Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Downhill!!
Ez engem is érdekelne./Mármint,hogy hova tűnnek a fuvarok/
Valamiért eltűntek a fuvarok, mi lehet a gond?
Nincs arra valami MOD hogy a szembejovo kamionoknak legyen hangja mikor elzugunk egymas mellett?
Es bocsi a kerdesert: hogy kell MOD-okat telepiteni?
Utoljára szerkesztette: Aborg, 2016.02.11. 19:39:04
Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!
Kamion kereskedőt találtam vagy 8-10-et már, de munkaközvetítőt csak kettőt. Tatabányán és Székesfehérváron nézelődj 😉
De megoldottam Cs.Krisztián barátommal 😊

Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!
Van egy 579-s Peterbiltem, de nem tudom áttenni ATS-be..
Steam Nick: adakiller
Tokéletesen működik 😉.
Eljutottam Oroszországba pár fuvar erejéig, képek és sztori majd később.
Egyébkét azt hiszem két féle orosz map is van melyik a jobb? (A russian open spaces nevűt szedtem le.)
Próbáltam a Brutal Environment External Sound-ját és a Sound Fixes Pack 12 -es mod-t is. Mindegyiknél remekül hangzik a tankolás, a kapcsolók kattogása, a szél zúgása a fülkében, de a forgalomból semmi zörej. Pedig ez utóbbi lenne a lényeg, a többi csak másodlagos.
Előre is köszönöm!
hangacsi.blog.hu
Nc ore - ről töltöttem le de máshonnan is letöltöttem de ugyan az a helyzet.
Steamet elindítod
játék nevén jobb klikk, tulajdonságok
Általános fül, indítási opciók beállítása
-homedir "meghajto nev\konyvtarnev\konyvtarnev stb" pl.: -homedir "d:\ets2"
ha a kezdő videot is szeretnéd kilőni: -nointro (előző elé, után tökmindegy, csak szóközt hagyjál)
Valaki le tudná írni, hogy lehet ezt megoldani? A Dokumentumok mappában, pontosabban a C-n sosincs annyi üres helyem, hogy 1-1 új pályát kipróbáljak, vagy megfelelő mennyiségű zenét berakjak. Át lehet valahogy hivatkozni ezeket a mappákat máshova?
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
Még annyit szeretnék kérdezni hogya az 1.22.1 - es verzióval miért nem tudok profilt készíteni mire bejön a profilja akkorára kilép és lefagy mi lehet az oka?
Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!
Letöltöttem az 1.21.1 - es verziót és ehhez kellene hozzá térkép ki tud segíteni ebben !
Világító névtábla a szélvédő mögé létezik valahol a játékhoz?
Vegyél leveg?t! 10 búvárból 9 ezt ajánlja.
Azonban ha patch-el 1.22-re, akkor már ez a TSM verzió kell hozzá:
http://ets2.lt/en/trucksimmap-6-2-for-patch-1-22-x/
És ehhez a TSM verzióhoz kell a két DLC (Going East és a Scandinavia).
http://ets2.lt/en/trucksimmap-6-1-1-for-patch-1-21-x/
World of Trucks | My page https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=402173
Utoljára szerkesztette: smog15, 2016.02.03. 07:10:13
ASRock H97 Peromance Fatal1ty | i5 4590 | CM Hyper TX3 Evo | MSI GTX960 Gaming 100ME | HyperX Fury 120Gb SSD | Kingston 8Gb RAM Enermax Triathlor ECO 550W | NZXT S340
A segítségeteket szeretném abban kérni, hogy a Volvo VNL 780-asra "PREDÁTOR" skin van-e és hol találok, vagy valami hasonló festés van-e rá?
A válaszotokat előre is köszönöm. 😊
A cargo mappában találod az összes játékban fellelhető szállítmányt. Ezeket egyenként kell módosítani a definíciójában található megfelelő sor módosításával. Pl. van olyan a cargo mappában hogy apples és azon belül olyan .sii hogy krone.profiliner. Megnyitod a .sii-t majd ezt kell látnod: /ez egy saját magamnak módosított def/
SiiNunit
{
trailer_def : .krone.profiliner
{
trailer: trailer.tmp.schmitzfd
mass: 20170
cog_height_offset: 1
}
}
Itt a trailer sorhoz ahol esetemben a trailer.tmp.scmitzfd-t látod, kell beszúrnod a kívánt mod "nevét" majd mented és kész is.
Segítséget szeretnék kérni hogy ez a pótkocsit hogy lehet át írni hogy mindenre jelenjen meg?

Utoljára szerkesztette: Stefan28, 2016.01.30. 14:20:59
Innsbruck - Nevel - 2240km

Utoljára szerkesztette: hotwheels, 2016.01.28. 17:12:53
750k @4.1Ghz - 8GB DDR3 - HD7790 2GB | Xbox One S | iPhone 7 Plus | VW Golf MK4
ASRock H97 Peromance Fatal1ty | i5 4590 | CM Hyper TX3 Evo | MSI GTX960 Gaming 100ME | HyperX Fury 120Gb SSD | Kingston 8Gb RAM Enermax Triathlor ECO 550W | NZXT S340