Farming Simulator Series

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok. Én nemrég kezdtem ezt a játékot,még új vagyok ebben,olyan kérdésem lenne,hogy amit leszedek pótkocsit vagy map-ot azt hova kell bemásolnom?
Keresem azt a konvertert ami i3D böl konvertál más 3D progiba és vissza! Fontos segítsetek :(
német nyelvû a játék
hali mindenkinek nem tudja valaki,hogy lehet letöltött traktort berakni?
zipfájl
Heló csak egyszerüen berakom a mód mapába és müködni fog ?
Sziasztok!Egy csapatot keresek akikhez beállhatnék multizni vagy legalább egy embert akivel multit csinálhatnánk.Elõre is kösszí!

Kovács Tamás

marko37
Eredeti a játékod ? Mert multizni csak a boltba megvett eredeti játékkal lehet!! Ha nem eredeti a játékod akkor a letöltött map ot a másik map helyére másold ha eredeti a játékod akkor a letöltött map ot a mód mappába rakjad.

Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros

marko37

Ügyes nagyon ügyes <#taps><#eljen>

Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros

Endre88
Ma megújult a honlapunk, http://ls2011multi.ucoz.hu/ nézzetek be hozzánk!

http://gamefarm.hu/

Az mért csinálja ha letöltök egy mapot bemásolom a helyére elinditom a játékot elkezd betölteni és kidob, mert szeretnék másik mapát de nem engedi
Sziasztok valaki tudna nekem abba segiteni , hogy multizni szeretnék és a játékba rákatintotam és letöltete velem egy patchet föltelepitetem és kódót kér de nem jó hzá az eredeti kód . Ha valaki tudja segitsen
Na visszajöttem. :) Amire te gondolsz az nem nagy dolog (megcsináltam, itt vannak a képek szedd le: http://dl.dropbox.com/u/1007902/bala.zip Bocs még mindig nem enged linkelni :( ).
A bála méretét és azt hogy hogyan dobja ki így fektetve vagy állítva azt lehet variálni.

Most azon gondolkodom hogy nekikezdek meg "rajzolni" a ROLLANT 455/454/UNIWRAP-ot csak kell majd valaki aki segít a scriptet megírni. remélem lesz valaki aki segít :) Mit szóltok hozzá?
marko37
Hát ismered a mondást türelem bálázót teremt

Szóval ez egy (sima) bálázó csak fóliázva pottyan ki a bála? Mert szerintem az nem nehéz megoldani, csak a bála texturát kell lecserélni. De erre én nem is gondoltam mert én fóliázót akarok :D
Na akkor énis mutatok neked valamit! A srác februárban készvolt vele de nagyon vigyázzrá :(
http://www.youtube.com/v/gw0-QV0vys8&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
de én jobb szeretném a ROLLANT 455/454/UNIWRAP de én terhetetlenvagyok :D

http://www.claas.com/countries/generator/cl-pw/en/products/balers_round/rollant454_455_uni/video_animation/animation/start,lang=en_UK.html]Rollant 455/454/uniwrap anim

(Biztonsági okból a regisztrációtól számítva 30 napig nem szúrhatsz weblapcímet a hozzászólásodba!) "köcsög" mert??
marko37

alakul ezt csak ugy sietve neked

marko37
Nos Mr Pepyno legalább mi 40 esek tartsunk össze. Rajta vagyok az ügyön, konkrétan olyan bálázó amit keresel nincs a 11 hez vagy legalább is én nem tudok róla. De az eredeti bálázó márt 1 vékony fólia réteggel báláz.
Azt márt megtaláltam hogy itt nem a bálázóban kell megváltoztatni a bála skint hanem a játékban hamarosan megmutatom az eredményt mire jutottam

Elöször is nagyon köszönöm!! :)

Egy-két dolog nem stimmel.

1. Nem megyek be a total commanderbe mert nincs! Ugyanis Mac-et használok. :)
2. Épp ezért az útvonal sem stimmel :)
3. A fiacskám sem stimmel mert én is el múltam 40. :(

Mégegyszer nagyon köszi. :D

Ui.: Ha még linkelsz nekem egy UNIWRAP-t (körbálát befóliázza) akkor itt angliában bele vésem a neved a stonehenge-be! :)
marko37
na aszongya elkezdesz játszani megvárod amíg a hasadra süt a nap ottanaztán nyomsz 1 save gamét no fiacskám ha ezzel végeztél akkor abbahagyod a játékot bemész a total commander my games farmingsimulator mappába remélem eddig értetted édes gyermekem ottan aztán megkeresed a savegame xml filét abban megkeresed ezt: <settings timescale="0.000001"és beírod ezt az értéket újra indítod a játékot az idõ megállt annál a pillanatnál ahol elmentetted a játékot.FONTOS ha új játékot indítasz akkor 6 45 kor áll meg az idõ

Annyit tudok, hogy megkell állítani az idõt! A moddesc.xml-ben kell valamit átirni! Azt, hogy mit azt sajnos nem tudom! Majd valaki megmondja mit kell!

Megtudná nekem valaki mondani hogy hogyan kapcsolom ki az északa és nappal váltakozását? Azt szeretném hogy ne legyen északa. :(
marko37

Sziasztok!

Légyszi valaki linkeljen már nekem egy sár textúrát! Elõre is köszi!

leszedtem :) köszi már próbálom is!
allock
nem mindegy, hogy szólsz valakihez

#hhwnd

dávid 001
tom eszt le is szedtem mert megtecet a videó alapján csak nem lehet bele tenni

Ne vezess gyorsabban mint ahogy az õrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!

marko37
nem neked írtam ez nem az a map

dávid 001
jah az csak hogy kell bemásolni hogy elinduljon

Ne vezess gyorsabban mint ahogy az õrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!

marko37
kleinmachnow
ez 1 javított változat

dávid 001

Kovács Erix
Az 20x más..mivel ott ha már valakihez valaki hozzá szól azért már bannolták..!
Itt meg semmi meg itt sokkalta másabb nincs annyi barom nagyképû srác..
Itt még egyetlen egy alregemse volt.

Az okos hülyéskedik a hülye oksokodik!

marko37
Arany barátomitt a map od nem értelek teljesen mit jelent az hogy minden mûködjön? Nem próbáltam a map ot nem tudom milyen,lehet te rontottál el valamit nagy ritkán adnak ki "szart" a kezükbõl a készítõk. fizetõs oldallal még nem találkoztam pedig ls 08 óta nyomom

Srácok tud valaki valamit arról hogy hogyan lehet megszerezni a Kleinmachnow map-ot? Természetesen úgy hogy minden müködjön. Esetleg az fizetös?
Hát portálos forumon is volt pár alreged...

sziasztok hogyan kell packot csinálni?

Kovács Erix
Tényleg ez de nagy "Erix, (vagy aktuális álregje)"XD<#hehe>

Kovács Erix
Nem vettem észre sorry de vissza olvasok most azért kíváncsiságból:D

Mert kb két hete írtam itt h ugyanaz miatt amit aztán PM-ben megbeszéltünk és semmi válasz nem volt...

Ahh megoldottam nagyjából :D
Beraktam a Cotton-os John deer betakarítót meg a cotton növényt és mégsem tudok azt vetni mert nem találom a vetõgépbe... Az alapok vannak benne meg ami a pack-ba benne volt az összes csak acotton nem pedig pont azért raktam be :( Tudna valaki Adni egy cotton növényt meg egy olyan vetõgépet amivel tudom vetni na meg egy pótkocsit amibe letudom üríteni?
Srácok a ClaasXerion5000-böl létetik olyan ami nem csillog viszont benne a fordulatszám szabályzó?
Kovács Erix
<#hehe>Miért bannoltak volna?XD<#idiota>

lehet nemtom

Kovács Erix-et innen is bannolták már?<#conf><#idiota>

dávid 001
császtok haljátok ugye a 2009-hez van honosittot menü létezik a 11-hez valami hasonló kép pl mtz vagy valami

Már tudom, hogy kell! Am mondtad, hogy te is próbáltad! Akk elmondom! Úgy kell hogy Giants Editorban a bal oldali sávban lenni kell egy olyannak, hogy group és ha arra rákattintasz akkor kijelöli a gépet! Na abba a groupba kell majd bemásolni az orrsúlyt!

Szia!

Én annyit tudok segíteni, hogy GE-ben kell keresni, a bal oldali sávban.
Azt, hogy oda hogyan kell bemásolni, azt passzolom, már Én is próbáltam.

Sziasztok!

Egy másik fórumon szoktam segítséget kérni, de ott már szégyelek mégegyszer rákérdezni! Na az lenne a lényeg, hogy egy gépre ráraktam egy orrsúlyt GE-ban de a játékban nem jelenik meg! Azt mondták, hogy az orrsúlyt másoljam be a traktor transform group-jába!!! És azt hol találom meg mert kerestem 1000-rel de nem találom sehol! Néztem a GE tutorialt is de nem jutottam elõre! Valaki légyszi segítsen! Elõre is köszi!

Nálam fordítva...
Én délután dolgozok...<#pardon1><#rinya>

marko37
elsõ a munka utána a szórakozás <#confused><#hehe>

Sziasztok!

Holnap délelött szervert indítok 4 före tervezve.
Pack a honlapon, aláírosomban a honlapcím.
Fórumba írjátok be, ha jönnétek!

üdv,
Sparrow