52730

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
Skrupi #49364 Igen, igazad van tényleg nem scs fájlok.
Viszont akkor ezek hogyan is csomagolom ki? kell hozzájuk program? -
Stormbird #49363 Biztos, hogy az a 7 fájl scs kiterjesztésű?
Nekem úgy tűnik, hogy az 7 darab 7z-ben tömörített állomány lesz, amit ki kell csomagolni és akkor kapsz 2 db scs fájlt.
Utoljára szerkesztette: Stormbird, 2016.07.23. 19:29:11 -
Skrupi #49362 Megint én és megint segítséget kérek(viszont a Scania RjL-ről már nem kell link mert találtam)
Promods mapot szeretném berakni a játékba és a hivatalos oldalról szedtem le.
Az a helyzet hogy nekem alapból 7 scs fájl jött le.
-
Szia!
Köszi a választ! Csak az ets2 mappát nem lehet kell a dokumentumok is? -
Igen, a dokumentumokba teszi, de elvileg a dokumentumok mappát áthelyezheted másik meghajtóra. -
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni hogy ha a hdd-re raktam steam klienst és ide kerül ets2 is , akkor is a rendszer partícióra hozza létre a dokumentumokba az ets2 mappát? Ezt át lehet helyezni hdd-re hogy ne az ssd-t gyilkolja? -
Skrupi #49358 Valaki tudna nekem adni egy linket Scania RjL kamionról? -
Hát majd megpróbálom de csak közeli mentéseim vannak, szóval jobb ha újrakezdem már vagy 30-adszor. :(
-
smog15 #49356 Én igen se garázsba se sehova nem tudtam ugrani egyből befagyott visszatöltöttem egy előző mentés utána jó lett. -
Nekem olyan gondom van, ha pihenőben pihenek, vagy ha kompozok, akkor lefagy a játék... Bejön hogy WOT szinkronizálása (vagy mi) az is csak félig jön fel és már lefagy és hiába várok nem megy onnan már tovább... Ezt csak azzal a profillal csinálja ami csatlakoztatva van a WOT-hoz.
Járt már így valaki? Esetleg megoldás? :) -
milán2002 #49354 sziasztok! az a problémám, hogy a mentéseim minden frissítés után eltűnnek. mit lehet tenni ez ellen? előre is köszönöm!
-
-
mardal #49352 Köszönöm a választ de közben megoldódott,sikerült beállítani mostmár minden jól működik,én rontottam el részben mert a beállításvarázsló után már nem kell a kiosztásban hozzárendelni pluszban. -
A fékkel akad össze,amikor nyomod a gázt,a fék is működik?Vagy azt is nyomogattad?Próbáld meg kihúzni a kormányt az usb-ből..majd újra be.A legfelső sorban látja a játék a kormányod?
Utoljára szerkesztette: Frequency, 2016.07.18. 19:58:08 -
mardal #49350
ezt csinálja és nem tudok rájönni mi a baj,eddig nem volt gond
Utoljára szerkesztette: mardal, 2016.07.18. 17:54:48 -
Szia!A beállításoknál a gázpedálnál klikkelj a "fordított"-ra.Aztán lépj a pedálra,egy zöld csík mutatni fogja hogy működik a pedál. -
kukubenko66 #49348 Az online rádió végleges verziója. A már benne lévő magyar adók után bekerült kb 30 külföldi is a következő kategóriákban: Reggae, 80s, Jazz, Smooth Jazz, Spacesynth, Disco, Chillout, Rock, New Wave, Dance.
http://data.hu/get/9857660/Online.radioadok.2016.07.18.zip -
Stefan28 #49347 A csuszkán kell állítani szerintem. -
mardal #49346 Sziasztok
Az miért lehet hogy a játékban ha be akarom állítani a kormányt (G25),a gázpedált úgy érzékeli mintha folyamatosan le lenne nyomva,más játéknál teljesen jól működik,már a drivert is újra feltettem.
Valaki találkozott már ilyen problémával? -
cxaxoxc #49345
-
-
Én is leszedtem, köszönöm!
-
kukubenko66 #49342 Nincs mit, örülök ha jól sikerült és tetszik.
Annyira belejöttem, hogy már pakolom a külföldi adókat is befele.
Találtam egy végtelenül egyszerű módszert. A rádióknál van egy playlist fájl (m3u, pls) és azt indítom el. Nálam a foobar játssza le ezeket és csak ki kell másolnom és beilleszteni az adatokat a sii fájlba. Track Titlel az adó neve, File Path pedig a stream url-je és ennyi. Csak arra kell figyelni, hogy a codec mp3 legyen, mert némelyik adó aac-ben tolja és az nem jó az ETS2-höz. -
Frankó lett! Köszi! 
-
45-s pihenés...
-
-
Skrupi #49338
-
kukubenko66 #49337 Bocsi, de már nem tudtam az előző hsz-emet szerkeszteni, de kellett egy kis javítás az online rádióknál mert a Sláger - Juventus nem akart megszólalni és bekerült a Rádió Rock is.
Ez a jó letöltőlink:
http://data.hu/get/9854807/Magyar_radioadok_2016.07.16-an_mindegyik_mukodik.zip -
kukubenko66 #49336 Itt van, remélem jól csináltam.
http://data.hu/get/9854736/Magyar_radioadok_2016.07.16-an_mindegyik_mukodik.zip
A zip-ben van egy txt fájl, amiben az adók és a stream url-ek vannak felsorolva és van egy Olvass_el fájl is azoknak akik esetleg nem tudják, hogy hova kell a live_streams.sii fájlt másolni. -
Skrupi #49335 Üdv!
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Az alábbi módot hogy tudom működésre bírni?
Chassis custom Daf 50Keda V2 -
Carl Davies #49334 data.hu-ra fel tudod könnyen tölteni. -
Én megköszönném, ha majd fel tudod tölteni.
-
kukubenko66 #49332 Kaptam segítséget máshonnan is, úgyhogy el is készültem vele. Ezek az adók kerültek bele:
Poptarisznya, Class FM, Sláger FM - Juventus, Petőfi Rádió, Kossuth Rádió, Music FM, Rádió 1, Klubrádió, Retro Rádió, Best FM, Dankó Rádió, Jazzy Rádió, MegaDance Rádió, Disco's Hit, All In Party Rádió, Mix Rádió, Kék Duna Rádió, Rádió88, Ozone FM, Rádió Gold, Rádió M, Rise FM, Dance Wave, CoolFM, Klasszik Rádió, Helikon Rádió, Bartók Rádió, Tilos Rádió, Luxfunk Rádió, BeatBird FM, Fresh FM, Music Queen Rádió, Rádió Italo Disco Hungary
Ha érdekel esetleg valakit akkor még nem tudom hogyan, de eljuttatom a live_streams.sii fájlt. Vagy feltöltöm valahova ha van rá igény csak mondjátok meg hova, mert én nem nagyon értek az ilyen feltöltésekhez. :-D
Köszi a segítséget -
Carl Davies #49331 A rádiónak a Stream címe kell. Ezeket jó esetben megtalálod a google segítségével (XY rádió stream)
Class FM nekem is bent van.
stream_data[0]: "http://109.199.57.91/4784/live.mp3|Class FM|Live|HU|128|1"
Az első elé illeszd be. A többit majd a végére tudod. Számot kell neki adni. (data utáni kapcsos zárójelbe.
streamstat.hu-n elég sok megvan.
Ozone: http://o3.hu:8006/185.80.49.78:8006
Utoljára szerkesztette: Carl Davies, 2016.07.15. 20:08:14 -
kukubenko66 #49330 Sziasztok.
Szeretném frissíteni a rádióadókat, de segítség kéne.
Itt ez az oldal:
http://myonlineradio.hu/
Innen majdnem mindet szeretném beleszerkeszteni a mostani live_streams.sii fájlomba, de honnan lehet megszerezni az elérést ? Gyanítom ha csak simán beillesztem a rádió internetcímét akkor nem lesz jó, mert a mostani sii-ben minden adónál van egy port, mp3 kiterjesztés stb... -
Skrupi #49329 A Fred_be-s elég frankónak néz ki megnézem majd.Sajnos egy éve hogy játszottam a játékkal és amikor abbahagytam akkor már ezeket a módmegosztó oldalakat se látogattam így lemaradtam a módokról. -
A hiba az ön készüléket sújtja :DDD -
cxaxoxc #49327 Én Fred_be és Jazzycat trailer pack-jeit kedvelem leginkább, szerintem az általuk készített pótkocsi modok nagyon jók, ha nem a legjobbak. Én vegyesen használok tőlük többet is, és nem nagyon ütköztem eddig hibába. Mellesleg aki esetleg nem ismerné Jazzycat AI pack-jeit (bár kétlem, hogy akadna itt ilyen ember) az bátran szedje, mert messze a legjobb modot tudhatja a magáénak e téren.
-
Skrupi #49326 Sajnos nem jó az új patchen mert több pótkocsi is full rózsaszín.... :S -
Skrupi #49325 Köszönöm szépen :)