23835
  • dávid 001
    SZép :D
  • boky84
    map bütykölésre visszatérve
    beállítottam minden objektet 500 méterre
    minden gépet eszközt 200ra

azt szeretném kérdezni hogy a látható tehenek számát hol lehetne állítani?
  • Chris von Bone
    Ha jól sejtem akkor ezzel felül kell íratni az eredetieket, ugye? Tk akármit bele lehet rakni, de keréknyomhoz, és AP-hez az i3d-ket is szerkeszteni kell...
  • Chris von Bone
    Én disznókkal jártam így! Persze azoknak is 100 Km-es látótávuk volt. Levettem 80-ra és azután nem szaggatott, de találkoztam már olyannal is amit akármire állítottam, nem lett jobb. Javaslat, nézd meg az i3d-jét, és ha 1-2 MB-nál nagyobb hagyd a francba, vagy nézd meg a text-ek méretét, és ha kell tömörítsd.
  • gigamen
    Muszáj volt kipróbálnom

• marko37
    Tisztelt Házigazda nézd meg légyszives KDC Improved FS2011 Vehicles v1.3 ezt a packot mit tudnál kihozni belőle? ,gondolok ilyenre "porolós keréknyomos kombájn traktor esetleg AP belerakni nem lenne rrossz ha megtudnád vagy valaki megtudná csinálni
  • marko37
    SZia Tom "Hogy hívnak kisfiam? TOM. Milyen TOM? nemtom
    viccet félretéve töltsd le ezt KDC Improved FS2011 Vehicles v1.3
    innen és az alap gépek lesznek benne kicsit modositva a potok alapból ezt viszik <fillTypes fruitTypes="wheat barley rape maize chaff maizev2 rye mohn soybean sunflower oat rice pea greenwheat triticale" />
  • kisspeter1979
    Sziasztok!

Nem tudja valaki hogy hol tudnék letölteni város kezdete meg vége KRESZ táblát? Szerintem úgy lenne hiteles egy falu vagy város, ha neve is van a térképen.

Előre is köszi!
  • kisspeter1979
    Szia tom36!

Ment egy privát üzi!
  • kiscékus
    Sziasztok nem vagyok nagy szám de van egy kis szavazás most mivel gondolom egy ideig nem leszek gép elött mivel javitani kell a jegyeimet de az a szavazás mijen munkálatokról akartok képeket kapni tölem lehet:szántás,tárcsázás,vetés,kultivátrozás!Hogy miröl akartok képeket látni privátban küldjétek el !És ha megjönnek a képek megmondjátok hogy jók e vagy nem !Csak tessék!Majd kaptok egy kis ajándékot!Sziasztok!
  • dávid 001
    Beleírod az xml-be hogy sunlofer asszem de még várd meg a többieket
  • tom36
    Hellósztok

nem tudnátok abban segíteni, hogy hogy lehet átírni a pótkocsik tárolását
    mer 1 ojan problémával szembesültem, hogy az alap játékban lévő paltók nem tudják a napraforgót tárolni.
    majd próbáltam átírni az adatait de nem jött össze
    meg sajna nem is találtam rá meg a megoldást.
  • Rikcsoo
    Köszi!
    Jah és jó képek!:)
  • dávid 001
    köszönjük
  • gyurka666
    Hát persze:)

-->Letöltés<--
  • Rikcsoo
    Elkérhetnék a rögtörőt?
  • gyurka666

• kisspeter1979
    Szia Chris!

Mivel nem jó a videokártyám én 400-ra állítottam átlagban a láthatóságát az objektumoknak. Viszont töltöttem le pl lovakat, hogy kicsit színesebb legyen a térkép. Ne csak teheneket lássak. A falu közepén gondolom a sok épület miatt még mindig beszaggat kicsit a kép, de azok az átkozott lovak mellett szinte megáll az élet. Mit lehetne ezzel a hibával csinálni? Nem szívesen törölném ki a lovakat, de ha nincs más megoldás eltakarítom őket. :(

Előre is köszönöm!
  • gyurka666
    Az lehet mert én azt tudom hogy kb 2-3 hete unalmamba átraktam a 09-es modelt (és Zoli egy kicsit javított rajtuk majd felkerült a portálra...)Nem tudom hogy esetleg azt linkelted te be ide vagy te magad is átraktad az említett gépjárművet:):)
  • darki81
    bocsi előre is ezért a kérdésért, de ha netán meg van valakinek a pc guru 2011.07/08-án kijött száma, amiben a world of tanks bónusz kódja található, azért adnék eredeti játékot, pl.: bf2 eredeti cd kulcs, vagy cod5 vagy még ncore meghívót is, ha a bónusz kódot még nem használtad fel ahhoz a játékhoz! :)
    Privátban írjon rám akit érdekel! :)

(én megvettem az újságot, csak gagyinak véltem a játékot, és odaadtam a kódot havernak, most meg még is játszom vele) :DDD
  • gogabi79
    300 as Rábát már én is feltöltöttem ide,nem is olyan régen:):(
  • bordanattila
    Nagyon szépen köszönöm
  • gyurka666
    Szia nem haragszok itt éred el a Rábát--->Rába 300 Letöltés<--
  • boky84
    köszi gyurka666

• bordanattila
    Szia, ne haragudj megkérdezhetem hol lehet letölteni a 300-as RÁBÁT?
  • joceruza
    Köszönöm mégegyszer és jó éjszakát!
  • Chris von Bone
    Jó éjt mindenkinek! (mert aludni is kell)
  • Chris von Bone
    Nem nagy ügy, csak meg kell hozzá csinálni egy párat, és az ember csípőből tudja. :D
    És akkor had reklámozzak kicsit:

Reggeljetek a gamefarm.hu-ra, és ott ilyen dolgokról olvashattok majd cikkeket. Ahogy időm engedi írogatom őket.
  • joceruza
    Nagyon kened ezt a témát! Az szerintem meg is oldja a problémát! Kipróbálom!
  • joceruza
    Megnéztem de az xml az az eredeti. Csak az eke,a vetőgép hátulja ér le teljesen....
  • Chris von Bone
    Nálam így áll:

Ami kicsit zavaró az , az, hogy az alsó karokhoz nem csatlakozik rendesen. Ennek meg az a megoldása, hogy az attacherJointBack-et kicsit lejjebb kell vinni.
  • Chris von Bone
    Az xml-t nem piszkáltad? én az eredetit javítottam ki...
  • joceruza
    A dőlés az tökéletes lett,amit nagyon köszönök,de nálam nem teszi le teljesen.... Ahol az eke csatlakoztatva van az elég kint van a földből.
  • Chris von Bone
    kipróbálva, leteszi rendesen, ahhoz semmit sem kell megváltoztatni... :) (és közben meg is vacsoráztam) :)
  • joceruza
    Ahogy mondod! És ha lehet tegye le rendesen. TE egy igazi úr vagy!
  • Chris von Bone
    ennek egy 800-1000 bőven elég... :) (ez is 1000 Km-re van állítva ahogy látom - na ilyenektől akad ám rendesen)
  • Chris von Bone
    Ha jól sejtem akkor valahogy így szeretnéd, hogy álljon:

Megoldás:
    - nyisd meg GE-vel a modellt
    - keresd meg a attacherJointBackRot transformot, és abban az attacherJointBack-et

- Állítsd a képen látható szögbe vagy ahogy neked tetszik
    - A nézetet állítsd vissza közel olyanra amilyen a megnyitáskor volt
    - mentsd el, és kész is

Ha nem akarsz a nézettel bíbelődni, akkor a RotateX - Y - Z értékeket írd csak át (mondjuk a képen láthatóra) és mentés.
  • boky84
    köszönöm
  • gyurka666
    ha ilyen fajta képet szeretnél csinálni akkor berakod a képet majd fent van olyan menü hogy effects majd ott az elsőre katt és azon belül is az elsőre katt de lehet elég jó képeket csinálni más effektekkel:):)
  • boky84
    azt használom én is
    hogy kell???