23835
  • dávid 001
    NEm lesz belőle semmi majd lapátolhatja a szart a gépek után :D
  • gyurka666
    Szerintem nem kell vele foglalkozni mert lehet hogy addig húzza az agyadat/agyatokat amíg ti is bant kapható ha olyat írtok vissza ...Tudod okos enged szamár szenved lassan megy úgyis aludni holnap suli van neki:):)
  • tamás98
    Igen képzeld beteg lettem..
  • gogabi79
    iskolaundora van,hagyjátok,az ilyen,iskola mellé jár mindig
  • dávid 001
    Szép
  • dávid 001
    Úha betegecske lettél XD alukájá akkor hogy ki gyógyuld :D
  • gyurka666
    Nos akkor itt vannak a képek.....)

Repcét volt kedvem aratni:)
  • tamás98
    Majd megyek ha akarok.És ki mondta hogy holnap megyek iskolába?1 hétre kiírt az orvos..
  • gogabi79
    nyugodtan irogass,csak!ezzel magadnak fogsz ártani,mert ki leszel tiltva mostmár!
  • dávid 001
    Neked kis kölök fuss aludni :D
  • gogabi79
    mi itt nem vagyunk olyanok,hogy bárki képeit fikázzuk vagy,akár a gépeit,Abban reménykedem,hogy ez egy jol megszokott,normális fórum közösség is lesz,és az is marad!
  • dávid 001
    Egyet értek veled nemtudom hogy ez a kis szánalomra nem méltó valami nem foglya fel ha normális akkor a többiek ugyanúgy fordulnak felé :S ez van ilyen a gyerek ki kell tiltani és akkor főlhet a saját levében
  • tamás98
    Kuss a pofádnak.
  • gyurka666
    hát igen mert nem tudom hogy a másik fórumon kialakultak társaságok akik egymás képeire mondják azt hogy király stb... a többiek képére nem mondanak semmit vagy ha még i s kapsz hsz hozzá akkor vagy a firka jön a képre vagy a kunyerálás útban vannak a képek felfelé....:):)
  • dávid 001
    Hallod szerintem ez fogyi mert egy norm ember felfogja a feltételeket Szóval mind1 szánalmas nekem a pofámról sülne a bőr hogy ilyen tudatlan lennék mint tamás Szerintem téleg menyél aludni mert holnap iskola és nyűgős lesz a pici tamáska szóval szija kis kölök :D
  • boky84
    ha hiszed ha nem, nem bántam meg abszolút azt a hsz-em ott
    sőt még örülök is neki hogy megírtam itt legalább tudok valakinek segíteni néha - néha
    és nem fikázzák az ember képeit ha tesz fel nagy ritkán
  • gogabi79
    de tanultál belöle gondolom.Mindenki itt normálisan el van csak mindig a Tamás98 al van a gond!nem tud viselkedni,és ha nem tud,akkor ne jöjjön be ide a fórumra,addigse!
  • dávid 001
    A tamást :D mert szánalmas akármilyen az ember maradjon csöndbe mert ő jár szarul
  • boky84
    ha ez téged kielégít......
    csak így tovább

HÁZIGAZDÁNKNAK:
    engem egy másik fórumon ilyen beszólásért bann-oltak véglegesen

szal tégy belátásod szerint
  • dávid 001
    Nincs mit :D
  • talloli
    Oké. Megvan! Köszönöm!
  • gyurka666
    Valaki esetleg ennek a Rábának megcsinálná a kameráját rendesre? innen tölthető le :Rába 250Remélem valaki fog tudni ebbe segíteni nekem:):)
  • dávid 001
    XD brumbrum :D ezt csináld :D és csináld azt a fasza fékhangot :D utána beszéld meg magaddal hogy mikkor és mit csinálj NEHOGY ÖSSZEVESZ magaddal :D mert végül megvered magad :D és Helló mert tiszta felesleges vagy a fórumon,mert csak baszakodni bírsz mert a basz szóból ki indulva azt nem tudod :D szóval :D bruuum :D
  • Rikcsoo
    Inkább húzzál játszani a kis játék kamionjaiddal vagy traktorjaiddal és brümmögj hozzá!
  • dávid 001
    Ott van hogy fórum a kék írások felett és baloldalt beállítások :D
  • talloli
    Az adatlapomat hol állítom be?
  • dávid 001
    :D jah jah :D mind1 lényeg az hogy leégeti magát a netten legalább ilyenkor maradjon csöndbe :D figyeld meg hogy fel lesz háborodva :D
  • gogabi79
    Már megint nem tudsz viselkedni,gyerek!ki foglak mostmár takaritatni inen,be telt a pohár
  • gyurka666
    mit vársz tőle hisz még gyerek az adatlapja szerint...):)
  • dávid 001
    Mi a fasz bajod van már?
  • talloli
    Kíváncsian várjuk, csakúgy mint az Őstermelő barátok v2.x verzióját.
    Szerintem kitűnő pálya.
  • tamás98
    Dugd fel a képeidet!
  • dávid 001
    Rendben én várom :D
  • boky84
    írnék én szívesen meg töltenék itt több időt is de sajna idő hiányában szenvedek mint szerintem sokan
    de majd pár képet tolok én is a jelenleg építés alatt álló mapomról ha sikerül
  • dávid 001
    Nézzünk oda kihaláson van a fórum?
  • gogabi79
    én valamikor azon multiztam,de már nem
  • Ben66
    alapmapon??
    mert ha igen akk szeretnék menni:D
    ha megoldható:D:D
  • Ben66
    multizik most valaki??
  • gogabi79
    Magyar Gazda v4 megjelenési ideje 2011 .10.22