23835
  • Krisztian95
    Hello
    Tudna valaki segíteni, miért írja ki az LS 2009 azt hogy unexpected system exception occurred majd amikor ok-ot nyomok kijön az hogy a game.exe hibát észlelt ezért leállt. Ezt csinálja a 2011 vagy a 2008-nál is.
    Miért van ez?
    Lécci aki tud valamit erre a hibára az írjon.
  • talloli
    Tudna valaki ajánlani egy jól megszerkesztett kombájnt?
    Olyanra gondolok ami nem össze-vissza megy ha dolgozó vezeti, multifruit-os, és nem túl bonyolult?
    Mivel lehet aratni sárgarépát, cukorrépát, burgonyát?
    Nem vagyunk ilyenekkel elkényeztetve! Traktorból már annyi van mint égen a csillag!
  • kitt2000
    lehet rosszul vagy hibásan jött le!
    Próbálgasd hát ha lejön jól!
  • péistike
    Nm!
  • Caliph
    ja már rájöttem sorry:D
  • Caliph
    a permetezés/trágyázás növeli a termés nagyságát vagy csak úgy van?
  • Chris von Bone
    nex fruits for LS2011 nevű cuccra lesz szükséged, az angol leírás benne van
  • Krisztian95
    Hello
    Tudna valaki segíteni, miért írja ki az LS 2009 azt hogy unexpected system exception occurred majd amikor ok-ot nyomok kijön az hogy a game.exe hibát észlelt ezért leállt. Ezt csinálja a 2011 vagy a 2008-nál is.
    Miért van ez?
    Lécci segítsetek.
  • mtz 82 zts
    Hogy lehet modosítani?
  • Chris von Bone
    nem elég a mod, a mapnak is tudnia kell, és az a macerásabb, mert módosítani kell hozzá az i3d-t, de nem lehetetlen megoldás
  • mtz 82 zts
    Az mért van hogy letöltöttem egy olyan modot ami lehetővé teszi hogy ne csak az alap növényeket lehessen termelni de mikor vetni akarom őket hiába töltöm meg a vetőgépet pl burgonyával nem veti
    Mi a gond?
  • marko37
    ki mit tud a dolgos falva v2 röl?

• allock #6713

• marko37
    hogy rövid legyek THX
  • mtz 82 zts
    Ez a mappa hány mb-os mert nekem letöltött 60-at és utána azt jelezte hogy kész és megpróbáltam kicsomagolni és hibát ír ki??
  • péistike
    Igen
  • xanderbor
    nem,ide probaltam meg multkor,es megszakadt tobbszor is letoltes,azthiszem 350mega limit itt,ha jol emlekszem,majd darabokban rakom fel inkabb
  • xanderbor
    en nem ismerem a rabat valosagban,nalunk nem volt ielyen gep sajnos,de a csuklopontjan hajlott az oldalra is a valosagban? a skoda 180 igen,tehat gondolom akkor raba steiger is
  • Rikcsoo
    Ide is egy Gb-ig lehet feltölteni és elég gyors oldal!
  • xanderbor
    ha igy van akkor felrakom ujra egyben :) azota kijavitottam meg a t174 fortschrittet is,mer csak ma vettem eszre ,hogy gyanussan kicsi ami a mezogeppackban van, 2,60meter a kabin magassaga a valosagban,es ami a dvd csomagban volt,jo ha volt 2,20:) na meg most mar mukodik multiban minden noveny betakarittasa is.csak az gond ,hogy50kilobajt/sec a feltoltesem tehat estere lessz csak fent a neten,pedig mar tesztelnem multiban a mapot meg a gepeket valakivel:)
  • gogabi79
    köszike.ez most jol jön
  • péistike
    Sziasztok!

A mezőgépes RÁBA-t ha megcsináljátok talajkövetősre akkor ugye van a hidraulika problémája! Na erre itt a gyógyszer:

Ezt a sort rakjátok be a régi helyére a Traktor250.xml-be:
    <!-- main Hydraulic -->
    <movingPart index="5|1" referencePoint="5|2|1|3" referenceFrame="0>0" >
    <translatingPart index="5|1|0" />
    </movingPart>
  • gyurka666
    de ha jól tudom a freaksshare oldalra 1 g-ig tudsz feltölteni... csak halkan jegyzetem meg....
  • xanderbor
    ok lehuzhatod akkor,de mondom multiban meg nem mukodik par dolog ,azt most csinaltam meg,de ha akarod probald ki az elozot ,aztan leszedem a data.hu rol. majd felrakom a javitottat meg meg plusz gepeket.de majd a mapot freaksharera teszem,oda 450 megaig toltheto azt hiszem a tobbit feldarabolom a data ra. kuldom priviben a linket
  • xanderbor
    perszehogy megoldom,ensem szivesen kuldozgetek fizetos sms eket itthon,nalatok nemtudom hogy van ez,de nalunk a 2 euros sms ert fizetsz altalaban 3mat is,mire kiszamlazzak a havi elofizetesed
  • xanderbor
    nem nekem fizetsz 300ft ,nekem semmi kozom hozza,csak nem akartam darabolni a fajlokat,meg en amugy is szlovak allampolgar vagyok :) de atrakom,mert valamit kihagytam es ujra toltom az egeszet,ugyanis a f2f dolgos map ban volt meg egy problema,hogy nem mukodott multiban a napraforgo aratas es a krumpli meg a cukorrepa sem,most mar megcsinaltam azt is:) jah meg meg azt hiszem rakok fel cukorrepahoz meg a burgonyahoz is gepeket,mar parat talaltam is,mi hibas esetleg azokat kijavittom,de a szoci korszakhoz hueket keresek,meg aMik lehetoleg elofordultak itt a felvideken es nalatok magyar orszagon is
  • gogabi79
    egyet értek!.meg lehetne e oldani másik megosztora e?.persze csak ha nem gond
  • kisspeter1979
    Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, ha teljesen új térképet készítek, akkor kitörölhetek néhány épületet meg objektumot az alap térkép doksiai közül? Pl: nem lenne szükségem: kikötőre, sörfőzdére, templomra, stb. Ugyanis nem szeretném, ha túl nagy méretű lenne a végére a zip file. Ne foglalják a helyet.

Előre is köszi!
  • kitt2000
    Talán tudok neked segíteni ebbe van a pack-ba
    Ebbe van kettő!
    Én is ebből van meg!

LINK:

[URL=http://www.uloz.to/9585907/cz-pack-zip]Letöltő link!![/URL/

Csak nem tudom hogy miért nem jó a tatra rendes pótkocsija mert kilép a játék!
  • gyurka666
    hát mondjuk 315 ft megér ez a pack:):) csak kérdés hogy nem e raknád át másik megosztóra és akkor nem kéne prémiumoznia senkinek....de csak egy tipp....
  • kisspeter1979
    Szia!

Nekem van data.hu-s előfizetésem. Engem érdekelne a link.
  • gyurka666

Meg indult a vetés nálam:)
  • gyurka666
    nos én ehhez nem értek én csak belinkeltem neked hátha megfelel....de
  • mtz 82 zts
    Ennek a trakinak meg lehet csinálni hogy fehér legyen a teteje meg a felnijei meg a levegőszűrője kék legyen?
  • xanderbor
    feltoltottem a data.hu ra az egesz csomagot a mappal egyutt,csak az gond,hogy egybe van minden.igy 760mega az ossz. es 200mega feletti letoltesnel 315ft sms kell,hogy aktivald a premium csomagot a letolteshez,kinek van ilyen csomag az irjon,kuldom a linket
  • gyurka666
    Nem tudom hogy ez esetleg meg e felel?:) remélem igen...

Letöltés
  • gyurka666
    Nos pár kép hogy ne hogy azt higgyétek nem játszok mostanában:)

Jah és akit érdekel egy jó map annak íme itt van egy vidi :vidi a mapról
    És ha tetszik innen tudod letölteni:Viben szereplő map letöltési linkje
  • boky84
    sajnos ez ennél bonyolultabb
    be kell helyezned a map-ba Giants Editorral
    ott beállítani mindent.........
  • Ben66
    Szép estét:D
    Ha letöltök egy objektumot,akkor azt is a mods mappába kell rakni????
  • boky84
    ha valaki unja a nappalok és az éjszakák váltakozását én találtam rá egy megoldást:
    ha értesz a GE-hez akkor a következőket csináld:
    1 töröld a sun-t mint fényforrást
    2 create---> light
    3 állítsd be a light-ot ahogy szeretnéd

nálam jelenleg állandóan nappal van az égbolt ugyanúgy váltakozik az idő megy
    az esőt még nem vártam meg hogy esik e vagy sem

tudom hogy nagy baromság de nem rendelkezek valami i 4-5-6-7es procival
    csak x2 dual AMd-vel + 512 es vidikari val
    szal nálam működött