a lézert.)
Erről az használati módról mi a véleményed? -
#669 Persze. Csak nem kell figyelni azt a kis szart. Amikor nulla lesz a számláló, oldja is a bombát. -
#668 Köszi a választ!
Az automatikus oldás esetén is ugyanúgy kell használni a fegyvert? -
#667 Lehet kicsit későn próbálod leoldani vagy nemtudom. Kipróbáltam ma, megy úgy mint a falconban. Szóval ha lenyomod az elsütőbillentyűt és nyomvatartod akkor automatikusan oldja a bombát amikor kell.
Nem találom most mi de "régebben" az 1-2-3-4 volt az autopilot.
AUTOPILOT
1 LAAP Engage/Disengage
2 LAAP Path Hold
3 LAAP Altitude/Heading Hold
4 LAAP Altitude/Bank Hold
Most viszont nem csinál rá semmit és a konfigban sem látom. -
#666 No, kipróbáltam, az az érdekes, nem minden esetben oldott.. kb 8 esetből háromszor... De ekkor mondjuk talált is! :))
Állat, nagyon tetszik, köszi még egyszer a tutiralt!
Nincs esetleg ötleted?
Illetve, ami még probléma nekem, hogy nem találok magasság és iránytartást.. engem fáraszt, hogy a gép folyton "elmászkál".. Nem tudod létezik ilyen rendszer az A-10-ben/a szimulátorban? -
#665 Köszi szépem, holnap kipróbálom!! :) -
#664 Természetesen van hozzá köze (Continuously Computed Impact Point/Continuously Computed Release Point). A CCIP bombázást nem írom le mert az egy kis gyakorlással elsajátítható.
**--**
Mikor kiválasztod a fegyver profilt akkor át kell állítani a módot CCIP-ről CCRP-re. Save, Prof Main, Activcate és Start. Ilyenkor van faszán betöltve a profil.
Az cMFD-t átállítod TGP-re (természetesen a TGP-t korábban be kell kapcsolni mert egy kis idő mire bemelegszik).
Megkeresed a célt, nyomsz egy +rövid" Lctrl+up -ot (ekkor TGP képernyőn a marker átvált area-ről point-ra). Ha kell ráviszed pontosan a célra a markert és most nyomsz egy hosszú Lctrl+up -ot. Ez jelöli ki a célt (vagy mi a rák). Ilyenkor már vagy fel van kapcsolva vagy ha nem hát felkapcsolod a lézert. Ha mindent jól csináltál akkor a HUD-on lesz egy függőleges vonal, a tetején egy kis körrel. Azt kell figyelemmel kísérni mert az fogja mutatni a bomba oldásának idejét. Ha a célhoz közelebb érsz a kis kör mellett lesz egy szám ami visszafelé számol. Amikor 10-hez ér akkor szépen elkezd levándorolni a kör és amikor nulla akkor kell oldani a bombát.
Azt még nem próbáltam, hogy mint a Falconban lelehet nyomni az elsütőbillentyűt már korábban és majd automatikusan old vagy figyelni kell és manuálisan oldani.
Elsőre lehet kicsit zavarosnak tűnik (másodikra is szerintem) de nagyjából lehet érteni :)
-
#663 Ne haragudj, most vettem észre, hogy nekem írtál.
A konfigom:
i7 2,66GHz -> 3,5GHz;RAM:6GB; VGA: 4890 1GB. Ez nem rossz gép, de korábban, a patch előtt ezen a konfigon is voltak sebesség gondjaim.
-
#662 Nem igazán, bár lehet köze van hozzá.. A lézeres bombázásra gondoltam.. A célt már betudtam fogni, a lézer is be van kapcsolva.. de mégis oldás után nem a cél felé zuhan a bomba..
Olvasgattam a manualt, elég sokféle üzemmódja van. -
#661 A bombavetési módokra gondolsz (CCIP-CCRP)? Az ment bár a második peccsben próbáltam, a harmadikban nem. A mostaniban nem próbáltam, majd holnap után ránézek. -
#660 Ok, köszi megnézem! :) Az LGB bombákat tudod használni? -
#659 Akkor nagyon lassú ha rázoomolsz a célra vagy úgy felejted, de ez természetes. -
#658 Urak, még egy kérdés a Maverick-el kapcsolatban.. :) Ti nem érzitek lassúnak a marker mozgását a HUD-on? Sokszor járok úgy, hogy mire odaviszem a célra ráviszem majdhogynem fölé érek.. :) Pedig messziről indulok. -
beci43 #657 Az egyetlen kifogásolható dolog a fehér képernyő.Nálam nagyot gyorsult a játék,optimalizálták,ez a lényeg.
Egyébként ED fórumon olvashatjátok,hogy még idén ki jön az 5. tapasz. -
#656 Kutter szerintem ki se "kapcsold" most már az iróniát :)
Az ironikus "mód" lesz ezentúl az EDe velejárója :(
Az .edm is egy kalap xar. Simán meg lettem volna a .lom modellekkel is.
Az egyetlen pozitívum, hogy az árnyékok végre nem olyanok mint egy YTONG fűrész fogai :D -
#655 Jah kimaradt a kérdés.. :)) Hol, hogyan kell ezt megtenni? :) -
#654 Urak, sok gyakorló küldiben kell a következőt beállítani:
Set your streepoint waypoint 4 (RANGE) Köszönöm a válaszokat! :)
A játék sebessége nálam nagyon sokat gyorsult, a töltési idő is megfelelő.. de az tény , hogy ez nagyon gépfüggő.. -
#653 Ja. Ritka szar, hogy ennyit kell várni rá. És valóban igaz, se nem lett szebb se nem lett jobb. -
#652 Papa01 ! Légyszi írd már meg milyen konfigod van, és arra a gyorsulásra is kíváncsi vagyok mit értettél alatta :)
Lehet hogy NVidia alatt jól muzsikál, de az ATI-t lehet, hogy nem szereti.
Tegnap nyomtam egy kis DCS-BS-t és FC2-t is. Régen toltam már, szóval meglepett a fullos grafika meletti FPS "fény"sebessége a DCSW-hez képest. Nem is értem mi eszi a konfigot a DCSW alatt. A műszerfal, a repmodell ?
Ha mindent LOW-ra állítok a Varacskosnál a Fullos DCS-BS akkor is 3x gyorsabb :( -
Caterpillar #651 Szerintem a 9 hónapos eltéréssel kiadott részek nagyszerűségében és a kiadási határidők pontosságában kezdjünk bízni! xD
Irónia OFF... -
#650 Ja, ki kell várni a fehér képernyőt. Wags is írta.
Nekem is ment vagy 10 percet:( Ami viszont még idegesítőbb, hogy utána is mindig sokat kell várni a Launcher betöltésénél, az Options megnyitásánál és a játékból vissza az editorba (DCS.exe -> Launcher.exe) is Q.sok időt emészt fel. Maga a játék lehet, hogy kicsit gyorsult, de hogy a pulzusom és a vérnyomásom a sok várakozás miatt jóval többet, az tuti :Grrr
Szebb sem lett, jobb sem lett. Szóval egyre szarabb az egész.
Vagy ezek ott tényleg úgy gondolják, hogy majd mindenki vesz egy brutál gépet (<fél milla még mindig szerintem) a kis játékszerük miatt ?
Akkor most kezdjek bízni az 5. foltozásban ?
-
#649 Nekem is vagy 5 percig melózott.. :) -
#648 Ja. Qrva sokáig kell várni vele. Engem is leszopatott. -
#647 Nekem egyenlőre el sem indul... Van valami trükkje? Elindítom és megáll egy rohadt nagy fehér képernyőn még az elején mely felirata: "dxgui Lua binding"... :( Az előző részek mentek mind! -
#646 Nagyon sokat gyorsult!!! -
#645 The next Beta (Beta 04) will focus on optimization / increasing frame rates.
Nagyon kíváncsi vagyok, milyen lesz a szimulátor az új patch-el... :) -
beci43 #644 Itt a harmadik peccss!
http://www.digitalcombatsimulator.com/index.php?scr=product&product_sid=DCS_A-10C_Beta_4_Patch_EN&end_pos=2364&lang=en -
#643 Naturalpoint TrackIR 4.1.038 beta 03 (2010.12.17.)
http://media.naturalpoint.com/software/TrackIR_4.1.038.beta.03.exe (4.8MB)
VÁLTOZÁSOK:
- Added support for 64-bit TrackIR Enhanced games <- TATATADA :D
- Added Slovenian language translation
- Fixed netKar PRO loading incorrect profile
LINK: http://www.naturalpoint.com/trackir/06-support/support-download-software-and-manuals.html -
#642 Sajnos nem tudok segíteni, esetleg próbálj írni nekik mailt, hogy paypalen tudsz-e fizetni. -
#641 Az eredeti akcióban 13-án minden gép 5$ volt. -
#640 Our FIVE DOLLAR FRENZY promotion will commence on 09:00 GMT on the 8th of December and last until 09:00 GMT on December 25th 2010. Every 24 hours one product will be picked at random from our product range to be priced at just FIVE DOLLARS! So be sure to grab yourselves some fantastic stocking stuffers before santa grabs them all!!!!
Minden 24 órában 1 termék kerül véletlenszerűen kiválasztva a termékek közül amit öt dollárért adunk.
Ebből én arra gondolok hogy az az A-10 már nem 5 dolcsi :)
Mégis csak marad a torrent :D -
#639 Értem, köszi! Az a problémám, hogy nem lehet megadni a 3 jegyű ccv kódot, így nem tudja leszedni a kártyámról az összeget. Van ötleted arra, hogyan küldjem el hozzájuk a pénzt? -
#638 Igen, de nekem angol bankkártyám van. Elvileg ez az 5 dolcsi csak egynapos akció volt de mar én is a lejárat utan vettem es mukodott. -
#637 Te meg tudtad venni? Én nagyon szívok vele. A fizetéssel. -
#636 Végűlis ha úgy nézzük, hogy FSX-hez egy A-10 54 dolcsiba kerül akkor ez még olcsó is. De ha úgy nézzük, hogy ez most le van árazva 5 dolcsira... akkor megvesszük.
-
#635 Akkor azt írtad, lényegtelen. Jelem formájában egy rakás fos.Ez a lényeg.