23835
  • gogabi79
    már töröltem!csak fel hivtam a figyelmét rá
  • gyurka666
    Törlés gombot kell használni és meg van oldva
  • marko37
    haver szó nélkül törölnöd kellett volna az ilyen HSZ eket
  • tamás98
    Egyszer próbálok normális lenni,akkor is leb*szol....
  • marko37
    NEEEE csintalankodj
  • csintalanakos
  • csintalanakos
  • csintalanakos
  • Rikcsoo
    Map i3d mérete?
  • gyurka666
    szinte már vártam ide mikor fog ide érni.... szerintem egy nagy marhaság....
  • gyurka666
    Íme itt vannak a képek:)

• talloli
    Megjelent az általam legjobb magyar map-nak tartott Őstermelő barátok 3. javított változata.

Innen letölthető:
    Őstermelő Barátok v3
  • szoszibá
    Tud valaki akkor olyan lexion 770TT modot, ami multi képes (MM,) és amerikai fajta. A caterpillaros festésűre gondolok! Jah és jó lenne ha lenne benne fordulatszám szabályzó. Kösz!
  • gyurka666
    ha véletlen nálatok is békás képek jönnek be akkor előre is bocsánatot kérek csak nem jó nálam valamiért az abload:S ez esetben kérem szépen törölni a hsz-em És ha már itt tartunk melyik képfeltöltő oldalt támogatja még a fórum?
  • kisspeter1979
    Azt honnan tudni, hogy egy gép vagy térkép multis-e vagy sem?
  • Rikcsoo
    Nem ide tartozik a képek!gogabi79 töröld!
  • tamás98
    Talán mert nem multis a gép.
  • szoszibá
    Sziasztok! Be van rakva ez a mod mindkettőnknek lexion 770
    Én csinálom a szervert, én tudom vezetni a kombájnt, de spanom nem. Singlebe megy neki is a vezetés. Beleül motort be tudja indítani, de nem megy előre hátra jobbra balra, WASD-al. Mi lehet a gond?
  • boky84
    mármint én olyat szeretnék amin megy is a vonat időközönként
    mert ezen nem látok vonatot sehol
  • boky84
    köszi
    na majd meglesem azt az átjárót hogy mi is a problémája
  • joceruza
    Üdv!
  • csintalanakos
    Sziasztok!Nemrég regisztráltam a fórumra nevem Csintalan Ákos Szeretek fotózni na meg persze Ls-ezni:)Érdeklődési köröm a vasút és a szimulátorok
    Madarason lakok(Bács-kiskun megye)
  • balu200
    Sziasztok! Kis segítséget szeretnék kérni,autopilottal kapcsolatban. Tudna mondani valaki egy rövid leírást hogy kell kombájnba integrálni az autopilotot? Előre is kösz a választ.
  • norbika28
    kösszi

• joceruza
    Kedves Chris von Bone! Ment egy privi!
  • marko37
    kétségbe esés helyett
  • Chris von Bone
    ne termőföldre tedd rá hanem grass-ra!
  • Tomikahh
    Üdv..
    Lenne egy kérdésem...
    leszedtem ,,HDTerrainTexturesV2ByGS,, textura packot hogy kicsit csereljem ki a texturakat de nem nagyon jöttt ösze..
    Az lenne a kérdésem hogyan lehetne megcsinálni hogy a füvel bevetett földek texturaja olyan legyen mtz 82 zts - #7015 ...
    Tudom hogy az alapmabba kell berakjam de nem sikerul..
    Vki segitene..
  • norbika28
    valaki nem tudja hogy miért van az hogy letöltötem egy tarkit ami rönköszeszedös és amivel megfogja a fát az nincs benn a játékba csak a traki és a daru
  • gigamen
  • mtz 82 zts

• gogabi79
    megoldható.pü be ird meg mi legyen a neve,és el küldöm neked
  • mtz 82 zts
    A mai munkám egy része:

• kisspeter1979
    Nekem város kezdete meg vége kresz tábla kéne, ha nem túl nagy kérés. Letölteni nem tudtam sehol ilyet. Szerkeszteni meg nem sikerült :(.

• gogabi79
    ha valami nem menne,szolj,és segitek
  • kisspeter1979
    Köszi!
  • gogabi79
    Giants editorban amikor megnyitottad térképedet,majd rámész arra a vasúti át járóra,hogy kicsit zöldes legyen,majd giantsban kiválasztod a window -attributest és ott tudod majd méretezni azt.be importálsz egy trakit segitségnek,és ahoz hozzá méretezed a átjárot.és ennyi
  • gogabi79
    lehet olyan objectumokat találni is már,de ha nincs,csinálni is lehet vasutat
  • gogabi79
    Hát én ugy döntöttem,hogy nem csinálok térképet,hanem inkább objektumokat.Kezdetnek ez a gore,amit egy másikat csináltam már.és még vannak ötleteim,de bárki amilyen objectumokat szeretne,az szolhat.
  • kisspeter1979
    Szia Boky84!

Én ezt töltöttem le, mert én is gondoltam rá, hogy kéne vasút a térképre.

http://www.modhoster.de/mods/bahn-traction

De a vasúti átjáró miniatűr. Valaki törpékre tervezte. A vasúti pálya az jó méretű, max nem mész át rajta trakival.

Ha valaki tudja, hogyan lehetne az átjárót rendes méretűvé méretezni akkor lécci szóljon, mert engem érdekelne.

Előre is köszi!