23835
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
#6765 December-ben ahogy tudom mert rá 4-5 hónappal jön ki a 2012 -
mtz 82 zts #6764 Ez a Platinum edition ez mikor lesz kaphato? -
#6763 amúgy nem tudtok valami olyan mapot amin a telep kicsi.lehetnek nagy földek is csak a telep legyen kicsi. -
#6762 Rendben -
#6761 oks megpróbálom
-
#6760 HA nagyon akarsz vele gamelni akkor próbáld meg azt hogy ahova telepítve van a játék nálam pl így Sajátgép-Program files-landw...-data-maps és oda bemásolod a csomagban lévő fájlokat és így íaz eredeti maps helyett van benne,de az is lehet hogy valamelyik mod zavarja -
#6759 de berakom a módmapába a kód is megvan kicsomagoltam és a játékban nem jelenik meg :( -
#6758 Ti tudtok arról hogy lesz másik menü a játékba? mert tudomásom szerinte lesz másik menü -
#6757 Igen csak kell egy kód hogy bebírd rakni a játékba,de az a hibája hogy nincs meg a siló text de az minimálos -
#6756 még egy kérdéssel zaklatlak titeket.nektek a kistanyai map mukodik??válaszotokat koszi :) -
#6755 Megkeresed a modot, F3-al belenézel az xml-jébe(pl.:modDesc.xml), aminek a végén szokott lenni, hogy melyik gombok vezérlik.
Ilyesmit keress:
<input name="IGNITION" key1="KEY_KP_enter" button="" /> -
#6754 nincs mit -
#6753 köszi a segitséged.sikerült mostmár megy a zetor :) :) -
#6752 vagy csak simán missing zuendung blabla elvileg 2 hasonlót is találhatsz de csak az egyikkel fog menni -
#6751 kösszi megpróbálom :) -
#6750 ez nekem is gond volt anno. inditsd el a gamet,option controls és ott keress egy olyat h start zuendung in l10n_en.xls vagy vmi hasonlót annak rakj be egy gombot és onnantól azzal inditod a gépet. -
#6749 honnan tudjam meg-e van e minden.én ehhez nem értek :(
-
#6748 Akkor próbáld meg azt hogy megnézed hogy minden meg van e a csomagban ,mert ha pl valami nincs meg adtól függetlenül megbirod venni csak nem üzemképes,ha viszont úgyse akkor szar a mod bocs haver :S -
#6747 csak az volt benne semmi más.
-
#6746 -
#6745 MErt valamelyik gép bezavar neki próbáld meg hogy az összes modot kiveszed és csak ezt az 1-et rakod be -
#6744 Sziasztok.Kérnék egy kis segitséget.Van egy traktor és nem birom beinditani.Minden gombot össze nyomkodtam és semmi.http://ls2011multi.ucoz.hu/publ/traktorok_tractors/zetor/zetor_7245/9-1-0-1054 ez a traktor lenne az.Válaszokat előre is köszi -
mtz 82 zts #6743 Az meg van -
BPA102 #6742 Rengeteg embernek van hasonló problémája vele. Ha ráguglizol, látod: http://www.google.hu/search?q=farming+simulator+Unexpected+system+exception&ie=u...
A játék a hibás, bugos. Néhány embernek segített, ha a grafikai beállításokat lejjebb vette, már ha eljutott a menüig egyáltalán. De van akinek ez sem. -
#6741 ty -
#6740 teso az én tudományom itt véget ért, sajna többet én se tudok probáld a googlét -
Krisztian95 #6739 Nekem a log.txt-ben csak ennyi van, és a save game nekem nincs mert még a játékot sem indítja el hanem mikor rákkatintok az ikonra egy pár másodperc múlva megjelenik az a szöveg.
Ilyenkor mit csináljak
-
#6738 Igazából van!
Játékba nincs!
Max annyi hogy több bála lesz. -
#6737 üdv! a fű kiszárításának van értelme?(azokra a pörgős izékre gondolok:D) -
kiscékus #6736 Sziasztok ennek a videónak az elsö zenéjének a cimét tudja valaki?? kérem szépen segitsetek!
-
BPA102 #6735 Na most nincsenek benne a modok!Így meg elérhető a shop! érdekes! -
hw6011multisilosv4.zip | -
#6733 -
BPA102 #6732 Sziasztok! olyan problémám van, hogy mikor megnyomom a P betűt nem csinál semmit! nem tudok így gépeket venni! Nem csak, hogy ezt nem nyitja meg hanem az ESC illetve semmi nem megy! Nincs patchelve tört a játék 8 mert egyenlőre nem szándékozom multizni) viszont pár mód van benne! tegnap még ment most meg egyről a kettőre nem! Van valakinek ötlete? -
Krisztian95 #6731 Nekem a log.txt-ben csak ennyi van, és a save game nekem nincs mert még a játékot sem indítja el hanem mikor rákkatintok az ikonra egy pár másodperc múlva megjelenik az a szöveg. -
#6730 hát kérlek special itt semmi hiba sincs az én log txt 10 x hosszabb görgess lejjebb és irtam a save gamérol is azt olvastad?
-
Krisztian95 #6729 Hello!
Marko 37 írtad nekem hogy a log.txt fáljban megtalálom a hibát.
De én ebből igazábol nem sokat értek amit ír.
Meg tudnád nekem mondani hogy mi a hiba.
Physics
Driver: NVIDIA PhysX Runtime
Version: 2.8.1
Input
Keyboard
Mouse
Sound
Driver: OpenAL
Device: Generic Software
Version: 1.1
Max. sources: 256
ALC_FREQUENCY = 44100
ALC_REFRESH = 40
ALC_SYNC = 0
ALC_MONO_SOURCES = 256
ALC_STEREO_SOURCES = 0
EFX extensions initialized
Generated 1 Aux Effect Slot(s)
Előre is köszönöm. -
Ezt meg csak úgy:) -
#6727 ööööö nézd csak meg a savegame xml abban keress olynt hogy PL: mtz x12345 y12345 z nél nem számok vannak vagy a savegame1 vagy savegame 2 ben a vehicle xml asszem valami ilyesmi a hiba -
#6726 utánna néztem a log txt filét tudod hol van? my games ls 09 abban megtalálod a hibát