23835
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
JD_6910_AP.zip - 7.2 MByte -
#6804 sajnos az én gépem nem bírja a multit nagyon szaggat -
#6803 én próbáltam de nem jött össze -
ezek AP-s gépek csak a tárcsához kicsik ezért kéne valami nagyobb -
xanderbor #6801 nemsoka fent pack multira,770 megabol 440. freakshare link lessz. szoval ki jon multiba kiprobalni? uzenetben irjatok :) amugy meg skype van csak. a nick pedig ugyan az mint itt: xanderbor -
Fendt_615_AP.zip -
#6799 AP Autopilot Kit v 1 [mp] -
#6798 Hogyan kell? -
xanderbor #6797 nem nehez belerakni az AP
-
#6796 Mondom csak felfen sajna használd azt a corusoplayt ha így kell írni -
#6795 köszönöm ezeket ismerem nem AP- sak -
Raba250.zip -
#6793 Raba245v2.zip -
#6792 De autó pil nincs benne csak helfen -
Raba245.zip -
Rabapack.rar
2011 hez valóak -
#6789 Rábából csak 09-ben találkoztam:S -
#6788 autópilot
tutorial
igen arra -
#6787 Arra az autópilótára gondolsz ami a földeken pl szántást meg csinálja? -
#6786 jah -
#6785 autopilot -
#6784 az aP az mi? -
#6783 Uraim engem érdekelnének RÁBA vagy hasonló méretű AP-s traktor-ok ha valaki tud linkeljen bátran nem fogjuk bannolni -
xanderbor #6782 multira valaki, 30 felett? csak szoci gepek
-
#6781 Raknék én ha sikerülni életre keltenem 4 módott meg még többet mert nem tudom megvenni őket -
#6780 hát szomorú hogy ennyire ki van halva hisz itt tényleg megpróbál az egyik a másiknak segíteni... nem úgy mint a másik fórumon szokás hogy írsz egy kérdést aztán semmi válasz nem jön rá..... -
#6779 Csak azért mert kivan halva a fórum :)
De rakj!
Sőt többet mert mindig mengézem a képeidet legalább valaki rak fel...:) -
#6778 Helló mindenkinek!
Egy olyan problémám merült fel, hogy leszedtem a gamehez ilyen körbála felszedő pótot, azonban akár mit csinálok, akár hogy állok a bála mellé, nem teszi fel, pedig már nem ez az első, amit próbáltam, de mindegyikkel így jártam.... Valaki találkozott már ilyen problémával? Ha igen, mi a megoldása? -
#6777 H-h nem tesz senki képet ide fel?:O
Nah én most ezt megtöröm :):)
(Jah és akit érdekel a Zetor annak szívesen belinkelem....:):) -
#6776 Kössz a segítséget "haver"! :-)
Érthetően fogalmaztál, már át is alakítottam az általam legjobbnak tartott Joskin30T nevű pótot.
Ugyanis a DeereesMap_V7-en elég érdekes növények is vannak amiket nem egyszerű aratni és szállítani.
-
#6775 megoldás van mindenre
fel a fejjel haver
na szóval igaz hogy csak fél megoldást tudok kínálni de szerintem egyenlőre ez is több a semminél
remélem alap szinten jártas vagy a 2011-ben
a pót xml-ben a fruit types-ba írd be mindegyik növény nevét ami szerepel a betakarító gépek xml-jében
igaz hogy normál képük nem lesz a raktérben szállításkor mivel a búza skin-jét használja majd mindegyik amelyiket utólagosan írtad be
de a pótba ürítheted bármelyik betakarító gép v kombájn magtartályát
remélem érthetően fogalmaztam -
#6774 Köszönöm szépen. Ez már megvan, igaz csehül. És a Claas Ropa is. De kifogott rajta egy sárgarépa féle növény.
Valamint a zöld árpa (grüner weizer) nevű növény is megállította a játékomat. Learattam, de nem tudom kiüríteni, mert nincs olyan teherautóm, illetve pótkocsim ami elfogadja.
Tudtok valami megoldást? -
HW 80 Silagewagen lehet letölteni majd -
itt majd le töltöd
gamemoding.com
-
#6771 Sziasztok! Miért van az hogy átraktam két modot 09-ből 20111-be és nem tudom megvenni hiába kiírja azt hogy a beszerzésemet átvehetem a boltba nem rakja ki meg nem is veszi meg. miért van ez? -
#6770 Tudnátok-e ajánlani nekem egy olyan kombájnt, ami aratni tud zabot, rozst, burgonyát, sárgarépát, cukorrépát.
Illetve olyan pótkocsit ami ezeket szállítani is tudja.
Köszönöm! -
#6769 az ifa és a pot külön van,mint a mezőgépes szürke ifa,ugy van megcsinálva -
letöltése:
IFAL60_lsportal.hu.rar -
#6767 Nálam a hibás gépeket kijavította és nem szaggat annyira a game szóval megéri -
mtz 82 zts #6766 Megtudja nekem valaki mondani hogy a 2.2-es pach milyen javításokat tartalmaz és milyen egyéb dolgokat?Érdemes e felrakni?