23835
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
Krisztian95 #6725 Hello
Tudna valaki segíteni, miért írja ki az LS 2009 azt hogy unexpected system exception occurred majd amikor ok-ot nyomok kijön az hogy a game.exe hibát észlelt ezért leállt. Ezt csinálja a 2011 vagy a 2008-nál is.
Miért van ez?
Lécci aki tud valamit erre a hibára az írjon. -
#6724 Tudna valaki ajánlani egy jól megszerkesztett kombájnt?
Olyanra gondolok ami nem össze-vissza megy ha dolgozó vezeti, multifruit-os, és nem túl bonyolult?
Mivel lehet aratni sárgarépát, cukorrépát, burgonyát?
Nem vagyunk ilyenekkel elkényeztetve! Traktorból már annyi van mint égen a csillag! -
kitt2000 #6723 lehet rosszul vagy hibásan jött le!
Próbálgasd hát ha lejön jól! -
#6722 Nm! -
#6721 ja már rájöttem sorry:D -
#6720 a permetezés/trágyázás növeli a termés nagyságát vagy csak úgy van? -
#6719 nex fruits for LS2011 nevű cuccra lesz szükséged, az angol leírás benne van -
Krisztian95 #6718 Hello
Tudna valaki segíteni, miért írja ki az LS 2009 azt hogy unexpected system exception occurred majd amikor ok-ot nyomok kijön az hogy a game.exe hibát észlelt ezért leállt. Ezt csinálja a 2011 vagy a 2008-nál is.
Miért van ez?
Lécci segítsetek. -
mtz 82 zts #6717 Hogy lehet modosítani? -
#6716 nem elég a mod, a mapnak is tudnia kell, és az a macerásabb, mert módosítani kell hozzá az i3d-t, de nem lehetetlen megoldás -
mtz 82 zts #6715 Az mért van hogy letöltöttem egy olyan modot ami lehetővé teszi hogy ne csak az alap növényeket lehessen termelni de mikor vetni akarom őket hiába töltöm meg a vetőgépet pl burgonyával nem veti
Mi a gond? -
#6714 ki mit tud a dolgos falva v2 röl?
-
-
#6712 hogy rövid legyek THX -
mtz 82 zts #6711 Ez a mappa hány mb-os mert nekem letöltött 60-at és utána azt jelezte hogy kész és megpróbáltam kicsomagolni és hibát ír ki?? -
#6710 Igen
-
xanderbor #6709 nem,ide probaltam meg multkor,es megszakadt tobbszor is letoltes,azthiszem 350mega limit itt,ha jol emlekszem,majd darabokban rakom fel inkabb
-
xanderbor #6708 en nem ismerem a rabat valosagban,nalunk nem volt ielyen gep sajnos,de a csuklopontjan hajlott az oldalra is a valosagban? a skoda 180 igen,tehat gondolom akkor raba steiger is
-
#6707 Ide is egy Gb-ig lehet feltölteni és elég gyors oldal! -
xanderbor #6706 ha igy van akkor felrakom ujra egyben :) azota kijavitottam meg a t174 fortschrittet is,mer csak ma vettem eszre ,hogy gyanussan kicsi ami a mezogeppackban van, 2,60meter a kabin magassaga a valosagban,es ami a dvd csomagban volt,jo ha volt 2,20:) na meg most mar mukodik multiban minden noveny betakarittasa is.csak az gond ,hogy50kilobajt/sec a feltoltesem tehat estere lessz csak fent a neten,pedig mar tesztelnem multiban a mapot meg a gepeket valakivel:) -
#6705 köszike.ez most jol jön -
#6704 Sziasztok!
A mezőgépes RÁBA-t ha megcsináljátok talajkövetősre akkor ugye van a hidraulika problémája! Na erre itt a gyógyszer:
Ezt a sort rakjátok be a régi helyére a Traktor250.xml-be:
<!-- main Hydraulic -->
<movingPart index="5|1" referencePoint="5|2|1|3" referenceFrame="0>0" >
<translatingPart index="5|1|0" />
</movingPart> -
#6703 de ha jól tudom a freaksshare oldalra 1 g-ig tudsz feltölteni... csak halkan jegyzetem meg.... -
xanderbor #6702 ok lehuzhatod akkor,de mondom multiban meg nem mukodik par dolog ,azt most csinaltam meg,de ha akarod probald ki az elozot ,aztan leszedem a data.hu rol. majd felrakom a javitottat meg meg plusz gepeket.de majd a mapot freaksharera teszem,oda 450 megaig toltheto azt hiszem a tobbit feldarabolom a data ra. kuldom priviben a linket -
xanderbor #6701 perszehogy megoldom,ensem szivesen kuldozgetek fizetos sms eket itthon,nalatok nemtudom hogy van ez,de nalunk a 2 euros sms ert fizetsz altalaban 3mat is,mire kiszamlazzak a havi elofizetesed -
xanderbor #6700 nem nekem fizetsz 300ft ,nekem semmi kozom hozza,csak nem akartam darabolni a fajlokat,meg en amugy is szlovak allampolgar vagyok :) de atrakom,mert valamit kihagytam es ujra toltom az egeszet,ugyanis a f2f dolgos map ban volt meg egy problema,hogy nem mukodott multiban a napraforgo aratas es a krumpli meg a cukorrepa sem,most mar megcsinaltam azt is:) jah meg meg azt hiszem rakok fel cukorrepahoz meg a burgonyahoz is gepeket,mar parat talaltam is,mi hibas esetleg azokat kijavittom,de a szoci korszakhoz hueket keresek,meg aMik lehetoleg elofordultak itt a felvideken es nalatok magyar orszagon is -
#6699 egyet értek!.meg lehetne e oldani másik megosztora e?.persze csak ha nem gond -
kisspeter1979 #6698 Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, ha teljesen új térképet készítek, akkor kitörölhetek néhány épületet meg objektumot az alap térkép doksiai közül? Pl: nem lenne szükségem: kikötőre, sörfőzdére, templomra, stb. Ugyanis nem szeretném, ha túl nagy méretű lenne a végére a zip file. Ne foglalják a helyet.
Előre is köszi! -
kitt2000 #6697 Talán tudok neked segíteni ebbe van a pack-ba
Ebbe van kettő!
Én is ebből van meg!
LINK:
[URL=http://www.uloz.to/9585907/cz-pack-zip]Letöltő link!![/URL/
Csak nem tudom hogy miért nem jó a tatra rendes pótkocsija mert kilép a játék! -
#6696 hát mondjuk 315 ft megér ez a pack:):) csak kérdés hogy nem e raknád át másik megosztóra és akkor nem kéne prémiumoznia senkinek....de csak egy tipp.... -
kisspeter1979 #6695 Szia!
Nekem van data.hu-s előfizetésem. Engem érdekelne a link. -
Meg indult a vetés nálam:) -
#6693 nos én ehhez nem értek én csak belinkeltem neked hátha megfelel....de -
mtz 82 zts #6692 Ennek a trakinak meg lehet csinálni hogy fehér legyen a teteje meg a felnijei meg a levegőszűrője kék legyen? -
xanderbor #6691 feltoltottem a data.hu ra az egesz csomagot a mappal egyutt,csak az gond,hogy egybe van minden.igy 760mega az ossz. es 200mega feletti letoltesnel 315ft sms kell,hogy aktivald a premium csomagot a letolteshez,kinek van ilyen csomag az irjon,kuldom a linket -
#6690 Nem tudom hogy ez esetleg meg e felel?:) remélem igen...
Letöltés -
#6689 Nos pár kép hogy ne hogy azt higgyétek nem játszok mostanában:)
Jah és akit érdekel egy jó map annak íme itt van egy vidi :vidi a mapról
És ha tetszik innen tudod letölteni:Viben szereplő map letöltési linkje -
#6688 sajnos ez ennél bonyolultabb
be kell helyezned a map-ba Giants Editorral
ott beállítani mindent......... -
Ben66 #6687 Szép estét:D
Ha letöltök egy objektumot,akkor azt is a mods mappába kell rakni???? -
#6686 ha valaki unja a nappalok és az éjszakák váltakozását én találtam rá egy megoldást:
ha értesz a GE-hez akkor a következőket csináld:
1 töröld a sun-t mint fényforrást
2 create---> light
3 állítsd be a light-ot ahogy szeretnéd
nálam jelenleg állandóan nappal van az égbolt ugyanúgy váltakozik az idő megy
az esőt még nem vártam meg hogy esik e vagy sem
tudom hogy nagy baromság de nem rendelkezek valami i 4-5-6-7es procival
csak x2 dual AMd-vel + 512 es vidikari val
szal nálam működött