23897
![fs.png](https://farming-simulator.com/cms/uploads/news_607ffcb109e27.jpg)
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
SWITC LIMIT -
szoszibá #7114 Sziasztok! Világosítsatok már fel ezzel az elakadással kapcsolatban. Láttam olyan videókat youtubon ahol elakadt a traktor és egy másikkal vagy kettővel húzták ki. Hogy megy ez, milyen pályákon működik ez? Ehhez olyan pálya kell ahol van sár, vagy máshol is előfordulhat? -
gsxrniki #7113 Nagyon jó lett az őstermelő barátok v3 nagyon tudom ajánlani aki szereti a közepes mapokat. -
kiscékus #7112 Már megint kérek valamit:Aki tudja belinkelné ezt a két traktort de minden esetre megmondom hogy a jobb oldali kéne a bal oldali már megvan külön !
-
kiscékus #7111 Valamelyik ek nem csinálya de nem huzhatok mtz 82-esel 12 vasu ekét!! -
a pontos megoldást nem tudom
de próbáld meg hogy másik ekét használsz azzal is csinálja e -
kiscékus #7109 Létszives segitsen valaki!! -
Ben66 #7108 http://agrar-mods-2011.ucoz.ua/load/landwirtschafts_simulator_2011/pricep/12
Ezen az oldalon vannak bálaszedők is,de nem tudom hogy melyik a jó. -
kiscékus #7107 SZIASZTOK!valaki segiten nagyon fontos lenne hogyan tudom megcsinálni hogyha szántok akkor nem birjak minden felszántani csak a földet ugy mint a kultivátorozásnál csak a földet konckilderezi a mást nem ezt hogyan tudom megcsinálni ?? Válaszoitokat köszönöm ha egyáltalán segit valaki!! -
Megpróbálom!
Köszönöm a választ! -
Gamefarm fórumra ment konkrét válasz. Kiegészítésnek annyi, hogyha sima jegyzettömböt használsz, akkor az ékezetes betűket nem fogja megjeleníteni. -
Simán átírom magyarra és elmentem? Ennyire egyszerű?
-
a modDesc.xml-ben -
A bal felső sarokban lévő ablakban megjelenő funkcióparancsokat hol lehet átírni?
Pl. ha idegen nyelvű, hol tudom átírni magyarra?
-
Te melyik 3D szerkesztőt használod? -
feltetted a nap kérdését
nekem ez tetszik
-
na úgy tűnik sikerült végre beépítenem az első világítás skriptemet
hogy eddig ezt miért nem tudtam megcsinálni
-
Mért nem töltesz le olyat amin eleve működik? Van vagy 50 biztos belőle... -
szevasztok
kéréssel fordulnék hozzátok
van egy 1000 éves lexion 770-esem
szeretnék megkérni valakit hogy csinálja meg hogy működjön a féklámpája + az irányjelzője
előre is köszönöm ha valaki megcsinálja
claas lexion 770 letöltése
-
Ben66 #7096 köszi:D -
Tudnátok ajánlani egy tuti jó módszert a gyors, hatékony bálagyűjtésre?
Esetleg gépeket?
Az általam használt kisbála kocsiról nem tudom leüríteni a rakományt. Valami megoldás erre?
Köszönöm! -
És az melyik pótkocsi amelyikbe viszed a kocka bálát? -
kitt2000 #7093 Itt van ez az!
Itt van amit keresel! -
kiscékus #7092 Sziasztok meghoztam a képeket a tárcsázás és a szántás nyerte el a szavazást de most csak a tárcsázás!!Beszéljenek a képek:
Ezen a képen már nem én hajtottam kijött a szomszéd hozott ebédet még én ettem vagy pihentem addig ö tárcsázott!
Itt már vége a tárcsázásnak:
Mikor hazaértem akkor látom hogy folyik az 82-ezböl az váltóolaj igy nekiálltam javitani :
BOocsánat a sok képért de ritkán raknak de remélem tetszenek!! -
Ben66 #7091 Z melyik map?? -
5 percet vettél el az életemből -
Tud valaki segíteni?
Erről a pótkocsiról hogyan lehet lerakni a bálákat? Egyszerűen nem tudok rájönni. :-(
-
én még a féklámpa + irányjelző cuccokat se tudom betenni pedig van vagy 4 féle leírásom
szal ne keseredj el -
kisspeter1979 #7087 Jó neked, hogy tudsz modellezni. Én hiába olvasom a weboldalakat. A 3d szerkesztő leírásában az van hogy ezt meg azt megnyit. De cseszik az bármit is megnyitni. :(
A GE leírásokban meg csak az van, hogyan lehet objektumot rakni jobbra meg balra, meg a terepet rendezni, meg a traktor kerekét lecserélni. :(
Tuti én vagyok a béna, de nekem ez valahogy nem megy. :(
Biztosan rossz szavakra keresek rá. -
Azért egyszerűbb lett volna, ha nem kell mindent kinyomozni...:) -
Leírás minek?..
Mindent magam tanultam meg tudok modellezni konvertálni enyhén scriptelni meg a többi ilyen kis apróságot..de a google a barátod meg a youtube én is onnan tanultam meg mindent! -
-
régebbi képem:
-
kisspeter1979 #7082 Leírás az nekem is jó lenne. Én szeretem magamnak megcsinálni a dolgokat, de leírás nélkül marha nehéz és sok mindenre rá sem jövök. Pl. próbáltam már objektumokat szerkeszteni, de ha véletlenül sikerült is valamit összehoznom, akkor meg elmenteni nem tudtam. :( -
hát elvileg zolinak semmi nem akadhat a gépén elméletileg ha valóban akkora a gépe mint portálon híresztelte.....
ha lenne normális leírás mindenről hidd el sokan közülünk is próbálkoznánk a külföldi modok javításával
nem kérnénk segítséget ha megakadunk valamiben -
Ja csak az jól megvan csinálva jól beállítottak rajta mindent..ahogy hallhattad olvashattad amit csinálnak most mapot Zoli108-ék annak is kibaszott nagy a mapi3d-je és a ProFarm 5x annyira akad neki mint az..mert jól beállították Zoliék vagyis egyik "embere".. -
én csak külföldi oldalakat figyelek mivel a magyarok általában a szoc gépparkot gyarapítják én pedig nyugat párti vagyok -
ezzel a képfeltöltéssel kapcsolatban lenne az a kérdésem hogy másik képfeltöltő oldalt nem tudnál engedélyeztetni ide?
pl:képfeltöltés.hu
legközelebb képpel linkelek
elnézést a hanyagságért -
kisspeter1979 #7077 Be lehet azt valahogy állítani, hogy esőben is tudjak aratni? -
én nem csak magyar ls el foglalkozó oldalt szoktam át nézni,külföldit is.
Boky,lécci képel együtt legyen az amit megosztasz letöltésnek.köszönöm