23835
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
#7133 Valaki a dolgosfalva mapból az utat bebírja linkelni? -
#7132 az exe az csak a telepítője! telepítés után egy darab dlc fájlt helyez el a user-be. Én megvettem, mert tetszettek benn a fák, meg egy pár dolog, de sajna nem tudtam kilopni... :) -
#7131 Ahogy egyik ismerősöm is tapasztalta hogy 3-4 emberrel megtudja osztani a gépeket ha nekem nem sikerül akkor csak a haveri kör lesz benne!! -
#7130 Ahogy én olvastam valahol! az nem biztos mert nem érné meg nem j üzleti termék itt nálunk :S De semmit nem mondok előre -
#7129 Az gebasz:S de azért ha sikerül akkor jó lesz -
#7128 ennyi erővel dodbd el pmben a serialját
engem csak a pótok érdekelnének semmi egyéb
amúgy tudni valamit hogy kapható lesz e valaha is kicsiny hazánkban??? -
#7127 társulok én is
kb 1 hónapja fut egy kódfeltörő mifelénk mivel az exe megvan
eredmény semmi nulla nuku zéró
van pár igazi agyalágyult haverom akik kenik vágják általában a hekkelést
DE A PRO FARM ELŐTT TEHTETLENEK
Szal jah eddig nem sikerült feltöretnem senkivel
elég tutira megcsinálták a gyárba de még a serialt se tudtuk feszegetni -
#7126 Majd kiderül de lényeg az hogy ha sikerül akkor is meg osztom.De egy nagy próbát megér mert ha sikerül úgyis megosztom :D -
#7125 :D :D :D Na, arra befizetek komám! A profarm az nem Mezőgépek ám!!! :) Egy darab fájlt fogsz találni, amit majd nem bírsz kinyitni... Szerinted mért nincs tele vele a Net, mint a mezőgéppel? Kb 2 hónapig kerestem hozzá a progit, amivel szét bírom szedni, majd feladtam...
Szal, ne ígérgess felelőtlenül! -
#7124 Kedden kapom meg így szerdára!:) -
kiscékus #7123 És mikorra várható?? -
#7122 Azon lennék :D csak nehogy kapjak valamit.de kétlem ha csak egy két dolgot osztok meg a saját dolgaimból :D igazából egy flieg pótot meg egy new hollandot persze nem a legnagyobbat de azért osztok meg :D -
kiscékus #7121 Hát annak örülnének a fórumozók szerintem egy traktort is osz meg belöle! -
#7120 Lehetséges hogy a profarmból 1-2 gépet megosztok majd veletek :D -
Ben66 #7119 nm:d
-
#7118 Köszönöm a linket! Ezt az oldalt még nem ismertem. Vannak rajta jó dolgok... -
#7117 hali
bármelyik mapon meglehet csinálni ezt az elakadást
csak olyan felszínt kell kialakítani amin nem tud keresztül menni a traktor
mi anno ezt úgy csináltuk hogy az alapmapon a kikötőben vannak ilyen betonkupac szerűségek azt helyeztük bele egy sár objekt alá
de ez már régen volt
azóta biztos van rá jobb megoldás -
#7116 KB 90 DB MTZ
VÁLOGASS TALÁN BENNE LESZ AMIT KERESEL -
#7115 SWITC LIMIT -
szoszibá #7114 Sziasztok! Világosítsatok már fel ezzel az elakadással kapcsolatban. Láttam olyan videókat youtubon ahol elakadt a traktor és egy másikkal vagy kettővel húzták ki. Hogy megy ez, milyen pályákon működik ez? Ehhez olyan pálya kell ahol van sár, vagy máshol is előfordulhat? -
gsxrniki #7113 Nagyon jó lett az őstermelő barátok v3 nagyon tudom ajánlani aki szereti a közepes mapokat. -
kiscékus #7112 Már megint kérek valamit:Aki tudja belinkelné ezt a két traktort de minden esetre megmondom hogy a jobb oldali kéne a bal oldali már megvan külön !
-
kiscékus #7111 Valamelyik ek nem csinálya de nem huzhatok mtz 82-esel 12 vasu ekét!! -
#7110 a pontos megoldást nem tudom
de próbáld meg hogy másik ekét használsz azzal is csinálja e -
kiscékus #7109 Létszives segitsen valaki!! -
Ben66 #7108 http://agrar-mods-2011.ucoz.ua/load/landwirtschafts_simulator_2011/pricep/12
Ezen az oldalon vannak bálaszedők is,de nem tudom hogy melyik a jó. -
kiscékus #7107 SZIASZTOK!valaki segiten nagyon fontos lenne hogyan tudom megcsinálni hogyha szántok akkor nem birjak minden felszántani csak a földet ugy mint a kultivátorozásnál csak a földet konckilderezi a mást nem ezt hogyan tudom megcsinálni ?? Válaszoitokat köszönöm ha egyáltalán segit valaki!! -
#7106 Megpróbálom!
Köszönöm a választ! -
#7105 Gamefarm fórumra ment konkrét válasz. Kiegészítésnek annyi, hogyha sima jegyzettömböt használsz, akkor az ékezetes betűket nem fogja megjeleníteni. -
#7104 Simán átírom magyarra és elmentem? Ennyire egyszerű?
-
#7103 a modDesc.xml-ben -
#7102 A bal felső sarokban lévő ablakban megjelenő funkcióparancsokat hol lehet átírni?
Pl. ha idegen nyelvű, hol tudom átírni magyarra?
-
#7101 Te melyik 3D szerkesztőt használod? -
#7100 feltetted a nap kérdését
nekem ez tetszik
-
#7099 na úgy tűnik sikerült végre beépítenem az első világítás skriptemet
hogy eddig ezt miért nem tudtam megcsinálni
-
#7098 Mért nem töltesz le olyat amin eleve működik? Van vagy 50 biztos belőle... -
#7097 szevasztok
kéréssel fordulnék hozzátok
van egy 1000 éves lexion 770-esem
szeretnék megkérni valakit hogy csinálja meg hogy működjön a féklámpája + az irányjelzője
előre is köszönöm ha valaki megcsinálja
claas lexion 770 letöltése
-
Ben66 #7096 köszi:D -
#7095 Tudnátok ajánlani egy tuti jó módszert a gyors, hatékony bálagyűjtésre?
Esetleg gépeket?
Az általam használt kisbála kocsiról nem tudom leüríteni a rakományt. Valami megoldás erre?
Köszönöm! -
#7094 És az melyik pótkocsi amelyikbe viszed a kocka bálát?