23897
![fs.png](https://farming-simulator.com/cms/uploads/news_607ffcb109e27.jpg)
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
Arra az autópilótára gondolsz ami a földeken pl szántást meg csinálja? -
jah -
autopilot -
az aP az mi? -
Uraim engem érdekelnének RÁBA vagy hasonló méretű AP-s traktor-ok ha valaki tud linkeljen bátran nem fogjuk bannolni -
xanderbor #6782 multira valaki, 30 felett? csak szoci gepek
-
Raknék én ha sikerülni életre keltenem 4 módott meg még többet mert nem tudom megvenni őket -
hát szomorú hogy ennyire ki van halva hisz itt tényleg megpróbál az egyik a másiknak segíteni... nem úgy mint a másik fórumon szokás hogy írsz egy kérdést aztán semmi válasz nem jön rá..... -
Csak azért mert kivan halva a fórum :)
De rakj!
Sőt többet mert mindig mengézem a képeidet legalább valaki rak fel...:) -
Helló mindenkinek!
Egy olyan problémám merült fel, hogy leszedtem a gamehez ilyen körbála felszedő pótot, azonban akár mit csinálok, akár hogy állok a bála mellé, nem teszi fel, pedig már nem ez az első, amit próbáltam, de mindegyikkel így jártam.... Valaki találkozott már ilyen problémával? Ha igen, mi a megoldása? -
H-h nem tesz senki képet ide fel?:O
Nah én most ezt megtöröm :):)
(Jah és akit érdekel a Zetor annak szívesen belinkelem....:):) -
Kössz a segítséget "haver"! :-)
Érthetően fogalmaztál, már át is alakítottam az általam legjobbnak tartott Joskin30T nevű pótot.
Ugyanis a DeereesMap_V7-en elég érdekes növények is vannak amiket nem egyszerű aratni és szállítani.
-
megoldás van mindenre
fel a fejjel haver
na szóval igaz hogy csak fél megoldást tudok kínálni de szerintem egyenlőre ez is több a semminél
remélem alap szinten jártas vagy a 2011-ben
a pót xml-ben a fruit types-ba írd be mindegyik növény nevét ami szerepel a betakarító gépek xml-jében
igaz hogy normál képük nem lesz a raktérben szállításkor mivel a búza skin-jét használja majd mindegyik amelyiket utólagosan írtad be
de a pótba ürítheted bármelyik betakarító gép v kombájn magtartályát
remélem érthetően fogalmaztam -
Köszönöm szépen. Ez már megvan, igaz csehül. És a Claas Ropa is. De kifogott rajta egy sárgarépa féle növény.
Valamint a zöld árpa (grüner weizer) nevű növény is megállította a játékomat. Learattam, de nem tudom kiüríteni, mert nincs olyan teherautóm, illetve pótkocsim ami elfogadja.
Tudtok valami megoldást? -
HW 80 Silagewagen lehet letölteni majd -
itt majd le töltöd
gamemoding.com
-
Sziasztok! Miért van az hogy átraktam két modot 09-ből 20111-be és nem tudom megvenni hiába kiírja azt hogy a beszerzésemet átvehetem a boltba nem rakja ki meg nem is veszi meg. miért van ez? -
Tudnátok-e ajánlani nekem egy olyan kombájnt, ami aratni tud zabot, rozst, burgonyát, sárgarépát, cukorrépát.
Illetve olyan pótkocsit ami ezeket szállítani is tudja.
Köszönöm! -
az ifa és a pot külön van,mint a mezőgépes szürke ifa,ugy van megcsinálva -
letöltése:
IFAL60_lsportal.hu.rar -
Nálam a hibás gépeket kijavította és nem szaggat annyira a game szóval megéri -
mtz 82 zts #6766 Megtudja nekem valaki mondani hogy a 2.2-es pach milyen javításokat tartalmaz és milyen egyéb dolgokat?Érdemes e felrakni? -
December-ben ahogy tudom mert rá 4-5 hónappal jön ki a 2012 -
mtz 82 zts #6764 Ez a Platinum edition ez mikor lesz kaphato? -
amúgy nem tudtok valami olyan mapot amin a telep kicsi.lehetnek nagy földek is csak a telep legyen kicsi. -
Rendben -
oks megpróbálom
-
HA nagyon akarsz vele gamelni akkor próbáld meg azt hogy ahova telepítve van a játék nálam pl így Sajátgép-Program files-landw...-data-maps és oda bemásolod a csomagban lévő fájlokat és így íaz eredeti maps helyett van benne,de az is lehet hogy valamelyik mod zavarja -
de berakom a módmapába a kód is megvan kicsomagoltam és a játékban nem jelenik meg :( -
Ti tudtok arról hogy lesz másik menü a játékba? mert tudomásom szerinte lesz másik menü -
Igen csak kell egy kód hogy bebírd rakni a játékba,de az a hibája hogy nincs meg a siló text de az minimálos -
még egy kérdéssel zaklatlak titeket.nektek a kistanyai map mukodik??válaszotokat koszi :) -
Megkeresed a modot, F3-al belenézel az xml-jébe(pl.:modDesc.xml), aminek a végén szokott lenni, hogy melyik gombok vezérlik.
Ilyesmit keress:
<input name="IGNITION" key1="KEY_KP_enter" button="" /> -
nincs mit -
köszi a segitséged.sikerült mostmár megy a zetor :) :) -
vagy csak simán missing zuendung blabla elvileg 2 hasonlót is találhatsz de csak az egyikkel fog menni -
kösszi megpróbálom :) -
ez nekem is gond volt anno. inditsd el a gamet,option controls és ott keress egy olyat h start zuendung in l10n_en.xls vagy vmi hasonlót annak rakj be egy gombot és onnantól azzal inditod a gépet. -
honnan tudjam meg-e van e minden.én ehhez nem értek :(
-
Akkor próbáld meg azt hogy megnézed hogy minden meg van e a csomagban ,mert ha pl valami nincs meg adtól függetlenül megbirod venni csak nem üzemképes,ha viszont úgyse akkor szar a mod bocs haver :S