Farming Simulator Series

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

péistike
Kultivátorozás

GTS

Jó kép! 😊<#eljen>

#3222: Úgyszint! 😊<#eljen>

Hunter of Deer
aki játszik a Nickel mapon meg tudná nekem mondani hogy hol lehet leadni a füvet?
thx

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

péistike
Tegnapi aratás, ma már kultivátorozás lesz😄

GTS

VERESS 96

Hozok egy képet mert ez a sok kérdés kezd unalmas lenni!

#3220 Szerintem meg menj be a Tescoba 2000 Ft megveszed magyarul és még multizni is tudsz! Ráadásul még eredeti játékod is van + ezzel támogatod a játék fejlesztését!

Segítsetek lécci,

Nekem Steamos/Angol változatom van meg. Ehhez kellene egy magyarosítás. Ha valakinek meglenne a magyar, 2.3-as peccselt(<#hamm>) töltse fel legyen szíves. Köszönöm.
marko37
sajna nem tudom

Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros

Hali!

Multiplayer-ben hogyan tudok 2-nél több munkást alkalmazni? Single playerben bármennyit lehet.
sziasztok!
az lenne a problémám hogy nem birom beletenni a john deere 9870STS kombájnt a játékba meg a claas 580 600 kombájnokat sem minden mást belebirok tenni csak ezeket nem mi lehet a probléma?
marko37
Hunter of Deer
Nah megtaláltam a pótot is hozzá, most már csak a konténer kellene.

aki játszik a Nickel mapon meg tudná nekem mondani hogy hol lehet leadni a füvet?
thx

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

Hunter of Deer
Hali ezt a szerelvényt be tudná linkelni nekem valaki?

a Scania már megvan de a pótot és a konténert sehol sem találom.
köszike!

marko37
töltsd le a WIN RART az kicsomagol mindent

Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros

Valaki rakhatna képet is a játékról! Ne legyen ilyen csupasz ez a fórum!

köszi a választ !

nekem a zip-re ha rákatt akkor ajánlja fel hogy kicsomagol , de a rar formátumnál csak az a lehetöség van hogy tömöritett mappába, hogy tudom a rar fájlt kicsomagolni?
marko37
csomagold ki próbáld meg úgy

sziasztok ! segitsen valaki !most töltöttem le egy scania potos szerelvényt rar formátumba és be is másoltam ahova a többit, de nem jelenik meg a játék mod opciojába mint pl a weimár, kamaz vagy lada, és van még egy jó pár ami nem jelenik meg. miért van ez? bele raktam tömöritett mappába és ugy sem jo .
marko37
hehehe sehogy <#duhos2><#crazya>

Még egy kérdés. Ha a szalma elfogyott, akkor hogyan lehet a gépben ragadt bálákat kiszabadítani?
Most, hogy visszatöltöttem a bálázás utáni mentést, a gép tele volt madzaggal... Ellenben a báláim is eltûntek (elvitték a karamellek), sõt még az alapanyag sem volt a helyén. Érdekes ez így.<#fejvakaras>
marko37
z ls o9 be volt 1 láda tele bálamadzaggal azt fölvetted a traki elejére, utána odamentél a bálázóhoz kinyitottad valamelyik gombal az oldalát utána kiírta hogy nyomj meg még 1 gombot föltöltötte a bálázót madzaggal és mentél tovább. Tipp menj oda a bálázó oldalához és nézd meg mit ír ki

New Holland BB9080R: hozzá kéne.
Chris von Bone
Endru! Ha netán erre tévedsz csináljatok vmit az oldallal, mert nagyon nem jó!

www.gamefarm.hu (mod-ok, tesztek, leírások, fórum, és segítőkész közösség)

sziasztok!
az lenne a problémám hogy nem birom beletenni a john deere 9870STS kombájnt a játékba meg a claas 580,600 kombájnokat sem minden mást belebirok tenni csak ezeket nem mi lehet a probléma?
marko37
ha bekapcsolod nincs a kombájn mögött szalma /össze szecskázza/

Üdv! Ne haragudjatok, hogy megkérdem: mi az a Straw és mire használják? Pár helyen mutatja. Mi történik ha bekapcsolom?
marko37
Az ls 09 be a straw módosat meg kellett tölteni de az ls 11 ben márt nem kell utána néztem

marko37
attól függ melyik bálázóhoz ?

VERESS 96
Nem fogy ki.

sziasztok!
az lenne a problémám hogy nem birom beletenni a john deere 9870STS kombájnt a játékba meg a claas 580,600,770 kombájnokat sem minden mást belebirok tenni csak ezeket nem mi lehet a probléma?
Tárgytalan. Most már értem. Még egy kérdés. Lehet, hogy én vagyok hülye a játékhoz, de bálázáshoz hol találok kötelet, ha kifogy a gépbõl?
VERESS 96
10 perc!

Igen! És mehet! Majd ott találkozunk!

VERESS 96
Olvastad a privit?

Hát nemhiszem,hogy az okozná, hogy túl sok mod van bennt! Nekem jelenleg 101 mod van bennt és szerencsére semmi gond! Pl. vetõgépeknél szokott olyan lenni, hogy vmelyik mod zavarja! És ez akkor szokott elõfordulni ha MTZ van bennt!

VERESS 96
Attól nem textúrahibásak a gépek viszont zavarhatják egymást.

FrezeR
Még arra is gyanakszom, hogy túl sok múdot tettem bne a játékba és ez a baja..elméletileg ez lehetséges?

VERESS 96
Vagy vidi kari driver frissités! vagy új vidi kari ha így se jó akkor....?

Itt az én Új Vasam! 😊

[/url][/img]

Egyértelmû, hogy a fehérség a textúra miatt van de mivel alap gép így tuti, hogy nem azzal van gond, hogy a textúra elérési útvonal rossz! Ez szerintem lehet, hogy a videokártya miatt van! Mert nekem is volt ilyen fehérség problémám de nekem azért volt mert módosítottam egy gépet giants editorban és ezt rosszul csináltam! Szerintem töltsd le újra az ls-t hátha csak az hibás ami neked van!

FrezeR
Közben megnéztem ugyan ezt a mapot egy másik mod csomaggal más jármûvekkel és így már nem voltak fehérek...érdekes :S

Ez az, aminek a mikéntjére nem tudtam rájönni. 😄
VERESS 96
Hát ahhoz már nem értek csak tudom hogy van ilyen olyantól kellene megkérdezned aki ért Giants Editorhoz õ biztos tudja!

FrezeR
köszi na és az elérési útvonalat lehet valahogy módosítani? Hol kell egyáltalán?

Sajnos nem tudom, hogy az elsõ probléma mibõl adódik de elég idegesítõ mert nagyon sokat szívok vele. 😞

VERESS 96
Hát ez szerintem egyedi probléma nálad ilyenrõl még nem halottam.
A gépek fehérsége valószínû azért van mert rossz a gépek textúrájának az elérési útja.
A Modok meg nem szoktak vacakolni nem szokásuk össze akadni de nekem is volt már rá példa. Ez inkább ETS-nél (Euro Truck Simulator-nál) szokott elõfordulni.
Sajnos segíteni nem tudtam de hátha van itt valami ész aki tud valami okosat mondani. 😊

Üdv: VERESS 96

FrezeR
Sziasztok

Tudna segíteni valaki?

Az mitõl függ, hogy egy adott pályán melyik jármûveket lehet használni együtt? Mondok egy pl-t a minap megpróbáltam pár módot összerakni de volt olyan, hogy a pálya el sem indult ha 2 bizonyos jármû volt betéve a pack-ba mondjuk egy IFA és egy pótkocsi hozzá. Ilyenkor eltûnik a mentés is és a pálya betöltése sem lehetséges. De amint kitörlöm a pótot akkor elindul.

A másik kérdésem pedig az lenne, hogy az mitõl van ha egy adott pályán ami nem az alap a kezdõ gépek mind szép hófehérek?😊

Köszi

Köszi szépen!
VERESS 96
Egy kis PS.
Muszály volt elbaszni a képet. 😄

VERESS 96
Mert nem jó a kód azért nem tudsz tovább lépni xDDD

gogabi79
hát a serial codot kéri,mint amikor feltelepited a játékot mondjuk daemon tools al.és általában ott van mellette egy serial txt fájl.

http://users.ininet.hu/lsgameteam/

Letöltöttem a játékhoz a farming simulator 2011 Update Patch 2.2! És amikor elakarom indítani a játékot kér valami kódot! Be írom a kódot és nemtudom "le enterelni" nextre kattintva se csinál semmit!

Vagy milyen kódot kér?