23847
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
#19362 Megmondom őszintén én egy percet sem játszottam még a játékkal,majd hétvégén:De az eddigi pályákon a farmodon volt hely ahol fel lehet tölteni,negyszögletes kis tartály és raklapon zsákok a permetező/műtrágyaszóróra,és raklapon vetőmagzsákok ahol a magot tudod feltölteni. -
#19361 Gold mapon tudja valaki hol lehet megtölteni a műtrágya / permetező gépeket?
vettem egy 20000l-es műtrágyaszórót de azt megtölteni 1000l-es bigbagból elég gáz lenne....
ugyanez érdekelne a vetőmaggal kapcsolatban is.
Utoljára szerkesztette: Hunter of Deer, 2016.10.28. 17:05:27 -
Triantafillo #19360 Az egy BUG!
De már kint van a patch, ami ezt (is) javítja : Farming Simulator 17 Update 1.2.1 -
Triantafillo #19359 Azt megmondaná valaki, hogy mit jelent az :
" irányítási csoport ki/be"
Először azt hittem, - én kis naiv - hogy talán beletették a Follow Me - t............de nem. -
#19358 sziasztok. jobb a játék mint a 15-ös? Azt nem rég akciósan meg vettem, el hülyültem vele, fogalmam sincs milyen a 17-es. :D -
Carl Davies #19357 Én csináltam sok bérmunkát, úgy 3 óra alatt lett 300ezrem. Ebből már tudsz a boltban sok gépet bérelni, nem kell őket megvenni. Folyamatosan csinálhatod így a bérmunkákat, közben a saját földedre is elirányítod a munkásokat és haladsz szépen előre. Esetleg csinálsz bálákat, azokat is eladhatod. Elég sok bála lesz egy kis földön is.
Utoljára szerkesztette: Carl Davies, 2016.10.28. 12:54:15 -
Papa51 #19356 A mozdony húzta szerelvénnyel összeszedheted a saját földedről learatott terményeket. A mozdony mögött lévő kocsikkal szállíthatsz fatörzseket, amiket odaszállítasz azokra az állomásokra, ahol van felső farakodó szerkezet. Az írányítását az F1 gombbal tudod előhívni. Vannak még olyan vagonok a vonaton, amivel például cukorrépát, búzát és a többi terményt befogadják, csak figyelni kell, hogy milyen jelzés van a vagonokon. Ha van saját földed, amiről már tudsz betakarítani terményeket, akkor venned kell a boltban ( P betű ) szállítószalagot , ami két részből áll, egy alsó, amivel a földre szóródott és van a másik, hosszabb része, ami átveszi az elsőről a terméseket és ha odaálltál a vonattal, a megfelelő vagonnal a szállítószalaghoz , akkor a szalagról bepotyog a cucc a vagonba. Utána "beszállsz" újra mozdonyba és a térképen kinézed, hogy melyik állomáson veszik át a terményeket és szépen odahajtasz és ráállsz a síneknél látható rakodó jelzésre és a kirakodó gombbal kirakod és felmarkolod a pénzt! Tehát a vonat jó kis szórakozás és jó sok árút bele lehet pakolni, ha nem akarsz sokat traktorozni, hogy eladd a portékád! Remélem, hogy tudtam segíteni! -
ffzz #19355 Sziasztok!
Tegnap megvásároltam a Farming Simulator 2017-et és multizni szeretnék, csapatot keresek.
Esténként, munka után szívesen csatlakoznék egy jó csapathoz akikkel közösen építhetnénk ki a farm birodalmunkat.
Aki igényt tart a munkámra jelezzen -
jocking #19354 Más: annak mi értelme van, hogy vezethetem a mozdonyokat a mapon? -
jocking #19353 Valakinek van esetleg valami jó tippje, mivel érdemes leginkább termelni a zsetont játék elején? Az alap eszközökkel a kis méretük miatt még a kisebb földek is fájdalmasan lassan művelhetők. A 15-ben legalább a favágás egy biztos kickstarter volt, de itt szerintem a fa értékét is visszavették, így nem érdemes foglalkozni vele (ráadásul az új mapon a fák keresztülesnek a földön, így ott nem is érdemes fát vágni). -
Papa51 #19352 Köszi! -
#19351 Egy újabb "kötelező" mod:
Fliegl Animal Transport Pack 1.0 by Farmer_Andy, MarhuGroup
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#19350 Mindenhol, nincs megkötés földekre. Sosnovka térképen a shop mellet, van jó-pár villanypózna is. -
#19349 Én most próbáltam ki elősször a GPS modot. Zseniálisan jó kis cucc.
Még a vezetés élményét sem veszi el annyira mert billentyűzettel az amúgy is katasztófa.
-
SzocsA #19348 Sima út mellett is lenyírja a füvet? vagy ez szántóföld volt csak be lett vetve fűvel? -
Laca54321 #19347 én is köszöntem -
Rozsdika #19346 köszi a segítséget nagyon rendesek vagytok hálás köszönet. -
Carl Davies #19345 Ezt én is furcsálltam. De legalább jó pénz volt. -
#19344 Menü - Beállítások Gamepadek/kormányok "Igen" - Irányítás, itt testre szabhatod a gombokat.
Utoljára szerkesztette: dimre, 2016.10.27. 21:13:17 -
#19343 Apró illúzióromboló dolog (küldetés, krumpliszedés)
Két sor megtétele után kb. 80% volt a Grimme, utána látszik a képen cirka hat sor alatt 8% több, nem lehet leönteni, sem elszállítani, azért ezt megcsinálhatták volna rendesen is. Ha elhagyod a területet 10 mp van visszatérni, vagy bukta, küldetés közben nem mentsetek, lépjetek ki, ez fel van tüntetve piros betűkkel a küldetéseknél, mert lehet előröl kezdeni az egészet.
-
Rozsdika #19342 sziasztok. érdeklődnék hogy az fs 17ben a gémpadon nem tudok előre és hátra menni, csak jobbra balra, valami segítséget tudtok mondani, hogy hogyan lehet javítani mert az fs 15ben jól működött. Előre is köszi a választ -
#19341 A lényeg, hogy egyenesben tartja a géped munka közben, apró de kellemes kiegészítőkkel van bővítve (a mostanit még nem próbáltam, most fekszek neki, a régit lefordítottam, de elmebaj miatt minden 15-ös cuccot letöröltem régebben), munkaszélességet tudsz állítani, bár ha kinyitsz pl. egy kultivátort és bekapcsolod a GPS-t automatikusan beáll a kulti szélességére. Automatikus fordulást is tud, ez függ a gép fordulási képességétől, és a munkaszéllességtől, kis munkaeszközök esetén vlsz. egy sort kihagy, de ezt is be lehet állítani a soreltolással.
A földek végén, megáll, fordul bal-jobb irány opciót lehet megadni. menet közben lehet eltolni balra-jobbra a munkaszélességet ill. változtatni a méretét.
Per pillanat ennyi jutott eszembe, ami fontos!!! csak akkor működik ha benne ülsz a gépben, ha kiszállsz véletlenül vagy direkt, megáll, a beállítások megmaradnak, ha kikapcsolod akkor nullázódik. Van lehetőség menteni, elnevezni egy adott munkaeszköz beállításait, így legközelebb csak be kell tölteni és lehet vígan dolgozni.
A "balCTRL+0" kombi BE/KI kapcsolás (csak a numerikus bill. 0 lehet)
"balCTRL+," a bővített menü megjelenítése/elrejtése (ez , a num 0 mellett van legalábbis nálam) ha ezt megnyitod egér nyíl láthatóvá válik, tudod egérrel a kívánt funkciókat aktiválni/kikapcsolni, vannak billentyű kombinációk, de most nem tudom fejből. -
#19340 Valaki esetleg tud arra megoldást 17-ben, hogy a biogáz telepnél az egyik silóban maradt 349 felszedhetetlen silage és emiatt nem tudok újat lerakni. -
Laca54321 #19339 Ha valaki pár mondatban leírja nekem a gps használatát azt megköszönöm. Találtam róla egy angol videót, de az csak még jobban bevitt az erdőbe... :) -
Carl Davies #19338 Ez érdekes! :D Én is ma eltöltöttem köldetésekkel 3 órát. (Burgonya betakarítás, trágyázás, szántás, kultivátorozás, vetés, műtrágyázás) Pont hogy az tűnt fel nekem, mintha könyebben beállna egyenesbe. Eddig nekem sem ment nagyon az egyenes, de most egész könnyű volt irányítani a gépeket.
Egyébként egy tök jó dolog, hogy a kis permetezőn működik a kis szintjelző kar. -
#19337 Most a küldetéseknél nagyon hasznos, össze-vissza megyek a gépekkel a földeken mint az ökörhugyozás. -
endy papp #19336 Soha nem használtam... -
#19335 És már itt is van a "kötelező" mod: GPS (Modhoster) -
#19334 Térképet megnyitod (nem a bal sarokban levőt), járművekre vagy ikonokra (a földek ikonjaira is) kattintva lehet teleportálni, első kattra felajánlja, ha elfogadod leokézod, és már ott is vagy.
-
nono28 #19333 Igen biztos. -
Carl Davies #19332 Biztos a 17-hez való a mod? -
nono28 #19331 Farming Simulator 17-be! -
nono28 #19330 Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem hogy,letöltöttem egy John Deere traktort amit beraktam a mods mappába,az lenne a kérdésem hogy játékon belül hol tudom megvenni? -
Laca54321 #19329 Még egy kérdésem lenne. Létezik e itt úgy mint az ETS2-ben szabad kamera, ha átírom az egyik fálj egyik sorát? -
Laca54321 #19328 Köszönöm a segítségeket! :) Most a teleporttal kapcsolatban lenne kérdésem, hogy működik? köszi -
endy papp #19327 Tegnap csak a te kedvedért pár helyre beugrottam,direkt ahol 5-8 fő volt,minden gond nélkül ment és ahogy láttam benn is lázasan folyt a munka gond nélkül ,de mondom sokáig nem voltam sehol ,nem akartam zavarni ,csak próbák voltak.
Ha 1 perc soknak számít akkor annyit kellett legtöbbet várnom a csatlakozás-szinkronizálásra.
Ahogy láttam elég sok szerver ment több fővel.
A netem tök alap így arra sem lehet fogni.
Igazából a 15-nél is össz kb fél óra volt amit MP-ben eltöltöttem,val.színű itt sem lépem túl a "rekordom"
De erről majd nyilatkozik az aki,tolja MP-ben.....így elfogadom ha azt írja hogy nem jó,de a csatlakozásnál tuti nem volt gond.
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2016.10.27. 06:26:31 -
#19326 Drive Control - párhuzamos közlekedés, pl. betakarításnál, segítőt fogadsz fel, mellé állsz "Shift+3" (dupla zöld nyilak), és rányomsz a tempomatra "3", csak kormányoznod kell, a sebességet mindig a betakarítógéphez fogja igazítani.
Pár kép csak úgy
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#19325 Hát annál is elég szar volt állandóan várni a szinkronizálasra. -
endy papp #19324 Annyira biztos mint a 15-nél......
-
#19323 Multi is jól működik?
Hogy kell a birkákat tisztán tartani? Nem jövök rá, és nem írja.