23897
  • gyurka666

• marko37
    és ezt nem tudják akik csinálják?
  • Chris von Bone
    ilyenkor látszik mennyi sz@rral van tele egy térkép...

De ha ugyanolyan objektekről van szó, akkor használd a replace-t, és sippi-suppi megvan :)
  • dávid 001

:D Én ifám:)
  • boky84
    ha átdobod data-ra akkor megpróbálom megcsinálni ezt a festés problémát
  • boky84
    sajnos meg kell nyitni és a benne lévő összes cuccot le kell venni egyenként
    én tegnap este kb 3 és fél órát ezzel cseszekedtem

mindet egyenként szépen lassan átállítottam
  • marko37
    tele van a hócipőm meg a térképem a maple tree 1000000 clipdistancéval
  • gyurka666
    Ezt tudom de nekem ebben a színben nem igazán jön be:S inkább ilyen kék verzió érdekelne....
  • gogabi79

IFAL60
  • kisspeter1979
    Én nem értek túlzottan hozzá, de egy szakember már átnézte nekem a gépet meg a telepített rendszereket még a nyáron (portalanítás, takarítás, vírusirtás, stb.).

Eddig bírta :(
  • gyurka666
    esetleg ezt a remek Ifát nem osztanád meg a nagy közönséggel?:)
  • Chris von Bone
    nem lehet hogy csak rendbe kellene tenni az oprendszered? kicsit olcsóbb...
  • kisspeter1979
    Tönkrement a videokártyám :(!

Már az alap mapon is beszaggat néha :(.

Úgyhogy a lovak egyenlőre megúszták.
  • Chris von Bone
    Köszi
  • Chris von Bone
    ezt már áttárgyaltuk egy korábbi hsz-ben, de kérdésedre a válasz, nem elég!
  • marko37
    Nem Chris ezt a mod mappába kell bemásolni
  • marko37

hogy tisztázzuk a dolgokat elég ha aPORT-ot veszem le 1000méterre vagy nyissam meg?
  • kisspeter1979
    Szia Chris!

Köszönöm. Kipróbálom kisebb láthatósággal. Ha úgyse jó, mennek a vágóhídra! :D
  • dávid 001
    Szerintem ifák közül ez a legjobb! bocsi a többi emberre de nekem ez a véleményem de a többi ifa is jó:D
  • boky84
    hehe sztem tök jó h valóság alapon csináltad
  • boky84
    akkor nem kérdeztem semmit

köszönöm a válaszod
  • Chris von Bone
    Ha az animált tehenekre gondolsz, akkor azt a játék automatikusan állítja a teljesítményhez.
  • dávid 001
    SZép :D
  • boky84
    map bütykölésre visszatérve
    beállítottam minden objektet 500 méterre
    minden gépet eszközt 200ra

azt szeretném kérdezni hogy a látható tehenek számát hol lehetne állítani?
  • Chris von Bone
    Ha jól sejtem akkor ezzel felül kell íratni az eredetieket, ugye? Tk akármit bele lehet rakni, de keréknyomhoz, és AP-hez az i3d-ket is szerkeszteni kell...
  • Chris von Bone
    Én disznókkal jártam így! Persze azoknak is 100 Km-es látótávuk volt. Levettem 80-ra és azután nem szaggatott, de találkoztam már olyannal is amit akármire állítottam, nem lett jobb. Javaslat, nézd meg az i3d-jét, és ha 1-2 MB-nál nagyobb hagyd a francba, vagy nézd meg a text-ek méretét, és ha kell tömörítsd.
  • gigamen
    Muszáj volt kipróbálnom

• marko37
    Tisztelt Házigazda nézd meg légyszives KDC Improved FS2011 Vehicles v1.3 ezt a packot mit tudnál kihozni belőle? ,gondolok ilyenre "porolós keréknyomos kombájn traktor esetleg AP belerakni nem lenne rrossz ha megtudnád vagy valaki megtudná csinálni
  • marko37
    SZia Tom "Hogy hívnak kisfiam? TOM. Milyen TOM? nemtom
    viccet félretéve töltsd le ezt KDC Improved FS2011 Vehicles v1.3
    innen és az alap gépek lesznek benne kicsit modositva a potok alapból ezt viszik <fillTypes fruitTypes="wheat barley rape maize chaff maizev2 rye mohn soybean sunflower oat rice pea greenwheat triticale" />
  • kisspeter1979
    Sziasztok!

Nem tudja valaki hogy hol tudnék letölteni város kezdete meg vége KRESZ táblát? Szerintem úgy lenne hiteles egy falu vagy város, ha neve is van a térképen.

Előre is köszi!
  • kisspeter1979
    Szia tom36!

Ment egy privát üzi!
  • kiscékus
    Sziasztok nem vagyok nagy szám de van egy kis szavazás most mivel gondolom egy ideig nem leszek gép elött mivel javitani kell a jegyeimet de az a szavazás mijen munkálatokról akartok képeket kapni tölem lehet:szántás,tárcsázás,vetés,kultivátrozás!Hogy miröl akartok képeket látni privátban küldjétek el !És ha megjönnek a képek megmondjátok hogy jók e vagy nem !Csak tessék!Majd kaptok egy kis ajándékot!Sziasztok!
  • dávid 001
    Beleírod az xml-be hogy sunlofer asszem de még várd meg a többieket
  • tom36
    Hellósztok

nem tudnátok abban segíteni, hogy hogy lehet átírni a pótkocsik tárolását
    mer 1 ojan problémával szembesültem, hogy az alap játékban lévő paltók nem tudják a napraforgót tárolni.
    majd próbáltam átírni az adatait de nem jött össze
    meg sajna nem is találtam rá meg a megoldást.
  • Rikcsoo
    Köszi!
    Jah és jó képek!:)
  • dávid 001
    köszönjük
  • gyurka666
    Hát persze:)

-->Letöltés<--
  • Rikcsoo
    Elkérhetnék a rögtörőt?
  • gyurka666

• kisspeter1979
    Szia Chris!

Mivel nem jó a videokártyám én 400-ra állítottam átlagban a láthatóságát az objektumoknak. Viszont töltöttem le pl lovakat, hogy kicsit színesebb legyen a térkép. Ne csak teheneket lássak. A falu közepén gondolom a sok épület miatt még mindig beszaggat kicsit a kép, de azok az átkozott lovak mellett szinte megáll az élet. Mit lehetne ezzel a hibával csinálni? Nem szívesen törölném ki a lovakat, de ha nincs más megoldás eltakarítom őket. :(

Előre is köszönöm!