Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

http://steamcommunity.com/games/americantrucksimulator/announcements/detail/988906222919477660

Ibériai-félsziget DLC megerősítve?
Sziasztok . Az a gondom hogy elfogytak a sofőrök . Visszaolvasva látom más is találkozott már ezzel a problémával . Van esetleg megoldás rá ? Valahonnan nem lehet sofőröket letölteni ? Ha valakinek van ötlete , megköszönném . Esetleg klónozni nem lehet ? <#crazya> üdv.mindenkinek
hotwheels
Köszi!😊

Ákos - <#worship><#eljen>

750k @4.1Ghz - 8GB DDR3 - HD7790 2GB | Xbox One S | iPhone 7 Plus | VW Golf MK4

akos25

Hotwheels, Stefan28: <#eljen>

Köszönöm. 😊

Eddigi legjobb combo szerintem! 😊

Volvo Powahhh :D Sometimes You win,sometimes You learn.

B_Jani-7
Teljesen megérte 2 napot szenvedni vele! 😊 Nem? 😄

~Ha jót cselekszel, veled is jó dolog fog történni!~

A program betöltése után, ahol az éppen aktuális karakteredet választod ki, ott van egy "Módkezelő" nevű gomb, oda bemész, és a bal oldalon található - képes - táblázatból át kell pakolnod az aktív módok listájába azokat, amelyeket szeretnéd, hogy megjelenjenek a játékban. A prioritás is fontos, fentről lefelé történik a betöltés, és ha egy olyan módot raksz be, amely egy már feljebb lévő mód által használt erőforrást töltött be magának, akkor a kisebb prioritású már nem fog betöltődni, így el lehet kerülni a módütközést.
Jó estét

Egy kis segítségre szorulnék. Így 46 óra játék utána végre megpróbáltam betenni 1-2 új kamiont a játékba. Addig oké hogy rakjam be a dokumentumokban lévő ETS2 mods mappába, utána beaktiváltam a játékban a modkezelővel, csináltam restartot is, viszont a sehogyan nem találom az új kamionokat a játékban. Nincsenek ott a kamion nézegetőben. Valami ötlet hogy ilyenkor mi van?
A játék eredeti, tartalmazza az összes DLC-t.
Előre is köszönöm a segítséget.
Szia a tuning packnek a nevét,linkjét eltudod küldeni?Elöre is köszi
hotwheels

750k @4.1Ghz - 8GB DDR3 - HD7790 2GB | Xbox One S | iPhone 7 Plus | VW Golf MK4

Nesuten
Rég nem jártam erre

Mindenkinek egy <#eljen> legyetek jók ha tudtok

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

Estét!
1.

2.

3.

4.

5.

Utoljára szerkesztette: Stefan28, 2016.01.21. 21:56:56
No comment... <#banplz>
akos25

Tsaba01, DIESEL DOG: Szép szerelvények...<#eljen>

Többször is. És korrekt választ is kapott. Többször is.

hangacsi.blog.hu

macleody
Leírta, nem? <#nyes>
Hamarabb kellett volna, mert ugye volt mikulás utána meg karácsony. Sajna lemaradtál.
Egyébként ez egy topik, ami azért van, hogy akinek az adott témában kérdése van vagy esetleg segítségre van szüksége az leírja a kérdését/gondját.

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

media marktban 3700 huf ért megkapod! De egyéb bevásárlóközpontokban lehet olcsóbb is <#violent>
Kérj Steam-en, vagy egyéb hasonló helyen. <#awink>

hangacsi.blog.hu

Skandináv DLC-hez szeretnék kérni egy termékkulcsot ha adna valaki.Nagyon köszönöm.
Kocaól 😊

CB: Kis Lámpás Jimy

Nincs az a marha aki neked ilyet ad, tessék meg venni!
Sziasztok olyankor mi a teendö amikor minden fuvar a gyors és másikba is nincs semmi fuvar bárhova katintok?
cdgalaxis.hu

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

cdgalaxis
steam vagy cdgalaxis
Utoljára szerkesztette: Debilon, 2016.01.20. 15:25:10

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

Tudna valaki adni egy Skandináv DLC termékkulcsot ami működik is!Nagyon megköszönném.
Robertoo21
nagy isten vagy, köszönöm!!! 😊

-Kisfiam, mi van a kezedben? -GÖRCS!!!

Gerypapa 95
Ezért is próbálgatom most , mert lehet várnék február elejéig akkor. Úgy értem hogy letöltöttem 2 féle verziót , az egyik a going east ugye a másik a skandináviás verzió. Sehol nem találom az alap játékot , nekem az megfelelő lenne ugyanis ezekbe azt írják 27 meg 29 DLC van pluszba. Ezeket szerettem volna kivenni 😊
KiseF #48639 : Nem lett volna rossz akkor megvenni már most , bár úgy érzem az a 3-4 ezer Ft nem igazán ver a földhöz azért , hogy legyen egy stabil játékom 😊

Még lenne egy-két ötletem, amit tényleg meg kellene oldani az általad felsoroltakon túl:

Valamely elődjében volt havas táj (Haulinban biztos), melyet szerintem itt (Skandinávia) is meg kéne kapni... Ugyanígy korábban voltak mérlegállomások...
ATS ugyan azt fogja tudni mint az ETS2 sőt még lesz benne különböző nehézségű lerakó, mérőállomások, igaz nem nagy alap térkép de Skandináv DLC szintű kidolgozottság (vagy még jobb, San Franciscoban járni fognak a villamosok a képek alapján), készülnek a kamionok csak ameddig nincs licenc addig nem akarják berakni kamu nevekkel mert ETS2-ből tanulva úgy nehezebb megszerezni hozzá a licenc-t, az új fejlesztéseket pedig mind a két játék meg fogja kapni ETS2-ben is lesz előbb utóbb különböző nehézségű lerakó.

ASRock H97 Peromance Fatal1ty | i5 4590 | CM Hyper TX3 Evo | MSI GTX960 Gaming 100ME | HyperX Fury 120Gb SSD | Kingston 8Gb RAM Enermax Triathlor ECO 550W | NZXT S340

Remélem az ATS miatt tényleg nem hagyják elsüllyedni az ETS2-őt. Én megértem, hogy sokan oda vannak az amerikai kamionokért, meg hogy az SCS-nek pénzügyileg is jó egy újabb bőrt lehúzni a témáról, de azért az ETS2 az igazi, és az "első". Szerintem a jelenlegi ETS2-jöz képest az ATS kezdetben minden tekintetben annyira "puritán" lesz, hogy akár ez lehet a veszte is. Kicsi és gyér térkép, kevés típus, kevés extra, stb. Azért ne felejtsük el, hogy az ETS2-nek is két és fél év kellett ahhoz, hogy idáig eljusson. Annyi fejlesztés került bele, hogy az ATS-nek legalább ennyi időre van szüksége ahhoz, hogy behozza. Csak a nagy ATS fejlesztés miatt nehogy az legyen, hogy az ETS2-t meg elhanyagolják. Itt még kell az új Renault, az Euro6-os MAN, a tandem mód és - esetleg végre a saját pótkocsi. Csakhogy néhány alapvető hiányosságot említsek. 😊
Utoljára szerkesztette: Axtros, 2016.01.19. 23:46:41
Most késted le a nagy Steam akciót. -60%-os volt a játék kb. Azért kb mert sok a DLC és mindnek más a leárazása. A legnagyobb csomagban, csak a kabin szerkesztő, és 3 vagy 4 féle skin nem volt benne. Nekem is csak a kabin szerkesztő nincs meg, beraktam külön, de lv24-esen nem ajánl fel semmit berakni 😊 Gondolom levédték.
Aki megveszi a játékot, annak kötelező Online is csatlakozni a játékon belül.
Mondjuk örülnék annak is, ha már van saját kamionod, nem hagyhatnád ott akárhol, és mehetnél a gyors fuvar módban. Ezzel csinálhatnának valamit. Valamint, a fizetős helyek után, ha jobbról van kamion, legyél mögötte, mert rád fogja húzni a kormányt, ha mellette vagy akkor is!
Nem teljesen értem a kérdésed. Hogy érted, hogy ki lehet-e venni letöltött játékból a DLC-ket? Egyébként ha egy kicsit is jobban megmozgat a kamionozás, akkor felesleges próbálgatnod, ez az amire szükséged van. Jelenleg az ETS2 a legkiforrottabb kamionszimulátor, és folyamatosan fejlődik, nem hagyták magára a fejlesztők. De ha az amerikai vasak és utak jönnek be igazán, lehet megéri kivárnod az ATS-t. Február elején érkezik.
urfika
Szivesen Robertoo

urfika
DAF E6-hoz hűtőrács http://etsmods.net/daf-xf-euro-6-ohaha-v1-22/
Utoljára szerkesztette: urfika, 2016.01.19. 18:26:22

Gerypapa 95
Ciao.
DLC-ket egy letöltött játékból kilehet venni ? Kipróbálnám a játékot aztán irány az 576 , ha beválik.

Robertoo21
Sziasztok!
hosszú idő után visszatértem a játékhoz, jó látni, hogy nőtt a közösség 😊
Már nézegettem ETS2.Lt-n festhető hűtőrácsot, DAFE6-hoz, de nem találtam.
Tudnátok ajánlani olyan mod/festést amit berakok a mod mappába és a kamionnal azonos színű lesz a hűtőrácsom?

Köszönöm, előre is!

#48633 : Szép lett főnök úr, jó újra itt látni!

-Kisfiam, mi van a kezedben? -GÖRCS!!!

Let the good times roll... 😊

Szabi

"Nulla tenaci invia est via"

Sordoran
Jelenleg két kamion van tudtunkkal készülőben: Renault T és MAN TGX E6. Hogy melyik jön előbb jó kérdés, infó a előbbiről volt nem sokkal az új Actros után (mármint amikor arról szállingóztak ki képek), szóval annak már ki is kellett volna jönnie elvileg, Idén egyik tuti jön (talán mindkettő).

Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9

oké
Mert meg kell csinálni.(model,hangok stb.) Amik most vannak bent, azok sem egyszerre kerültek be. Lehet, hogy fél év múlva az is bent lesz már.
Sziasztok az miért van,hogy majdnem minden e6 os kamont beraktak kivéve a Man-t ez miért van?
urfika
HDR -bakapcsolva és a kép úgyis sötét .

urfika
A játék nem sötét

urfika
HDR-t ezt hol kell bekapcsolni a menübe? Köszi

Ha maga a játék is túl sötét, akkor kapcsold be a HDR-t, attól normális lesz a fényerő.
macleody
Keress egy képfeltöltő oldalt, mert ami itt van az sg-n az egy fos.