23835
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
#6965 SZép :D -
#6964 map bütykölésre visszatérve
beállítottam minden objektet 500 méterre
minden gépet eszközt 200ra
azt szeretném kérdezni hogy a látható tehenek számát hol lehetne állítani? -
#6963 Ha jól sejtem akkor ezzel felül kell íratni az eredetieket, ugye? Tk akármit bele lehet rakni, de keréknyomhoz, és AP-hez az i3d-ket is szerkeszteni kell... -
#6962 Én disznókkal jártam így! Persze azoknak is 100 Km-es látótávuk volt. Levettem 80-ra és azután nem szaggatott, de találkoztam már olyannal is amit akármire állítottam, nem lett jobb. Javaslat, nézd meg az i3d-jét, és ha 1-2 MB-nál nagyobb hagyd a francba, vagy nézd meg a text-ek méretét, és ha kell tömörítsd. -
#6961 Muszáj volt kipróbálnom
-
#6960 Tisztelt Házigazda nézd meg légyszives KDC Improved FS2011 Vehicles v1.3 ezt a packot mit tudnál kihozni belőle? ,gondolok ilyenre "porolós keréknyomos kombájn traktor esetleg AP belerakni nem lenne rrossz ha megtudnád vagy valaki megtudná csinálni -
#6959 SZia Tom "Hogy hívnak kisfiam? TOM. Milyen TOM? nemtom
viccet félretéve töltsd le ezt KDC Improved FS2011 Vehicles v1.3
innen és az alap gépek lesznek benne kicsit modositva a potok alapból ezt viszik <fillTypes fruitTypes="wheat barley rape maize chaff maizev2 rye mohn soybean sunflower oat rice pea greenwheat triticale" />
-
kisspeter1979 #6958 Sziasztok!
Nem tudja valaki hogy hol tudnék letölteni város kezdete meg vége KRESZ táblát? Szerintem úgy lenne hiteles egy falu vagy város, ha neve is van a térképen.
Előre is köszi! -
kisspeter1979 #6957 Szia tom36!
Ment egy privát üzi! -
kiscékus #6956 Sziasztok nem vagyok nagy szám de van egy kis szavazás most mivel gondolom egy ideig nem leszek gép elött mivel javitani kell a jegyeimet de az a szavazás mijen munkálatokról akartok képeket kapni tölem lehet:szántás,tárcsázás,vetés,kultivátrozás!Hogy miröl akartok képeket látni privátban küldjétek el !És ha megjönnek a képek megmondjátok hogy jók e vagy nem !Csak tessék!Majd kaptok egy kis ajándékot!Sziasztok! -
#6955 Beleírod az xml-be hogy sunlofer asszem de még várd meg a többieket -
tom36 #6954 Hellósztok
nem tudnátok abban segíteni, hogy hogy lehet átírni a pótkocsik tárolását
mer 1 ojan problémával szembesültem, hogy az alap játékban lévő paltók nem tudják a napraforgót tárolni.
majd próbáltam átírni az adatait de nem jött össze
meg sajna nem is találtam rá meg a megoldást. -
#6953 Köszi!
Jah és jó képek!:) -
#6952 köszönjük -
#6951 Hát persze:)
-->Letöltés<-- -
#6950 Elkérhetnék a rögtörőt? -
-
kisspeter1979 #6948 Szia Chris!
Mivel nem jó a videokártyám én 400-ra állítottam átlagban a láthatóságát az objektumoknak. Viszont töltöttem le pl lovakat, hogy kicsit színesebb legyen a térkép. Ne csak teheneket lássak. A falu közepén gondolom a sok épület miatt még mindig beszaggat kicsit a kép, de azok az átkozott lovak mellett szinte megáll az élet. Mit lehetne ezzel a hibával csinálni? Nem szívesen törölném ki a lovakat, de ha nincs más megoldás eltakarítom őket. :(
Előre is köszönöm! -
#6947 Az lehet mert én azt tudom hogy kb 2-3 hete unalmamba átraktam a 09-es modelt (és Zoli egy kicsit javított rajtuk majd felkerült a portálra...)Nem tudom hogy esetleg azt linkelted te be ide vagy te magad is átraktad az említett gépjárművet:):) -
#6946 bocsi előre is ezért a kérdésért, de ha netán meg van valakinek a pc guru 2011.07/08-án kijött száma, amiben a world of tanks bónusz kódja található, azért adnék eredeti játékot, pl.: bf2 eredeti cd kulcs, vagy cod5 vagy még ncore meghívót is, ha a bónusz kódot még nem használtad fel ahhoz a játékhoz! :)
Privátban írjon rám akit érdekel! :)
(én megvettem az újságot, csak gagyinak véltem a játékot, és odaadtam a kódot havernak, most meg még is játszom vele) :DDD -
#6945 300 as Rábát már én is feltöltöttem ide,nem is olyan régen:):( -
bordanattila #6944 Nagyon szépen köszönöm -
#6943 Szia nem haragszok itt éred el a Rábát--->Rába 300 Letöltés<-- -
#6942 köszi gyurka666
-
bordanattila #6941 Szia, ne haragudj megkérdezhetem hol lehet letölteni a 300-as RÁBÁT? -
#6940 Köszönöm mégegyszer és jó éjszakát! -
#6939 Jó éjt mindenkinek! (mert aludni is kell) -
#6938 Nem nagy ügy, csak meg kell hozzá csinálni egy párat, és az ember csípőből tudja. :D
És akkor had reklámozzak kicsit:
Reggeljetek a gamefarm.hu-ra, és ott ilyen dolgokról olvashattok majd cikkeket. Ahogy időm engedi írogatom őket. -
#6937 Nagyon kened ezt a témát! Az szerintem meg is oldja a problémát! Kipróbálom! -
#6936 Megnéztem de az xml az az eredeti. Csak az eke,a vetőgép hátulja ér le teljesen.... -
#6935 Nálam így áll:
Ami kicsit zavaró az , az, hogy az alsó karokhoz nem csatlakozik rendesen. Ennek meg az a megoldása, hogy az attacherJointBack-et kicsit lejjebb kell vinni. -
#6934 Az xml-t nem piszkáltad? én az eredetit javítottam ki... -
#6933 A dőlés az tökéletes lett,amit nagyon köszönök,de nálam nem teszi le teljesen.... Ahol az eke csatlakoztatva van az elég kint van a földből. -
#6932 kipróbálva, leteszi rendesen, ahhoz semmit sem kell megváltoztatni... :) (és közben meg is vacsoráztam) :) -
#6931 Ahogy mondod! És ha lehet tegye le rendesen. TE egy igazi úr vagy! -
#6930 ennek egy 800-1000 bőven elég... :) (ez is 1000 Km-re van állítva ahogy látom - na ilyenektől akad ám rendesen) -
#6929 Ha jól sejtem akkor valahogy így szeretnéd, hogy álljon:
Megoldás:
- nyisd meg GE-vel a modellt
- keresd meg a attacherJointBackRot transformot, és abban az attacherJointBack-et
- Állítsd a képen látható szögbe vagy ahogy neked tetszik
- A nézetet állítsd vissza közel olyanra amilyen a megnyitáskor volt
- mentsd el, és kész is
Ha nem akarsz a nézettel bíbelődni, akkor a RotateX - Y - Z értékeket írd csak át (mondjuk a képen láthatóra) és mentés. -
#6928 köszönöm -
#6927 ha ilyen fajta képet szeretnél csinálni akkor berakod a képet majd fent van olyan menü hogy effects majd ott az elsőre katt és azon belül is az elsőre katt de lehet elég jó képeket csinálni más effektekkel:):) -
#6926 azt használom én is
hogy kell???