36922
Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
majonur #634 Nem irtam, hogy talan. Amit irtam az a "tehat elorendeltuk".
-
#633 amugy milyenek a visszajelzések külföldröl a bétával kapcsolatban?Ugyan ugy megy az oltás mint itthon vagy nyalnak az ED-nek , hogy milyen jo? -
#632 Nem "talán előrendeltük" lévén írva vagyon, hogy pre-purchase. Ez elővásárlást takar aminek a fejében használhatjuk a bétát (Pre-purchase of "DCS: A-10C Warthog" also provides access to Beta versions of the game. ). Ettől függetlenül jelenlegi formájában a DCS:A-10C egy szutyok. -
majonur #631 Na igen, de azert az nem volt titok hogy ez csak beta.
Tehat elorendeltuk a jatekot, es bonuszkent kaptunk egy beta verziot.
Ami utolag visszanezve nem volt tul jo otlet, van egy egy csomo baromsag ami remelem, hogy csak a betaba lesz igy, viszont a ketely megmarad amig meg nem erkezik a vegleges verzio. -
#630 De még elvileg béta, ha jól olvastam. Mondjuk azt se nagyon értem, hogy bétáért minek kérnek pénzt? -
#629 Szerintem nem mostanában. Én ugyan megvettem de jelenleg nemhogy 60dodót nem ér de szerintem még 10-et sem. -
#628 Ez a 60 dolcsi mikkor várható, hogy lejjebb megy? Nagyon vártam ezt a játékot erre megszívatnak az árral. -
#627 Thrustmaster HOTAS T.A.R.G.E.T software RC2[/size] [size=9](2010.12.11.)
[size=9]FORRÁS:[/size] http://ts.thrustmaster.com/eng/index.php?pg=view_files&gid=1&fid=3&pid=311&cid=5
[T.A.R.G.E.T.] 40.3 MB
[User manual (English) - v1.5] 5.7 MB
[Script Editor basics - v1.4] 1.5 MB
[Script Editor Appendix - USB Keydown and Keyup codes - v1.2] 176 KB
Támogatott termékek:
- HOTAS Warthog
- HOTAS Cougar
- MFD Cougar pack
- T.16000M
Változások:
- The crash caused by keyboard language is solved
- The FW version + serial number display for Warthog Joystick and Throttle
- The Cougar RUDDER axis is added in GUI and can be used
- Creating .ttm files from script editor is now possible
- The devices which are not selected in GUI are not disabled (thanks to the new script command Exclude)
- Added in GUI a button which displays in Wordpad the generated script, this may be very useful for the ones who want to learn the script assisted by GUI
- user friendly error message when both GUI and editor are opened
- Version number displayed in the GUI application menu bar
- Right mouse click on config files in Dashboard with 3 options (Run, Edit, Print)
- how do I -> run at selection, without 'Go' button
- events tree - single click select
- run configuration button -> moved up and made bigger, from the border in the content
- warthog idle on/off buttons reversed
- non-Thrustmaster devices - notify the user with an "unsupported" message in the output window at script launching
- mouse axis up, down, left, right can be assigned as button events in GUI
- configuration options -> mouse speed value selector
- GUI Config files list -> full path tooltip
- keyboard shortcuts for message boxes (ENTER, ESC, SPACE, TAB)
- fixed the KP . key issue (compile error in GUI generated code)
- keys F13..F24 should work now
- fixed the 3D model jump on Configure Axis
- DFM and SPDM are swapped
- All virtual keys are released when the script is stopped
- MapKey function extended with a new parameter 'rioumd' (but still fully compatible with the old one)
- CHAIN delays preserved at button release (should avoid sticky keys in CHAINs with delays and no LOCK).
- other bugs solved and improvements” -
#626 HOTAS Warthog joystick driver/firmware
LETÖLTÉS
Telepítési útmutató
FORRÁS: http://ts.thrustmaster.com/eng/index.php?pg=view_files&gid=1&fid=3&pid=311&cid=1 -
#625 Köszi a gyors híreket, remélem előbb-utóbb csak újra bele kerül.. :) -
#624 4.1.038 beta 02 (2010.12.10)
http://media.naturalpoint.com/software/TrackIR_4.1.038.beta.02.exe
Változások:
- Added support for TrackIR 5 cameras with serial 155560+
- Removed support for 64-bit TrackIR Enhanced games to allow further improvement <-Tehát bibi van a 64bit supporttal :)
5.1 beta 01 (2010.12.10)
http://media.naturalpoint.com/software/TrackIR_5.1.beta.01.exe
FORRÁS: http://www.naturalpoint.com/trackir/06-support/support-download-software-and-manuals.html -
#623 -
Solt #622 Jaaaa... ezt nem tudtam. :) Ezt nem vettem meg, de ahogy látom nem is fogom... -
#621 Azt használom, de áttérek erre, ugyanis ebben a szimben, amennyire tudom, 64 bites OS alatt azért nem ment a TrackIR, mert nem volt hozzá megfelelő driver... De javítsatok ki, ha tévedek.. :) -
Solt #620 Miért nem az 5-s verziót használod? :) -
#619 Új TrackIR driver - Version 4.1.038 beta 01 - 64 bit -
#618 Hát,nem jó hírek!
Vaze -
#617 Jaja, én is elindítom... látom 11 fps... ki is lépek egyből.. de én még bizakodom az optimalizációban. Hátha. -
beci43 #616 Csatlakozom Leonhoz.Kidobott pénz volt.Mindennap próbálkozom azzal hogy megszeressem,aztán azon kapom magam,hogy a Black Sharkkal játszom.Talán a következő béta peccsnél majd előveszem megint... -
#615 Minden szavad igaz, már megbántam én is azt a kibaszott 60$-t érte. Az a legnagyobb baja, hogy semmivel nem lett jobb vagy "szebb" mint az FC2, talán egyedül a klikkelhető kabin ér valamit, de nem 60dodót. -
#614 Nem "lesz", hanem már MOST 60 dolcsi, és úgy tippelem, hogy nem is lesz olcsóbb, csak akkor ha EDe belebukni látszik majd ebbe az egész DCS bug-ságba amire azért van esély rendesen.
Akik megvették panaszkodnak. Akik nem vették meg azok vagy elvből vagy dafke nem veszik. Igaz, hogy Béta, de olyan iszonyat sok hiba van a programban - az apróktól az égbe kiáltókig - hogy szerintem csak 2011 nyarára lesz ebből "valami" és akkor Nevadáról még nem is beszéltünk.
Hibás az egész koncepció. Flanker2 alapokon nyugszik az egész és hiába az új 3D .edm modell, szebb sem lett igazán, de pláne nem lett jobb.
Szerintem kis hazánkban ezen a jelenlegi áron nem lesz eladható, legalábbis nem a TECSÓ polcairól :) Majd egy - másfél évvel az Alfa megjelenése után - mikor majd a NETen is fél - harmad áron letölthető lesz, majd talán akkor lesz Nálunk is kapható a lemezes változat.
Az persze 2012 karácsonya :D
-
#613 Mikor jelenik meg itthon? -
#612 Azt ugye nem gondolják komolyan, hogy 60 dolcsi lesz? ha igen akkor kurva élet, hogy nem veszem meg pedig Black Shark megvan. -
#611 Ugye milyen gyorsan telik az idő Frei Tamás társaságában :D (értsd EDe :( ) -
#610 Úristen. Ilyenkor döbbenek rá, hogy már megint eltelt egy év. :( -
#609 Virtual Airshows - VFAT 2010 - December 3-5. között. -
majonur #608 oke, koszi. -
Caterpillar #607 Csak az első pár alkalommal lesz lassú a betöltés, utána ha a grafikán nem állítasz fel fog gyorsulni! -
#606 igen -
majonur #605 szisztok!
Azt szeretnem kerdezni, hogy a patch-eles utan (nem voltam gepkozelben hetek ota, csak most raktam fel) borzasztoan lelassult a toltesi ido, mas is eszrevett valami hasonlot? -
#604 Nem, én nem tudtam. Jó tudni. :) -
#603 Kedves Balázska!
Nevada mint Te is tudod egy kis lelkes "amatőr" csapat munkája (luckybob és haverjai), lelkes lockonosok akik fejlesztőkké avanzsáltak.
A Nevada scenery, része a fejleszthet magának mindenki saját hadszíntért koncepció része (TheatresOfWar)
Mert vannak virtuális századok akik eljátszák a mindennapos kiképzési repüléseket úgy mint a real pilóták, csak épp a szgépük előtt ülve.
Ők nem az össze-vissza lövöldözök emberek. Tematikusan felépített kiképzésükhöz pedig valóban jól jön egy Nevadai Scenery mint az életben.
Szóval Nevadával semmi probléma. -
bgabor #602 Annyi az értelme, hogy végre lenne egy sivatagos hely, és elszakadhatnánk végre egy kicsit az unalomig ismert Grúz hegyektől. Ráadásul az sincsen egészében kidolgozva, török repterek nincsenek rajta. -
#601 Komolyan nem értem ED-éket. -
#600 Ez mit jelent? Egy n+1-dik meg nem valósult terv részét?
A nevadai helyszínnek mi értelme? Milyen háborús környezet szimulálásáért éri meg Vegas-t modellezni?
Komolyan nem érted ED-éket... -
#599 Nevada állapota 2010.nov.1-én:
http://forums.eagle.ru/showpost.php?p=1019057&postcount=1
Nem tudom mennyi idő lehet mire a szürke dobozokból épület lesz, de szerintem emiatt a DCSW kiadásának időpontját nem fogják csúsztatgatni, bár EDééknél ez már szinte kötelező -
#598 És akik agyalogtak a DX11-ről annak ez is itt van
#ifdef DIRECTX11
technique10 Standart31
{
pass P0
{
SetVertexShader(CompileShader(vs_4_0, vs_main()));
SetGeometryShader(NULL);
SetPixelShader(CompileShader(ps_4_0, ps_main()));
SetDepthStencilState(enableDepthBufferNoWrite, 0);
SetBlendState(enableAlphaBlend, float4(0.0f, 0.0f, 0.0f, 0.0f), 0xFFFFFFFF);
SetRasterizerState(cullFront);
}
}
Tehát ha DX11 környezetet észlel akkor DX10-es 4.0-ás Vertex Shater és Pixel Shader hívásokat használ. -
#597 "FC2-be is jó lenne ez a település megvilágítás..."
Szimpla leszállító fény (sárga és fehért) használnak fake_omni_lights néven. -
#596 "Ennyi. EDe dönt. Ha nem akarja, hogy a Varacskos eltűnjön a sülyesztőben (az FC2-vel egyetemben) akkor összkapja magát és kiadja a Merged Foltozást az összes termékéhez."
Ha nem idióta EDéék marketingese akkor az FC2-höz kiadnak persze lóvéért egy 2.1-es upgradet az új EDM graf motorral és konvertált modellekkel, meg a TheatresOfWar Scenery választhatósággal. -
#595 "Tudom, hogy nagy kérés, de a Krím félsziget és környéke helyett választhatnának már valami normális helyszín, ahol normálisabb hangulatú bevetéseket lehetne összerakni. Európa, Korea, stb."
Csak halkan jegyzem meg hogy a játék TheatresOfWar könyvtára nem véletlenül van ott