52664
-
#49621 Gondolom rakodott és magán felejtette ;) -
#49620 Sajnos az AI öngyilkos manőverei miatt nem nevezném egy kiforrott szimulátornak,1080 foknál ezeket a manővereket soha nem fogod kivédeni..egyszerűen nem tudod félre rántani a volánt,900 foknál is izzadós.És egy nagyobb ütközésnél oda a haszon.Nem beszélve az autópályákra felvivő derékszögű,tűfoknyi szélességű bekötéseiről..azokat is élmény lesz abszolválni.Tesztelheted egy sima kormánnyal is az 1080 fokos érzést,egyszerűen vedd le minimumra a kormány érzékenységet. -
#49619 Én ebben a videóban csak a kesztyűt nem értem... :) -
Solt #49618 Irreálisak? Egy valódi kamionban a kormányelfordulási szög körülbelül 1800 fok. Nem azért, mert ez egy szép nagy szám, hanem azért, mert például parkolásnál a precízebb irányításhoz ez az ideális. :) Na mármost ha egy szimulátornak nevezett programról beszélünk, és van lehetőség minél közelebb menni a valós értékhez akkor miért ne? :) -
#49617 Tőlem aztán azt használsz amit akarsz,legrosszabb esetben a nyakad köré tekered a kormányt ;)
Szerintem tök irreálisak ezek a kormánymozdulatok 1080 fokban:
-
kejfeljancsi #49616 Sziasztok, tudna nekem valaki privátba küldeni olyan linket ami működik? amit keresek az téli hólánc a kerékre, ilyen módot ha tud valaki küldje át nekem a linket privátba. azé kérem privátba hogy tuti megleljem, nem jövök ide gyakran így a privát az a tuti. Köszi -
#49615 Megoldottam,kötyi. -
#49614 Üdv Nektek.Segítségre lenne szükségem.Most frissítettem 1.26 bétára.Kezdtem volna a játékot,de olyan gond van,hogy nem tudok csatlakozni a World of T... fiókomhoz.Vki esetleg? HELP !!!! -
Solt #49613 Eldönthetem én? Köszi! :) -
#49612 Tök felesleg az 1080 fok,a 900 pont jó. -
Solt #49611 Az csak 900 fokos, de azért köszi! ;) -
kejfeljancsi #49610 -
kejfeljancsi #49609 Sziasztok, lehet én vagyok a hülye :D Egy kérdés hogy lehet mondjuk Izlandon hóláncot rakni a kerékre például, hogy megtudjam mászni a havas emelkedőket is. Ha jól tudom a sima beállításokba erre nincs külön lehetőség. Válaszotokat előre is köszönöm :) -
Stefan28 #49608 Szia!
Én igen egy Logitech G27-et. -
Solt #49607 Üdv Urak,
Használ valaki 1080 fokban elforduló kormányt az ETS2 / ATS-hez? (Például Thrustmaster T300) -
Bukephalos #49606 Pár kép a legutóbbi fuvarokról
-
ikarus44 #49605 Bocsánat tárgytalan lett. -
ikarus44 #49604 Üdv mindenkinek, már jó rég jártam erre
Azt szeretném megérdeklődni, hogy van olyan no damage mod, ami a pótot is védi, mert kezd már elegem lenni, hogy kb. minden második fuvarom alatt nekimegy a pótomnak egy AI, és emiatt sérül a rakomány. -
kejfeljancsi #49603 Sziasztok, azt szeretném kérdezni, hogy akinek a pro.mods térképe van, előfordult e hogy Lublin városába hiba lépet fel? Az az hogy kiirtja a steam nem kompatibilis. Ez csak egy ponton van. Egy kieső cég a város szélén, a bekanyarodásnál két kamion vesztegel az úton, befele kanyarodásnál is meg kifele oldalon is. Itt mindig kiléptet a játékból ezzel az üzenettel, a steam nem kompatibilis. Másoknál is megvan itt ez a hiba?
-
Stefan28 #49602
-
ets2mplayerHUN #49601 konkrétan arra vagyok kíváncsi,hogy az "sii" fájlokat hogyan lehet át konvertálni/szerkeszteni SCS fájra (gondolok itt kamionra) -
ets2mplayerHUN #49600 valaki tudna segíteni nekem?
a "def" nevezetű mappát/mappákat (amikben csak kamionok vannak,azokban a mappákban .sii fájlok vannak) nos azokat a mappákat vagy fájlokat hova kell be rakni/másolni? valaki segít nekem ebben? köszönöm előre is a segítséget... -
Bukephalos #49599 Sziasztok!
Tudna valaki küldeni egy MAN TGA template-t? Előre is köszi! -
#49598 Ha használtad, esetleg még regisztráltad is a Steamen, nem hiszem, hogy át lehet ruházni. Legálisan legalábbis.
Utoljára szerkesztette: gumikacsa, 2016.11.02. 09:28:55 -
Stefan28 #49597
-
Puhos #49596 Reggeli csúcs Kassán:
Valaki tud működő Scania S730-at? Mert amit találtam az nem jó. -
#49595 Mikor új mentést kell kezdened, mert a régi profilod nem kompatibilis a frissített verzióval/modokkal... Felbecsülhetetlen
-
#49594 rendes doboz, semmi karc nincs a dvd-n, egyszer használtam a dvd-t azóta benne van a dobozába -
#49593 Valami díszdoboz vagy limited edition? Vagy mi az, hogy megkímélt állapotú? Nem beolvashatatlanul karcos a dévédé? -
#49592 sziasztok
egy dobozos megkímélt állapotú ETS 2 mennyiért lehetne eladni? -
ets2mplayerHUN #49591 hali skacok
valaki tud segíteni nekem?
van néhány multis pótkocsi amiket multiban szoktam vinni
nos az van,hogy Singleben felveszem az egyiket,majd megyek át vele multiba,és multiban a Singleben elvállalt (multis fuvarom) vagyis pótkocsi automatikusan eltűnik viszont valakinél néztem,hogy ez másnál is előfordul és érdekes módon másnál megmarad a Singleben elvállalt fuvar (pótkocsi) vagyis az illetőnek multiban NEM tünk el,nekem miért? már csináltam mindent,pl.vissza állítottam 1.24-re,aztán 1.25-re,még a pótkocsi DLC-t is kikapcsoltam de mégis ugyan az a helyzet
valami ötlet? vagy esetleg tanács? !!flegma válaszokra nem vagyok kíváncsi!! köszönöm előre a válaszokat -
Puhos #49590 Jah idő közben én is rájöttem. De akkor meg, oda kéne írni a link után, hogy csak ATS-hez. -
#49589 ez most csak ATS-hez van, de a régebbi ETS2-es csomagot is frissíteni fogják hamarosan -
ets2mplayerHUN #49588 nekem itt a fórumon az van ahol néztem itt az előbb,hogy Play American Truck Simulator for 3 hours on Steam
ets2be szeretném beaktiválni,csak hogy ott csak az American Truck Simulator van az aktiválásnál és nekem az American Truck nincs meg
most így az ETS2be hogy aktiváljam be? valaki segít nekem ebben? azt megköszönném -
Puhos #49587 hali!
Hogy lehet letölteni? segítenél benne?! -
#49586 Halloween Paint Jobs Pack ingyen amíg a készlet tart.. :D -
#49585 Viszont :) -
-
ets2mplayerHUN #49583 ha nekem írtál esetleg,akkor nem jött semm :/ -
#49582 ment a PM :)