Farming Simulator Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne vezess gyorsabban mint ahogy az őrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!
Én annyit tudok segíteni, hogy GE-ben kell keresni, a bal oldali sávban.
Azt, hogy oda hogyan kell bemásolni, azt passzolom, már Én is próbáltam.
Egy másik fórumon szoktam segítséget kérni, de ott már szégyelek mégegyszer rákérdezni! Na az lenne a lényeg, hogy egy gépre ráraktam egy orrsúlyt GE-ban de a játékban nem jelenik meg! Azt mondták, hogy az orrsúlyt másoljam be a traktor transform group-jába!!! És azt hol találom meg mert kerestem 1000-rel de nem találom sehol! Néztem a GE tutorialt is de nem jutottam elõre! Valaki légyszi segítsen! Elõre is köszi!
Én délután dolgozok...<#pardon1>#pardon1><#rinya>#rinya>
Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros
Holnap délelött szervert indítok 4 före tervezve.
Pack a honlapon, aláírosomban a honlapcím.
Fórumba írjátok be, ha jönnétek!
üdv,
Sparrow
2. modok nagyrésze sokkal több polygon mint az alap gépeké+ hozzájönnek a scriptek amik megint csak lassítják
3. ha scriptben is hiba van, akkor log filet teleírja az is fogja a dolgokat
próba cseresznye, hogy a documents/my games/farming simulator 2011/game.xml-ben a logolást átírod false-ra
<file enable="true" filename="log.txt" />
Magyarítást megoldottam, valószínûleg az volt a baj igen, rossz helyrõl szedtem le.
Szaggatás és modok kompatibilitása:
Nekem ez nagyon nem megy.
MOD ok nélkül kivállóan fut a játék szaggatás nélkül.
Konfig: AMD 3200 Dual, 2GB DDR5 ATI VGA, 4GB DDR3 RAM, Nem kéne szaggatnia nem gondolod? 😊
Valami a MOD okkal van, van nálam hozzá 4 patch is.
Nem igazán boldogulok. 😊
Egyelõre az alappal játszom ez így remek. 😉
Köszi a segítséget!
---Ger----
Kicsi a géped? Rossz a törésed?
www.gamefarm.hu (mod-ok, tesztek, leírások, fórum, és segítőkész közösség)
Magyarosítás (angolosítás) létezik?
Csak a multit tudom angolra állítani, a játékot nem, viszont helyette: így nem igazán értem amit olvasok.
Köszi!
Szerk.: Miért lehet az, hogybetettem néhány dolgot és amikor megveszem szaggat mint a veszedelem?
---Ger----
Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros
[/url][/img]
Az öreget kelet idehozni! 😄
[/url][/img]
Itt meg kipróbáltam igazi terepen a Deutz-ot! Egy darabig egész jól birta! De végül csak megadta magát! 😄
[/url][/img]
[/url][/img]
Unatkoztam át festettem sárgáról 😄
Ja' és egy probléma: Az mitõl van, hogy egy táblát megszûntetek, de a mûvelhetõ talaj nem törlõdik? Messzirõl nézve szépen megszûnt, fû van a helyén, de ahogy közelítve van megjelenik a mûvelhetõ talaj. Mivel lehet azt végleg kitörölni onnan?
LS 2011 Multi Team http://ls2011multi.ucoz.hu
<Files>
</Files>
Jah, és ha ezt megkerestem akkor mit csináljak vele?
i3d nyisd meg szöveg szerkesztõvel és keresd meg elõl a sorokat pl:
<Files>
<File fileId="3" filename="8530_2.png" relativePath="true"/>
<File fileId="10" filename="Other/kormany.png" relativePath="true"/>
<File fileId="34" filename="Other/pioneer.jpg" relativePath="true"/>
SABERTOOTH Z97 MARK 2 / Intel® Core™ i7-4790K Processor / ASUS Strix GeForce GTX 970 / Kingston HyperX 16Gb 1866Mhz / KINGSTON HyperX Savage SSD 240 Gb / 34" LG 34UM65-P IPS, 2560x1080, UltraWide
[/url][/img]
Ha valaki tudja a megoldást erre, kérem írjon!
Sokat kipróbáltammár de nem müködik. Volt olyan hogy csatlakozott, mûködik is csak olyan közel vannak egymáshoz hogy nem tud fordulni 😞
Tud esetleg valaki segíteni?
Mapot készítek, de az istenért sem jövök rá hogyan lehet új növényeket berakni. Valaki árulja már el léccci!
Levan az irva valahol hogy hogyan kell áthozni dolgokat 9-bõl 11-be?
ha igen linkelje valaki pls. (lehetöleg magyarul ) Köszönöm
Erix, (vagy aktuális álregje) akkor ha létezik ez a pót és szeretné esetleg játékban látni jelentkezzen<#wink>#wink>
Úgy rémlik valaki modellezett egy ilyet. Tudja valaki h ki lehetett és játékba került-e?

Kovács Tamás