Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt megköszönném... bővíteném a gépparkom vele. 😄
Először is köszi szépen... :-)
Másodszor igen, jól látod, tényleg azt a kerék modot használom... :-)
Harmadszor pedig a gép nem privát, szóval ha esetleg tart valaki igényt rá, jelezze, és feltöltöm... :-)
Hotwheels: Köszi... :-)
Másodszor igen, jól látod, tényleg azt a kerék modot használom... :-)
Harmadszor pedig a gép nem privát, szóval ha esetleg tart valaki igényt rá, jelezze, és feltöltöm... :-)
Hotwheels: Köszi... :-)
Köszi, de ilyen mod nekem nincs fent...
Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!
Ezt kinek írtad?
Lehet, hogy rosszul gondolom, de alapból a modokkal is gond van. Csak a képen látható kerekeket találom furcsának... és ezt csak kép alapján.
Nálam a NO POLICE okozott ilyet.
Háát gyerekek imádom ezt a Hungary mapp-ot Respect a készitönek!!!!
Székesfehérvár:
Itt kéne legyen egy utca (csak onnan tudom mert az utca végén van a sulim <#nevetes1>#nevetes1> )
Helyi laktanya (nagyon jól meg van csinálva)

Székesfehérvár:
Itt kéne legyen egy utca (csak onnan tudom mert az utca végén van a sulim <#nevetes1>#nevetes1> )
Helyi laktanya (nagyon jól meg van csinálva)

Az első Piszkos Fuvar

Sziasztok!
TSM 6.2-őt, + RusMap 1.6-ot használom Jazzycat trailer packjával, de nincsenek, vagy csak alig vannak fuvarok... Tudja valaki, hogy mi lehet az oka? Főleg mi lehet a megoldás?
TSM 6.2-őt, + RusMap 1.6-ot használom Jazzycat trailer packjával, de nincsenek, vagy csak alig vannak fuvarok... Tudja valaki, hogy mi lehet az oka? Főleg mi lehet a megoldás?
Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!
Na én meg hogy jártam! Saját kamionnal vittem keréktárcsákat Skandináviába. Nem is mentem neki semminek az úton. Kamion sérülése is a végén 0%, erre mit ad ki a végén? Csak tudnám hogy! Rosszul pakolták be a dobozokat, és összedőlt az úton? Mondtam is hogy WTF?
Amúgy meg Skandinávia kiegészítő nagyon cseles, sokkal több a lezárt rész amerre nem mehetsz mooooo.
"Össze vissza van itt irányítva a forgalom, azt se tudom merre menjek! Komolyan mondom gyerekek. Hova menjek, merre menjek, azt se tudom merre mennyek b*******! Hát itt nem vagyok jó helyen az hét szentség! Hol tudok ott átmenni? Át lehet itt menni valahol, vagy hova mennek azok? Gyerekek!" By: Á. Levente Jeddi

Amúgy meg Skandinávia kiegészítő nagyon cseles, sokkal több a lezárt rész amerre nem mehetsz mooooo.
"Össze vissza van itt irányítva a forgalom, azt se tudom merre menjek! Komolyan mondom gyerekek. Hova menjek, merre menjek, azt se tudom merre mennyek b*******! Hát itt nem vagyok jó helyen az hét szentség! Hol tudok ott átmenni? Át lehet itt menni valahol, vagy hova mennek azok? Gyerekek!" By: Á. Levente Jeddi

Ákos, Csabi - <#eljen>#eljen> <#eljen>#eljen>
750k @4.1Ghz - 8GB DDR3 - HD7790 2GB | Xbox One S | iPhone 7 Plus | VW Golf MK4
Egyszerű, letisztult... <#eljen>#eljen>
A felni/gumi az úgy látom hogy 50k féle, a traktor az viszont gondolom privát gépsas. Vagy tévedek? 😊
A felni/gumi az úgy látom hogy 50k féle, a traktor az viszont gondolom privát gépsas. Vagy tévedek? 😊
<#smile>#smile>
CB: Kis Lámpás Jimy
Köszi
Hello!
SCS-Trailer_patch_1,2,3 és Trailer Pack Cistern V1.22 <#awink>#awink>
SCS-Trailer_patch_1,2,3 és Trailer Pack Cistern V1.22 <#awink>#awink>
Szia Martin te milyen trailer mod pack-ot használsz ?

<#wow1>#wow1><#wow1>#wow1><#wow1>#wow1> Tants mester!!! <#worship>#worship><#worship>#worship>
Új járgány .Kinek tetszik?

Sziasztok ti mi irtok be amikor ilyen világítós névtáblát kerestek?Bocsi a hülye kérdésért
Ha már úgy is itt a lerakó elötte még gyorsan beugrok vásárolni
Lerakón :

Lerakón :

Na go Szigetszentmiklós-Monor

A fönök megváltoztatta az úticélt :Szigetszentmiklósra
Lerakó:

Lerakó:

Indulás! Stockholm-Vaduz
Egy kis pihenő Malmö környékén.
Úton, München-Ulm környékén.
És végül Vaduz, balesetmentesen megérkezve.

Egy kis pihenő Malmö környékén.
Úton, München-Ulm környékén.
És végül Vaduz, balesetmentesen megérkezve.

Én is utálom de sajna más nincs és én ragaszkodom az legalább az index hanghoz .De ez a motor egy kalap sz*r a videóban még rendes hangja van én leszedtem és beinditás után folyamatosan halkul a motor hangja (belsö nézetben) ahogy külsöre váltok olyan szép DAF hangja van majdnem mint az igazié <#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
Az nekem nem jön be, utálom a halk motorokat, azért köszi :-)
Figyelj én találtam 1-gyet E5 DAF-ra csak a motor nem jó ahogy beinditod a motort a hang nincsen és ha elindulsz egyre hallkabb a motor hangja
az index viszont tökéletes .Ha kell linkelem
az index viszont tökéletes .Ha kell linkelem
Sziasztok, jó reggelt!
Lehet, hogy hülye kérdés, de mi a különbség a Scania R, RJL és Streamline közt? Gondolom felszereltség, stb. kellene, hogy legyen, de nem igazán látom a különbséget, vagy csak lusta vagyok alaposan megnézni....<#vigyor3>#vigyor3>
Lehet, hogy hülye kérdés, de mi a különbség a Scania R, RJL és Streamline közt? Gondolom felszereltség, stb. kellene, hogy legyen, de nem igazán látom a különbséget, vagy csak lusta vagyok alaposan megnézni....<#vigyor3>#vigyor3>
Csatlakozom, sajnos nekem se működik, pedig brutál... Ezért választottam az E6-ot, ahhoz van brutális hang, de valamiért a kormányzása nem jött be nekem... Keresek hozzá egy physics modot, hátha azzal jobb lesz...
Jó reggelt mindenkinek!!!!
Tudom kérdeztem már de muszáj megkérdeznem,hogy van-e valakinek DAF E5-re motor,index hangja
a motorból,indexböl olyan kell mint az igazi ha van olyan légyszíves irjátok le a linket
én találtam egyet : http://ets2.lt/en/daf-xf-sound-update-v2-0/ ami sajna nem müködik pedig nekem az a fura hang amikor beinditod a motort és pittyen 4-gyet az szerintem nagyon király hang .
Szóval aki tud ilyen motor,index hangot ami jó és müködik annak nagyon megköszönném
Tudom kérdeztem már de muszáj megkérdeznem,hogy van-e valakinek DAF E5-re motor,index hangja
a motorból,indexböl olyan kell mint az igazi ha van olyan légyszíves irjátok le a linket
én találtam egyet : http://ets2.lt/en/daf-xf-sound-update-v2-0/ ami sajna nem müködik pedig nekem az a fura hang amikor beinditod a motort és pittyen 4-gyet az szerintem nagyon király hang .
Szóval aki tud ilyen motor,index hangot ami jó és müködik annak nagyon megköszönném
Nem szoktam DAF-al játszani.
Pihenő aztán go Kiskunfélegyháza

Néztem csak te profi vagy és gondolom te tudsz 1-2 -t ajánlani
Nincsen.
ets2.lt honlapon nézz szét.
Utoljára szerkesztette: Tsaba01, 2016.01.09. 22:06:34
ets2.lt honlapon nézz szét.
Utoljára szerkesztette: Tsaba01, 2016.01.09. 22:06:34
DAF-ra is van pár mod-od?
Saját modok, 50keda acc mod, Kelsa hibar mod.
Oulu (FIN) - Düsseldorf (GER), röpke 2547 km...
@Tsaba01: Milyen kiegekkel érted el ezt a vonót? Linket tudsz dobni?
@Tsaba01: Milyen kiegekkel érted el ezt a vonót? Linket tudsz dobni?
Pezzaioli SBA31 V2.0

Sziasztok tudna valaki küldeni nekem egy olyan DAF E5 hang mod-ot ahol az index,motor hasonló vagy olyan mint az igazi kamion hangja?Elöre is köszi
Sziasztok leszedtem ezt a DAF XF motor updetet de valamiért nem akar müködni http://ets2.lt/en/daf-xf-sound-update-v2-0/#more-92396 .
Tudnátok segíteni abban,hogy mit kell csinálni ahoz,hogy müködjön ?Mert nekem vmiért nem müködik .Válaszotokat elöre is köszi
Tudnátok segíteni abban,hogy mit kell csinálni ahoz,hogy müködjön ?Mert nekem vmiért nem müködik .Válaszotokat elöre is köszi
Az AI-k már csak ilyenek <#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
Először a DAF-fal kezdtem, de annak nem tetszett a kormányzása, váltottam a képen látható Magnum-ra, annak jó volt a kormányzása, de amúgy egy borzalom, így maradtam a jó "öreg" Scania-val, egy olasz-lengyel (1600 km) útra. 1500 km-en keresztül még koccanásom se volt, pedig 50!!!! tonna volt az a gép amit vittem. A lengyeleknél az utolsó km-ken, 4-en fordultak ki elém, 3-an kezdtek előzésbe mikor már nem kellett volna, és ezt az egyet nem tudtam elkerülni.... KIAKASZT <#vigyor3>#vigyor3> <#boxer>#boxer>
Utoljára szerkesztette: noelets, 2016.01.09. 13:15:12
Semmi gond, köszönöm, hogy válaszoltál és, hogy elküldöd!
Kellemes hétvégét!
Kellemes hétvégét!
(Na sikerült) M7-ES autópálya velencei pihenö a kollégával
Utoljára szerkesztette: Maceehun13, 2016.01.09. 12:35:54
Köszi