23835
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
#7053 már töröltem!csak fel hivtam a figyelmét rá -
#7052 Törlés gombot kell használni és meg van oldva -
#7051 haver szó nélkül törölnöd kellett volna az ilyen HSZ eket -
#7050 Egyszer próbálok normális lenni,akkor is leb*szol.... -
#7047 NEEEE csintalankodj -
csintalanakos #7046 -
csintalanakos #7045 -
csintalanakos #7044 -
#7043 Map i3d mérete? -
#7041 szinte már vártam ide mikor fog ide érni.... szerintem egy nagy marhaság.... -
#7039 Íme itt vannak a képek:)
-
#7038 Megjelent az általam legjobb magyar map-nak tartott Őstermelő barátok 3. javított változata.
Innen letölthető:
Őstermelő Barátok v3 -
szoszibá #7037 Tud valaki akkor olyan lexion 770TT modot, ami multi képes (MM,) és amerikai fajta. A caterpillaros festésűre gondolok! Jah és jó lenne ha lenne benne fordulatszám szabályzó. Kösz! -
#7036 ha véletlen nálatok is békás képek jönnek be akkor előre is bocsánatot kérek csak nem jó nálam valamiért az abload:S ez esetben kérem szépen törölni a hsz-em És ha már itt tartunk melyik képfeltöltő oldalt támogatja még a fórum? -
kisspeter1979 #7033 Azt honnan tudni, hogy egy gép vagy térkép multis-e vagy sem? -
#7032 Nem ide tartozik a képek!gogabi79 töröld! -
#7029 Talán mert nem multis a gép. -
szoszibá #7028 Sziasztok! Be van rakva ez a mod mindkettőnknek lexion 770
Én csinálom a szervert, én tudom vezetni a kombájnt, de spanom nem. Singlebe megy neki is a vezetés. Beleül motort be tudja indítani, de nem megy előre hátra jobbra balra, WASD-al. Mi lehet a gond?
-
#7027 mármint én olyat szeretnék amin megy is a vonat időközönként
mert ezen nem látok vonatot sehol -
#7026 köszi
na majd meglesem azt az átjárót hogy mi is a problémája -
#7025 Üdv! -
csintalanakos #7024 Sziasztok!Nemrég regisztráltam a fórumra nevem Csintalan Ákos Szeretek fotózni na meg persze Ls-ezni:)Érdeklődési köröm a vasút és a szimulátorok
Madarason lakok(Bács-kiskun megye) -
balu200 #7023 Sziasztok! Kis segítséget szeretnék kérni,autopilottal kapcsolatban. Tudna mondani valaki egy rövid leírást hogy kell kombájnba integrálni az autopilotot? Előre is kösz a választ. -
norbika28 #7022 kösszi
-
#7021 Kedves Chris von Bone! Ment egy privi! -
#7020 kétségbe esés helyett
-
#7019 ne termőföldre tedd rá hanem grass-ra! -
#7018 Üdv..
Lenne egy kérdésem...
leszedtem ,,HDTerrainTexturesV2ByGS,, textura packot hogy kicsit csereljem ki a texturakat de nem nagyon jöttt ösze..
Az lenne a kérdésem hogyan lehetne megcsinálni hogy a füvel bevetett földek texturaja olyan legyen mtz 82 zts - #7015 ...
Tudom hogy az alapmabba kell berakjam de nem sikerul..
Vki segitene.. -
norbika28 #7017 valaki nem tudja hogy miért van az hogy letöltötem egy tarkit ami rönköszeszedös és amivel megfogja a fát az nincs benn a játékba csak a traki és a daru
-
#7016 -
mtz 82 zts #7015
-
#7014 megoldható.pü be ird meg mi legyen a neve,és el küldöm neked -
mtz 82 zts #7013 A mai munkám egy része:
-
kisspeter1979 #7012 Nekem város kezdete meg vége kresz tábla kéne, ha nem túl nagy kérés. Letölteni nem tudtam sehol ilyet. Szerkeszteni meg nem sikerült :(.
-
#7011 ha valami nem menne,szolj,és segitek -
kisspeter1979 #7010 Köszi! -
#7009 Giants editorban amikor megnyitottad térképedet,majd rámész arra a vasúti át járóra,hogy kicsit zöldes legyen,majd giantsban kiválasztod a window -attributest és ott tudod majd méretezni azt.be importálsz egy trakit segitségnek,és ahoz hozzá méretezed a átjárot.és ennyi -
#7008 lehet olyan objectumokat találni is már,de ha nincs,csinálni is lehet vasutat -
#7007 Hát én ugy döntöttem,hogy nem csinálok térképet,hanem inkább objektumokat.Kezdetnek ez a gore,amit egy másikat csináltam már.és még vannak ötleteim,de bárki amilyen objectumokat szeretne,az szolhat.
-
kisspeter1979 #7006 Szia Boky84!
Én ezt töltöttem le, mert én is gondoltam rá, hogy kéne vasút a térképre.
http://www.modhoster.de/mods/bahn-traction
De a vasúti átjáró miniatűr. Valaki törpékre tervezte. A vasúti pálya az jó méretű, max nem mész át rajta trakival.
Ha valaki tudja, hogyan lehetne az átjárót rendes méretűvé méretezni akkor lécci szóljon, mert engem érdekelne.
Előre is köszi!