23835
  • kitt2000
    Itt van ez az!

Itt van amit keresel!
  • kiscékus
    Sziasztok meghoztam a képeket a tárcsázás és a szántás nyerte el a szavazást de most csak a tárcsázás!!Beszéljenek a képek:

Ezen a képen már nem én hajtottam kijött a szomszéd hozott ebédet még én ettem vagy pihentem addig ö tárcsázott!

Itt már vége a tárcsázásnak:

Mikor hazaértem akkor látom hogy folyik az 82-ezböl az váltóolaj igy nekiálltam javitani :

BOocsánat a sok képért de ritkán raknak de remélem tetszenek!!
  • Ben66
    Z melyik map??
  • marko37

5 percet vettél el az életemből
  • talloli
    Tud valaki segíteni?
    Erről a pótkocsiról hogyan lehet lerakni a bálákat? Egyszerűen nem tudok rájönni. :-(
  • boky84
    én még a féklámpa + irányjelző cuccokat se tudom betenni pedig van vagy 4 féle leírásom

szal ne keseredj el
  • kisspeter1979
    Jó neked, hogy tudsz modellezni. Én hiába olvasom a weboldalakat. A 3d szerkesztő leírásában az van hogy ezt meg azt megnyit. De cseszik az bármit is megnyitni. :(

A GE leírásokban meg csak az van, hogyan lehet objektumot rakni jobbra meg balra, meg a terepet rendezni, meg a traktor kerekét lecserélni. :(

Tuti én vagyok a béna, de nekem ez valahogy nem megy. :(

Biztosan rossz szavakra keresek rá.
  • Chris von Bone
    Azért egyszerűbb lett volna, ha nem kell mindent kinyomozni...:)
  • Rikcsoo
    Leírás minek?..
    Mindent magam tanultam meg tudok modellezni konvertálni enyhén scriptelni meg a többi ilyen kis apróságot..de a google a barátod meg a youtube én is onnan tanultam meg mindent!
  • wanlo
  • boky84
    régebbi képem:
  • kisspeter1979
    Leírás az nekem is jó lenne. Én szeretem magamnak megcsinálni a dolgokat, de leírás nélkül marha nehéz és sok mindenre rá sem jövök. Pl. próbáltam már objektumokat szerkeszteni, de ha véletlenül sikerült is valamit összehoznom, akkor meg elmenteni nem tudtam. :(
  • boky84
    hát elvileg zolinak semmi nem akadhat a gépén elméletileg ha valóban akkora a gépe mint portálon híresztelte.....

ha lenne normális leírás mindenről hidd el sokan közülünk is próbálkoznánk a külföldi modok javításával

nem kérnénk segítséget ha megakadunk valamiben
  • Rikcsoo
    Ja csak az jól megvan csinálva jól beállítottak rajta mindent..ahogy hallhattad olvashattad amit csinálnak most mapot Zoli108-ék annak is kibaszott nagy a mapi3d-je és a ProFarm 5x annyira akad neki mint az..mert jól beállították Zoliék vagyis egyik "embere"..
  • boky84
    én csak külföldi oldalakat figyelek mivel a magyarok általában a szoc gépparkot gyarapítják én pedig nyugat párti vagyok
  • boky84
    ezzel a képfeltöltéssel kapcsolatban lenne az a kérdésem hogy másik képfeltöltő oldalt nem tudnál engedélyeztetni ide?
    pl:képfeltöltés.hu
    legközelebb képpel linkelek
    elnézést a hanyagságért
  • kisspeter1979
    Be lehet azt valahogy állítani, hogy esőben is tudjak aratni?
  • gogabi79
    én nem csak magyar ls el foglalkozó oldalt szoktam át nézni,külföldit is.

Boky,lécci képel együtt legyen az amit megosztasz letöltésnek.köszönöm
  • dávid 001
    Kedden Meg lest a profarm :)
  • szoszibá
    Jah és ti innen szoktatok letölteni modokat? Modhosterre gondolok. A magyar oldalakat nem is nézitek, használjátok?
  • szoszibá
    Köszi az infókat! Természetesen csak Multis dolgok érdekelnek. Nem is értem, hogy a modok többsége hogy nem multis. Pedig szerintem ez volna az alap.
  • boky84
    ebbe a xerionba már én turkáltam bele: kicsit szélesebb kerekek, önsúlyt pisztergáltam kicsit, sebességet kicsit + mittudom már régóta nem használtam már ezt a gépet
    de tud sok mindent: forgó fülke, üzemóra, rpm limiter, dinamikus kipufogó munkalámpák 2011 januári modell elvileg, mindenféle világítások stb...

használd egészséggel
  • boky84
    sp v mp tárcsa kell??
    itt találsz mindkettőt:katt ide

vetőgépbe passzolok de én ennek az alapmodelljét használom:amazone 20 meter
  • szoszibá
    Holnaptól ráérek, milyen modokat használsz?

Egyéb kérdés: Mik a leggyakoribb modok, térképek. Mert szervereket látok sokat, csak nem tudok csatlakozni, mert agyon vannak modolva. Mik a leggyakoribb térképek, min játszanak a legtöbben.

Kellene még nekem a legnagyobb, legszélesebb ismert kultvátor és vetőgép mod, ha esetleg ismeritek!
  • xanderbor
    multira valaki hetvegen? skype: xanderbor
  • szoszibá
    Xerion 5000 természetesen csak elírtam köszi! Ez nagyon fasza xerion, honnan van? Találtam párat egy két oldalon, de volt amelyik nem multis és volt amelyik nem volt hajlandó kanyarodni sem nekem...
  • boky84
    pillanatképek:

• boky84
    a játék alapmapja is 40 mega felett van kicsivel
  • boky84
    xerion 5000 multis
    letöltés/download
  • boky84
    Jonh deere 7750i silózó
  • boky84
    lenne egy kérdésem:
    lexion 5000 nincs még ebbe a játékba tudtommal
    xerion 5000-et tudok linkelni ha azt szeretnél
  • kitt2000
    Sziasztok!

JD silózó kéne ami tud pótkocsit vontatni maga után!
    És ha lehet akkor füvet is tudjon vágni!

Előre is köszönöm!
  • szoszibá
    Sziasztok! Egy multiplayer képes LEXION 5000-es kellene nekem, valaki tud ajánlani egyet, esetleg linkelni?
  • talloli
    Nem én szerkesztettem a pályát, ezért nincs lehetőségem belenyúlni.
    Én csak egy lelkes használója vagyok, mert kevés ilyen jó, magyar szerkesztésű map-pal találkoztam még. Ezért propagálom!
    Ezen a fórumon is nagyon sokan csak hencegnek, hogy milyen jó pályákat építenek, de V.I.P- nek nevezve nem hajlandóak megosztani senkivel. :-(
  • Rikcsoo
    40.7mega?az elégé sok de megnézem majd hogy szaggat-e nekem..
    Amúgy arra megkérhetnélek hogy ragd úgy fel hogy csak a 4alapnövény plusz napraforgó van benne okés?:D
    Köszi!
  • talloli
    40,7 Mb. Az sok?
    Nekem laptopon gond nélkül megy. (2GHz; 4Gb RAM, 512Mb video)
    Sok pályát kipróbáltam már ami szaggatott. Állítólag a nagy méret miatt. (De cáfolj meg ha nincs igazam...)
  • marko37

AGRO720 SPEC
    POROL+KERÉKNYOM
  • Chris von Bone
    ment válasz is... :)
  • Chris von Bone
    ez itt a reklám helye: A gamefarm.hu-n két hét múlva fog erről megjelenni egy leírás, ne haragudj, de addig nem írom le külön...
  • tamás98
    Ezért kéne ittis beüzemeltetni egy off topikot,és akkor az ilyenek mehetnének oda..