Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
En igyekszek realisan viselkedni a jatekban, ugyhogy balesetet meg nem is lattam. Apro koccanasok eleinte voltak <#buck>#buck>
Ezt a videot veletlenul talaltam. Mivel kiprobalni nem akarom, inkabb megkerdezem: ezt a fizikat alapbol tartalmazza a jatek, vagy ez egy MOD? Marmint a fizikai szimulacio e MOD, nem az ott lathato extra autok.
Utoljára szerkesztette: Aborg, 2016.02.18. 10:31:24
Ezt a videot veletlenul talaltam. Mivel kiprobalni nem akarom, inkabb megkerdezem: ezt a fizikat alapbol tartalmazza a jatek, vagy ez egy MOD? Marmint a fizikai szimulacio e MOD, nem az ott lathato extra autok.
Utoljára szerkesztette: Aborg, 2016.02.18. 10:31:24

Bukephalos kollégát keresd meg ezügyben, tőle kaptam :-)
Milyen időjárás modot használsz?
Reggeli csúcs, Klagenfurt környékén. A cél: Dubrovnik.
Ez meg valami káosz, a város; Tirana... Azt hiszem...
Indulás: Tunézia (várost ne kérdezzétek) - Berlin (jó hosszú út...) :-)
Tankolás valahol Tunéziában, a komp csatlakozás előtt, sajna több képet nem lőttem erről az útról...
Ez meg valami káosz, a város; Tirana... Azt hiszem...
Indulás: Tunézia (várost ne kérdezzétek) - Berlin (jó hosszú út...) :-)
Tankolás valahol Tunéziában, a komp csatlakozás előtt, sajna több képet nem lőttem erről az útról...
Ha lesz arra utad, ments előtte a biztonság kedvéért :-)
Aradra még nem mentem be, és Temesvárra sem...
Arról lehet tudni valamit, hogy mikor lesz valami javítás a promods-hoz? Nekem Arad belterületén, illetve Temesvárra beérve kifagy a játék mindig. Nálad nem?
Ilyen jellegű javításokat nem használok. Játék folyamán nekem egy német rádió stream-je megy és bőven elég 😊 MODként a mapot használom, három pótcsomaggal (angol nyelvű) és egy vonót. Így ez bőven elég. 43. szinten vagyok, de a térkép ~36 %-t ismerem még csak... 😊
Hat ez igaz 😊 En a fuvarkinalatok leirasara gondoltam, az esetleges uj menuelemekre stb. De ha barmikor bele lehet iktatni a folyamatban levo jatekba a MOD terkepet akkor azt hiszem egyenlore boven elleszek az alapjatek terkepevel. Nemreg kezdtem, meg nyugaton nem is jartam.
De ha tudnal adni tippeket valami egyeb MOD-okra azt megkoszonnem. Nem bovitesekre gondolok (terkepek, uj kocsik stb.), inkabb javitasokra. Olyanokra mint peldaul az altalam hasznalt eddig egyetlen mod, a "Sound Fixes Pack <12.1>12.1> (for v1.22)". Tenyleg eszreveheto a javulas hanghatasok teren!
Szoval ilyen altalanos MOD-okat szivesen hasznalnak, peldaul ha lenne valami bevalt idojaras tuning, vagy esetleg grafikai stb.
Utoljára szerkesztette: Aborg, 2016.02.16. 08:56:20
De ha tudnal adni tippeket valami egyeb MOD-okra azt megkoszonnem. Nem bovitesekre gondolok (terkepek, uj kocsik stb.), inkabb javitasokra. Olyanokra mint peldaul az altalam hasznalt eddig egyetlen mod, a "Sound Fixes Pack <12.1>12.1> (for v1.22)". Tenyleg eszreveheto a javulas hanghatasok teren!
Szoval ilyen altalanos MOD-okat szivesen hasznalnak, peldaul ha lenne valami bevalt idojaras tuning, vagy esetleg grafikai stb.
Utoljára szerkesztette: Aborg, 2016.02.16. 08:56:20
Én pont fordítva váltottam... Nekem a TSM nagyon egysíkú, unalmas volt... 😊
@Aborg: nem piszkálnak bele és mindkettő említett mapot lehet új profil nélkül használni. Milyen magyar fordítás kell? Madrid minden nyelven Madrid, de említhettem volna más várost is... 😊
@Aborg: nem piszkálnak bele és mindkettő említett mapot lehet új profil nélkül használni. Milyen magyar fordítás kell? Madrid minden nyelven Madrid, de említhettem volna más várost is... 😊
Ezek a MODok nemhivatalos kiegeszitok? Ha egy folyamatban levo jatekos profilnal aktivalom nem csinalnak galibat? Vagy jobb uj profillal kezdeni? Es szinten tartalmaznak magyar forditast?
Arra jártam, de csak egyszer, nem ugrott be, hogy ilyen király... 😊 Én most váltottam a Promods-ról, TSM-re mert idegesített a sok bug...
Promods 2.0 Írország északi oldala...
WoW! Ez milyen mod, vagy "helyileg" hol van? 😊
Gondoltam dobok egy képet a havas kalandról. Két kanyarral arrébb elakadtam és 1,5 óra volt ~300 m 😊

El tudnátok küldeni nekem a magyar map linkjét ami működik rendesen 1.22 alatt
Nekem nem volt semmi mod benne de csináltam egy új profilt és megoldotta a gondot
Sziasztok! Használja valaki az AETR plugin-t? Ha igen, akkor hogy az ördögbe bírjam működésre? Bemásoltam mindent a helyére, betöltéskor a fenti listában pirosan megjelenik, hogy "failed to load telemetry_tac_x64.dll" és utána: 00007. Ilyenkor mi van?
Nekem no police mod csinálta ezt.
Aludjatok egyet, Ez szokott segíteni.. De beletett mod is okozhatja.. Ha úgy sem és még nem vagytok nagyon fejlettek csinálj új profilt aztán kezd elölről..
Downhill!!
Tegnap előtt vettem meg steam-en és játszottam valamennyit vele és már nem voltak fuvarok másnap.
Sziasztok!
Ez engem is érdekelne./Mármint,hogy hova tűnnek a fuvarok/
Ez engem is érdekelne./Mármint,hogy hova tűnnek a fuvarok/
Sziasztok!
Valamiért eltűntek a fuvarok, mi lehet a gond?
Valamiért eltűntek a fuvarok, mi lehet a gond?
Meg valami: a Euro Truck Simulator 2 v1.22.2.4s -re erdemes felrakni a "Improved Weather Reload r5.5.5" -MOD-ot?
Udv!
Nincs arra valami MOD hogy a szembejovo kamionoknak legyen hangja mikor elzugunk egymas mellett?
Es bocsi a kerdesert: hogy kell MOD-okat telepiteni?
Utoljára szerkesztette: Aborg, 2016.02.11. 19:39:04
Nincs arra valami MOD hogy a szembejovo kamionoknak legyen hangja mikor elzugunk egymas mellett?
Es bocsi a kerdesert: hogy kell MOD-okat telepiteni?
Utoljára szerkesztette: Aborg, 2016.02.11. 19:39:04
köszi BlueMaster, így már jobb!
Tedd magas prioritásba a mod managerben!
Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!
Én is bejártam már nagyjából az egész területet, bár biztos vannak még utcák amerre nem mentem.
Kamion kereskedőt találtam vagy 8-10-et már, de munkaközvetítőt csak kettőt. Tatabányán és Székesfehérváron nézelődj 😉
Kamion kereskedőt találtam vagy 8-10-et már, de munkaközvetítőt csak kettőt. Tatabányán és Székesfehérváron nézelődj 😉
köszönöm, akkor még szöszölök vele, mert némán húznak el mellettem a kocsik
Magát a modellt akartam letölteni, hogy tudjam szerkeszteni. Ezek csak skinnek..
De megoldottam Cs.Krisztián barátommal 😊

De megoldottam Cs.Krisztián barátommal 😊

45-ös pihenő

A Sound Fixes Pack v 12.1-ben jók az AI hangjai. Külöféle hangjai vannak a kamionoknak, buszoknak. (turbó hang, váltó)
Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!
ETS2 kamiont mennyire nehéz átkonvertálni ATS-be?
Van egy 579-s Peterbiltem, de nem tudom áttenni ATS-be..
Van egy 579-s Peterbiltem, de nem tudom áttenni ATS-be..
Hungary map-nél van munkaerőközvetítő, ahol sofőröket tudok felvenni? Eddig valahogy nagyon elkerültem ...
Steam Nick: adakiller
Köszönöm!
Tokéletesen működik 😉.
Eljutottam Oroszországba pár fuvar erejéig, képek és sztori majd később.
Egyébkét azt hiszem két féle orosz map is van melyik a jobb? (A russian open spaces nevűt szedtem le.)
Tokéletesen működik 😉.
Eljutottam Oroszországba pár fuvar erejéig, képek és sztori majd később.
Egyébkét azt hiszem két féle orosz map is van melyik a jobb? (A russian open spaces nevűt szedtem le.)
Tudnátok ajánlani egy jól működő AI Sound mod-t?
Próbáltam a Brutal Environment External Sound-ját és a Sound Fixes Pack 12 -es mod-t is. Mindegyiknél remekül hangzik a tankolás, a kapcsolók kattogása, a szél zúgása a fülkében, de a forgalomból semmi zörej. Pedig ez utóbbi lenne a lényeg, a többi csak másodlagos.
Előre is köszönöm!
Próbáltam a Brutal Environment External Sound-ját és a Sound Fixes Pack 12 -es mod-t is. Mindegyiknél remekül hangzik a tankolás, a kapcsolók kattogása, a szél zúgása a fülkében, de a forgalomból semmi zörej. Pedig ez utóbbi lenne a lényeg, a többi csak másodlagos.
Előre is köszönöm!
Vedd meg. 😊
hangacsi.blog.hu
Helló
Nc ore - ről töltöttem le de máshonnan is letöltöttem de ugyan az a helyzet.
Nc ore - ről töltöttem le de máshonnan is letöltöttem de ugyan az a helyzet.
Szia!
Steamet elindítod
játék nevén jobb klikk, tulajdonságok
Általános fül, indítási opciók beállítása
-homedir "meghajto nev\konyvtarnev\konyvtarnev stb" pl.: -homedir "d:\ets2"
ha a kezdő videot is szeretnéd kilőni: -nointro (előző elé, után tökmindegy, csak szóközt hagyjál)
Steamet elindítod
játék nevén jobb klikk, tulajdonságok
Általános fül, indítási opciók beállítása
-homedir "meghajto nev\konyvtarnev\konyvtarnev stb" pl.: -homedir "d:\ets2"
ha a kezdő videot is szeretnéd kilőni: -nointro (előző elé, után tökmindegy, csak szóközt hagyjál)
Ncore-ról vagy piratebay-ról, esetleg máshonnan töltötted le? Vagy Steam-en megvetted?
Valaki nemrégiben említette, azt hiszem itt vagy a GTS topicban, hogy át lehet hivatkozni az új pályák(mapok) helyét.
Valaki le tudná írni, hogy lehet ezt megoldani? A Dokumentumok mappában, pontosabban a C-n sosincs annyi üres helyem, hogy 1-1 új pályát kipróbáljak, vagy megfelelő mennyiségű zenét berakjak. Át lehet valahogy hivatkozni ezeket a mappákat máshova?
Valaki le tudná írni, hogy lehet ezt megoldani? A Dokumentumok mappában, pontosabban a C-n sosincs annyi üres helyem, hogy 1-1 új pályát kipróbáljak, vagy megfelelő mennyiségű zenét berakjak. Át lehet valahogy hivatkozni ezeket a mappákat máshova?
Nem tudom
És ezek szerint nem tudod, hogy a játékod eredeti-e vagy nem? LOL <#wow1>#wow1>
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
Még nem is játszottam vele nem tudok profilt készíteni és ki is lép
Valami mod okozhatja. A játék eredeti?
Sziasztok
Még annyit szeretnék kérdezni hogya az 1.22.1 - es verzióval miért nem tudok profilt készíteni mire bejön a profilja akkorára kilép és lefagy mi lehet az oka?
Még annyit szeretnék kérdezni hogya az 1.22.1 - es verzióval miért nem tudok profilt készíteni mire bejön a profilja akkorára kilép és lefagy mi lehet az oka?
48686-os hozzászólásban ott van a TSM map linkje.
Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!
Sziasztok !
Letöltöttem az 1.21.1 - es verziót és ehhez kellene hozzá térkép ki tud segíteni ebben !
Letöltöttem az 1.21.1 - es verziót és ehhez kellene hozzá térkép ki tud segíteni ebben !