23835
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
kitt2000 #7093 Itt van ez az!
Itt van amit keresel! -
kiscékus #7092 Sziasztok meghoztam a képeket a tárcsázás és a szántás nyerte el a szavazást de most csak a tárcsázás!!Beszéljenek a képek:
Ezen a képen már nem én hajtottam kijött a szomszéd hozott ebédet még én ettem vagy pihentem addig ö tárcsázott!
Itt már vége a tárcsázásnak:
Mikor hazaértem akkor látom hogy folyik az 82-ezböl az váltóolaj igy nekiálltam javitani :
BOocsánat a sok képért de ritkán raknak de remélem tetszenek!! -
Ben66 #7091 Z melyik map?? -
5 percet vettél el az életemből -
#7089 Tud valaki segíteni?
Erről a pótkocsiról hogyan lehet lerakni a bálákat? Egyszerűen nem tudok rájönni. :-(
-
#7088 én még a féklámpa + irányjelző cuccokat se tudom betenni pedig van vagy 4 féle leírásom
szal ne keseredj el -
kisspeter1979 #7087 Jó neked, hogy tudsz modellezni. Én hiába olvasom a weboldalakat. A 3d szerkesztő leírásában az van hogy ezt meg azt megnyit. De cseszik az bármit is megnyitni. :(
A GE leírásokban meg csak az van, hogyan lehet objektumot rakni jobbra meg balra, meg a terepet rendezni, meg a traktor kerekét lecserélni. :(
Tuti én vagyok a béna, de nekem ez valahogy nem megy. :(
Biztosan rossz szavakra keresek rá. -
#7086 Azért egyszerűbb lett volna, ha nem kell mindent kinyomozni...:) -
#7085 Leírás minek?..
Mindent magam tanultam meg tudok modellezni konvertálni enyhén scriptelni meg a többi ilyen kis apróságot..de a google a barátod meg a youtube én is onnan tanultam meg mindent! -
#7084 -
#7083 régebbi képem:
-
kisspeter1979 #7082 Leírás az nekem is jó lenne. Én szeretem magamnak megcsinálni a dolgokat, de leírás nélkül marha nehéz és sok mindenre rá sem jövök. Pl. próbáltam már objektumokat szerkeszteni, de ha véletlenül sikerült is valamit összehoznom, akkor meg elmenteni nem tudtam. :( -
#7081 hát elvileg zolinak semmi nem akadhat a gépén elméletileg ha valóban akkora a gépe mint portálon híresztelte.....
ha lenne normális leírás mindenről hidd el sokan közülünk is próbálkoznánk a külföldi modok javításával
nem kérnénk segítséget ha megakadunk valamiben -
#7080 Ja csak az jól megvan csinálva jól beállítottak rajta mindent..ahogy hallhattad olvashattad amit csinálnak most mapot Zoli108-ék annak is kibaszott nagy a mapi3d-je és a ProFarm 5x annyira akad neki mint az..mert jól beállították Zoliék vagyis egyik "embere".. -
#7079 én csak külföldi oldalakat figyelek mivel a magyarok általában a szoc gépparkot gyarapítják én pedig nyugat párti vagyok -
#7078 ezzel a képfeltöltéssel kapcsolatban lenne az a kérdésem hogy másik képfeltöltő oldalt nem tudnál engedélyeztetni ide?
pl:képfeltöltés.hu
legközelebb képpel linkelek
elnézést a hanyagságért -
kisspeter1979 #7077 Be lehet azt valahogy állítani, hogy esőben is tudjak aratni? -
#7076 én nem csak magyar ls el foglalkozó oldalt szoktam át nézni,külföldit is.
Boky,lécci képel együtt legyen az amit megosztasz letöltésnek.köszönöm -
#7075 Kedden Meg lest a profarm :) -
szoszibá #7074 Jah és ti innen szoktatok letölteni modokat? Modhosterre gondolok. A magyar oldalakat nem is nézitek, használjátok? -
szoszibá #7073 Köszi az infókat! Természetesen csak Multis dolgok érdekelnek. Nem is értem, hogy a modok többsége hogy nem multis. Pedig szerintem ez volna az alap. -
#7072 ebbe a xerionba már én turkáltam bele: kicsit szélesebb kerekek, önsúlyt pisztergáltam kicsit, sebességet kicsit + mittudom már régóta nem használtam már ezt a gépet
de tud sok mindent: forgó fülke, üzemóra, rpm limiter, dinamikus kipufogó munkalámpák 2011 januári modell elvileg, mindenféle világítások stb...
használd egészséggel -
#7071 sp v mp tárcsa kell??
itt találsz mindkettőt:katt ide
vetőgépbe passzolok de én ennek az alapmodelljét használom:amazone 20 meter -
szoszibá #7070 Holnaptól ráérek, milyen modokat használsz?
Egyéb kérdés: Mik a leggyakoribb modok, térképek. Mert szervereket látok sokat, csak nem tudok csatlakozni, mert agyon vannak modolva. Mik a leggyakoribb térképek, min játszanak a legtöbben.
Kellene még nekem a legnagyobb, legszélesebb ismert kultvátor és vetőgép mod, ha esetleg ismeritek! -
xanderbor #7069 multira valaki hetvegen? skype: xanderbor
-
szoszibá #7068 Xerion 5000 természetesen csak elírtam köszi! Ez nagyon fasza xerion, honnan van? Találtam párat egy két oldalon, de volt amelyik nem multis és volt amelyik nem volt hajlandó kanyarodni sem nekem... -
#7067 pillanatképek:
-
#7066 a játék alapmapja is 40 mega felett van kicsivel -
#7065 xerion 5000 multis
letöltés/download -
#7064 Jonh deere 7750i silózó
-
#7063 lenne egy kérdésem:
lexion 5000 nincs még ebbe a játékba tudtommal
xerion 5000-et tudok linkelni ha azt szeretnél -
kitt2000 #7062 Sziasztok!
JD silózó kéne ami tud pótkocsit vontatni maga után!
És ha lehet akkor füvet is tudjon vágni!
Előre is köszönöm! -
szoszibá #7061 Sziasztok! Egy multiplayer képes LEXION 5000-es kellene nekem, valaki tud ajánlani egyet, esetleg linkelni? -
#7060 Nem én szerkesztettem a pályát, ezért nincs lehetőségem belenyúlni.
Én csak egy lelkes használója vagyok, mert kevés ilyen jó, magyar szerkesztésű map-pal találkoztam még. Ezért propagálom!
Ezen a fórumon is nagyon sokan csak hencegnek, hogy milyen jó pályákat építenek, de V.I.P- nek nevezve nem hajlandóak megosztani senkivel. :-( -
#7059 40.7mega?az elégé sok de megnézem majd hogy szaggat-e nekem..
Amúgy arra megkérhetnélek hogy ragd úgy fel hogy csak a 4alapnövény plusz napraforgó van benne okés?:D
Köszi! -
#7058 40,7 Mb. Az sok?
Nekem laptopon gond nélkül megy. (2GHz; 4Gb RAM, 512Mb video)
Sok pályát kipróbáltam már ami szaggatott. Állítólag a nagy méret miatt. (De cáfolj meg ha nincs igazam...) -
AGRO720 SPEC
POROL+KERÉKNYOM -
#7056 ment válasz is... :) -
#7055 ez itt a reklám helye: A gamefarm.hu-n két hét múlva fog erről megjelenni egy leírás, ne haragudj, de addig nem írom le külön... -
#7054 Ezért kéne ittis beüzemeltetni egy off topikot,és akkor az ilyenek mehetnének oda..