23835
  • Papa51
    Megkérlek, hogy ne "kóstolgass" , én sem teszem, Te se tedd!
  • dimre
    A nevében benne van, a gépek haladását tudod szabályozni, előre-hátra irány változtatás ("space"), őszkerék-normál meghajtás ("bal SHIFT+4"), első-hátsó differenciálzár ("bal SHIFT+5,vagy 6"), tempomat ("bal Shift+3") "sebbeségtaró elektronika finomhangolása", párhuzamos vezetés, sebbeséghatároló.

A nem szögletes földekre előbb-utóbb lesz majd "autocombine", "autotractor" mod.
  • Rayden02
    Van már tört multi is, ha esetleg azt is kipróbálnád előtte :D
  • Carl Davies
    Autotraktor azt hiszem. Kombájnhoz is van.
  • Laca54321
    engem leginkább olyan mód érdekelne amikor a traktor szántáskor pl. követi a ferde ívű földet is...
  • Laca54321
    Nagyon hálás lennék, ha egyszer valaki magyarul elmondaná, hogy a drive control mire jó és akár egy videót is feltehetne magyarúl.
    köszönöm
  • Wittmann13
    A 9600GT shader model 4.0-át tudja. Ment pü.
  • karipapa
    a gtx 650 ti az jó lenne ehhez a játékhoz?
  • karipapa
    köszi.
  • Padlogáz2
    Köszi,este kiprobálom.

Karipapa:Ha a shader model 3.0 át nemtudja akkor valoszínű nemis fog elindulni.Kell venni ujabb kártyát.
  • karipapa
    légyszi valaki segitsen nekem
    köszönöm
  • endy papp
    Nos aki olvasni sem tud az tényleg analfabéta....
    Mivel legelőször a telepítés után a játék kiírja hogy telepítsd a frissítést ehhez ugye egyet értünk, hogy nem kell informatikusnak lenni.
    Mellesleg a 15,ben az elején kb 3-4x ennyi hiba volt,már előre léptek a fiúk...
    Az is igaz ha fele ennyi gyártmány lenne és új dolog a hiba is 0 lenne,de akkor meg menne a sírás hogy....
    A 15-nél még asszem 1 év után is jött frissítés,tudok olyan játékokat amit sokkal nagyobb költségvetésű cégek készítenek sokkal nagyobb nevek a játék iparban és 10x ennyi javítással is tele van hibával.
    De ha ennyire "tud" mindenki mindent miért nem készít játékot ez a sok "okos"ember.
  • n0tr3adY
    Nekem is megérte, mert steamen rátoltam a 35 ojrót. Nem is erről van szó.
    Gyakorlatilag ami modellek a korábbi részekből lettek átemelve (FS11-15-ig bezárólag), azok jól működnek. Az összes többi új *gyártmányban* van valami hiba.
    Pl. a Holmer cukorrépa/burgonya felszedő asztalán alapesetben egy fehér, textúra nélküli plane van, ez hiányzó textúrára utal. Beüzemelve a gépet, a pl. 1 méter széles krumplihalom felszedésénél az egész asztalszélességen megjelenik az animáció (5-6 méter kb.)...Vagy a Samp favágógép. Multiban megvéve úgy indit, hogy a vágófej becsuklik az a teleszkópos karba. Ez meg komponens/joint xml hiba. Ezért mondom azt, hogy félkész munka, mert az ilyen apróságokat javitani lehetett volna, nem egy nagy agymunka - főleg a fejlesztőknek.
    Ettől eltekintve tényleg le a kalappal, a grafikánál nagyon odatették magukat.
    Csak egyet felejtenek el a Giantses srácok. Akik elővételben a dobozos verziót vették meg, azok valószinűleg az 1.0-ás FS17-et kapták lemezen. Az FS-el játszók 95%-a informatikai analfabéta, és fogalmuk sincs arról, hogy mi az a FS17_patch1_2_0.exe és hogy azt bizony le kéne tölteni...Vagy épp jöhetek a szokásos történettel :

- hali fsh modding v5-ön jáccccccok és nemnyilik a kappppu!
    - Töltsd le a legutóbbi patchet.
    - azmi??? acc linket?

Egyébként Gerileverinek igaza van, magasan a legjobb FS eddig.
    Bár az i7emet csak 10%-on hajtja...De legalább azt 4 magon
  • endy papp
  • karipapa
    nekem vin 7 64 bites van
    de sajna nem megy
  • Skynet85
    win 7 és felette legyen a os-ed akkor elvileg jó lesz.
  • Gerileveri
    Nyilván vannak hibái, de magasan a legjobb Farming eddig. Mek vissza játszani :D
  • karipapa
    Sziasztok.megjött a játékom de az a baj hogy kiírja hogy shader model 3.0 kell hozzá.szedtem le frissittést a vga-ra de még mindig nem jó.9600gt van benn a gépbe.mit tudok ilyenkor csinálni?ha új kártya kell abból melyik az a modell amelyik ezt tudja és persze elfogadható áron is van.köszi
  • Skynet85
    Tegnap 1-2 óra után engem még nem idegesített fel komolyabban, de a növények össze-vissza növését én is tapasztaltam. A fizika tényleg fura itt ott pl a kombájn amikor felemeli a vágóasztalát akkor ugrat egyet az egész gép felfelé, nah meg tudom, hogy nem egy assetto corsa vagy project cars, de szerencsétlen pick-up mintha más bolygón menne más természeti és fizikai törvények mellett, de mondom értem én, ez nem autó szimulátor. A grafika tényleg jobb lett. Tetszenek az apróságok például az új, plató megtöltése kombájnból, de hogy a termény alánézek a póton ,,hibát" mai napig nem tudták orvosolni az picit vicces.Már már egész dinamikus talaj hatása van az új kultinak amikor dolgozunk vele csak a föld tábla végén az addig kihúzott föld kupacot elnyeli a föld értitek.... a föld kupacot elnyeli a föld :P:D Summa summarum, nekem még idő kell hogy meggyőzzön arról hogy megvegyem és már csak azért is mert 1-2 óra játék után elkezdtem mást csinálni és ma ,,sem sietek haza hogy toljam", de ugye a remény hal meg utoljára...jah nem mert a sejtszintű enzim működés...
  • endy papp
  • Papa51
    Kedves "endy papp" nem vettem én semekkora fordulatot a véleményezésemben , nem tudom melyik hsz-re célzol. Én egyáltalán nem szapultam a játékot, sőt dicsértem és "ígéretet" tettem, hogy meg fogom venni, de most anyagilag megfontolandó helyzetben vagyok, mint kisnyugdíjas! És ha mód van rá, hogy az ember ingyen kipróbálja, miért ne tegye meg. És még mindig azt vallom, hogy ez "csak" játék és kár a sok rossz véleményért, mert úgyis előbb-utóbb ki lesz javítva. Az, hogy "elszörnyülködtem" a rossz tapasztalatokra , amiket pár fórum társ leírt, az egyszerű emberi reakció a drága játék ára és a sok hiba miatt. Végig csináltam az oktató részt, no nem azért, mert nem tudom,hogy hogy kell gazdálkodni, és állítom, hogy zseniálisan van megcsinálva. Lépésről lépésre oktat és tényleg még az is megtudja a menetet, aki csak a tévében látott tehenet vagy búzát. Remélem, hogy a frissítésekkel javítva lesz a játék, bár tökéleteset várni ebben a világban azt hiszem hiú ábránd! Üdv.
  • endy papp
    Ennyi pénzt kiadni egy "félkész fércmunkáért" ,na igen van akinek megéri .....

Utoljára szerkesztette: endy papp, 2016.10.26. 06:51:07
  • LeWyTy
    Nem mert config.ini
    Legalább is nálam ott volt.
  • n0tr3adY
    Pozitivumként meg tudom emliteni a sok-sok fényforrást és DX11 engine-t. Érezhetően jobban kihasználja a vga-t. Aztán kb. ennyi. Van benne potenciál, de ez perpil tényleg egy félkész "fércmunka". De legalább a kiadott szar beta Giants Editor helyett már adtak egy javitottat.. Már csak a .grle / .gdm konverterrel "tartoznak". Főleg úgy, ha már bevezettek egy új terrain-tárolási metódust..

• traktorista
    Igen, béke legyen velünk, én se sok értelmét látom a méricskélésnek, szurkálódásnak. Egyelőre nem volt se időm, se lehetőségem még a warezt sem kipróbálni és másfél hétig kb. nem is lesz. Majd utána jelentkezem. Azért azt remélem, hogy olyan hiba nem lesz a játékban, aminek a javítása elszúrja a mentéseket, mert valamilyen komolyabb javítópakknak majd érkeznie kell.
    Persze a fórumot figyelni fogom, hasznos infókban biztos nem lesz hiány.
  • Desert
    x86 + x64
    steam_api.ini
    english -> hungarian
  • endy papp
    Beállításoknál van olyan hogy ha ráviszed az egeret magyarázatot is ad alul minek mi a jelentősége.
    A lényeg, van egy ilyen opció hogy a kamera mozgás kövesse é a trakiét, azt kapcsold ki és "fixálja" a kamera nézetet,vagyis nem fog ugrálni ,remélem ez lehet a gondod.
    Nálam ilyet nem tapasztaltam.
  • Padlogáz2
    Belső nézetben valamiért marhára ugrál a kép,de csak a trakror.Valaki tudna segiteni?
  • endy papp
    18 nyelven köztük magyarul is tud a játék....
    Utoljára szerkesztette: endy papp, 2016.10.25. 20:25:09
  • drop
    privát kérhetnék segítséget magyarosításhoz?
  • endy papp
    Ha ennyire nem felel meg """""kipróbálás nélkül"""" nyugodtan küld őket ahova szeretnéd.
    Megnyugtatlak semmi nem fog változni,főleg ha te és mindenki itt sírja teli a fórumot biztos még úgy se.
    Ha vissza olvasnál, ja tudom lusta vagy,(már bocs ezt te írtad magadról a minap) pedig csak 23 hsz.kellene,nem is a lap aljára netán másik lapra,akkor reggel "Dimre" felhasználó is írt róla pár sort,ami szöges ellentéte annak amit TE állítasz ,hangsúlyozom, kipróbálás nélkül.
    A félkészről meg csak annyit, nekem el is indult, működik is amit eddig próbáltam minden ,persze ez még messze nem minden, ahhoz sok idő kell.
    Általában ami félkész az nem ilyen mutatókkal rendelkezik.
    De mindenki azt és annak hisz el amit akar.
    "Papa51" felhasználó is hirtelen vett majd egy 180 fokos fordulatot a véleményezésben....5 hsz. után......
    Félre értés ne essék én aztán senkit nem akarok meggyőzni semmiről,de aki meg se veszi nem sírjon itt semmiről,főleg ha warezzal tolja.
    Miért a 10 éves pistikék megvették és nem sírhatnak ha szar az egész ,hogy szavaid idézzem.....
    Ezek szerint van aki ért hozzá van aki nem,pedig én már kombit és trakit is vezettem,meg még ki tudja mit ja igen buszt is,de nem baj én nem értek hozzá.
    Igaz modokat készíteni programozni nem tudok, de attól még aki tud nem lesz mindjárt szakértő.
    Uraim ez egy játék nem kell ehhez érteni játszani kell vele ,a hibáival(amit hamarosan javítanak"vagy nem)) és jó tulajdonságaival együtt.
    Béke legyen velünk.

• Papa51
    A "virágbolti" tökéletesen működik, de azért lehet, hogy majd megveszem a hivatalos dolgok, mint a frissítés és a többi miatt! Pár óra játék után nekem szimpatikusabb, mint az elődje! Bocs!
  • traktorista
    Ugyan már, nem kell ez a demagóg szöveg. :D Nem tízéves pistikék sírnak, hogy szar az egész, itt szakmai dolgokról volt szó. Ha valaki ért hozzá, akkor n0tr3adY biztosan. Pont a legkényesebb pontokkal van a baj, nem az a gondunk, hogy görbén nő a búza. Nekem is a 11-től kezdődően megvan az egész eredetiben, sőt még DLC-k is. Azért ezek után engedtessék már meg, hogy a halál f....ára küldjem őket egy ilyen félkészen kiadott fércmunkáért. :D
  • endy papp
    Ha ennyire szar "mindenkinek" ......egyszerű nem kell vele játszani.
    Ja ha ingyen warez akkor nem gond mennyi a bug benne?????
    Akkor biza toljuk ezerrel....
    Aki nem vette meg nem tudom miért panaszkodik, sír, hogy ez se az se jó ,fizettél érte, nem ,akkor legyen jó bugosan.
    Úgy is kijavítják amit lehet előbb utóbb,olyan játékkal még nem találkoztam ami tökéletes,de emberrel sem
    Pont ezért is emelték az árát mert sok a warez és az sem véletlen hogy a konzolt nyomják ezerrel.
    Na igen könnyebb a hibákat sorolni mint az erényeit,mert szerintem az is van nem kevés.
    Szerintem ha 1000 forint lenne a legtöbb "warez mókus" akkor sem venné meg mert majd ha lemegy az ára ..... no meg nem ér ez annyit
  • SzocsA
    ÉS ezért, kérnek pénzt érte?
  • traktorista
    Mit értesz az alatt, hogy a fizika visszalépés? Elég nagy csalódás, amit leírtál. Persze mondtam én, hogy tele lesz buggal, de titokban mégis reménykedtem.
    Nekem ez elég furcsa, a fejlesztőcsapatban nincsenek teszterek, hogy ilyen gány módon jön ki? És még csak nem is kis rejtett hibák. Random akárki kipróbálja a játékot és tele van buggal... eszem megáll.
    Utoljára szerkesztette: traktorista, 2016.10.25. 17:45:30
  • LeWyTy
    Dehogy veszem... nem ér ez annyit Mellesleg anno a 15-re duplán ráfizettem szóval ezt most majd leárazva fogom megvenni.
    Közben megtaláltam a hangbeállításokat.
    #19272 Köszi!
    #19273 Erről van szó.
    Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2016.10.25. 16:55:22
  • Papa51
    Sziasztok!
    Olvasom az alábbi tapasztalataitokat és elszörnyedek, hogy milyen játékot árulnak majd 7000 forintért! Talán nem olyan nagy baj az, hogy van aki előbb az" ingyeneset" akarja kipróbálni, mielőtt kidob az ablakon ennyi pénzt. Mert utána már csak a szitkozódás marad a sok hiba és probléma miatt! Én is most próbálom ki így és ha majd jobban tetszik, mint a FS15, akkor gyűjtök rá, de addig legalább nem anyázok, mert ingyen van! Üdv.
  • Papa51
    Szia írtam priviben a magyarosításról! Üdv.
  • endy papp
    Ha megveszed lesz hangbeállítás több fajta is....no meg olyan nyelvre állítod a 19 féle közül amilyen tetszik....