Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sziasztok! a skandi mapon melyik az a 2 kikötő ahova küldetés szerint szállítani kell? polarislines cégre gondolok van belőle több is de seam csak kettőt kér és nemtudom melyik az a 2
akos25

Aborg
Itt is van egy kisebb hiba a Promods terkepen: mintha valami lathatatlan izere felakadna az auto, eleg nehez aztan kiszabaditani. Nem jelentettem a Promods oldalon mert sajna nem igazan ertek angolul.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Aborg, 2016.03.10. 11:55:49
És ennek most mi köze van a Kínai rizs dráguláshoz?
papi08
Sziasztok!

Arra van valami megoldás, hogy az egyszer, mintázatlan függőponyvás pótkocsi legyen minden pótkocsi típus helyett?
Nem akarom modokkal televackolni a játékot, viszont díjaznám ha csak az az egy modell lenne minden trailer 😊

köszönöm! 😊

13 éve itt. Szép idő.

Nesuten

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

ProMods.
Hangulatos kép lett. Melyik mapon készült?
RiCSi1234
😛

GTA V (*.*)

Aborg
...es Salzburg fele...

Egy idilli utcakép Lengyelországból...

Egy esős vasárnap este Dániában:
sziasztok! ha van kedvetek velünk multizni, gyertek fel TeamSpeak-re: diwat26.hu:9957
név: ets2 multi

FB: https://www.facebook.com/ets2hunmulti/
Nesuten
örülök hogy megtaláltad azért ez már valami 😊

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

Aborg
Koszonom! Bar a linked regebbi verziohoz vezet, itt van a friss.
Elküldve...
Nesuten
A következő javítással érkezik a Sztím műhelytartalom támogatás mind az ETS2 és az ATS -hez egyaránt amiben ingyenesen elérhető a mod amit automatikusan a modra való feliratkozás után automatikusan frissül az adott mod ....

Nesuten
Route Advisor Mod Collection v 4.0

én ezt használom: zzzzzzzzzz_Route Advisor_KAAC_GSM_Center Bottom_1LTB_NF_MCB_TCB_v4.6.scs

Üdv!

Utoljára szerkesztette: LiTTLee, 2016.03.04. 17:59:10

Volvo Powahhh :D Sometimes You win,sometimes You learn.

Aborg
Rakd ki legyszi, azert is irtam ide mert remeltem hogy valaki megteszi 😊
Igen, ott én is szívtam, csak a másik irányból... 😊

Ha Te nem tetted, akkor este kirakom a hibát a hivatalos oldalra...
Utoljára szerkesztette: szaboz80, 2016.03.04. 15:07:53
Aborg
Promods: ezen a ponton van egy vasuti atjaro amin lehetetlen atmenni, lent vannak a sorompok, a vonat meg sehol. Probaltam tobbszor is, mindig ez van.

http://blog.scssoft.com/2016/03/ultimate-wheel-customization.html

Olvasgattam és valami DLC-röl is van szó valami festhető alkatrészek.
Igazad van Fenimor teljes mértékbe! Valami olyant ami növeli a játék élményt pl.A térképen az autópályák hangulatát mert igen csak egy hangú kivétel Scandinavia DLC-ben.
Arról nem is beszélve hogy a kerék packok kuka pedig nagyon jók születtek.
Inkább valami értelmesebb dolgot kéne már virítani, nem ilyen színes felni csavarok [email protected]ágokkal foglalkozni!<#violent>
sziasztok! ha van kedvetek velünk multizni, gyertek fel TeamSpeak-re: Euro Truck Simulator2 - HUN /Multi/ : 178.164.136.133:9987
FB: https://www.facebook.com/ets2hunmulti/
akos25
Új gép!

Szabi

"Nulla tenaci invia est via"

Ami fizetős DLC azt külön meg kell venni.
Estét! 😊

Abban tud valaki segíteni, hogy hogy is van ez a vásárlás téma? 😊
Megnéztem Steam-en, de nem tiszta ez az egész.

A mellékelt képen... szóval, ha megveszem a sima Euro truck simulatort, akkor a többi kiegészítő, a scandinavia, a going east, stb stb... azokat külön-külön meg kell vennem, vagy ha megvan az alapjáték, akkor ezek elérhetőek, mint dlc-k?

köszi 😛

Utoljára szerkesztette: SAX80, 2016.03.02. 18:36:35
szép ez a balatoni kép de a legjobb akkor lenne ha körbe lehetne menni a part mentén falvakban városokban stb 😊
Aborg
Tenyleg, ez teljesen kiiktatja az egesz pihenesi rendszert. En meg azt hittem hogy csak az asitozast hagyja abba 😊 De azert kar hogy alkalom adtan nem szabhatok ki rovidebb pihenesi idot, ugy nem kapcsolnam ki.

En foleg bameszkodni szeretek a jatekban, nezem a videket stb. Erre az ejszakai vezetes nem alkalmas, de rajottem hogy amikor este van akkor erdemes nyomni (termeszetesen csakis fuvaron kivul) egy "Autokereskedo meglatogatasa"-t, azutan hipp-hopp reggel is van! Es lehet gyonyorkodni a tajban.

Az orat is megfigyeltem: az utakon 1 valodi perc alatt eltelik 20 jatekbeli perc. A telepek udvarain lassabban telik, ott 1 valodi perc alatt csak 3 jatekbeli perc telik el. Nyugodtan lehet szoszmotolni a tolatgatassal 😊

Balaton:

Utoljára szerkesztette: Aborg, 2016.03.01. 14:35:07
Krszti1160
Nekem a gps tetszik, az milyen mód? 😄
Aborg
Hangulatos!
Egy kerdesem is lenne: az a HUD info ami az alapbol F3 alatt van, vagyis a GPS es egyeb infok, itt kevesbe zavaro modon alul kozepre van helyezve. Ez hogy sikerult? Nagyon tetszik.
Nesuten

A nagyobb városoknál valóban, de sok a kisebb város a Promodsban, ott sokszor alig találok rendes fuvart. Vagy csak finnyás vagyok és nem akarok mindent elvállalni 😄
Oliverius
A menüben ki tudod kapcsolni és akkor nem akar aludni. 😊

Most is van városonként 8-10 fuvar mindig, tehát nem hiszem, hogy gyártanának rá külön modot.
Igen, azt értem, hogy mindkettő ott lesz, de azt hittem ezzel több fuvar is lesz. Arra nincs valami mod?
Én mindig "frissen" indulok útnak, hogy a lehető legtöbb időm legyen odaérni és ne kelljen száguldozni. Egyébként én nem találtam még erre modot.
Aborg
Koszi! Kiprobaltam es meg is tartom! Ugy latom az alapja az eredeti terkep, csak meg alaposan kibovitettek.

Az alvasra nincs valami mod hogy ne aludjam vegig a max. idotartamot? Rovidebb de lassubb utvonalat valasztottam es aztan az alvas miatt kestem el.

Jo lenne minden alkalomnal beirni mennyit akarok pihenni. Eleg lett volna mondjuk a fele is es akkor azt levonna a kovetkezo alvasig hatralevo idobol.
Csendélet a francia határon:

A Promods:
- "kicsit" bővített az alapmapon (városok)
- új modellek kerültek bele
- az egészet grafikailag felturbózták
A standalone azt jelenti, hogy nem cserél le semmit, ami a játékban alapból benne van. Vagyis több fuvarod nem lesz, de ott lesznek a gyári pótkocsik is, és a moddal érkezők is.
Aborg
En eddig csak az alap terkepen jarok, tetszik. Olvasom hogy "az alap map uncsi". Hogy ertitek? Peldaul a Promods map hogy mukodik? Azon kivul hogy ujabb varosokat rak be a terkepbe mas valtoztatasokat is csinal a mar alapbol meglevo varosokban es az utak menten is?

Köszönöm 😄
akos25
Sziasztok! Tudja valaki, hogy hogyan tudnám szerkeszteni a .pma fájlokat? Szeretném a volvo műszerfal mutatóinak dőlésszögét belőni egy másik műszerfaltextúrához, viszont nem tudom, hogy kell. Tudna valaki ebben segíteni? Előre is köszi... :-)

Tudtok nekem küldeni egy linket ahonnan le lehet tölteni a template fájlokat, hogy tudjak kamiont festeni.
atis0418
Szia!

Itt egy kis segítség, nekem így vannak sorba rakva és hibátlanul működik minden.

Itt egy PDF, amelyben minden benne van, ami kell ezekhez, és a letöltési linkek.
http://sharemods.com/bzmxqle9wtw0/Combined_maps_TSM_v.1.0_english.rar.html