Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Cz/SK map kéne még hozzá, de fizetős lett. Az egyel régebbi meg nem jó.
A különálló Román map van még nagyon megcsinálva, de zavart a sok szirénázás.
Szeretnék egy kis segítséget kérni.
Megvettem a játékot Steam-en, a legfrisebb, 1.22.2.4-es verziót használom.
Milyen térképek működnek ennél a verziónál, amiben benne van oroszország egy része, és full európa?
TSM 6.2 és Rusmap kilőve.
Vegyél leveg?t! 10 búvárból 9 ezt ajánlja.
A telepen:
Új verda és kögel pót
A kollegák

Azt szeretném kérdezni hogy ha Steam-ben játszok akkor működnek az ets2.lt -s módok?
Addig nem merem belerakni amig nem kapok infót valakitől aki esetleg hasonló összetételben játszik. A választ előre is köszi!
Utoljára szerkesztette: aurél64, 2016.01.14. 20:49:49
Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9
Ezzel a skinnel tudod elérni, hogy fekete legyen a hűtőrács:
DIESEL DOG: Nagyon szivesen... <#wink>#wink>
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
Te hogyan csináltad hogy a hűtője fekete?

Letöltés
Két fájl van a rar-ban, mindkettőt rakd be a mod mappába... :-) A beltér még tartogat meglepetéseket... :-)
Másodszor igen, jól látod, tényleg azt a kerék modot használom... :-)
Harmadszor pedig a gép nem privát, szóval ha esetleg tart valaki igényt rá, jelezze, és feltöltöm... :-)
Hotwheels: Köszi... :-)
Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!
Székesfehérvár:
Itt kéne legyen egy utca (csak onnan tudom mert az utca végén van a sulim <#nevetes1>#nevetes1> )
Helyi laktanya (nagyon jól meg van csinálva)

TSM 6.2-őt, + RusMap 1.6-ot használom Jazzycat trailer packjával, de nincsenek, vagy csak alig vannak fuvarok... Tudja valaki, hogy mi lehet az oka? Főleg mi lehet a megoldás?
Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!
Amúgy meg Skandinávia kiegészítő nagyon cseles, sokkal több a lezárt rész amerre nem mehetsz mooooo.
"Össze vissza van itt irányítva a forgalom, azt se tudom merre menjek! Komolyan mondom gyerekek. Hova menjek, merre menjek, azt se tudom merre mennyek b*******! Hát itt nem vagyok jó helyen az hét szentség! Hol tudok ott átmenni? Át lehet itt menni valahol, vagy hova mennek azok? Gyerekek!" By: Á. Levente Jeddi

Ákos, Csabi - <#eljen>#eljen> <#eljen>#eljen>
750k @4.1Ghz - 8GB DDR3 - HD7790 2GB | Xbox One S | iPhone 7 Plus | VW Golf MK4
A felni/gumi az úgy látom hogy 50k féle, a traktor az viszont gondolom privát gépsas. Vagy tévedek? 😊
CB: Kis Lámpás Jimy
SCS-Trailer_patch_1,2,3 és Trailer Pack Cistern V1.22 <#awink>#awink>

CB: Kis Lámpás Jimy

Lerakón :

Lerakó:

Egy kis pihenő Malmö környékén.
Úton, München-Ulm környékén.
És végül Vaduz, balesetmentesen megérkezve.

az index viszont tökéletes .Ha kell linkelem
Lehet, hogy hülye kérdés, de mi a különbség a Scania R, RJL és Streamline közt? Gondolom felszereltség, stb. kellene, hogy legyen, de nem igazán látom a különbséget, vagy csak lusta vagyok alaposan megnézni....<#vigyor3>#vigyor3>